Словашки съд забрани дейността на ”Юбер”

Словашки съд нареди на компанията за транспортни услуги "Юбер"(Uber) да прекрати дейността си в страната, информира Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Словашки съд забрани дейността на ”Юбер” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таксиметровите компании след няколко години сами ще уволнят хората и ще си купят коли с автопилоти. Историята с Юбер е буря в чаша вода. Сичко е за пари.

А бе аз тоя Uber не съм видял салон умирисан на цигари. Бакшишите затуй ли не го харесват?

Словаците са си останали посредствени комунисти и са враждебни на търговията.

Съжалявам мързеливи бакшиши , ама това е бъдещето , гледах преди години ( по Discover ако не се лъжа ) некъф пич от Лондон 3 г обикаля града с мотопед да изучи всички улици , и да знае наизуст как да стигне от точка А до точка Б . Що ? Ей ти gps , карай на воля . В САЩ няма малък град с таксита , всичко е Убър , все едно Best Buy като затваря магазини да реве , че Amazon им отнел клиентити !!!

Ха-ха-ха !!! Как може да сравняваш Амазон с тая циганска схема с нелегални емигранти , с нелегални таксита !? Било бъдещето !!! То вече ги изритаха от цялата Европа , останаха само при Путя , че при него е пълно с емигранти мюслита , и трябва да им осигурява заетост .

Ейй значи, хванали кокала и не го пускат тия вехтошари.

Дам такситата са голяма мафия в Европа. Жалко защото убър е супер услуга и за клиентите- получават такси услуга за 2 пъти по малко нормалните таксита- и за шофиорите защото всеки който има седан може да бъде шофиор. Дали си пенсионер който иска да направи малко екстра пари или млад човек който не може да намери работа по професия- за убър няма значение. Работиш колкото си искаш , където поискаш. Аз карах известно време в Калифорния и правих по 6000$ на месец без никакъв стрес. Мисля че ако не ги бяха забранили в Бг много безработни в момента хора нямаше да са безработни и щяха лесно да си изхранват семействата . Жалко но това е България

Не че нещо, но компанията не се казва Юбер, а Убер(централния офис на фирмата е в Сан Франсиско, Калифорния и произношението на името е на английски, а не от немски език.)

не "томато" ми "домато".... симпатяга стига си се стягал :)

не томейтоу а томатоу. Cимпатяга стига се стягал а учи английски и американски!

Амо тогава да е убър. :-)