Арест на руска сводница заради убийството на посланик Карлов

Турската полиция арестува рускинята Екатерина Б., която може да е свързана с убиеца на руския посланик Андрей Карлов.

Обратно в новината

Коментари - Арест на руска сводница заради убийството на посланик Карлов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... ех, крайно време е тия двамата да се поскарат пак ...

Ама ей руските тролове, защо пишете против падишаха, ама той нали ви е съюзник бе... Пък то е очевидно, че си е вътрешна работа...

Бърза ердоганя да докаже че не тюркието е виновно, а видиш ли май руснаците са забъркани. Като се има в предвид какво става в тюркието в момента, колко ли му е да хванат една рускиня или украйнка с руски паспорт (квит са повечето по турско) и да я пишат виновна и забъркана?

Руска класика - първо те убиват , но нещата не свърват дотук , гаврят се и след смъртта ти като те обявяват за техен герой и мъченик. Хен те убиват, хем крадат и ползват личността ти и говорят от твое за тяхна пропаганда , убийците си присвояват статута ни жертва. В тази неспособна да създаде нищо позитивно страна убийството и кражбата са така преплетени, че и след като те убият успяват и от смъртта ти да откраднат.

Тва че ти вярваш че това е руска класика е типична турска класика. За кво мислиш 500г те са такова ли дедите ни а не ние тях? Точно щото има "класици" като тебе които можеш лесно да изклатиш :-)

Ей това го осмслям трудно-"обаждала се е също в Русия културен център в Анкара". Колко журналистическа мъка има по тоя свят ,боже!

осмислям да се чете

Прекрасна новина - много "точна и изчерпателна". Следствието приключи, к.вата в затвора, посланика в земята. Да влезе убитият!

Убийството е очевадно политическо,а турците ще си измият ръцете и ще натопят ръски гражданин....Сигурно и ''руската сводница'' свали руския самолет....Да не им сърбала 500 години България попарата на тия чифути,да се лъжем,но не би...долно прокълнато племе....

Точно така. Но виждаш по коментарите защо 500г са ни клатили, нали? Щото болшенството от нас са абсолютни идиоти и не могат да мисля отвъд това което им се сервира.

Цитат: "Неотдавна снимка от убийството на дипломата спечели голямата награда на конкурса World Press Photo." Евроатлантически ценности! Можеха и някакво резане на глава да наградят. А някога такива неща се криеха. Най-малкото заради самоцензура. А те се чудят как да наградят някой като Джихадиста Джон посмъртно. ;)

Ти не се разсейвай с оная снимка. ѝТя си е много хубава Кажи за Екатерина рускинята, която е поръчала да убият Героя на Русия Карлов. Да не се окаве, че самият ВВП е решил да го похарчи ш името на руската пропаганда

Не им знам историята, че да се връщам преди незнам колко столетия. Говорим за сега! Ако ако ще си говорим така, запада е не по-малко "мръсен".

Руска сводница- това е невъзможно.От всяка друга страна може, но да е от Русия не мога да го повярвам. Умът ми не го побира.

Кой ли Кремълски Диктатор е поръчал убийството на сшоч посланик?

И са к'во излезе, че съм прав. Руснаците са казали на турците да го свитнат. На този най-вероятно му е липсвало семйството за няколко дни или нещо такова... Не ми изглежда на идеалист или наемен убиец, сигурно са го държали с нещо... В тази връзка искам да питам тролчетата чуствате ли се незаменими?!

Нещо напоследък много руски посланици последваха руските генерали Сега чакаме и ВВП

Скоро и тролчетата. Замитат си следите... И след като са готови да убият посланници и военни в базата им под охрана. Какво остава за няколко вечно напушени сополанковци...

И накрая като се окаже, че русийската държава е организирала убийството, щото другаря посланник нещо е настъпил путя по мазолите, ще е голям цирк!

Май искат гъза им да яде баница............ за 24 часа ще говорят всички руски хахха