Задържаният за убийството на Удо Ланге бил в интимни отношения със съпругата му

Елизабет Ланге разказала пред съдия, че обвиняемият бил служител в семейната хлебопекарна, а престъплението било извършено в гаража

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за боклук трябва да си да убиеш човек?!

Мислех, че да правиш хляб е благословение, и само добри хора могат да го правят.

Режисьорите на сапунените сериали-"ряпа да ядат".

Къде му е бил умът на този. Да изостави Швейцария, да дойде в България, на всичко отгоре в Перник и да се ожени за българска шафрантия. Е какво очаква?

Афганистан / арапите лоши, лоши - ама такива като тая ги убиват с камъни на площада и май има защо,....

От самото начало беше ясно, че някой от местните глигани и пори швейцарското ду пенце.

Колко деца има господин Удо Ланге?

жертва съпруг....

Интимни отношения само с Левка Ръкова. Ако искате да сте живи, здрави и финансово стабилни.

Лявата е бледо подобие на дясната ;)

Тя е с по-големите цици

Още като чух новината, първата ми мисъл бе класиката "шерше ла фам". И наистина под слънцето нищо ново...

Нещата да ясни, Пернишката Усурпия Елизабет, за да герои кинтите, и наследи богатството е пребалс двама мъже, но няма да й се размине на тоз Винкелски боклук.

Преди 2 години, ли беше, когато една курва накара военен и милиционер да се убиват?

Където има пушка, се ще пукне.

Нямай грижа. Има 2 фатални инцидента с 2 швейцарски граждани, баща и син. Прецизните швейцарски служби и правосъдие няма да прозяпат това.

Преди много време французите са го казали на място: Cherchez la femme (търси жената). В по-свободен превод: в дъното на всяка дивотия стои жена.

Разбрал е,че е рогоносец.

Тоя май ги е хванал на калъп.......

Да зарежеш Щтайн ам Рейн или следващото Дисенхофен, трябва много да ти е писнало.

Търсете ебача!

Кални души са българите.

От Мелмак ли си, или от Туркистан?!?

Не знам дали мога да помогна на следствийето, но съм е.ал швейцарка. Много са развратни, омъжена, май имаше деца. Попитах я, не изпитва ли угризения, твърдо нье. Даже ме изтощи от е.ане. Обичаше да е отгоре. Накрая заспах бързо, но в просъница чувах, как мастурбира до мене. Искаше още. Луда работа, далече от такива.

Ирелевантно.

и ти си един е.ач, тури му пепел…. ;)

Вживяват се кюмюрите в хамерикански филми и турски сериалчета..

Какви кюмюри, бе, остроумнико? Тоя е от София

Тази бизнес дама Елизабет Ланге, дава интервюта как се прави бизнес. Същото време е харесвала повече хлебаря, отколкото човека за когото се е омъжила.

Виновни за случая няма.Чист нещастен случай.Швейцареца помолил общия работник да му оправи предното колело на велосипеда,тъй като имало няколко изкривени спици от дупки по пътя. Надвесвайки се над колелото да види какво става,швейцареца се подхлъзва от една динена кора,пада върху колелото и една от спиците му пронизва гърлото и белия дроб,при което той умира моментално.

С какво е бил убит бизнесмена,шило ли е,пистолет ли е или нещо друго,няма да може да се каже дали убийството е предумишлено.Може двамата да са се скарали, поводи много,жена,пари и т.н.,Единият блъска другия и той пада,,като се нанизва в шията на нещо остро и умира.

Тва мъжа е най простото същество на земята. За едно опикано месо е готов на всичко

Тя и жената,за да се начеше на чепа,губи разум.

ох, бях се разтревожила, но всичко си дойде на място - има жена, има виновен, мъжете са невинни...... "дърта пачавра", заобиколена от богати светци........ всичко е ясно. Също като при Гошко Семерджиев - всички са светли души, праведни, но гадната развратна полицайка ...... мдааааа......

Бабишкер, не измествай фокуса.

Какви неща се случват … и този швейцарец е втори швейцарски съпруг на въпросната жена

Интересно с първия какво се е случило ?

Зациментиран е в един трегер.

И ко ся? Хлебарницата затворена и кво ще ядат горките жители на Делта баир?

Ще бичат мазни банички

От цялата тази скапана история най-много ме впечатли специфичното убийство, и връзката с Виктор Спига.

И каква е връзката с Виктор Спида

По-долу пишеше, че във ФБ прави реклама на пекарната на семейството, а това значи, че е близък с тях. Той не беше цвете за мирисане.

И аз това си помислих,като прочетох отзива на Спига за хлебарницата: https://www.facebook.com/bakeryshopjitko/reviews/?ref=page_internal А ето я и хлебарката: https://www.facebook.com/elisabeth.darmangeatlange

И кой ще я шиба сега?

А тая е склонила любовника да го утрепе, че да харчат заедно паричките му. Да я арестуват и лишат от наследство. Естествено, че е замесена. Нали писаха, че нямало кръв в гаража, значи тя е дала чисти дрехи за да го преоблекат.

.,,и това Е Цялата история ?! …. Абсурд !

Трябва ефективна присъда,а не да обвинят само любовника и и после да плати на когото трябва и да изкара,любовника си с непредумишлено убийство и няколко годинки затвор.А после да си харчат заедно парите на убития.

А сигурно ли е че тя не го е убила и след това топи любовника Така се отървава и от двамата и за нея остава всичко .

Защо дъртата пачавра все още не е арестувана? Алоо?!

Класика в жанра криминале.Невярната съпруга кара любовника да убие и след това да прибере парите....

Базик Инстикт III

НЕпродаваемо. ….та я Да видим - КремълБесове или НаправоВагнеруфсъй ?

Отровна гъба …… няма да цъфне без основния компонент…… Грозна, долна и нечовешка участ…..

Еми, пекъл е хлеб човека, вкарвал го е фурната, и явно е объркал фурните некоя вечер, какво толкова...

Кефът на тези стари фурни, е че не трябва да внимаваш кога да го извадиш.

Взела си дърд п.рч но и още и трябва...

Ама и тя е дърта бе. Не е 25 годишна. На неговите години е.

На 59 е. Прилича на забравена изплюта дъвка: дребна, с лоша кожа, евтино прекомерно изрусена. А Удо беше красавец-висок, спортен, синеок

Сега вместо да праща Сценаристите си в Политиката,да вземе да ги накара да направят един сценарий за филм,по действителен случай с неочакван край и може да спечели някоя международна награда,като съвместна продукция на България и Швейцария.Артистки за главната роля ще се намерят не една.

Спокойно може да изпълни ролята на пекаря.

Йееее! Порно с Ванката!

Проблемът на курвите е че са повече от богаташите

да провериш кога и къде са се оженели, съответно на колко е тази дъртата. После виж "тъпкача" на колко е. Като видя годините на двамата любовника си представям какъв ...екс е ставал. То сума ти хапчета да пие пак - ...меко.

Не проблема е че повечето богаташи са чукондури

Правилно е : Не, проблемът е, че повечето богаташи са чукундури. А по темата: Повечето богаташи са умни и природно интелигентни, освен ако не са наследствени богаташи. Прост човек не може да забогатее, забрави. Дори тотото да го удари, той като е прост пак ги пропилява. Истинският проблем го е описал Народа много добре в поговорка. Уй мозъм нема.

жалко за човека. Лека му пръст. Но, иначе: най- обичам да чета коментари под такива статии. Вижда се кои са възрастни мекопишковци, които и на млади години /ХХ век/ не им е връзвало. Големи експерти по български уроспии /хайде да не правя темата политическа при сравнения/. Предполагам повечето изводи идват от наблюдение върху поведението на майките им и личен опит като зодия "Овен", "Козирог" или друг вид елен-лопатар. Защо ли са ви правили такива? Продължавам да наблюдавам през 2-3 часа коментарите, за да се посмея. Дано не пуснат нещо за Украйна, че ще ви разсее.

Ей, троле, Като не ти плащат, се чудиш какви глупости да пишеш и пак да обърнеш към Украинската тема. Вземи се скрий някъде.

няма да обиждаш на трол. И не напомняй за оная тема. мен ми е кеф да чета каква била тая и как искала да забременее - не са проверили на колко години е. Оня какъв тъпкач бил - и той дърт. А пак най-идиотите от вас пишат, че шведа бил би -секс. И неговите години не погледнали. Продължавайте. Такава простотия, като от редовните в този сайт едва ли има и в цигански квартал. А сексуалните предположения са повече и от сценарии на хард порно. Та не знам, защо съм трол като само се наслаждавам на простотията ви.

Като чета какви си ги изписал, как изпадаш в оргазъм , четейки коментарите и фантазирайки си за майки , баби ( така между другото става ясно ти самият от коя отминала епоха си) и сексуални способности - та си мисля - НА ТЕБЕ СТАВА ЛИ ТИ? Или това четене тук те възбужда да се поооправиш сам, далеч от жени, които да ти се смеят.?

тъпчо. Не ми отговаряй, а прочети на какви години са тримата. Прочети къде са се оженили и кой какъв бизнес е имал. Тогава чак ще разбереш, че пишещите тук сте освен неудачници и нереформирани сте дори и геронтофили. Аз само обобщих няколко от прочетените от мен мнения. Вчера пристигнах от двуседмична почивка на море със семейството. Днес лежа, гледам телевизия, почивам и си отделям следобеда да се заяждам с мекопишковците от този форум. Не, че вие ще вденете, че трябва да зарежете форумите и да започнете да изкарвате пари.Тогава може да имате и жени.

Ако убиецът без да иска е успял да убие с шиш по този начин, то този начин на убиване ще се изучава.

едва ли. Един удар и то под такъв ъгъл. Да беше при афект или бой щеше да са няколко рани. Само се чудя дали е един убиеца или има съучастник. Имаше в първите статии неща за наранявания при задържане в неподвижно състояние и натрошени кокали, но не го помня.

Убиецът със сигурност не е само един, със сигурност е имало и помагачи най-малкото.

Малшанс бре човек, да го беше тренирал, нямаше да го нацели така.

Сега да вкарам малко интрига в любовният триъгълник! Удо бил бисексуален .... сега кой е любовник на кой, кой кой убил ... факъми ти трилъра.

Arbeiter, да си чувал за винителен падеж(Akkusativ)?

И каква връзка има тука Акк ти ?

Човеко е шопеанец. Той българската граматика не знае, ти си тръгнал му я обясняваш на немски.

Отново в центъра е нашенска мастия, поредното неблагодарно чучело... Храни куче да те лае...

Елементарна класика за тъпунгери!!!Вкупов всички се изхвърляха за експертизи и версиии , а то само кокошките не видели умъртвяването на рогача.

".. че съпругата и задържаният са имали освен служебни и лични отношения, но не уточниха точно какви. .." Как кави? Орални!!

Ми не е задължително.

Любовен триъгълник, а може и многоъгълник. Тая със сигурност е шавлива жена. Класика. Пари или секс. Това са в 99 % от случаите мотивите за убийство.

Е ко да прай жината кат и сайбе.

Какво стана със Стамбулската конвенция?! Май защитеният вид трябва да е мъжът; не мъжът съблазнява жената, а обратното. Макар фолклорът да сее опитва да представя нещата в обратния смисъл.

В България от убитите на година 70-75% са мъже.

У Пернишко всичко е курве и килари

Няколко линка към снимки във фейсбук профила на жената https://www.facebook.com/elisabeth.darmangeatlange Профил на пекарната и отзив от небезивестния убиец от началото на годината Виктор Спига ( какво съвпадение!?) - https://www.facebook.com/bakeryshopjitko/reviews/?ref=page_internal снимка от 2014г. - фирмено парти на убития и съпругата му - https://www.facebook.com/TrelleborgSealingSolutionsPernikEOOD/photos/pb.100031453286966.-2207520000../744994902250843/?type=3

Браво, хакер!

Леле 2014 к'ъв вълкодав е била, а след 8 години само заради кинти може да направиш белята.

Житко ли го викат хлебаря-прелюбодеец?

В други медии посочват инициалите на задържания - Б. П. -> в посочения линк на Елизабет има снимка, харесана от мъж, имената на когото съвпадат с инициалите. Може и да е съвпадение.

Като видя имейл за тиймбилдинг и тръпки ме побиват.

А този https://www.facebook.com/bobi.pamev/about

Тя тая дрърта и грозна къв любовник

Кинти има бе селтак

Вдовицата е обичала да прави шведска тройка с мъжа си и прекаря.Само,че пекаря вършел повечето работа и затова поискал двойно увеличение на заплатата.Собственика му отказал и пекаря в гнева си ядосан го блъснал в стената при което му спукал ребрата и го намушил с една случайно попаднала му спица от колело.

Не го вервам. Нали имали фабрика за силиконояи играчки (вибратори и т.н)... била е презадоволена.

Фабриката е била за силиконови уплътнения за кранове за чешми.

С навирен чеп ли е извършил деянието