Заев заговори за импийчмънт на президента. Иванов: Нека задейства процедурата!

Недоволните от смяната на името на Македония заявиха, че няма да спрат протестите, въпреки сълзотворния газ на полицията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Порочният лозунг "Македония на Македонците" измислен от коварния английски политик Гладстон и възприет от "ДАСКАЛСКОТО" ВМОРО съсипа Българската идея за Македония и е в основата на всичките беди. Толерантността на ВМОРО (ВМРО) в Македония бе равносилна на самоубийство. Тъпият АНТИРАСИСТКИ лозунг "Македония на Македонците", който е възприет буквално от даскалското ръководство на ВМОРО, довежда до неописуеми страдания и днешната антична шизофрения.

Югомекере е тоя измислен от серВите и руските комунисти/олигарси "президент".Това е все едно Хасково или Добрич да имат президент.

кавали в Македония остана запазено името "Долна Македония"!

Този Заев,го подкокоросва наш Бойко,да го прецака да вкара и Макетата във Е.С,и да ядът Дървото като нас,а хиената Заев и колегите му ще крадат от Евро Фондове и Саниране и от Ремонт на магистрали,като наш Бойко и сие.

Kalin

То и ниес тях от двете страни на границата сме българи ама.....те се натискат да се пишат само македонци.Така че примерите са тъпи.

Ха, този Заев май не е чел новините за Новичок? Или кафенце с полоний - ние русснаците сме специалисти по отравянията

няма да се откаже лесно да клати Македония и да саботира по всички възможни начини членството ѝ в НАТО и ЕС. Най-вече се притеснявам да не подпали гражданска война там. Има достатъчно лумпени руски отрепки там - сръбски партии, националисти и откровено руската партия „Единна Македония“.

Страх те е, че ще пострадат албанците ли, няма.

ти си американско зайче и подскачаш за американско морковче,както и нашия международник 11

името северна македония е абсолютно неприемливо и не трябва да се приема

му е неприемливото? Устройва всички, с изключение на Русия и сърбоманите в Македония.

"Кой е този учен, който превърна административната граница в историческа граница и граница на идентичността?", попита бившият премиер. Именно тук е разковничето - докато ВМРО не помръднаха като магаре на мост 11 години, градейки една изкуствена представа за Велика Македония, резултатът беше пълен провал във всяко външнополитическо начало. Защото именно по тази му логика на Груевски се основават страховете на всички съседки на макетата от териториални претенции на база измислена история и география. Сегашният им премиер разпозна същността на проблема и се опитва да намери изход, което е похвално за него. Защото никанво европейско бъдеще не обаква страната му, ако няма споразумения със всички съседи. А очевидно перспективата да остане маргинална част извън ЕС никак не топли македонците...