Психологът Иван Владимиров убит заради съседски разпри

Задържаният за престъплението е бил полицай, но преди 23 години, заяви главният секретар на МВР Петър Тодоров

Обратно в новината

Коментари - Психологът Иван Владимиров убит заради съседски разпри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако е наистина психолог до там нямаше да се стигне трябвало е да знае че има хора които не могат да броят до десет

Не звучи успокояващо ... Ако беше бездомно куче много повече организации и граждани щяха да са на протест срещу бездействието ...

Ушев е вцепеняващо тъп... Да се направи провекра на дадените разрешителни за оръжие... а говорим за ушев, няма връзка с проверката която иска. Проверка трябва в редиците на ушеви.

При самозащита е невинен.

Това събитие силно намирисва на убийство от ревност. Педалска му работа.

12 подадени сигнала - и нищо не е напревено! Ето това е основния проблем тук.

Колелца на стол между 14/16, просто ходене, ама как,като мравка или като слон,или пропкане с чехли по ламината. Не е нужно да пускаш музика,да правиш купони, всеки шум в часовете за почивка и вечер след 22 часа дразнят. Това е продължило години. Ако сигналите са били взети под внимание и е имало наказания за вдигащия шум, резултата намаше да е такъв. Явно на полицая са му избили нервите. Битовите разправии не трябва да се пренебрегват!

Докторът от Пловдив с незаконния пищов го хвалихте, тоя със законен го плюете... Няма угодия ей.

Простотия ,пишат мнения колкото да си намират работа. Желязото не убива ,убива човека животно. Ако нямаше пистолет какво,нямаше да има убийство ли. Какво би му попречило да извади брадва , та дори и кухненски нож. Дърво или камък. В територията управлявана по модела мунчо налагането на злоба и разделение вече няколко години взе да дава резултат. За съжаление путинизма ,който по нищо не се различава от сталинизма стана норма на поведение в България.

По принцип си прав, но с пистолет става много бързо. Затова и в САЩ има толкова много самоубийства, щото всеки има пищов. А другите начини искат време, през което човек може да размисли. Подобно е и с убийството в състояние на афект.

Убийство. Отнет живот. Какво има толкова да се коментира?

....нормално ли е бивш 23год.назад полисай да има оръжие? ха сега да видим главния....ко ши напрай

Защо да не е нормално? След като хора, които не са били полицаи или военни имат право защо тези, които са били да нямат? И апропо какво стана със стрелеца от подлеза?

Никой не бива убит заради съседска разпра, в такива случаи до убийство се стига защото някой от двамата е психопат. И това, че психопата е подавал сигнали в полицията да не би да го оневинява по някакъв начин?

Па психологът след толкова проблеми как не го разбра, че е психопат? Гойба у психолога. Ясно, че на чичето му е прекипяло да се разправя. Това не го оневинява, но... Да би мирно седяло не би чудо видяло. Все едно да ходиш да се дървиш на някой катил. Незаконно е да те пребие, но в никакъв случай не е изненадващо.

ПОНЕЖЕ Е 24/7 - НЯМА КЪДЕ ДА ИЗБЯГАШ ПОНЕЖЕ СИ СИ ВКЪЩИ, ОСВЕН АКО НЕ ПРОДАДЕШ ЖИЛИЩЕТО И СЕ ПРЕМЕСТИШ ДРУГАДЕ. НАЛИ ЧЕТЕТЕ - МАЙКАТА НА ПСИХОЛОГА СЕ ДЪРЖАЛА НЕВЪЗПИТАНО - ТРОПАЛА ЦАПАЛА, КОЙ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ

Сигурност простата ти и куха кратуна не осъзнава за какво става дума. Примитив

на този сега дали ще му сцепят дъртия милиционерски шоколадов цех в панделата..?

Снимката къМ статията е ПОКЪРТИТЕЛНА

за тормоз от невъзпитаното поведение на майката на психолога! Кой може да изтърпи такова издевателство - постоянно да се цапат общите помещения, да се тропа във времето за почивка РЕГЛАМЕНТИРАНО от 14-16 ч. и след 22 ч. Както и да се тупат черги или да се изхвърля боклука от терасите и прозорците. Ама на, некултурна жената. Освен ако не е хвърлила око на младия 52-годишен съсед и се е чудила как да му отмъсти, щото сигурно я е отхвърлил. Няма по-страшно от пренебрегната жена! И този инцидент да тежи на нейната съвест.

Прибирайте оръжието на всички изкуфели пенсии или дайте на всички.

Това, да застРЕляШ някого в лицето е тежка психопатия. Хайде не изкарвайте почиНалия виновен, а?

Въпросът е защо ченгето пенсионер ще има право да носи оръжие а гражданите да нямат това право

отиваш на курсове за обучение с оръжие издържаш изпита и хоп . имаш оръжие!

Това въобще не е вярно сигурно и тиси от пенсионираните шапкари

Ти пробвал ли си, че знаеш, че не е вярно?

Тези полицаи на снимката, специално ли са подбирани от Дир ? Няма ли по-нормални и свестни полицаи в България ?

Kakво име на тези? Иди ти да станеш полицай.

И да заприкичам на тях ? Никога.

Да си полицай или военен се иска само едно да казваш 'Слушам" и да изпълняваш, без да разсъждваш! Така у тия хора с времето мисленето закърнява, до степен, че ги превръща в говорещи животни и като се наложи да използват главата си - получват се такива изцепки ... Няма оправия просто!

Защо полицай отпреди 30 години ще притежава оръжие, след като е или пенсионер или уволнен или напуснал? А.. сетих се, назначените в МВР по комунистическа линия трябва да са бойния резерв на Партията и Путин, ако ги призове рубладжията от Израждане

А тези, които не са полицаи, но притежават оръжие, защо го имат, ъм?!

Полицаите не са виновни, те изпълняват заповеди и са толкова умни колкото да изпълнят заповедта, не повече. Без разпореждане не правят абсолютно нищо.

Притежанието на оръжие променя психиката на собственика. Противно на логиката, този който има оръжие става по-мнителен / по-страхлив. Успешно преминатият тест при психолога не е достатъчен. Привидно уравновесени хора в определени ситуации могат да избухнат непредсказуемо. Не се натискайте излишно за оръжие, че не се знае как ще ви се отрази. Отговорността е голяма, а дърпането на спусъка твърде лесно.

Я пък този. И аз имам от 10 г. При това няколко. Хич не се и сещам за тях освен когато ходя на тренировка на Герена или Лозен. Проблемът е че по подразбиране дават на бивши военни и милиционери.

Ако не се сещаш, значи е вкъщи. Ако е вкъщи значи не ти трябва. Ей такива са 95% от хората с оръжие, които не са нито полицаи, нито военни.

Не е лесно да имаш съсед психолог Народа е казал С какъв се ставиш такъв ставаш А тои доктора е бил в постоянен контак със психично болни

Дупка в закона. Никой пенсионер от МВР или армията на трябва да си запазва оръжието.

.

Защото обикновенно са глупави и бездарни, все пак са били полицаи и военни

Разлита от едно време и сега е е ,че след скандал по комшииски ..сядахме и се напивахме като казаци...сега се стеляляме като диваци..кой ли ни е виновен..

да те застрелят, заради една изкуфела бабичка ! А,другия - съсипан живот в затвора !

Класика, имаш служебен пистолет - стреляш и трепеш. Пенсиите тотално изтрещяват и почват да убиват. Сега ще е хубаво до живот да прекара на топло, с други съседи, с които ще се разбира много, много добре.

"Аз имам съсед, който според мен има ментално отклонение. Аз нямам уредба вкъщи, нямам телевизор, нищо не правя вкъщи освен, че работя на компютъра и между 2 и 4 чат-пат се движа на компютърния стол. Той ми залива вратата с машинно масло, хвърля ми яйца по прозореца, защото аз съм му вдигал шум и не можел да спи. Аз мога да се закълна във всичко свято, че съм най-тихият човек на света и по-тих от това няма как да бъда. Ходих много пъти в полиция, казват, че нищо не може да се направи. А това е бивш полицай, който най-вероятно има и оръжие. И аз също не знам дали утре няма да съм поредният такъв случай на застрелян, просто защото на него му е превъртяло", заявява психологът.

Аз го разбрах още по снимката и поста на майката.

Е нормално между 2 и 4 да се движиш на стол. По това време хората спят. Поне от 23:00 до 05:45

Гледам физиономиите на полицаите на снимката ... Отчаяна съм.

Тия са като цветенца Виждал ли си мутрите на депутатите

На депутатите от ДБ физиономиите са такива. На ПП - също

Затова трябва всички навършили 21 г. със завършено средно образование да могат да носят оръжие

То така е започнала Гражданската война!

Къде

Ами депутатите ги е страх Те не могат да допуснат човек да забогатее от собствения си труд ти искаш оръжие да му разрешат да има

Баси ! Никакъв полицай не е щом едно убийство не може да извърши без да го хванат Другия пък не е никакъв психолог щом до там е изнервил човека че му се е наложило да го застреля

Странна държава, където бивши военни, полицаи и пр., които са настоящи психопати имат достъп до оръжие за разлика от обикновените хора.

Аз мога да разбера как шум и мръсни общи части биха изкарали някой извън релси, но чак пък да убиеш някой заради шум и замърсяване ...

Не го е убил за това, а зарди възникналият спор с "известен психолог"! Много тънка и съществена разлика.

Ушевите пак мажат с глупости с цел да се оправдаят да си пазят колегата. Нещастници.

Правят ми впечатление напъните на тази медия за оневиняване на убиеца. Никъде не пише за сигналите от убития, а той е подавал такива и то именно за заплахи. Никъде не пише, че убиецът е заплашвал с оръжие и други съседи, че всъщност повечето съседи /възрастни хора/ ги е било страх от убиеца. Интересно как нищо не пише за това!

Къде пише за това?

Има и други медии, освен тази :) Потърсете!

Няма нищо, никъде

Има негово интервю в "Преди обед" по БТВ, от преди няколко месеца е, в което той буквално предрича всичко, което се случи.

Благодаря

по добре да го беше ранил, нямаше да лежи толко дълго

Нищо не е сигурно в нашето правосъдие Понякога само намерение за убийство без да е извършено убийство се наказва повече от убийство А малко ли убийци се мотаят на свобода

Трябва да сте слепи да не видите, че Мама, (и тя извеестна по нейните собствени думи) столична преподавателка е изманипулирала и двете жертви.

Затова трябва всички да носят оръжие

Ще стане като ,,едно време на запад,, а ние българите започнем ли да се стреляме, няма спиране !!!

Да стане,иначе няма оправия

Не е ли по-добре никой да не носи оръжие?

Като всички са му пречели, що не се е върнал на село, в родната си къща ? Тишина, спокойствие и няма съседи. .

Сигналите са срещу майката на жертвата

Само да попитам- този мъж, успешният психолог и бизнесмен, с мама ли е живял заедно на 45 г.?

Престъпление ли е?

Признак за мъжественост!

Това повод да те ибият ли е?

Не, не е повод. Но от "известен" психолог се очаква да дава пример как не се дава повод за такива скандали, водещи до убийства, нали?

какво означава генерал с четири звезди, като този на снимката?

Означава "Висш ръководен персонал - Главен секретар".

По повод снимката на полицайте искам да кажа следното, в другите държави за полицай се избират хора с определена височина и външност, а при нас с пиянски физиономии, шкембета, дребосъци и т.н.

И най вече тъпи и корумпирани :)))

Е то народа у нас се изроди през последните десетилетия, наема се такъв персонал, какъвто има.

Не засенчвай шефа!!!

Досега не съм чула за проверки в оръжейните магазини. Как се продава оръжието там? Има ли статистика за "законно" притежаваното оръжие сред населението, а пък за незаконното - какво знаем? Интересна статистика ще излезе, ако някой се наеме да проучва. Но няма кой, разбира се.

Още сега го виждам. 10 години и после ще го пуснат след 4. Няма последствия в нашата помия.

Целел се в майката, а улучил сина... Като "командоси щурмуваха погрешен адрес..." Това с грешния адрес навремето го чух за първи път в "Алф" и много се смях, а после няколко пъти стана реалност в България.

Каквито и да са сигналите и който и да ги е подавал истината е една, абсолщтно нищо не е направено във връзака с тези сигнали, в най-добрия случай обаждане по телефона от страна на кварталния, нищо повече. Такива са им разпорежданията, да не се притесняват гласоподавателите.

Така е в държавата на скотовете

Друго си да ги почнеш с преработени в полуавтоматичен и да свалиш 5-6? Нали евроидиоттче?

Психалагията ня човека действа първосигнално и веднага оправдава жертвата като анатемосва истинската такава, в лицето на човека с оръжието, доведен да това състояние да го употреби.Грешката му е била, че не го е употребил срещу майката.

Каква интелигентност се излъчва обаче от лицата на снимката!