Задържаха двама 35-годишни мъже за убийствата на майка и син в София

Обгорелите тела на 85-годишната Мирка Р. и 60-годишния й син Евгени бяха открити в опожареното от убийците жилище

Обратно в новината

Коментари - Задържаха двама 35-годишни мъже за убийствата на майка и син в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де (преди да ми изтрият коментара), в други медии ясно беше казано - Майката е продала апартамента на сина в центъра и го е прибрала, защото е имал нужда от грижи (бил е болен от нещо). Викнали са майстори за ремонт, а те са разбрали за продадения апартамент. Сега, какви са майсторите - не е ясно, но можем да се досетим. Полицията има всичко което е нужно - мотив, средство, факти. Хванали са ги по камерите наоколо и показания на съседи.

Не, не можем да се досетим какви са майсторите. Гледам, десетина умника като теб също се досещат. Ванга и Нешка Робева ви ги говорят.

ли са?

нали знаеш барто такива въпроси не се задават - расистки са, нетолерантни„„„„а либералите искат от нас да сме толерантини и на главата да ти се качат и да те „„„„не можеш пита, защото не си толерантен„„„ей това е новата демокарциа по американски и по европейски Българите са мацинство с най-малко права в нашата родина

или тъмно зелен

Прилича на имотна драма

и за какво е тая статия - жертвите ги разбрахме още онзи ден, друго - какво??? И как ги открихте тия убийци??? Що за журналистика е това - някаква долнопробна задявка.

Ще ги осъдят на общо 8г. затвор, в годината 2029

Панелистанско гето

Цигани сър!

Чакам сега някой да приравни това деяние с причинена смърт на пътя. Обикновено го правят в обратна посока само в статиите за причинена смърт на пътя, но под други като тази се назландисват. Защо ли?

Защото за разкриване на убийство и осъждане трябва много работа на полиция и прокуратура. А за тормоз и рушвети от граждани на пътя не се изисква нищо от изброеното, а е изгодно за рушветчиите. И ето, 30 г минаха, а продължават да използват провокатори да ни тормозят за убийства и война на пътя. А за умишлените убийства, нищо, не е война, нормални добросъседски отношения са си.

ИМОТНА МАФИЯ? ВСИЧКИ ХОРА СА БЕДНИ НО ПОМПАТ ЦЕНИТЕ ДА ПЛАЩАТ ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ, А ШЕПАТА МЛАДИ РЕКИТИРАТ ДА ДЪРПАТ КРЕДИТ ЗА 25Г. АКО ВЪОБЩЕ ИМАТ ДОХОД...ТРАГЕДИЯ НА ИЗКУСТВЕНАТА ИКОНОМИКА.. БЕЗПЛАТЕН ДОМ, НИСКИ БИТОВИ СМЕТКИ, КОЛА И РАБОТА ЗА ВСЕКИ ЗВУЧИ ДОБРЕ ;)

айде стига с тая комунистическа мантра..... кола - на баба ти плетените гащи, апартамент също.... а и последния мангал да ти се равнява щото някой си казал.... каква белина пиете бе?

Са били от най умните.Фрактура ще прикрият с пожар.Те направо са ги извикали

Значи на жертвите имената са изписани с инициали и са им изписали и възрастта, а на убийците нищо освен, че са двама и на 35 г. Какви са, що са? Българи ли са, цигани ли са, мигранти ли са, мутри ли са? Какви са мотивите за убийството? Едва ли женица на тия години живееща със сина си е нападната и убита в собствения си дом заради пари, злато и тн. Етажът също е висок тъй, че едва ли става въпрос за взлом. Версията наркотици също не изглежда реалистична. Явно има нещо друго, но защо се крие. Това е статия, която реално не предоставя никаква нова информация, а само повтаря вече известни неща. Колко е ниско нивото на журналистиката в България.

виновна-информацията се подава от полицията. Но философията е абсолютно вярна-тряба да се дава повече информация за извършителите а не за жертвите. Умрелите-жалко за тях. Но когато станат ясни извършителите, къде работят, роднините и т.н. самопречистването ще е далеч по-лесно. Защо за жертвите ще се изнася всичко-бил психически болен-ама пречел ли е на някого, бил ли е агресивен към съседите?Не.Тогава защо за него да се пише а за убийците и свързаните с тях-тайна на разследването.

мила моя майно льо...

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

Tİ Sİ GEY

Не, обикновен простак е.

Доживот за двата урода! Жалко, че вече няма смъртни присъди.

Ся ще ги дондуркат 3-5 години в панделата, ще научат някой нов мурафет и следващия път няма да ги хванат...

бравос ве как ги устновихте за 5дни? да не е по косъм в кенефа ? или са пушили цигари в апартамента много странно някой да помни един човек изчезна в Дупница преди 2год някой да помни ? ни вест ни кост и ко стана

Цигани?

Украинци?

Руснаци?

сърби?

Герберасти !

Българи.

продължаваме промяната.... хлъц, наздраве Дамаджане