Задържаният шеф в КАТ: Невинен съм. Сарафов: Открихме много пари

Арестуваният за корупция служител на МВР твърди, че негов бивш колега го атакува

Обратно в новината

Коментари - Задържаният шеф в КАТ: Невинен съм. Сарафов: Открихме много пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние с нашите данъци им плащаме заплатите, ранното пенсиониране и 20 заплати накуп за да ни тормозят.

И в Кюстендил е същата схема. Служителите на гишетата ти правяр живота ад, за да се принудиш да си платиш и да ти свършат работа бързо, за което им се дава заплатата.

е нужна и във В.Търново.Кой в полицията пази най големите разпространители и дилъри Всички в града знаят за това ,особено младите по дискотеките

Не е ли странно, че КАТ в София въобще на този фон не работи? Който е ходил там тия дни няма как да не е останал изумен. После: "Гражданите не си плащат глобите!" А кой да е луд да губи ден и да чака да си плати "светата глоба"? В София е същият АД. Особено пък да регистрираш с нови номера МПС. Ясно е, че КАТ трябва да се организира по- добре, но защо това не се прави е доста мъглява работа.

Невинен си ,ама друг път !

Това е положението. Може всеки ден по толкова да си е носил от в къщи човекът за банички и понички, а пищака - за да си ги пази от изгладнели колеги. Добре че не са му вкарали и базука да си стреля от прозореца /старият филм "Лов на мухи", едно момченце-ашлаче си стреляше с татевата пушчица по минувачи ей така, от саклет и скука/. При 5 млн. популация - 6 млн. чиновници и тунеядци! Книгата с рекордите да се такова. Прав е кулиегътъ "Амчи", такова животно в Европа нема! Що е това КАТ и има ли още почва у нас, би запитал някой като Херцен, Чернишевски, Добролюбов или даже Благоев! Поне еднъж месечно да си ги карат на фитнес и на баня, че с тези търбуси...

Йелати в толбухин.там ги разбиват направу.кът додът ромънцити леле малий.аку ни си платиш утприед и двъ дни шъ чакаш.пък кът доди дупнишката регистраторка шъ идеш и шамарити аку съ убаждаш многу. А сега сериозно.КАТ няма в Европа.Регистрацияря на мпс става в съответната община.Отнема около час-два.Номерата си ги купуваш отпред ,тука в Германия струват 10 евра и са си твои,ако си купиш нова кола просто си ги сваляш от едната и ги прехвърляш на другата.Миналата година трябваше да пререгистрирам кола в Добрич.Отидох в 7 и се върнах в 17 часа.Дойде по някое време една кака"регистраторка"от Дупница-регистрират коли на румънци,мина си отпред,никой не и направи нищо ,защото е в схемата. За секунда не съжелявям,че двете ми деца са родени в Германия.

Пича се държа,като мъж!Трябваше да ги запраска тия дето го правят резил.Лайнярите скапани му слагат белезници пред хората и се гаврят.А, ако е местна гербаджииска въртележка как ще се оправдаят. То ще се чуе и види.Ако са буфосихронисти със елечета , ще е срам не само за тях!

V Sofia e sashtoto ot pone 20 godini, 16 pati sam plashtal za da ne me motaiat

Няма държавно учреждение,където да няма корупция.

Що не вземете да проверите какво става в Шумен. Ще ви е много интересно защо няколко години не можеше да се измери спирачен път и къде пращаха хората с коли без номера !!!!

Jalko che ot dira iztrivat mnogo ot komentarite ,v taia strana vsichko smardi !

За да няма тези схеми трябва да се въведе образцова организация при регистрацията на МПС и да няма опашки които да изкушават служителите на КАТ!!!!Но опашките нарочно се предизвикват за да принудят хората да кихат пари иначе ще ти трябват три дни с преспиване за да си запазиш реда!!!!!!!

Опашката няма общо с корупцията... има видео наблюдение и автомат за номер, който обработва желаещите и услугите, времето

При тия обири на жилища и от банки е съвсем нормално баш катаджията да си държи спестяванията в кабинета.Там е по трудно да го оберат.

Подхвърлят огризки на тълпата,аджеба борим се с корупцията.Имало много сигнали, даже повече отколкото в София....Бръмчовци, нали над него има началници-на полицията,директор, даже и зам директор.Нали има данс, боп,борба с корупцията, те чии са го чепкали. Нали целият град е знаел.Доста понамирисва на политагитация,но ще се види.Ако е лапал- в кауша, но ако не е ко праим?

Данаилчо мамин, разбира се, че не си виновен - виновните сме НИЕ , че търпиме такива помияри и цялата тази гнилоч в държавата ни !

Вие хубаво сте открили пари, но дано са много и дано имате някакви доказателства. Да не се окаже после, че сте намерили фонда "и аз съм човек", в който началникът е крил от жена си по 100 лева от заплатата ... и така няколко години. А после ние да плащаме за резила на спец-прокурорите!

Да са обяси.

Не го виждам зам. директора.Нали бил главата на престъпната група.

сомо за незаконния боен пистолет може да отнесе поне 3 години! Дори и да твърди, че са му подхвърлили пари , за пистолета няма начин-при всички случаи по него има отпечатъци....

Добър повод за да си спомним един прокурор-брокер,който нареждаше на един да ляга на пода,защото бил престъпник.И тогава имаше едни с маски и пищови и клипчета по ТВ.След това плащахме обезщетения заради подвизите на безимените герой, на които не им стиска да задържат един истински престъпник.

То в София е същото с тая разлика, че за 50 лв. и главата няма да си обърнат към теб...

50lv e cenata ot 2005-2008 za automobile nad 10g

Щом Сарафа е там, работата е опечена.....ама друг път.

Е аз досега не съм чул някой да каже, виновен съм! Щом са го хванали явно не се е отчитал по веригата. А и за няколко хиляди може и да лежи, ако бяха стотици хиляди или милиони щеше да му се размине...

Спрял е да снася в герПерската касичка...

voknid

Има ли поне един ц*нин, замесен в схемата, ще кажат - ей на, българска работа, всеки бърза, ама пари не дава, бате! Къде дават така?

изглежда така е в цялата страна, да не говорим за Ловеч, Там ти вземат парите без да ти варшат никаква услуга

Това е кокошкаска работа.... ако светне шефа на икономическа В.Търново ще се хванете за главите!