Коментари - Задържаха българи за ало измами в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отличителните им белези са руси, бели със сини очи! А гърците не прощават. Сега ще им се стъжни в затвора. Сигурно ще излязат черни с лилави венци и миризливи....

Лили, путко проста и недоебана тези твои "български граждани" са същите твои сутеньори мангали дето те пускат да проституираш, тъпа краво!!!

Верно ли беха българе? Венците им лилави ли беха? Българи точно толкова колкото в африка са българи! Коригирайте си инфото, моля! Българският паспорт не те прави българин! Особено когато сам не го искаш!

Вие сте най -големите цигани на европа румъния и българия

Цигойнер-римляне!

"българка" ..циганка

От кога лилавите са българи???

И 23мата смотаняци харесали коментара ти сте тъпи, по паспорт какъв е този човек ?

"не смотан" коментаторе от малцинствата очевидно- да те ограмотим: и ЦИГАНИТЕ и българите от доста годинки не ползват ПАСПОРТИ в Гърция. А това,че имаш ГРАЖДАНСТВО на дадена държава не те прави нищо друго освен неин ГРАЖДАНИН/КА Какъв си по НАЦИОНАЛНОСТ е съвсем различно понятие Разбираемо ли е или ти идва сложничко????

Сега е редно МВР да отговори защо в България не действат така и отказват да заловят и накажат тези долни престъпници с години? С какви очи и крайна наглост в МВР протестират и защо имаме така наплашени политици, които да разровят корупцията, обвързаността с престъпници, безделничеството с марка МВР. Унищожоха и прогониха истинските и работещи полицаи

Защото им гласуват. Ние сме лениви и не излизаме на избори. Колкото и да фалшифицират, я да излезем всичките на избори, да видим какво ще е съотношението! Дпс влиза в парламента с 300 хил май. Ако излезем 3 милиона, тиа мошеници и мафиоти няма да помиришат парламента! Обаче ние сме лентяи и обществото ни гние от тая зараза, но ЗАРАДИ НАС САМИТЕ!!!