Забраняват стари коли да влизат в центъра на Пловдив

От Общината предлагат още да бъде вдигната и цената на "синята зона"

Обратно в новината

Коментари - Забраняват стари коли да влизат в центъра на Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След 12 годишното управление на ГЕРБ в Пловдив резултатите са видими !!!

И полицията ще стои и ще варди? И ще спира всяка "подозрителна" кола и ще проверява, кога е произведена? А "новите" автомобили с избушена генерация, които като ги настъпят и оставят черен дим от сажди след себе си? Те по кой евро стандарт са?

Кмета пада....

Правилно-мъртъвците отвън-по околовръстното !

А що не затворят заводите, които вредят хиляди пъти повече на атмосферата и ни замърсяват с вредни частици, а за колите е проблем, които замърсяват най-малко

БОКЛУЦИ!!! А какво е направила общината и държавата за гражданите си,за да въведе тази забрана??? Как се купва нова кола с 500 евро заплата? Нагло и крадливо племе.....

Тогава да не плащаме данък, а?

Сигурен съм, че не сте стъпвали в Пловдив никога или само сте минавали от там. Аз съм трето коляно пловдивчанин. От 45 години живея тук и знам каква корумпирана кочина беше града ни преди кръволаците от ГЕРБ. Колко голяма беше безработицата, на какво приличаха икономическите зони, някой от които ги нямаше. Като изключим последните 2 години от както дойде Промяната ви Пловдив с всяка година се променяше осезаемо към много по-добро. Заслуга за това имаше основно мандатите на Тотев и управлението на държавата от ГЕРБ. Следващите години не само за Пловдив ще се направи нещо, а за нито един друг град или община. Но българинът бързо забравя какво е било, кой какво е направил и е неблагодарно същество!

Май скоро Пловдив ще има нов кмет

Най добре да забранят опщинари да влизат в общината. Какви ли не глупости измислят. Най им се отдава да слагат забрани глоби и най много да продават общи ски имоти.

Кой заводи замърсяват като то няма вече. Псевдо еколози ги затвориха.

Пловдив - пионер в "еко" дивотиите!

на майка им

Града бе направен като кочина в последните 30 години благодарение на архитекги и кметове. Вместо да расте навънка,те ни го начукаха да расте навътре и нависоко. Колите им пречели. На калпав кмет и вълната му пречи

Автомобил произведен през 1990, работещ на метан или пропан, какво точно замърсява?

Как да се откажат да се придвижват с коли като половината не може да ходят много. Няма и рейсове.

Нищо не замърсява, но трябва да си плаща. Въведената мярка няма нищо общо с екологията. Има единствено с крадене на повече пари.

Дамм, и аз се учудих, че Данчето изостава. Май жълтите павета ще я позабавят още месец-два с новата ,,ЕКО'' мярка за пълнене на чекмедже.

Е как ще пада? Знайш ли колко братя има у махалата? Подкрепяме политиката на кмета за еко там каквото! Пак ще гласуваме за ГЕРБ!

Значи ,разбирам да го направят това с отказването от автомобила ,но да имаше транспорт ! А такъв липсва ! Не идва на време не пътува навсякъде ! И като ми се правят общинарите на толкова Еко меко , защо не възстановиха тролейбусният транспорт ?!

Щото от транспорт се краде по-малко, отколкото от еко-такса, данък, синя зона и т.н.

А! Сакън! Как без данък? А приходи? Откъде??? Ще плащаш!!!

Стари коли в Стария Пловдив и в Стара Загора. Новите - в Нова Загора и в Ново село.

То това е такъв куриоз с тези евро 1,2,3 и т.н. категории, че си не е за разправяне. Имам аз една стара кола (от 1996 година), карам само на газ, пали само на бензин и прехвърля на газ, писаха ми я евро 1, тези от годишния технически преглед. А дизеляците покрай ме от 2000+ са евро 4 и нагоре. Има ли ред тук, има ли ред?

Да ги спрат.

А който живее в центъра и колата му е евро 2

Ясефак то всички коли употребявани от купувачите си след излизането от витрината на шоурума от завода вече са СТАРИ FuckT

Има дизелови автомобили с ЕВРО 4 които си влизат в нормите и не замърсяват.

Тези с евро 2, на село!!

Тези на газ са всъщност еко? Тях какво? Също така дизел Евро 5 с махнат катализатор ДПФ и тн маднеси? Тях какво?

Предложете алтернативен екологично чист градски транспорт.

ама ГЕРБЕРАЗКА

Поредните тъпи изцепки на поставените лица. Целия град е затворени блокиран ще се избием по улиците а те щели да търсят начин да освежават въздуха аз бих освежил жените им.

А тези,които живеят в центъра,а карат стари коли?

Първо си оправете градския транспорт и го направете безплатен и тогава ги мислете такива

Да стане.Няма да се откажа от автомобила си!

Браво многоо еКсПеРтИ в Общината ...............няма значение Евро1,2,3,4 щом е 2007 година център нее.Евала Умници ох ЕКСПЕРТИИИИ

Проблема идва от това че, няма достъпен градски транспорт. Няма възможност тези хора дали ще са хора с специално преоборудвани за тях коли. Също и такива с финансови затруднения да си позволят нов автомобил. Нещата не са толкова лесни колкото звучат и хората не зависимо прослойката няма да са много доволни все пак масово се карат сравнително стари коли.

И 23 та година да е колата, ако не гори масло и е на газ автоматично е еко 4.Но тези които взимат решения не могат да с и поставят резервната гума сами.

Боклуци долни

Кретени... Грам идея нямат защо са в градската управа. Но няма дерт нека да е така искам тогава целият общински съвет в продължение на година да ходи на работа с градски транспорт и след това да въвеждат тези мерки...

Айде без градски транспорт в центъра . Защо? Защото няма нито един рейс който да отговаря на нормални изисквания за ГТП, камо ли на завишените такива за минаване през центъра.

Екологични са много тея помяри ма секат горите навсякъде нали, ежати балъка е тоя дет си мисли че тва има ещо общо с екология и чистота

Да питам аз как ще се ходи до болниците като не сме от града.Първо направете за всяка болница да има достъп и тогава вкарайте ограниченията.

В центъра няма болници...

Догодина идват кметски избори. НЯМА да гласуваме за тебе кмете. Забрави за втори мандат.

Добър ден контрол .Примката се свива но говедото пак мълчи и ръси мозъка в чата.Мисля че си го заслужаваме всички ЗАНУЛЯВАНЕТО.

Идват времена да се качваме на коне и дележанси (каруци).