Задържаха шофьора, избягал след катастрофата, при която загина 16-годишно момче

Окръжната прокуратура в Търговище привлече към наказателна отговорност 44-годишния мъж, който предизвика инцидента след неправилно изпреварване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Екзекутирайте го тоя селяк.

Изпреварил три тира, на забранено, човек убил, че и избягал. Не е за затвор тоя, а за разстрел на място.

Дано изгние в панделата!

Вместо да се инвестират милиарди за тръба, по която тече газ до други държави, но не и България, да бяха направили още някоя магистрала или поне разширение на пътищата с по още една лента. Това щеше да спаси много животи.

За рекламации към Киро Дебило, олигофрен!

ходи пеш, яж асфалт - стара Банкянска мъдрост

сега споразумение 1,5 г условно и нанайси "кръвнина..."

после започват разследвания, разпити, съдилища и ако си карък може да те осъдят, да не говорим че близките на пострадалия ще те гледат на криво, пък се и вписва в досието и после трудно ще извадиш свидетелство за съдимост

По-неприятно е да си мъртъв. Това момче кой знае какви надежди е имало за живота, който му е предстоял...Колко ли лишения са преживели близките му, с надеждата, пе някой ден ще видят своите бъдещи наследници... Законът защитава убийците, не мъртвите.

За бягането няма никакво оправдание, както и за изпреварването на забранен участък. Но аз чакам деня, в който за независимо съпричинителство ще подведат водачите на втория и третия камион, които карат на метри зад предния камион и така безопасното изпреварване става невъзможно дори и в позволени участъци. Такова каране изрично е забранено, но е масова практика на тираджиите, особено чуждестранните.

това ми момчето предайте....ъъъъ предайте ми това момче, тъмнозеленото...ще го завържа отзад на куката за теглене, да се повози малко безплатно...две преки му стигат.

Убиецът-беглец е българин.

Хора, които бягат от катастрофата или карат пили, или не желая да дадат кръвна проба - дирекното затвор за 6 месеца и конфискация на превозното средство!

...значи е от боята...

Каде отиваш куче турско ?? Коч байряма е далече

"Къде отиваш малко мече? Та пчелинът е далече!" ли е? :)

Нормално е за турците-провинциалисти. Видиш ли търговищки или разградски номер винаги с едно на ум.

Видиш ли български ..

Назначете му психолог, за да може по-лесно да преживее травмата!

Айде сега някой да се опита да ме убеди, че това е било непредумишлено убийство или по невнимание!!! Непредумишлено - да бе, ама ако ни си даваш сметка че започвайки изпреварване на 3!!! товарни камиона на забранен участък, може да ти излезе насрещно движеща се кола и да се стигне до сериозен сблъсък, то ти си или идиот, или неадекватен. Действието изпреварване е напълно умишлено и последствията от него са желан резултат, няма нищо непредумишлено в изпълнението на този идиот! По невнимание!! да, да, ама друг път. Никой, ама НИКОЙ не започва изпреварване без да внимава, няма как да кажеш, ама аз не внимавах и то затова се случи - това е умишлено и с внимание изпълнено действие. Този "човек" е убиец и трябва да си понесе цялата тежест на закона.

Е, и? Утре ще го пуснат за да продължи да убива.

Всеки ден виждам такива малоумници.

и докогато не започне да действа правилото,че първо мислиш за последствията,а после за друго,и това облечено в законово репресивно действие,сиреч колкото си бил по нахакан,толкова по тежко наказание,и да се приравни към умишлено причинена смърт...а тя си е такава..кво че после се бил разкаял...нищо...умрелия кво да каже...прощавам ти? Само така,не от съвест, а от страх за собствената си персона ще се ограничат тези джигити,които моля ви се , немали нерви да се влачат след колоната...