Задържаха две групи мигранти от Сирия на магистрала "Тракия"

Едната е задържана от "Гранична полиция" на влизане в София, другата - в района на пловдивското село Белозем

Обратно в новината

Коментари - Задържаха две групи мигранти от Сирия на магистрала "Тракия" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да знам какво правят с "мигрантите" след като ги задържат. Някой може ли да ми отговори?

Добре Но се върнете на границата и арестуваните тези които са ги пуснали

Всички тези миризливи джагали ще наводнят Европа и скоро стария континент ще се ислямизира, замърси, ще стане опасен. Ще има болести, престъпност и граждански войни.

бе тия скапаняци, подчинените на скапаняка дерменджиев , няма ли да уловят поне трима мигранти на границата бе?? еи тъй, за разнообразие! що ги ловят все в среде държавата ни??

Пуснете гибеа одят до германистан нали да им изкарват пенсията...

Преди 110 години и два дни, на 13 март 1913 година, Българската АРМИЯ побеждава и изтребва при Одрин ( в сегашна Турция) армията на Мюсюлманите Османци( които са включвали- араби, турци, Сарацините, кюрди, СИРИЙЦИ, египетски и иракски ислямисти).. Ислямистите Османци са бягали с РАЗПРАНИ гъззове обратно към Истанбул..

А не са разстреляни както се полага на нарушители на държавната граница?

Господарите ти от Гейропа не разрешават! Длъжен си са търсиш, да мълчиш, са ги хрантутиш и да пуснеш дъщеря си да я облагородят.

И аз това питам.Защо трябва все да ги ловят по магистралите,а не на границата?И най добре транзт и да ги изпращат директно към Сърбия или Румъния и оттам към западна Европа,а не да ги хрантутим тук.

Сега пък мигранти от Сирия?! До вчера от Афганистан сега от Сирия , а утре откъде ще ги хватаме? Не е ясно какво се хваща, ама по ул.ПИроткска в центъра на София се чуват все по странни езици, които обаче не приличат на нито един от европейските ( дори и на унгарския).

шофьорът не е бг гражданин..... А какъв е, че ко крият? Ми то, ако е украински, което съвсем не е прецедент, направо посягаме на коалицията, па затова съзаклятнически мълчим.... Абе, това го предположих преди половин час.... Упрекнаха ме в политнекоректност, ама нека сега пак да пишат....

Вече и в София гъмжи от по-тъмни близкоизточни индивиди-особено в метрото и около жАмията. Кой им плаща -не знам! Явно тук ще става резерват.

Пълнете затворите!!!! Какво ги жалите?!

Нарушител на държавната граница се разстрелва

Не можеш да го стреляш! Господарите от Гейропа не разрешават!

капка в морето

Шарлатанина с всички негови шарлатани – на границата! С каски и противогази. На другите – приятен ден!

Е, не може цяла Африка да се прехвърли в Европа!!! И защо не ги спират още на границата? И какво става после с тях? Връщат ли ги обратно в държавите им или - какво?

Не ги връщат! Дават им документи за легално пребиваване, после те почват да те облагородяват, по-точно жена ти и дъщеря ти, докато ти си на работа, защото ти си ДЛЪЖЕН да ги хрантутиш.

Ама, виждаме, че МОЖЕ!

До кога ще ги ловят не на границата, а по магистралите? Министърът няма ли отговорност за това?

Интересно,че никой не говори за това,какво се случва след това с всички тия хиляди пришълци,които пълнят приемните центрове,при това все малди мъже,които са в разплодна възраст.Кой ще ги издържа и каква работа ще работят,къде ще живеят? Целта ние във втори Афганистан ли е да се превърнем?

Питай 1 000 000 циганина, кой ще ги храни, те знаят най-добре.

Точно и аз това мисля отдавна. Мисирките само изплюват новината, кудкудякат известно време до следващият случай. Дали пък тази показност с която ги залавят не е за да ни накарат да свикваме с това, че те са тук и всъщност това е легален начин да ги оставят на наша територия да напълнят държавата с тях.

Къде щели да живеят, къде щели да работят ... Абре, те идват тк да те облагородяват бе, не д работят! ТИ ще работиш, те ще облагородяват, това е ПЛАНЪТ!

само двама-трима застреляни на браздата и никой няма да си помисли да минава оттам. не мога да разбера защо не се стреля, това е граница.

Защото си в клуба на богатите педерасти. Господарите от Гейропа не разрешават.

щото ще ни осъди еврогейската общност! Същата, която не иска да ги пускаме при тях!

Е как да не ги искат при тях? Нали те ги ПОКАНИХА! "Елате, елате всички, ще се справим" - това са думите на травестита Меркел.

Некадърната цуфийска паплач пълни бг с мангали и пак пруваля българти

Краварите не бяха съсипали Сирия,Ливан, Афганистан,Либия нямаше да има мигранти.

Глупаците като нас помагат на турчолята, а те за благодарност ни пускат мигранти.

А шефката на Гранична полиция росица димитрова с голямата комисарска шапка какво каза? На това недоразумение са му дали голяма шапка. Шапката е паднала на очите й и нищо не вижда! Интересна държава сме. Кой още дундурка тази нинкаквица за граничен шеф! Голям майтап сме!

Аман с тия мигранти. Като не пазите границата и не съдите трафикантите така ще е.

365дни X 20(средно) =7300 ..................

Стига с тези мигранти. Това са си нарушители на границата на РБ, следователно това са нарушители и на законите ни. В правния мир няма такова понятие "мигрант". Измислиха го брюкселските зелки за да си ги къткат и отглеждат за наша сметка. Да не би косъм да падне от главите им. Нямат документи, ама имат телефони и банкови сметки. Бързо в лагери, 6 месеца обществен труд за прехраната им, после да им изясняват статута. Какъв е смисълът да ги хващат изобщо, аман от безобразията в този ЕС.

от Рублен и Копейкин толкова….

Хахахахахаххахаха

Разграден двор за де що има боклук, сбирщина!

Благодаарете на Боко де ви построи тая плетена ограда, която сега ежедневно се прескача от мигрантите... Превземат ни без бой, ежедневно валят новини за навлезли бежанци, в София също бъка от всякакви тъмносини отрепки по улиците, някой ги спират и проверяват, но повечето не... Със сигурност тези бежанци са внесли и оръжия, след като всеки ден минават на парад тая граница...

Ти си превзет от години! Циганите мародерстват по селата, мюсюлманите си имат партия в парламента, по националната телевизия дават новини на ТУРСКИ! Ти си превзет от години, просто не го осъзнаваш.

да не сте гласували за СДС. Във всички техни форми (като почнеш СДС, ДСБ,ДБ, НСДВ, ГЕРБ,ПП...че и БСП) са си американски лгбт НПОта.

шофьорът не е бг гражданин..... А какъв е, че ко крият? Ми то, ако е украински, което съвсем не е прецедент, направо посягаме на коалицията, па затова съзаклятнически мълчим....

Афганистанска обрязана маймуна с документи за "временен" статут.

афганистанска или укро, се товар на гърба ни - храни куче, да те лае.....

А 1 000 000 циганина които хрантутиш от над 30 години, не ти пречат ...?

те са си наши, родни.... Ама ти мноо зе да знаеш... Тихо, че и Кънчевото Краси че те емне....

Официалната информация определено прикрива шофьора. Еднаква е във всички сайтове. Ами, не е политкоректно да се обавя, че е украинец! :-)

не е политкоректно, че е пак украинец.....

Има ли някой мигрант хванат на границата? Че все по пътищата ги ловят.

Там ги посрещат и напътстват, хранят ги и ги съпровождат.

Напъниха ни със маймуни гадните кравари това е политиката на новата демокрация

К'во ги правят тези пришълци когато ги хванат? Съпровождат ги безопасно до Германия ли? Връщат ли ги? Кажете ми интересно ми е?

Дават им документи за ЛЕГАЛНО пребиваване в България, а те почват да "заработват" ,като вкарват още обрязани маймуни.

Радев и жена му имат ли кинти да ги изхранват тези мигранти,защото бг народ НЯМА. Радевата финанссова министърка вече обяви,че БГ е пред фалит.

За глада на българите, обвинявай 240 национални предатели в парламента.

Обвинявам Радев,че неговото правителство пълни БГ с мигранти. Всеки ден ги хваща,и явно ще си останат наши. Как смята господин Радев,да се грижи за тях,да им намери работа,да ги задоволи финансово и всякак.

Тези новини станаха ежедневие. Същото както и циганските мародерства над български пенсионери по селата.

Тъмният събира силите си в Брюксел. Разбойници от юга, пирати от крайбрежието, орки от цял Мордор. Урук хай са в опасност, спешно трябва помощ!

само създавате лош имидж да българия а после се чудите що ви държат извън шенген

плачете за Тервел западняци, Свети Тревелий