Коментари - Задържаха изнасилвача от Ценово след едноседмично издирване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мъжът има психично заболяване! за какъв затвор говорите бе! никой няма да го накаже!! ще го пуснат да изнасилва, убива, краде......безнаказано!

Ludiamaus

сумарна 23 години като се приспадне 1/3 това са 15 години. Каво значи ако се окаже годен да носи наказателна отговорност; първо кастрация по оня мюсулманският начин чоканчето +топките. Невменяем пък му се ебе и то дърто .... Като вица за стопаджийките бебе и красавица, спира кола и взима бабата. Тя пита -Бе момче, що мъ взе мене дърта , грозна, прегърбена!? -Ех бабо, то момето винаги ще мога да го чукам, ама тебе може да те изтърва!

Ха,ха, бил умствено недоразвит

"Мъжът проникнал с качулка на главата в дома на жената, като преди това спрял електричеството. Изнасилил я и откраднал 60 лева. Не са й причинени телесни повреди." Значи ИЗНАСИЛВАНЕТО, НЕ е телесна повреда( за "българският" съд). Умствено изсотанал бил, но имал акъл, колкото да си сложи маска за да не бъде разпознат, и да спре електричеството да за шокира жертвата и да неможа да се защити!!!! Жалък долен циганин!!! Дано следващите жертви са родителите на съдийчетата които го оправдаят!

Умствено изостанал... Как не! Все такива се оказват изнасилвачите.

Утрепайте изрода! Само така другите изроди ще се възпрат.

Кастрирайте го тоз нерез и в Бобов дол да става невеста.

И понеже няма да е вменяем ще го пуснете на свобода да продължи да изнасилва ли? Може ли преди това една химическа кастрация, от нея няма да снтане по невменяем, но поне няма да е много опасен?

Хем луд, пък планирал и спрял тока в къщата

като е с умствено изоставане що не е хванал мотиката и да копа двора на жената ами се "сетил" да краде и изнасилва че и тока срял, това и умните няма се сетят за всички детайли. Със закон да задължат медиите да пишат етноса, а да видим на герб стиска ли им да "разсърдайт" главния си електорат и да спрат да им наливат милиарди от нашите данъци за да ги крепят на власт. с нашите пари станаха вечни и несменяеми.

не сме хора на място! Осъдиха доктора от Пловдив, защото той се е защитил и не е чакал да го нападнат, за да се отбранява - така наречената глупава нейзбежна отбрана! не е имало телесни повреди - и някои списвачи и съдии са олигофрени - за тази възрастна жена е по добре според нея да е умряла, отколкото да живее с този срам! Но както споменах - ние сме си виновни и утре не дай боже да се случи и на нас! Трябва не само пловдивчани, а цялата страна да се надигне и да се организират протести, да видим тогава какво ще направят подкупните съдии!

Поредният умственоизостанал..

Какъв е извода: уж дебил бил ама сложил качулка, отвил бушон, откраднал и ебал и бегал па и се крил . Май други са дебили

"36-годишният мъж с умствено изоставане е арестуван за нападението.." - ето моя клиент е с умственно изоставане и затова не може да бъде съден. Освен това обинението за кражба е с малозначителна тежест, тъй-като си е взел само 60 лева, което е една моя закуска. А и жената сама му ги е посочила къде са, следователно тя му ги е дала. Вратата която е разбил не струва и 20 лева и не си струва изобщо да се коментира. изнасилването за което е обвинен не може да бъде доказано, защото жената сама го е предизвикала тъй-като го е посрещнала в леглото и с нощница. Това че клиента ми е имал достатъчно умствен багаж да спре тока, да изчака нощта за да не бъде забелязан не означава нищо. Това че е носил качулка е било защото му е било студено, не за да се крие. Затова искам от съда незабавно да бъде освободен моя клиент, след което ще заведем дело за клевета и набеждаване срещу жената.

тази ирония, ако не беше толкова трагична щеше да е смешна. Живота на безпомощните стана цирк.

"Изнасилил я и откраднал 60 лева. Не са й причинени телесни повреди." начи изнасилството не е телесна повреда, така излиза...

Тъкмо и аз това щях да коментирам и да попитам това малоумно писание чий плод е?!

Сега да му пръснат халката,както си трябва !

За да навакса изоставането ли ?

Човекът си има тапия за луд. Сега може да си прави, каквото си поиска, безнаказано.

Знаете ли как се нарича мъж на когото половото развитие е надминалото умственото?"Прост ,пък му се е.е".

Представете си нивото в полицията която търси "умствено изостанал" седмица в някаво село

KOЙ УMCTBEHO И3OCTAHAЛ ЩE CПPE EЛ.TOKA, ЩE CИ CЛOЖИ KAЧУЛKA И ЧAK TOГABA E HAПAДA ?! И ОБЯСНЕНИЕТО МУ ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЕ Е НА УМСТВЕНО ИЗОСТНАЛ ИЛИ ИМА И ДОБЪР АДВОКАТ !?

Просто е имал познат в ТЕЛК, който да му осигури пенсия с тази диагноза.

Умствено изостанал, удобно.

Отишъл с маска, спрял тока, изнасилил я, но не и нанесъл телесни повреди, търсили го 1 седмица и бил умствено изостанал.По-вероятно е други да са с умствена изостаналост, щом твърдят такива лишени от мисъл глупости.

Пак с ТЕЛК....разбирай с държавна пенсия...

Направих и готино на бабата а ще ме съдят

Вие четете ли какво пишете? Изнасилена, но не са и нанесени телесни повреди. Изнасилването какво е???? Как ви избират в дир-а, нямам идея.

Самото изнасилване е акт на насилие, не на телесна повреда. Психологическите травми не са телесни. Освен ако си дървеница и затова проникваш с взлом.

религиозна общност!?? явно не само тоя дава отклонения в това село! интересно кой е "пастора" "ходжата" или "гурото" на тая общност

Умствено изостанал, ама му дошло на ума да сложи маска!

ми те сега са задължителни та затова! изпълнителен е човека, неиска и глоба заради липса на маска да му наложат

Обективно погледнато нито едно от действията му не е действие на умствено изостанал човек. Просто се търси основание да бъде освободен.

Да разбрахме, кротък и мил човечец, не влиза за грабеж, а само за е..еж.

Поне да беше оказал съпротива при задържане.

Невменяем. Ще го погледат в беленската лудница... А бабите нека ходят на религиозни сбирки... Бог ще опрости и едните и другите.

А ако е невменяем, тогава е без наказание и на наша издръжка, така ли? Не че изброените наказания са тежки и съответстващи.

Ей тюфлеци ! Ммого не се мотайте около тоя да ви оправи и вас !

луд-луд, умствено изостанал, ама се сетил да спре тока и да се крие цяла седмица ... нещо не намирисва ли? или крият електората, или просто са хванали селския мунчо за да отчетат разкриваемост, или едното и другото