17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е с такава мутра не е друсалка! Те журналисти не са друсалка, само пробват и така много пъти.

Гледах по нтв заседанието на съда:лявото му око си беше синьо. Че са го били-били са го. Дали е по време на ареста или след ареста е без значение. И факта че съветник на Путин се намесва показва че Кремъл си дава сметка за вредите които нанасят такива измислени арести върху общественото мнение.Свобода за журналиста.

Че к'во му пречи да си насини окото за пред камерите в съдебното заседание?

По принцип нищо, ама въпросът ти е много тъп! Ако продължиш е този ред на мисли, следващият въпрос е: Какво и пречи на Политковска да плати сама за убийството си. Тъпо е, не мислиш ли? А, извинявай, ти не можеш!!! Апропо, новата стратегия на Кремъл е малко по-ефективна от старата с убийствата. Не, че нормален човек ще повярва, но в Русия са предимно мужици, а те вярват на всичко след третата чашка... Чашка казвам, но на руски е стаканчик и е 200 милилитра!

А Какво пречи убийството на Политковска да е поръчано отвън с цел пропаганда за немислещи малоумници срещу Путин, което е и най-вероятно да е така, предвид че в днешно време с интернет е невъзможно да се спре каквато и да е информация и тя е достъпна за всички, така че такова убийство не решава никакви властови проблеми в Русия, а само може да ги задълбочава. Всъщност това важи и за всички останали убийства и е ясно, че Путин няма никакъв интерес от такива, докато за демонизирането му от страна на Запада това е добре дошло и ще е винаги така, докато има немислещи зомбита. А за посинения младеж, ако са го били наистина, просто щяха да отложат делото, докато му изчезнат синините!

Аман от тъпотии! В руските сайтове е пълно с какви ли не оплювки срещу властта и фактът, че Дирът е изтрил предишния ми коментар в този смисъл доказва, че това е поредната фалшиво скалъпена историйка срещу Путин.

Независима журналистика няма. Който плаща, той поръчва музиката. На този журналист му плащат от Латвия. Да беше си извадил латвийски паспорт и тогава да изпълнява поръчките на работодателя си...

И в България е подобно.

Ами то и на Асандж случая е нагласен там с някакво обвинение в изнасилване, ама за това не пишете...

Браво на руските служби, който нарушава закона бива наказан.

Че то "Медуза" си е структура, която е част/продължение на западните тайни служби...

На последната снимка направо прилича на ''много добро разследващо'' лце:)))))) Не се правете на ударени да изкарвате някой за нещо дето ви се иска ама на него не му стиска..

Така се прави ,Така правят големите Русия,САЩ,Китай...всеки който работи срещу собствената си страна бива наказан, а тук всеки мангал и престъпник с помоща на разни журналисчета и адвокатката съдят държавата в Страсбург и си пълнят гушите на наш гръб....

"Иван Голунов е известен критичен глас и разследванията му на правителствената корупция очевидно не са допаднали на властите", заяви организацията.??????? Тези май незнаят че винаги крадеца най много пищи да се хване крадеца...

Плохо, товарищ! Очень плохо!!! Тази опорна точка беше за вътрешна употреба. Само алкохолизирани мужици могат да намерят някакъв смисъл в казаното. А и дори да не намерят, пак ще повярват. Но извън Русия някак си не върви... Та за това ти казвам: ПЛОХО!!!!

Този Голунов може би е честен човек,може би е добър журналист/умишлено пропускам " разследващ",защото считам това определение за нонсенс/,може би му се отдава добре това ,да разкрива най-различни далавери и комбини.Това обаче не изключва,че може да има слабост към някои бели прахчета!историята е доказала ,че много талантливи хора имат тази слабост.А Шерлок Холмс си е просто наркоман -любител на кокаина-ако живееше в днешно време,най-вероятно щеше да бъде в затвора ,вместо да разкрива престъпления?!

Отворете която и да е руска ТВ- викат, крещят, посиняват от напрежение и крещене и крещене, прекъсване, надвикване- успяваш да разбереш, че охрачват Украйна....свобода е това...няколко пъти се опитвах да разбера защо са тия изкривени лица, тия крясъци, агресия, злоба....

Така е. Във всяко подобно студио ги избират половината да са усраинци или защитаващи усраина. Именно тях си видял.

В Раша (понеже е супер уредена държава просто умират от скука) и затова се занимават само с проблемите на Украйна.

Нормално! То за западната пропаганда само гендъри и наркомани работят!

"В продължение на десет години България непрекъснато се придвижва надолу в класацията - от 53-о място през 2008 година до днешното 111 място." Мдаа, бавно, но сигурно настигаме Русия. Малко ни остава вече до 149 място. Единствените ни опасения са да не се продънат руснаците още надолу.

Впечатляващи джикички!Наше момче!Ще го браним до последна капка ......

От време на време откъм Русия идват и истински новини. Полицията подхвърлила наркотици на разследващ журналист. Въобще в Русия журналист означава да хвалиш Него. И свободно да плюеш по Украйна и Запада А иначе Русия представлява мафиотска държава на разни банди, разделили си териториите, а най отгоре е най големият бандит Малкият Мук

Бегеец,защо на Иванчева не било възможно да се подхвърлят парите а тук може .

Поредна руска провокация и лъжа!

Ботев го е казал: СМЕШЕН ПЛАЧ!!!!

ги цитирахте по неподходящи поводи класиците!

Затова НПО и журналистите искат легализиране на наркотиците, тогава такива неща няма да се случват.

службите винаги ще измислят нещо - ето Асандж за изнасилване.

После ще легнеш на здравната система, за да те лекуват или от зависимостта ти или от алетгиите,които същите тези наркотици ще ти докарат. Мисли, престани да скачаш!

Какво ни пишете за Русия, сякаш тук в момента не страхуват Огнян Стефанов и Георгиев и всеки момент може да ги убият, като русенската журналистка, дето уж я уби циганинът. Защо не кажете какъв толкова е проблемът да ни осведомите, че в САЩ се води дело срещу маминия за КТБ? Защо е забранена тази истина? Защо цялата държава е коленичила пред контрабандиста?

ревеш за КТБ, а що не отиде да протестираш, когато българският съд изкара явен престъпник за дисидент! Защо не отиде да протестираш срещу замесените ГЕРБаджии в апартаментните и други измами, че ДАНС бива използвана за замитане на престъпления и за разчистване на сметки? Ако изкарваш тези престъпници за невинни, то тогава шефът на КТБ е светец!!!

Не сме длъжни всички непрекъснато да ходим по протести, след които нищо не се променя. Коя държава работи така? Ето в САЩ съдът си върши работата, а не обикновените хора да протестират. Защо да протестирам срещу гробарите. В Австрия за най-малкото съмнение правителството падна и насрочиха избори. Кои точно престъпници изкарвам невинни и в какво се състои престъплението им? И кой е "дисидентът"?

Абе има и едни други снимки от дома му дето тук липсват. Разни пакети с химикали, стъклария, колби, горелки... Изглежда освен наркотика, са му подхвърлили и малка химическа лаборатория.

Само в нас медиите са свободни да хвалят Тиквата! Платени журналисти навсякъде!

А дали не го правят нарочно, да ни писне.

" нов удар по свободата на пресата, предадоха Франс прес и Ройтерс". А да ми обяснят тия същите, за каква свободна преса и независима ще говорят, след като този журналисти и разни други "свободни" са на заплата на американски и английски служби. Естествено, че каквото им кажат, това пишат. Малко са далеч от понятието свободна журналистика. Разрешено им е да плюят по Русия и Путин. Ама а някой от тях да се опита в тези медии да пусне някакво одобрение към Путин? Няма как да стане, ще го уволнят набързо.

А ти гнидо, тролиш и лазиш в калта безплатно за благото на руските сополи.....за подобни на теб има само едно- въже и на клона!

и мирясай или си смени доктора!

Заказное убийство журналистов в ЦАР было спланировано Ходорковским и спецслужбами Франции https://rusplt.ru/society/zakaznoe-ubiystvo-jurnalistov-36246.html Зачем опальный олигарх отправил российских журналистов в Африку Группа российских журналистов отправилась в Центральноафриканскую Республику (ЦАР) в конце июля 2018 года, чтобы снять фильм про мифическую ЧВК «Вагнера». Спустя несколько дней они были найдены мертвыми в одном из опаснейших районов страны. Жертвами спланированного убийства стали Александр Расторгуев, Орхан Джемаль и Кирилл Радченко. Все время пребывания в стране журналистов даже не сопровождала охрана. По экспертным оценкам, ЦАР является одной из самых опасных стран мира, почти в каждом ее регионе процветает бандитизм. Цель пребывания российских журналистов в Африке, по всей видимости, стала предлогом, чтобы заманить корреспондентов в одну из опаснейших точек на планете. Финансировал поездку пресс-группы Центр управления расследованиями (ЦУР), который имеет прямое отношение к беглому олигарху Михаилу Ходорковскому. Напомним, Ходорковский находится в розыске с 2015 года по делу об убийстве, а кровавый след тянется за ним с начала «нулевых». Один из приближенных к Ходорковскому людей сообщил, что бывший олигарх не раз связывался со спецслужбами Франции, ими же было спланировано и совершено убийство группы журналистов из России. Так, фиксером группы был Доминик Кристоф — руководитель одной из французских ЧВК, известный в ЦАР как беспощадный боевик. Убийство корреспондентов могло обеспечить ему защиту от французских спецслужб и щедрый гонорар от Ходорковского. Выяснение обстоятельств убийства журналистов ведется до сих пор как на территории России, так и в ЦАР. Многие коллеги погибших по журналистскому цеху, которым небезразлична их трагическая судьба, приняли участие в расследовании Федерального агентства новостей, нанявшего частного детектива. Из расследования можно сделать вывод, что целью французских властей было навредить действиям России в Африке и подорвать наш авторитет. У Ходорковского же были кровавые и провокационные мотивы, и потому он завлек в ЦАР российских журналистов, не обеспечив им охрану и необходимого пакета документов.

Истината е друга, руските служби убиха журналистите! А българският народ скоро такива руски шпиони, като теб ще ги отвъжда с права лопата!

сигурно дрогата е била платежно средство за инфото - и в квартирата му са намерили малко кокаин. понеже някаква наркогрупа е била в разработка, той се е набил между шамарите, понеже неговия информатор е бил под око на службите във връзка с бандичката. който е тъп се занимава с разследвания - и са го закопчали покрай групата на шаро. аман от писачи, които се изживяват като агенти 007.

още в началото са му викнали адвокат и никой не го е бил. отказал е да вземат натривки от пръстчетата му и да видят какво има под ноктите - обаче тоя е отказал. да не се прави на света вода ненапита.

само като му видиш оцълкените зъркеле мяза на софийски нпо жълтопаветник веган,кучкар и лезбиец или лява двуцевка. при нпо дегенератите ганджата и либерастията вървят ръка за ръка!

от нашите данъци!!!

Дребен гном, пак ли със старите КГБейски номера? Един ден ще те обесят от мост на Нева - помни ми думата!

Тва е класика. Даже имат и такъв филм. Вика се БУМЕР. Спряха ги ченгетата на пътя и им подхвърлиха в багажника в един вестник материала. През тва време единия обра джипа на ченгетата и им даде подкуп да ги пуснат от тяхните пари.

по въпроса - и вав всичките хванатите твърдят, че полицаите са им набутали наркотика незабелязано . момчето е в час как се действа в тия случаи. хитрецът той.

То в Русията много хубаво. За това Станишев има дворци в Швейцария, А на корни детенцето завърши в смотаната Америка и там работи. И никой не получава заплата в рубли! Смешници!

Аха. Затова и англичаните, като които работят в Русия, половин час след слизането от самолета казват "Все едно сме попаднали в бъдещето."

хахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахаххахахаххаахахахахахаххахаххахах

Randall_Zwinge

Има едно таквос нещо - ютуб. Намери някой да ти обясни как се влиза там и да ти потърси!

Много ли си про3т?!?

Абе папардак,ти ли ги посрещаш тия англичани в раззията бе....!!!

Щом Западът и НПО-тата на Сорос защитават журналистчето, значи наистина е разпространител на наркотици! Малко са му 15 години пандиз!

Ти и децата ти го последвате

ОССЕ, баси... Ного кефи, това, ОССЕ... Начи така... Едно от задълженията на ОССЕ е да установи кой по кого стреля в зоните на конфликт, дали се стреля по цивилни и невинни и дали се спазват споразуменията между страните. За тази цел служителите на ОССЕ работят по много строги правила. Едно от правилата е, че заради собствената сигурност на служителите на ОССЕ, те нямат право да ходят в зони, в които се стреля. Ерго, за тях е невъзможно да установят на място кой по кого кога и как стреля, затова трябва да се доверяват на местните. Местните, обаче, са именно тези, които се стрелят едни други и съответно враждуващите страни имат диаметрално противоположни и логически несъвместими една с друга версии. И така, на служителите на ОССЕ им се налага да изберат на кого да вярват, не разполагайки с никакви средства да проверят кой колко доверие заслужава. Затова по въпроса с доверието слушат началниците си дебелосерковци, седящи на дебелите столове, някъде из ефропата, които 10 години преди съответния военен конфликт въобще да се заформи вече са определили кой е добър и кой е лош и кой по кого стреля. Абсолютно същото, като ефровизия - нищо общо с музиката, важна е единствено и само политиката. За Репортери без граници и прочие НПОта няма смисъл да се говори - всички си ги знаем.

Тъпако, ОССЕ не използват местните, защото имат последна дума на техниката дронове, освен това ползват сателити за наблюдение.А трябва да знаеш, че никак не се пазят служителите на организацията и обикалят денонощно с едни бели пикапи с големи надписи "ОССЕ" -даже за последната година има 2 ма загинали. Така че, стига спами и лъга руски троле. Някога ще ти бъде потърсена отговорност за предателството ти към България

Този да не плаче много защото можеха просто да го застрелят като куче и никой нямаше да разбере. Руснаците дори не разбраха как Путин пак им сложи хамута както са го направили Ленин и Сталин преди години.

аз бих се радвал много да арестуват всичкото БХК у нас. Може и за наркотици.

поредният арестуван грантаджия.

ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ

никой не обича сороските жаби

А путинските Мурзилки обичаш ли ги ?

В случая с Джулиан Асанж, на когото му лепнаха измислено обвинение в изнасилване за да го екстрадират в Швеция, а от там по силата на взаимно споразумение - в САЩ, където ще го осъдят на 170 години затвор, необикновен фашизъм ли е? Какво ще кажете?

само че вместо да виждате, че са двете страни на една и съща монета оправдавате едните и обвинявате другите.

Малко са го били наркоманчето грантово