Коментари - Задържаха шефка на избирателна комисия след скандалния запис за "Чичо Цено" | Днес.dir.bg

Задържаха шефка на избирателна комисия след скандалния запис за "Чичо Цено"

Заедно с Моника Йорданова в ареста е още един член на СИК във врачанското село Малорад, чийто глас се чува на записа

Обратно в новината

Коментари - Задържаха шефка на избирателна комисия след скандалния запис за "Чичо Цено" | Днес.dir.bg

Коментари

Направо не е истина, как се множат дебилите и идиотите. Не хора, а зомбита! Безмозъчни, тъпи, прости и неграмотни, НАВСЯКЪДЕ, от долу, до горе! И това не е само у нас, а си е направо вече отличителна черта на обществото, в глобален мащаб!... Изобщо, УЖАС!

Така е, Простотията властва!

Гледайки тоя дефектен Мат'рял, направо ме е срам, че съм човек...

Ами то 2/3 от комисиите трябва да бъдат задържани, след като 33% са недействителните бюлетини. За мен това е добре скалъпена постановка.

По-внимателно с обвиненията към хората в СИК в Габровница и Малорад, моля. Не разбирате положението на ситуацията. Тези хора са тайни агенти на ДАНС и са поставени с цел да разкрият зулумите в изборния ден на различните партии. Изборите трябва да се отменят. И М. Твен е казал, че ако те решаваха нещо, щяха да ги забранят със закон. Предлагам изборите за президент да включват 10 партии шах между кандидатите и да напишат без правописна грешка есе на тема " На кой е Крим". За министър - председател: 8 партии шах, тройка на табла и решаване на биквадратно уравнение. Който издържи теста да си състави кабинет.

Еее, голяма работа направихте от това малко село! Искат повече познати хора да има в общината, да защитават интересите на селото. Няма опасност да забогатеят!

А сега, на фона на малкото село, си представи какво става в голямото!

Серсемите да не забравите ПАК да гласувате !!!!! Идиоти сър !!!

Председателката на секционната избирателна комисия във врачанското село Малорад Моника Йорданова и член на комисията са задържани и ще им бъдат повдигнати обвинения, а А НА ОНЗИ ЗАМ МИНИСТЪР, КОЙТО ЗАБЪРКА ТЕЗИ ГОВНА - НЯМА! ТАКА ЛИ Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА ?

А защо Костя и Цончо нямат мнение до сега за тази "далавера"? Както и за "успешните избори" за тях? Интересна работа...

Само ти не разбра, че зам министърът няма вина. Трудно ти е да осмисляш, но не се отказвай.

Ако тази беше подправила бюлетините в полза на подмяната щеше да има някаква полза от платената ти пропаганда. Само че всички разбраха, че това се прави заради кандидатите на Възраждане. Което значи че тази е просто поредната пробутана от вас, за да шпионира и да върши черната ви работа. И дори да приемем, че просто сте и платили на тази и тя е приела парите за да промени вота в полза на вашето Възраждане- това няма да промени нагледният пример как вашето Възраждане печели гласове.

Що пропускаш хипотезата, че се е оставила нарочно да се запише, за да злепоставя Възраждане? На ППейците компрометиращите записи с тяхно участие им стана обичайна характеристика.

И ще си полежи в затвора за да си направи кефа?!?!?!

Всичкото копейкин трол на Израждане са тук да защитават! Всички били за чичо Цено от Израждане, а? Айде сега у панделата! Ама като се разпее да не иде и чичо Цено?

ППДБ са големми артисти. От същите кръгове дойде умишелно скандала с машините. Същите се (уж) издъниха със записа на Асен Василев и Киро. Сега и това в Боровоан. Всъщност понеже са сбирщайн от доносници непрекъсната си правят активни мероприятия , за да очернят, злепоставят и келеветят някого. Уж, че случайно не видяли камерата. Всъщност умело шефката им знае какво става, но има за цел да компрометира секцията , защото там печечели неудобен кандидат.

И е напълно случайно големия брой гласове за възраждане точно там. И разбира се е само съвпадение че антиваксарите от Възраждане се оказаха ваксинирани. Той и Путин не беше нападнал Украйна нали?

Хартията е безгрешна, след 20% невалидни бюлетини в Видин и подправените такива, сигурни ли сме че нашия глас е отчетен?

Подмяната имаше двойно повече гласове. Някакъв коментар?

именно , когато е на хартия имаме много "невалиден" вот за ПП, който при машинно гласуване се оказва валиден. Сега въпросът е да се направи Одит на невалидните бюлетини и ако не са били зачетени тенденциозно - членовете на съответните СИК да им се търси отговорност.

И БАЧЕ БОЙКО СЕ ОБАДИ СЛЕД СКАНДАЛА С МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ, АМА ОТ ТРЕТА ПОЗИЦИЯ ХАХАХА

Нямам търпение да видя просперитета, който ще има София при внучето на Държавна сигурност - Васко Теслата Терзиев. Готов съм да се обзаложа, че след година и половина - София няма да е подобрила нищо, спрямо днес. А може би ще е дала и назад. Спомни си това догодина по Нова година! 100% така ще стане. А, пък ако се надяваш, че ще секнат далаверите с фирми, близки до власт - хахаха, хахаха

Лена Косъма и Кики Шизофренията да си късат дипломите за почтеност!

Очаквам мега-хита от тази есен "Чичо Цено" с нетърпение.

Нещо не чувам, нито виждам коментар НС Ленчето. Тя нали се има за много интеУигентна, няма ли да ни обясни какво всъщност е станало и как ББ лично им е спретнал активно мероприятие

Представям си, ако въпросната не беше от ПП-ДБ, а от ГЕРБ - какъв вой на жълтопаветници и харвадски измамници щеше да настане!

Да,ама чичо Цено е от Възраждане.

Значи за Харвардските измамници всичко е въпрос на пари. И за възраждане ще работят ако парата си струва. Между другото, от ПП-ДБ вече признаха, че тая е от техните и щели да я махат и т.н. Абе, опитват се да си посипят главата с пепел, но всеки ден все повече си проличава какви измамници са

Остана ли някой недоразбрал, че въпросната писарушка е от ПП-ДБ. Ония от братството на почтените, които даже и дипломи за почтеност печатаха

За това беше борбата да върнат хартиените бюлетини. Всяко тъпо село и община видяха, че не могат да си правят каквото искат с машинния вот и циганите не можаха да ги мобилизират както си трябва. Направо ми се повръща вече от целия този цирк.

Че тая, която подправя е от ПП-ДБ. Май, като видяха, че няма да има машини и минаха на ала-бала на хартия

Ако иска прокуратурата да направи проверка и в Община Монтана за избор на кмет. Но не монтанската прокуратура де:)))))

Ето ви хартии пак поголовни нарушения и преправяния. Пълни кретени, как може да имаш доверие на подобни хора? С машинния вот това би било невъзможно да се случи.

Напротив. С правилните хора на правилните места, това може да се случи абсолютно навсякъде по почти неуловим начин. Само, че глупаци, като теб, които се предоверяват на машините няма как да го разберат.

абе май ти си парараноичния глупак. Само плюеш по машините, а нямаш никакви конкретни факти какви са проблемите с тях.

На мен ми стига факта, че в нито една държава в Европа не се гласува с Мадуровките. Още един факт - с такива машини се гласува в Бангладеш, Бразилия, Венецуела... Ти искаш да се сравняваме и да вземаме опит от Бангладеш?!? Вие, жълтопаветниците, не бяхте ли с претенции за интелигентност?!? Та пак да те питам, според горните факти, ти ни предлагаш да вземем опита на Бангладеш и Венецуела?

както казах и преди - нищо конкретно като доводи. A относно споменатите държави , по демократичен индекс Бразилия е преди България, а Бангладеш е съвсем малко след нас. Венецуела е друг случай, Но по твоята логика преди 1989 в България е било много демократино и справедливо понеже се е гласувало само с хартиени бюлетини.

Дъно на дъното! Помия до шия....Как спат тия олигофрени?!?? РОМИ С КОНЕЦ В РЪКАТА ИЛИ ПОПЪЛНЕНА БЮЛЕТИНА В ПАЗВАТА НА ОПАШКИ ПРЕД СЕКЦИИТЕ....!?!????? Да му ЕПМ на всичко...

Ако бяха на машини, как щяха да го направят?

Ще търсят кода с отверка и клещи и фенерче

Тези лелки и чичаци мислиш ли че знаят какво е код и как да манипулират машината? Или във всяка изборна секция има програмист и хакери?

Истинското лице на ПП. Все едно дали в Малорад или София.

Само дето чичото е от Възраждане

Така де, Простаците Прости (ПП) са готови да легнат на всекиго, не само на Бойко и не само в София. Който дава пари може да ги има за вечер, за две, за колкото пожелае. Тая мърла е от ППДБ!

Трябва да има изборна администрация, както е в много държави по света. Така ще има подготвени хора, които без значение на кого симпатизират, ще трябва професионално да си свършат работата. Сега с партийните квоти всякакви шашми са възможни. То има и шашми с машините, нали заради подобни съмнения ДАНС ги спря на тези избори.

ЦИК, освен в България има само в Русия и Северна Корея.

А в другите държави как е ? кой се занимава с подготовката на изборите и съотвено обработката на резултатите в останалите държави? Да да видим добри практики и да боже да се проложат и у нас един ден .

Чичо Цено от шарлатаните е народен Будител, добър пример за подрастващите българи.

Чичо ти Цено е от Възраждане, подкрепен от Боко Тиквата, който даде пари да се пусне още един скандал, след този с подластната му ДАНС от петък.

Е от Възраждане.В Борован ПП нямат кандидат.

Ама защо не пишете че тази хубостница е от квотата на ППДБЛГТБ+ в тази комисия?

Боко Тиквата да каже, защо така настояваше за хартиен вот. Да поеме отговорност.

Ти не разбра ли ,че за бсп и възраждане пак са шашмите. Вече 30 години това си ена бсп най-силната страна

Вотът от ромските секции в София показва, че хората, гласували там, са предпочели най-много кандидата на БСП/Левицата Ваня Григорова, следвана от кандидата на ГЕРБ Антон Хекимян. Бившият шеф на новините на Би Ти Ви получава повече гласове от кандидата на БСП в кварталите "Факултета" и "Филиповци", където традиционно ГЕРБ досега на парламентарни избори са предпочитаната политическа сила. Григорова успява обаче да събере повече гласове и да "оглави" класацията на ромския вот с гласовете от квартал "Христо Ботев", където тя е родена и израснала.

Явно наистина много те боли, че Ваня ви отвя, щом няколко поста пускаш в една и съща новина, че била циганка. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХА

В България се оказа че не може да има неманупулирани избори. Не зависи ни от машини, ни от посолства. Такива сме си. Манталитет.

И това е добре. Както виждаш, хората не избират сшучайници. Избират хора, които помагат, които ги знаят по имена. Техни хора. И както видяхме, никой няма против. Ако някой имаше против това нямаше да се случи. Но нито един човек не каза, че е против фалшификацията. Няма свобода за страхливите хора и това е напълно нормално. Каква е причината може много да се коментира. Една от причините е масово целенасочено дебилизиране на електората. Това се прави с цел. А това, което виждаме е резултат, който малко по малко се обръща срещу този, който е дебилизирал народа си - т.е. вместо в лесно контролирани зомбита, се електората се превръща в трудно управляеми зомбита. Найс, а.

Не съм чул да са питали останалите гласували в тази секция за промяната направена от комисията. Така , че хората са гласували и са си казали предпочитанията - съответно те са ПРОТИВ тази подмяна

Няма и нужда, както и сам виждаш. Достатъчно е напр. представителя на ППДБ да няма против и всичко е точно. Да не говорим, че е и главно действащо лице с химикалката. Ама така е.. кирчо вместо да отиде в туй пусто забутано село и да стане застъпник, той предпочита да пощипва парапети из софéто.

Нещо омърлушена изглеждаше по телевизията, припари й до задника, пъпъджийка неумна.

Ти къде спа? Цялото подправяне е било в полза на Възраждане. Вече доказано.

вие не разбрахте ли глуупаци, че няма партии а хората са искали да дат гласове на всички хора от тяхното село т.е мой твой човек като филма Дони Браско самите хора сте си гооооведа и си заслужавате съдбата киро брейка ви го каза това е най-точната констатация

минус за обидни квалификации.

в другия сайт имам само плюсове защото това е истината а истината боли и наранява нечестните хора

Истина е, но това не оправдава обидните квалификации, нито пък прави хората слагаши минуси априори нечестни.

Хахахахха С машините било ВЪЗМОЖНО да се правят изборни измами, да ги махнем и да гласуваме с хартия. Ето ви хартиения вот колко е сигурен! падам от смях

ги правят хората независимо как се гласува: с машини, на хартия, по пощата или с бобени зърна. Даже и с пръстов отпечатък съм убеден, че пак ще се измисли измама.

Така е, въпроса е кой метод е по устойчив на измами . Но за мен е явно , че хартиния вот е много по податлив от машинния.

Изборите трябва да са само с хартия. Резултата от изборите е сума от честността на хората, които ги организират и волята на избирателите и така трябва да бъде. Не може да се повиши "честността" на дадена система просто с елиминиране на човешкия фактор, тъй като елиминиращия също е човек, т.е. не може хуманитарен (морален) проблем да се реши с техническо средство. Честността на вота зависи и от организаторите по места и така трябва да бъде. Ако организаторите са лоши и резултата от вота ще е лош. Не е правилно една партия да налага машини за гласуване, но да не може да си сложи контролиращи по места. В случая даже имаме партия, която иска машинен вот, но хората и по места са тотално компрометирани. Това е абсурд. Нонсенс. Безумие.

машините не са притрастни, не мамят, не правят уговорки Хората го правят. Ако замениш хората с машини - горните проблеми изчезват

се управляват от хора и правят каквото им се каже т.е. заложи в програмата.

И всичко това защото една партия не може да си намери контролиращи представители по места? Следваща стъпка каква е? Роботи полицаи за да стрелят по лошите "безгрешно" и "безпристрастно" ли? Или сигурно говорещи дронове да вдигат възрастните хора седнали да починат на пейка посред ковид пандемично затваряне? Концепцията за "remote" управление е много, ама много погрешна. Но това ще го разберете чак, когато методите му се упражнят върху вас самите.

Глупако, в това циганско село въобще няма кандидат от ПП-ДБ. Само от ГЕРБ, ДПС и Възраждане. Вземи се поинтересувай малко, преди да пишеш опорките на Севда.

А тази леля чии представител е? И защо ППДБ няма кандидати, а пък има претенции как да се гласува навсякъде? Нещо не наглеете ли?

Представител е на Слафчу Чалгарчето, както и Нейкова, която е председател на ЦИК.

На записа от видеонаблюдението от вота се вижда, че в секцията в с. Малорад се надписват преференции за трима кандидати - Цено Ценов Цоловски от "Възраждане", Боби Младенов Боянов от ГЕРБ-СДС и Мартин Иванов Диловски от БСП.

Няма такъв карък. При хиляди измамници, които са фалшифицирали хартиените бюлетини да хванат точно него. Да живее хартията! В гетата неслучайно правеха банкети, като разбраха че забраняват машините.

Това ще е бъдещата сглобка

Никъде в Света освен в Бъгъ няма преференции е може би в руската кочина а ма те не са баш държава

Подозирана, но добре прикривана истина за кандидат-кметицата на София Ваня Григорова разкриха източници на Narod.bg от обкръжението на Корнелия Нинова. Синдикалистката Ваня Григорова е родена през 1978 г., тогава майка й Антоанета е само на 17 години. Родената на 20 април 1961 г. Антоанета Иброва Яшарова е дъщеря на Ибро Батов Яшаров – етнически циганин с мохамеданско вероизповедание – публикуваме акта му за раждане. През 60-те години Ибро променя името си на Кирил, сменя името и на дъщеря си. Ваня Григорова усърдно крие произхода си и никога публично не е признавала, че от семейство на етнически цигани. Тя е родена и отраснала в кв. „Христо Ботев“, точно в средата на ромското гето, на ул. „506-а“. Официалната биография на Григорова е доста постна и стартира с това, че е започнала трудовия си живот като чистачка в училище и работник във верига за бързо хранене. През 2011 г. Ваня Григорова е потърсена от вестник „Дума“, за да коментира напрежението в ромските махали, възникнало след убийството на млад мъж в Катуница, свързано с цар Киро. Тогава много от ромските махали бяха под охрана от жандармерията заради възникнали в цялата страна протести. Григорова коментира напрежението в квартал „Христо Ботев“, в който живее и е представена като човек, който „сега работи в неправителствения сектор като координатор на програма“. Името на неправителствената организация, спомената много пъти в биографията й, не се открива лесно. Вероятно, защото организацията е всевластната „Отворено общество“. Името на Ваня Григорова се открива като автор на доклад за изпълнение на Плана за десетилетието на ромското включване през 2012 г.

Че то други в Бъгъ освен цигани има ли

И кво? Яд те е, че циганка ви го нагригори? ХАХАХАХАХАХАХА

Тя да не вземе да е окаже, че е и обратна и тогава циркът ще е пълен.

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, е като "римлянка" какво от това?! С'а ние сме си расисти, ама общо взето добри расисти, ако не размахва нож по масови събирания и не обира къщи и хора хич не ни пречи....

Бай Ганьо прави избори!

Ала - бала , този път без президента

Председателят Моника Йорданова отбелязва смело в полето за преференции за общински съветници, за да подкрепят Мартин Диловски от БСП и Цено Цоловски от "Възраждане".

Това ще е бъдещата сглобка

Това принципно беше целта на ГЕРБ и ДПС - да напълнят общинските съвети със свои калинки. Понеже електората им е масово неграмотен и не може да чете и пише, а даже и да говори български, за тях беше много важно да махнат машините. Хартиите знаят как да ги манипулират - показвали са го много пъти. Фалшиви и подправени бюлетини и протоколи, мъртви души, по 100 човека на адрес регистрирани, сменени чували, и т.н. Както и сега във Френската гимназия направиха

Кви ГЕРБ и ДПС? Хващат БСП и "Въжраждане" ти за ГЕРБ и ДПС бучиш. Тролщина!

Без машини , се видя че елеторално умнокрасивите са 5 -8% , като в записа

Ама тъпите селяни и неуки кауни са 30 и Посолството е хванало крадлив Бойко за гушата

Всички са един дол дренки. Хванали са тези, а на колко им се е разминало...

ГЕРБ и ДПС мажат и късат бюлетини вече 15г. ПП,ДБ, СДС и останалите пионки на Посолството бъркат директно в ЦИК и компютрите.. Общо 80% шашамаджии и селтаци, няма надежда за България. Въпрос на време е да я разкъсат съседите й на 3-4 части

Да, бе, за това тая кака дращи яко за Възраждане и БСП. Даже на едно място отбеляза и партия, не само преференция.

Заради такива далавери ГЕРБ-ДПС реват срещу машините. Там няма дописване, няма невалидна бюлетина, няма радост за мафията.

За това Вгъзраждани се възползват, нали!

Защо според теб Възраждане отидоха да заплашват и трепят столичния ОИК, ако не ги беше страх, че ще върнат машините в София.

А юнаците от сглобката след онзи запис, кога ще бъдат задържани?

сега с мадуровките няма да се заключват ,докато няма никой бързо лесно и все още не са включили телефоните ,ще има бюлетин и за живите и за умрелите

В толкова много секции , само един случай !?!?!? И то от абонираните и единствените притежаващи честност и морал ППДБ

Коментари - Задържаха шефка на избирателна комисия след скандалния запис за "Чичо Цено" | Днес.dir.bg

Задържаха шефка на избирателна комисия след скандалния запис за "Чичо Цено"

Заедно с Моника Йорданова в ареста е още един член на СИК във врачанското село Малорад, чийто глас се чува на записа

Обратно в новината

Коментари - Задържаха шефка на избирателна комисия след скандалния запис за "Чичо Цено" | Днес.dir.bg

Коментари

Направо не е истина, как се множат дебилите и идиотите. Не хора, а зомбита! Безмозъчни, тъпи, прости и неграмотни, НАВСЯКЪДЕ, от долу, до горе! И това не е само у нас, а си е направо вече отличителна черта на обществото, в глобален мащаб!... Изобщо, УЖАС!

Така е, Простотията властва!

Гледайки тоя дефектен Мат'рял, направо ме е срам, че съм човек...

Ами то 2/3 от комисиите трябва да бъдат задържани, след като 33% са недействителните бюлетини. За мен това е добре скалъпена постановка.

По-внимателно с обвиненията към хората в СИК в Габровница и Малорад, моля. Не разбирате положението на ситуацията. Тези хора са тайни агенти на ДАНС и са поставени с цел да разкрият зулумите в изборния ден на различните партии. Изборите трябва да се отменят. И М. Твен е казал, че ако те решаваха нещо, щяха да ги забранят със закон. Предлагам изборите за президент да включват 10 партии шах между кандидатите и да напишат без правописна грешка есе на тема " На кой е Крим". За министър - председател: 8 партии шах, тройка на табла и решаване на биквадратно уравнение. Който издържи теста да си състави кабинет.

Еее, голяма работа направихте от това малко село! Искат повече познати хора да има в общината, да защитават интересите на селото. Няма опасност да забогатеят!

А сега, на фона на малкото село, си представи какво става в голямото!

Серсемите да не забравите ПАК да гласувате !!!!! Идиоти сър !!!

Председателката на секционната избирателна комисия във врачанското село Малорад Моника Йорданова и член на комисията са задържани и ще им бъдат повдигнати обвинения, а А НА ОНЗИ ЗАМ МИНИСТЪР, КОЙТО ЗАБЪРКА ТЕЗИ ГОВНА - НЯМА! ТАКА ЛИ Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА ?

А защо Костя и Цончо нямат мнение до сега за тази "далавера"? Както и за "успешните избори" за тях? Интересна работа...

Само ти не разбра, че зам министърът няма вина. Трудно ти е да осмисляш, но не се отказвай.

Ако тази беше подправила бюлетините в полза на подмяната щеше да има някаква полза от платената ти пропаганда. Само че всички разбраха, че това се прави заради кандидатите на Възраждане. Което значи че тази е просто поредната пробутана от вас, за да шпионира и да върши черната ви работа. И дори да приемем, че просто сте и платили на тази и тя е приела парите за да промени вота в полза на вашето Възраждане- това няма да промени нагледният пример как вашето Възраждане печели гласове.

Що пропускаш хипотезата, че се е оставила нарочно да се запише, за да злепоставя Възраждане? На ППейците компрометиращите записи с тяхно участие им стана обичайна характеристика.

И ще си полежи в затвора за да си направи кефа?!?!?!

Всичкото копейкин трол на Израждане са тук да защитават! Всички били за чичо Цено от Израждане, а? Айде сега у панделата! Ама като се разпее да не иде и чичо Цено?

ППДБ са големми артисти. От същите кръгове дойде умишелно скандала с машините. Същите се (уж) издъниха със записа на Асен Василев и Киро. Сега и това в Боровоан. Всъщност понеже са сбирщайн от доносници непрекъсната си правят активни мероприятия , за да очернят, злепоставят и келеветят някого. Уж, че случайно не видяли камерата. Всъщност умело шефката им знае какво става, но има за цел да компрометира секцията , защото там печечели неудобен кандидат.

И е напълно случайно големия брой гласове за възраждане точно там. И разбира се е само съвпадение че антиваксарите от Възраждане се оказаха ваксинирани. Той и Путин не беше нападнал Украйна нали?

Хартията е безгрешна, след 20% невалидни бюлетини в Видин и подправените такива, сигурни ли сме че нашия глас е отчетен?

Подмяната имаше двойно повече гласове. Някакъв коментар?

именно , когато е на хартия имаме много "невалиден" вот за ПП, който при машинно гласуване се оказва валиден. Сега въпросът е да се направи Одит на невалидните бюлетини и ако не са били зачетени тенденциозно - членовете на съответните СИК да им се търси отговорност.

И БАЧЕ БОЙКО СЕ ОБАДИ СЛЕД СКАНДАЛА С МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ, АМА ОТ ТРЕТА ПОЗИЦИЯ ХАХАХА

Нямам търпение да видя просперитета, който ще има София при внучето на Държавна сигурност - Васко Теслата Терзиев. Готов съм да се обзаложа, че след година и половина - София няма да е подобрила нищо, спрямо днес. А може би ще е дала и назад. Спомни си това догодина по Нова година! 100% така ще стане. А, пък ако се надяваш, че ще секнат далаверите с фирми, близки до власт - хахаха, хахаха

Лена Косъма и Кики Шизофренията да си късат дипломите за почтеност!

Очаквам мега-хита от тази есен "Чичо Цено" с нетърпение.

Нещо не чувам, нито виждам коментар НС Ленчето. Тя нали се има за много интеУигентна, няма ли да ни обясни какво всъщност е станало и как ББ лично им е спретнал активно мероприятие

Представям си, ако въпросната не беше от ПП-ДБ, а от ГЕРБ - какъв вой на жълтопаветници и харвадски измамници щеше да настане!

Да,ама чичо Цено е от Възраждане.

Значи за Харвардските измамници всичко е въпрос на пари. И за възраждане ще работят ако парата си струва. Между другото, от ПП-ДБ вече признаха, че тая е от техните и щели да я махат и т.н. Абе, опитват се да си посипят главата с пепел, но всеки ден все повече си проличава какви измамници са

Остана ли някой недоразбрал, че въпросната писарушка е от ПП-ДБ. Ония от братството на почтените, които даже и дипломи за почтеност печатаха

За това беше борбата да върнат хартиените бюлетини. Всяко тъпо село и община видяха, че не могат да си правят каквото искат с машинния вот и циганите не можаха да ги мобилизират както си трябва. Направо ми се повръща вече от целия този цирк.

Че тая, която подправя е от ПП-ДБ. Май, като видяха, че няма да има машини и минаха на ала-бала на хартия

Ако иска прокуратурата да направи проверка и в Община Монтана за избор на кмет. Но не монтанската прокуратура де:)))))

Ето ви хартии пак поголовни нарушения и преправяния. Пълни кретени, как може да имаш доверие на подобни хора? С машинния вот това би било невъзможно да се случи.

Напротив. С правилните хора на правилните места, това може да се случи абсолютно навсякъде по почти неуловим начин. Само, че глупаци, като теб, които се предоверяват на машините няма как да го разберат.

абе май ти си парараноичния глупак. Само плюеш по машините, а нямаш никакви конкретни факти какви са проблемите с тях.

На мен ми стига факта, че в нито една държава в Европа не се гласува с Мадуровките. Още един факт - с такива машини се гласува в Бангладеш, Бразилия, Венецуела... Ти искаш да се сравняваме и да вземаме опит от Бангладеш?!? Вие, жълтопаветниците, не бяхте ли с претенции за интелигентност?!? Та пак да те питам, според горните факти, ти ни предлагаш да вземем опита на Бангладеш и Венецуела?

както казах и преди - нищо конкретно като доводи. A относно споменатите държави , по демократичен индекс Бразилия е преди България, а Бангладеш е съвсем малко след нас. Венецуела е друг случай, Но по твоята логика преди 1989 в България е било много демократино и справедливо понеже се е гласувало само с хартиени бюлетини.

Дъно на дъното! Помия до шия....Как спат тия олигофрени?!?? РОМИ С КОНЕЦ В РЪКАТА ИЛИ ПОПЪЛНЕНА БЮЛЕТИНА В ПАЗВАТА НА ОПАШКИ ПРЕД СЕКЦИИТЕ....!?!????? Да му ЕПМ на всичко...

Ако бяха на машини, как щяха да го направят?

Ще търсят кода с отверка и клещи и фенерче

Тези лелки и чичаци мислиш ли че знаят какво е код и как да манипулират машината? Или във всяка изборна секция има програмист и хакери?

Истинското лице на ПП. Все едно дали в Малорад или София.

Само дето чичото е от Възраждане

Така де, Простаците Прости (ПП) са готови да легнат на всекиго, не само на Бойко и не само в София. Който дава пари може да ги има за вечер, за две, за колкото пожелае. Тая мърла е от ППДБ!

Трябва да има изборна администрация, както е в много държави по света. Така ще има подготвени хора, които без значение на кого симпатизират, ще трябва професионално да си свършат работата. Сега с партийните квоти всякакви шашми са възможни. То има и шашми с машините, нали заради подобни съмнения ДАНС ги спря на тези избори.

ЦИК, освен в България има само в Русия и Северна Корея.

А в другите държави как е ? кой се занимава с подготовката на изборите и съотвено обработката на резултатите в останалите държави? Да да видим добри практики и да боже да се проложат и у нас един ден .

Чичо Цено от шарлатаните е народен Будител, добър пример за подрастващите българи.

Чичо ти Цено е от Възраждане, подкрепен от Боко Тиквата, който даде пари да се пусне още един скандал, след този с подластната му ДАНС от петък.

Е от Възраждане.В Борован ПП нямат кандидат.

Ама защо не пишете че тази хубостница е от квотата на ППДБЛГТБ+ в тази комисия?

Боко Тиквата да каже, защо така настояваше за хартиен вот. Да поеме отговорност.

Ти не разбра ли ,че за бсп и възраждане пак са шашмите. Вече 30 години това си ена бсп най-силната страна

Вотът от ромските секции в София показва, че хората, гласували там, са предпочели най-много кандидата на БСП/Левицата Ваня Григорова, следвана от кандидата на ГЕРБ Антон Хекимян. Бившият шеф на новините на Би Ти Ви получава повече гласове от кандидата на БСП в кварталите "Факултета" и "Филиповци", където традиционно ГЕРБ досега на парламентарни избори са предпочитаната политическа сила. Григорова успява обаче да събере повече гласове и да "оглави" класацията на ромския вот с гласовете от квартал "Христо Ботев", където тя е родена и израснала.

Явно наистина много те боли, че Ваня ви отвя, щом няколко поста пускаш в една и съща новина, че била циганка. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХА

В България се оказа че не може да има неманупулирани избори. Не зависи ни от машини, ни от посолства. Такива сме си. Манталитет.

И това е добре. Както виждаш, хората не избират сшучайници. Избират хора, които помагат, които ги знаят по имена. Техни хора. И както видяхме, никой няма против. Ако някой имаше против това нямаше да се случи. Но нито един човек не каза, че е против фалшификацията. Няма свобода за страхливите хора и това е напълно нормално. Каква е причината може много да се коментира. Една от причините е масово целенасочено дебилизиране на електората. Това се прави с цел. А това, което виждаме е резултат, който малко по малко се обръща срещу този, който е дебилизирал народа си - т.е. вместо в лесно контролирани зомбита, се електората се превръща в трудно управляеми зомбита. Найс, а.

Не съм чул да са питали останалите гласували в тази секция за промяната направена от комисията. Така , че хората са гласували и са си казали предпочитанията - съответно те са ПРОТИВ тази подмяна

Няма и нужда, както и сам виждаш. Достатъчно е напр. представителя на ППДБ да няма против и всичко е точно. Да не говорим, че е и главно действащо лице с химикалката. Ама така е.. кирчо вместо да отиде в туй пусто забутано село и да стане застъпник, той предпочита да пощипва парапети из софéто.

Нещо омърлушена изглеждаше по телевизията, припари й до задника, пъпъджийка неумна.

Ти къде спа? Цялото подправяне е било в полза на Възраждане. Вече доказано.

вие не разбрахте ли глуупаци, че няма партии а хората са искали да дат гласове на всички хора от тяхното село т.е мой твой човек като филма Дони Браско самите хора сте си гооооведа и си заслужавате съдбата киро брейка ви го каза това е най-точната констатация

минус за обидни квалификации.

в другия сайт имам само плюсове защото това е истината а истината боли и наранява нечестните хора

Истина е, но това не оправдава обидните квалификации, нито пък прави хората слагаши минуси априори нечестни.

Хахахахха С машините било ВЪЗМОЖНО да се правят изборни измами, да ги махнем и да гласуваме с хартия. Ето ви хартиения вот колко е сигурен! падам от смях

ги правят хората независимо как се гласува: с машини, на хартия, по пощата или с бобени зърна. Даже и с пръстов отпечатък съм убеден, че пак ще се измисли измама.

Така е, въпроса е кой метод е по устойчив на измами . Но за мен е явно , че хартиния вот е много по податлив от машинния.

Изборите трябва да са само с хартия. Резултата от изборите е сума от честността на хората, които ги организират и волята на избирателите и така трябва да бъде. Не може да се повиши "честността" на дадена система просто с елиминиране на човешкия фактор, тъй като елиминиращия също е човек, т.е. не може хуманитарен (морален) проблем да се реши с техническо средство. Честността на вота зависи и от организаторите по места и така трябва да бъде. Ако организаторите са лоши и резултата от вота ще е лош. Не е правилно една партия да налага машини за гласуване, но да не може да си сложи контролиращи по места. В случая даже имаме партия, която иска машинен вот, но хората и по места са тотално компрометирани. Това е абсурд. Нонсенс. Безумие.

машините не са притрастни, не мамят, не правят уговорки Хората го правят. Ако замениш хората с машини - горните проблеми изчезват

се управляват от хора и правят каквото им се каже т.е. заложи в програмата.

И всичко това защото една партия не може да си намери контролиращи представители по места? Следваща стъпка каква е? Роботи полицаи за да стрелят по лошите "безгрешно" и "безпристрастно" ли? Или сигурно говорещи дронове да вдигат възрастните хора седнали да починат на пейка посред ковид пандемично затваряне? Концепцията за "remote" управление е много, ама много погрешна. Но това ще го разберете чак, когато методите му се упражнят върху вас самите.

Глупако, в това циганско село въобще няма кандидат от ПП-ДБ. Само от ГЕРБ, ДПС и Възраждане. Вземи се поинтересувай малко, преди да пишеш опорките на Севда.

А тази леля чии представител е? И защо ППДБ няма кандидати, а пък има претенции как да се гласува навсякъде? Нещо не наглеете ли?

Представител е на Слафчу Чалгарчето, както и Нейкова, която е председател на ЦИК.

На записа от видеонаблюдението от вота се вижда, че в секцията в с. Малорад се надписват преференции за трима кандидати - Цено Ценов Цоловски от "Възраждане", Боби Младенов Боянов от ГЕРБ-СДС и Мартин Иванов Диловски от БСП.

Няма такъв карък. При хиляди измамници, които са фалшифицирали хартиените бюлетини да хванат точно него. Да живее хартията! В гетата неслучайно правеха банкети, като разбраха че забраняват машините.

Това ще е бъдещата сглобка

Никъде в Света освен в Бъгъ няма преференции е може би в руската кочина а ма те не са баш държава

Подозирана, но добре прикривана истина за кандидат-кметицата на София Ваня Григорова разкриха източници на Narod.bg от обкръжението на Корнелия Нинова. Синдикалистката Ваня Григорова е родена през 1978 г., тогава майка й Антоанета е само на 17 години. Родената на 20 април 1961 г. Антоанета Иброва Яшарова е дъщеря на Ибро Батов Яшаров – етнически циганин с мохамеданско вероизповедание – публикуваме акта му за раждане. През 60-те години Ибро променя името си на Кирил, сменя името и на дъщеря си. Ваня Григорова усърдно крие произхода си и никога публично не е признавала, че от семейство на етнически цигани. Тя е родена и отраснала в кв. „Христо Ботев“, точно в средата на ромското гето, на ул. „506-а“. Официалната биография на Григорова е доста постна и стартира с това, че е започнала трудовия си живот като чистачка в училище и работник във верига за бързо хранене. През 2011 г. Ваня Григорова е потърсена от вестник „Дума“, за да коментира напрежението в ромските махали, възникнало след убийството на млад мъж в Катуница, свързано с цар Киро. Тогава много от ромските махали бяха под охрана от жандармерията заради възникнали в цялата страна протести. Григорова коментира напрежението в квартал „Христо Ботев“, в който живее и е представена като човек, който „сега работи в неправителствения сектор като координатор на програма“. Името на неправителствената организация, спомената много пъти в биографията й, не се открива лесно. Вероятно, защото организацията е всевластната „Отворено общество“. Името на Ваня Григорова се открива като автор на доклад за изпълнение на Плана за десетилетието на ромското включване през 2012 г.

Че то други в Бъгъ освен цигани има ли

И кво? Яд те е, че циганка ви го нагригори? ХАХАХАХАХАХАХА

Тя да не вземе да е окаже, че е и обратна и тогава циркът ще е пълен.

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, е като "римлянка" какво от това?! С'а ние сме си расисти, ама общо взето добри расисти, ако не размахва нож по масови събирания и не обира къщи и хора хич не ни пречи....

Бай Ганьо прави избори!

Ала - бала , този път без президента

Председателят Моника Йорданова отбелязва смело в полето за преференции за общински съветници, за да подкрепят Мартин Диловски от БСП и Цено Цоловски от "Възраждане".

Това ще е бъдещата сглобка

Това принципно беше целта на ГЕРБ и ДПС - да напълнят общинските съвети със свои калинки. Понеже електората им е масово неграмотен и не може да чете и пише, а даже и да говори български, за тях беше много важно да махнат машините. Хартиите знаят как да ги манипулират - показвали са го много пъти. Фалшиви и подправени бюлетини и протоколи, мъртви души, по 100 човека на адрес регистрирани, сменени чували, и т.н. Както и сега във Френската гимназия направиха

Кви ГЕРБ и ДПС? Хващат БСП и "Въжраждане" ти за ГЕРБ и ДПС бучиш. Тролщина!

Без машини , се видя че елеторално умнокрасивите са 5 -8% , като в записа

Ама тъпите селяни и неуки кауни са 30 и Посолството е хванало крадлив Бойко за гушата