17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ако беше в цивилизована страна, няма как да бъдат освободени. Тук някой подкупен прокурор в комбина с някое адвокатче си е напълнил гушката и не го е еня. Да се чудиш откъде да започнеп да режеш. Правова държава, смешно и тъжно!

тия сводници хващат пътя за някоя европейска държава да развиват бизнес проституция а тиквата ще продължава "да се бори" с всякакъв вид престъпност

Ами нали трябва да заработват хората? Що да не ги пуснат? Хем няма да ги храни държавата в кауша!!! А така са предупредени, че за всеки бизнес се заплащат данъци и такси, ако не на държавата, то на някои нейни служители! И всички са весели и щастливи! Е, тия, дето са дали показания пред съдията ще ядат хурката, но така е в Булгаристан! Ако не плащаш навреме, на когото и колкото трябва, ти закриват бизнеса! Предупреждението е направено официално и строго!

Мафията си има държава, съд, прокуратура....

Мда, Иванчева е по-опасна от търговци на "бели робини" ???!!! Щото нея и досега я държат под ключ!!! Тя е най-големият престъпник, главата на "Октопода"!!! Колко ли дела от Страсбург ще има да плащаме още???!

Можеше и те да искат по 20 евро на квадратен метър подкуп за да продадат общинска земя. Те с жени се захванали. Балъци.

Парична гаранция.... Бълха ги ухапала ! НО, полицията отчита яка дейност.

Другарки и другари. Няма да се претиснявате. Няма да остане нито едно престъпление неописано, от служителите на МВР!

Да се чете: ГДБОП взеха месечната "такса спокойствие" от сводници

парична гаранция искат да накажат тези, които се оплакват в полицията. В Бантустана стана като в Мексико.

Освободени са след заплащане на гаранция. В натура...

Не е редно да им се пречи на бизнеса, нали трябва да изкарват пари. А без майтап, много моля при следващото такова фрапиращо решение да посочите име и фамилия на неговия автор. Да знаем, кой е този убавец (не ща да пиша грозни думи).

Пуснали ги срещу обещанието, че "няма да правят вече така". Идиоти. Че нали като излязат след един час започват отново с това, което са правили, нали трябват кинти за гаранцията.

Кинти имат, въпроса е, колко нови жертви ще намерят щом са на свобода. Наистина гнусни хора са ги пуснали.

Може и да не съм прав, но резюмирам за себе си историята така: Задържаха сводници, които не са си платили навреме лептата на "когото трябва". Те обясниха, че клиентелата е била по-малко - лошо време, Световно по футбол - все обективни форсмажорни обстоятелства, обещаха да доставят незабавно необходимите суми и бяха пуснати срещу парична гаранция, която с равнява на еднодневните им джобни пари.

PEYTSCH

Глупово. Много глупово. Сводниците ще накарат робините си да им изработят веднага паричната гаранция...И то двойно.

Смешници,явно проблема е,че не са се отчитали редовно на точните хора от районното!Същото е с дълърите,защо всички се правят на луди!?

А бяха ли с белезници и в клетка на заседанието Съда , като Иванчева ?

Пуснали са ги заради поправката "Ванко 1 ", която е в българското законодателство заради народната майка закрилница - Майчето Манолова !!!

Защо не казват кой подписва съответните заповеди и решения? Поименно!!! Защото ако утре съхнат, поне да знаем кой ги пусна.

Смъртно наказание за сводниците.

PEYTSCH

Ама те са съпузи с проститутките или близки роднини...

Е как така кмета Иванчева е в панделата, а сводниците ги пуснаха? Цацаратурата??????

Ами те всъщност са добри, хрисими хорица и няма опасност да извършат друго престъпление. Няма опасност и да се скрият, щото то за какво да се крият...

А сега нека бат Бойко отново да ни разяснява как съдебната ни система е по добра от тази на съседките ни!И как няма нищо нередно в това хора обвинени в "престъпна група за набиране на жени и склоняване към проституция" да бъдат пуснати срещу същата сума за която всеки шофьор плаща след като размаже по асфалта или пешеходната пътека дете!!!

не се интересувам от нищо друго, а само прокурора, който ги е пуснал - да отиде в затвора!

Сводници, цигани-телефонни измамници и наркодилъри се пускат под парична гаранция - смях! Ама че измислено "правосъдие"!

Добре де...за проституцията казват била ,,НАЙ-ДРЕВНАТА ПРОФЕСИЯ" А къде са сводниците...кога се появили и...ЗАЩО? Ако тях ги няма,със сигурност цената на ,,услугата" ще падне на поне 50%. Всъщност така е и с цените и на ВСИЧКИ УСЛУГИ И СТОКИ определяни от най-големият ,,сводник"...ДЪРЖАВАТА,КОГАТО Е УПРАВЛЯВАНА ОТ...МУТРИ!

И свидетелките ще се откажат от показанията си, а обвинението ще увисне, може и да осъдят България в Страсбург, че са ги арестували.

"Задържаха трима столични сводници, но ги пуснаха срещу парична гаранция" - защо се допуска това в случая? Да ги оставят на топло да свикват... Престъпниците на свобода веднафа, а една неудобна кметица на топло - време е да сменят местата си

След като са ги пуснали, свидетелките ще се откажат от показанията си, съдията ще ги пусне поради липса на доказателства, и те ще осъдят България за нарушаване на човешките им права. И ще си продължат работата като до сега, само че повече никога няма да се появяват свидетели. Това ще им е за урок.

Боже, коментарите ни се покриват едно към едно, извинявай.

Търсенето стимулира предлагането!Докато има търсене винаги ще има предлагане! С регламентиране на услугите може да бъде решен въпроса!Създават се правила,плащат се данъци,упражниава се медицински контрол,и т.н. Логичният въпрос е защо това не се прави? Някой има бизнес и не плаща данъци и този някой плаща на едни хора които се правят на разсеяни и не решават въпроса!И в същото това време харчат нашите данъци изразходват обществен ресурс за борба с проституцията!

Аааааауу!ууу че голяма гаранцияяяя - та това е оборота им за цели два - три дни

седемте свидетелки бързо ще получат амнезия. Да живей българското правосъдие!

Ха-ха-ха...сега ще ,,поработят" извънредно...за гаранцията...свидетелките се...

Как невинно звучи "склоняване към проституция".... А истината е че тези жени са боти, изнасилвани, унижавани и ограбвани. ....

Бити искам да кажа

От къде знаеш, че са "бити, унижавани, изнасилвани и ограбвани"??? Имаш техните показания, бил си свидетел? Или просто си плямпаш празни приказки. Да склониш към проституция не е задължително да е със сила. Може просто да предложиш "за сеанс - 80 лв. за теб, 40 за мен" - това също е склоняване. В София едва ли ще намериш жена, която да проституира по описания от теб начин.

Трябваше да ги пуснат! Управляващите не могат без сводници!

Абе кви са тия парични гаранции!?! С тях плащат "тренировката" на баретите или кво ли!?!