САЩ ще ограничат полетите на руски военни самолети

Администрацията на САЩ налага ограничения за полетите на руски военни самолети над територията на Съединените щати.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще ограничат полетите на руски военни самолети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Логическият отговор е -Русия спира износа на ракетни двигатели за САЩ и програмата на НАСА,както и изстрелването на военни спътници на Пентагона отиват на кино!!!!!

Ами да ги ограничат.Ако падне някой руски самолет над нормална страна купища поражения ще направи.

А АКО ПАДНЕ НАД НЕНОРМАЛНА?

Как може такива дребни и жалки душици тук да коментирате и да се изказвате против такама велика империя като Русия защо не си гледате жалкото съществуване и мизерния си животец ами се изказвате неподготвени

През първата световна война руснаците показаха истинската си същност и влязаха да заробват ългария.ген Колев ги кла като овце в Добруджа.Ти си неследник на партиен секретар за да предпочиташ руския интерес пред българския или си пенсиониран ЗКПЧ

...както е трагнало...крави космонафти (астронафти )...може да има само в Xоливуд !!!...сами си реjaт клона !...кравите маи започнаха да ги опават от всички страни...от Kитаи ...от Rusia...от India..от Tурцiя...а щях да забравя от Cеверна Kорея !!!!

какво се дърляте бе.ми те братята руснаци и братята американци си имали договор,боже,за прелитане на военни самолети който сега тръмпи ще ограничава.а ние тъпите си мислим......боже боже

Че те, краварите, на Кимчо фишеците не можаха да прехванат, пък се изхвърлят за руските военни самолети: "Никой не може да прехване балистичните ракети на Ким Чен Ун" ("Personne ne peut intercepter les missiles balistiques de Kim Jong-un", 23 Septembre 2017, Alter Info) е заглавието на публикация във френския Алтер енфо, в която авторите се питат защо досега никоя от кимчовите ракетки не е била прехваната, а са си хвърчали като волни птички! Изглежда Бай Дончо е бил прав да нарече Ким човекът-ракета, само че може да не се окаже толкова смешно. За краварите, разбира се!

А руснаците са още по-зле. Гърмят по пътнически самолети. Само тях виждат горките....

Да, ама само по вестниците. Соросоидните!

Прекалено тъпо виждане и разбиране-жалко е да коментираш.

Браво,просто си умник,умник та малоумник.

И да прелитат и да не прелитат крепостните мужици над САЩ все тая, защото противоракетната система СЕЙВГАРД, инсталирана при управлението на Рейгън, няма да допусне нито една вражеска ракета на американската територия. Сега НАТО монтира такава система в Румъния, която ще пази цяла Европа.

Тази система на САЩ пропусна в Турция 7 ракети ,прелетели 780 км. нейна територия и ударили ИД в Сирия. Затова Турция купи С 400. Така, че чакай от американец бял хляб...Само изгнила царевица толуп

АКО СИ ИДИОТ,ТО Е ЗАВИНАГИ!

САЩ ще ограничат полетите на руски военни самолети - на тяхно място идват балистичните ракети на началник Ким.

ТУ-95 М извършиха удари с над 24 крилати ракети по обекти на ИД в Сирия. Според данни на наши източници по телефона унищожени са големи количества техника и жива сила. Ударени са обекти извън населените места.

Те това е съвременна Русия - ракети, бомби, въздушни удари над градове и села. После се чудят защо Крим едва крета финансово и никой не го признава в света, дори и Китай!

Соросоидите не мислят така.

Някога Калининград ще стане отново свободен град за радост на жителите си.

те молдова, украина, полша не им дават да прелитат, та щатите ли ще стреснат?

ще ги ограничат защото им плашат туристите. Те руснаците вече май и над Куба не летят. И там не ги искат !

Ти па пълзящия из калната евронива всичко знаеш! "Те руснаците вече май и над Куба не летят..". май -тва месец ли е, или точно определение на изкичаното от тебе -чирака по-горе?

яж си тараторчето, щото борш от Украйна вече няма, а и няма какво друго да ти предложи руската тъща !

САЩ квичат от ярост, че руснаците завзеха рафинериите зад Ефрат, под ръководството на генерала, който убиха.Има видео от срещата на Тръмп с ЦРУ. Там той казва- Обама и Хилъри създадоха ИД и хвърлиха над 3 млрд. долара.Това го заяви и наскоро във Филаделфия пред избиратели. Трябва да ги върнем. Само че вече не става. А решението за руски самолети е тъпо, ззащото забравят че има космос. В Куба са монтирани ракети ЯРС затова Тръмп прекрати договора с Куба, такива има и във Венецуела и се чудят какво да правят говедарите.

САЩ направиха шистовата революция и вече цените на нефта и газа са под техен диктат за ужас на путин,мъдуро и другата арабска примитивна гмеж!Никакви находища не им трябват на САЩ ,,зад Ерафат"!А руският генерал е убит защото е бил на фронтовата линия и явно е бил голям некадърник както всички руски военни разбира се!

се радват на американските туристи и ги боли кура. Проблема в момента им е как да смогнат да ги снабдяват с бира. Браво на Кастро, че се отърва от руснаците.

Дали има смисъл вече от такива полети, при положение че около Земята има толкова много шпионски сателити. Като гледам Google Earth колко качествено и подробно показва повърхността на планетата, не ми се мисли един шпионски сателит колко детайлни снимки може да направи, без да се пита този или онзи дали може да прелита!

Баси тъпнята: ... че ще бъдат предприети и "съответните ответни мерки" Т.е. ответни мерки на ответните мерки. И така докато забравят откъде всичко е започнало.

Поредното мерене на пишчици... Ех, тея дечица, не се наиграха! Олигофренчета мамини! :-D

Опят обоср.лись.

Дира, защо без да проверите преписвате съобщенията на еврейския вестник Уол стрийт джърнал? Кога и с какъв документ Русия забранява полетите съгласно договора за открито небе от Хелзинки? Или това са сведенията за бройлерите, наричани "американска нация", получена от съмнителна полова мътилка. Такова ограничение няма и скоро Великобритания имаше полети над Русия. Скоро ще има полети на САЩ по договора за открито небе.

колега абе драскачи все и умници !!!!!!!!!!!!!!!copy paste и ееееееееееееее сензация

Явно не си прочел внимателно предложения материал. Става въпрос за област Калининград(Кьонигсберг). Над тоя район путя не разрешава полети за инспекция.

ЕДИНСТВЕНАТА МАСОВА РУСКА МЕЖУНАРОДНО ПРИЗНАТА СТОКА Е ВОДКАТА...ДРУГО ПО СВЕТА НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ. ИЗКЛЮЧВАМ ОРЪЖИЕТО, КОЕОТ ПЛАСИРАТЕ В 3-ИЯ СВЯТ...

затова до сега кравите летят на р 180 в космоса ане на ластици !!!!!!!!!!!!!!и кои е третият свят ????а кои е първияр свят ?????ебати простотиията та чак до шията !!!!!!!!!!!!!!!11

и до кога?

Да, поради това САЩ си купуват ракетни двигатели от Русия. Жалко, че професор Вернер фон Браун беше дългогодишен ръководител на НАСА. Но в последно време Северна Корея е лидера в ракетостроенето. Иранските ракети са по севернокорейски лиценз. Всичко тече, всичко се променя.

аман с тия ракетни двигатели бе. не можахте да измислите нещо друго.

Доста заблуден и неинформиран си, коУУега, но това е типично за тъпунгерите, като теб... А може би просто, така си мислиш от страх... Все тая!

Значи отново печеливш ход на рашките. По причина, че американците вече няма какво да крият на тяхна територия нито на тактическо, нито на стратегическо, нито на технологично ниво на територията на самите САЩ. Четеш анализите на командващите им, следиш дебатите на тема "Въръжения" в Конгреса и обстановката ти се светва. Кой го интересуват територии, на които няма какво да се пази?Спомнете си реакцията на Щатите на 11 септември 2001 г. - да не би някой нещо да пазеше тогава? С какво мръднаха напред, че да го пазят сега?

500 км си е добра орбита, това забранява спътниците ли? Интересно тези спътници които прелитат в момента ще бъдат ли свалени ?

Явно е 500 км в радиус от Калининград.

500 км. разузнавателен полет, не повече в анклава Калининград. Докато според договора може да е до 5500км. по предварително съгласуман маршрут.

те така са написали в статията "Русия въведе лимит: 500 километра, над Калининград"

Ей, че е много лоша тая Русия !Бива ли тъй да се държи с коректните американци?!

ДА РАЗБЕРА ЗАЩО РАШКИТЕ ТОЛКОЗ НАПИРАТ ПОСТОЯННО ТУК ДА СИ МЕРЯТ ПИШКИТЕ СЪС САЩ? ОП- МАЛКИ СА ВИ И В АРМИЯ ПО БРОЙ, И В ТЕХНОЛОГИЯ, И В ИКОНОМИКА, И В СТАНДАРТ, И В ЧОВЕШКИ ПОТЕНЦИАЛ. И СИ ГО ЗНАЕТЕ МН.ДОБРЕ, НА ТЯХ НЕ СЕ ДРЪВЧИТЕ, ЩОТО ЩЕ ВИ СГЪНАТ, ЗА ТВА ИМ ГЛАСУВАТЕ И РЕЗОЛЮЦИИТЕ ЗА САНКЦИИ НА КНДР. ТУКА ЧУПИТЕ СТОЙКА ПРЕД МЪНИЦИТЕ БЪЛГАРИ, КОМПЕНСИРАТЕ МАЛОЦЕННОСТТА СИ...

Ами като не можеш, поне не си признавай, че си тъп. Тия, дето могат, вземат решения и ги изпълняват. И виждаш - печелят във всяко съприкосновение със САЩ, това е.

да не си тъп бе ????или от козяк би избират наи големите гниди !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

също не мога да разбера. Доколкото прочетох, статията е за американска забрана, т.е. САЩ се опитват да си мерят п.ишката с някого. То се видя, че с Ким не могат, щото е луд. Сега търсят някой нормален, който да изтърпи простотиите на Тръмп, защото е по-възпитан.

Ха сега де... А в края на миналата година САЩ облекчи санкциите си срещу Рособоронекспорт щото без сензорите OSDCAM4060 Пентагона не можел да изпълнява мисиите си планирани по "Открито небе";)

страх ги е, че ще им спрат вноса на водка)))): кво лъжеш бе, с тия леви ръце 1 световен продукт не можете да произведете, спасява ви, както тъпите мързеливи араби, че имате газ, нефт и метали!

Nikolai Vasilev

идиот то кравите са измислили света бе ?????и окрили топлата вода ???? америка е произвела 0 всичко е благодарение на откраднатите умове от европа !!!!!!!!!!!!!!!!!!

В поста си говоря за действия предприети от САЩ и Пентагона... за тях ли се притесняваш че ще им спрат водката или намекваш за американските нефтени залежи-)

голяма скорост. Очевидно няма да дочакаме екологична катастрофа, защото преди това ще има термоядрена катастрофа.

обаче ти няма да умреш от термоядрена катастрофа колкото и да ти се ще

Съвсем обективна новина. Русия забранява разузнавателни полети над Калининград. а САЩ иска да забрани полети по договор. Какво общо има едното с другото?

Голяма излагация са тия американци. Какви ги мислеха лековерниците по всичките земни кълбета, пък те какви излязоха, кучите му синове! Проста нация, с изкукали алчни управници и най-вече - жестоки, нагли, корумпирани, кажи го направо - тиранични! Закривай кочината!!!

Забраната да не прелитат над Ню Йорк и Москва, не се отнася за български самолети.

Кои сте бе вие Тръмпчо ? Ще се посерете на края .Войната за империята САЩ е необходима ,като водата и въздуха за земнята.След като разнебитиха СФРЮ,УКрайна, Ирак,Либия ,Авганистан и Сирия сега се насочиха към дестабилизация на Корея ,Япония и Китай. 72 г. след втората световна война САЩ ,благодарение на шибаните ,прости и недоносени политици водят перманентни локални войни в полза на ВПК на САЩ и Генералитета.Простотията е в политиците ,а не в нормалните хора по света.Тази политическа простотия сее войни,убйства ,мизерия и нещастия по земята.

Русофилистиците у нас са: 1. Комунаги и техните изтърсаци 2. Платени руски агенти, военни, агенти на КГБ и ДС 3. Рускини и руснаци женени у нас и техниге изтърсаци. 4. Руски гражда ни купили жилища у нас (над 500 хиляди) 5. Руски проститутки, гастролиращи у нас. 6. Членове и футки на БСП, АБВ, АТАКА, ОП, ВМРО, ДПС, 7. Президента-резидент и неговата резидентска администрация 8. Огромната администрация на руското посолство и консулските служби. 9. Руснаци и жители на ОНД подвизаващи се у нас легално и нелегално. Цялата тази пасмина, наброяваща около 2 милиона е заплаха за националната сигурност на България. Русия официално бе обявена за враг номер 1но на България и всяко съдействие на гореспоменатите екземпляри е национално предателство. Трябва да се направи чистка на горните предатели, като се започне от прецедент-резидента Радев и да се изгонят всички русняци купили имоти у нас. Те ще се плодят и ще станат мнозинство и ще поискат България да бъде анексирана от муджишка Русия, както Крим, който е бил българска територия, завоювана от Османската Империя, а през 19ия век анексирана от муджиците. Русия е май опасната милитаристична и шовинистичнс държава и трябва да се пазим от нея, не да я обгрижваме и венцеславим. Тези, които правят това са изроди, предатели.

Не вярно, около 5 милиона са.

И защо самоволно, без лекарска консултация, спря да пиеш хапчетата ?

тръгнем да броим американофилите, те сигурно са около 20 000 - все на хранилка на НПО-та или изнудвани от Онова посолство. Това е равносметката, драги.

Това, че си прост и тъп е вина на майка ти и баща ти, родство, какво да се прави. Но отгоре на всичко си и дебил. Хайде напиши кога полуостров Крим е бил в границите на някоя от българските държави. Но именно в Крим е извършено покръстването на Русия. Може би искаш да кажеш, че България и Русия са едно и също.

Абе тези не могат с другаря Ким да се оправят, тръгнали да ограничават полети. Ти де го чукаш, то де се пука. Само да не ограничат и разузнавателните полети на България над тяхна територия, че ще има реципрочни мерки ...

Вън от България американската окупационна войска

те са поканени тук от бг власти, както примерно Сирия ви покани вас. За разлика от руските окупатори, които избиха цвета на нацията - 40 000 българи през 1944-45 г.!

не руснаците избиха цвета на нацията,а дядовците ти червени боклук продажен

като гледам сегашния "цвят на нацията", добре са постъпили руснаците.

Алидада, нещо да кажеш за Септемврийското въстание и Деветоюнския преврат. Кой уби законно избрания министър-председател Александър Стамболийски? Убийците ли наричаш "цвета на нацията". Ако това е цвета на нацията и днешните управляващи са техни наследници, по-добре е една пролетна слана да ги удари, та да не се раждат повече тези гнили плодове.

При наличие на разузнавателни сателити, тези полети нямат особено значение. Всичко друго е политика и безсмислено говорене. Нима някой сериозно си мисли, че планиран месеци преди това разузнавателен полет ще установи нещо важно на територията на която и да е страна, подписала договора ?

СКЪПИ 799-ТОВА КОЕТО ВИЖДАТ САМОЛЕТИТЕ НЕ ГО ВИЖДАТ СПЪТНИЦИТЕ,КОЛКОТО И ДА СА ХАЙ ТЕК.ПРОСТА ФИЗИКА-ОБЛАЦИ, ИЗПАРЕНИЯ,ВИСОКОЕНЕРГИЙНИ ЧАСТИЦИ И Т.Н. ТЪЙ ЧЕ-НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН.ПО ДОБРЕ ЧЕТИ ЖУРНАЛИ ЗА ПЛЕТИВА

Не си прав, но това е без някакво значение за нас.

Физиката е проста наука, но не е за прости хора. А аз съм физик по образование. И имам представа от къде какво се вижда.

Нашите противоречия се простират до размера на парчето баница което се полага. бием се като в кеча - голям бой без капка кръв и след шоуто си пием ракията по сараите.

Тези, които не спазват договорите, са Щатите -нали те се отказаха от договора за ПРО.

И от договора за влиянието върху климатичните промени.

СЪМ 1 ОТ МИЛИОНИТЕ ФЕНОВЕ НА ТРЪМП В ТУИТЪР, ЩЕ МУ ПИША ДИРЕКТНО В ТУИТА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СВАЛЯНЕ НА ПУТИН - ЕМБАРГО НА ВОДКАТА!)))))))))))))): СЛЕД 1 МЕС. ПУТИН ЩЕ ГО ОВЕСЯТ С КРАКАТА НАДОЛУ!АХАХАХАХА

ФАЩ първо да спрат дрогата на собствените си граждани, че не са излизали от наркоза последните 15-тина години.

Руски тролчета, сигурен съм, че другаря ви Путин, ако ви отпусне каиша, мигом ще драснете към хулената ви Европа и Фащ! В комуналки трудно се живее - Эсть дорогой, бляд!???

И как ще им спрете водката, като те си я произвеждат сами. По скоро краварите ще спрат да пият водката. там е доста популярна. Така, че се надявайте да обесят Путин. Мечтйте си. Вземете екстази и ще се почуствате щастливи.

sulio@mailinator.com

Не екстази а да си вземат хапчетата дето им ги е предписал чичо доктор,че иначе пак ще ги върнат на 4-ти километър и изпуснаха центовете от Козяк. Друг е въпроса що на Козяк ги набират от лудниците,може би само щото луди могат на повярват и да се въодушевят от козяшката пропаганда.

ФРОГА ПИШЕ ЗА ФАБРИКИТЕ ЗА ТРОЛОВЕ В ПЕТЕРБУРГ И В МОСКВА. ВАС ОТКЪДЕ ВИ КОМАНДВАТ?КАЖЕТЕ ИМ, ЧЕ ГУБЯТ БИТКАТА И ПЕЧЕЛЯТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРОТИВНИЦИ В БЪЛГАРИЯ! ОБРАТЕН ЕФЕКТ, НО ТО С ОМРАЗА И ЗЛОБА МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ САМО ОМРАЗА СРЕЩУ СЕБЕ СИ, ТОЛКОЗ Е ПРОСТО!

Просто е като теб ! Много поздрави на Виктория Нюланд.

Вчера Руската Армия унищожи 850 Миризливеца от Сириските Сили на САЩ. Предполагам , че голяма част от тях са Били Говедарски Инструктори

Лосионни блянове..

Дааа Май съм прав

Ами, баш са си били амфетни кравари.

Ким ще сваля американски самолети, пък те - руски ..

УДАРЕТЕ ГИ В СЪРЦЕТО! СПРЕТЕ ИМ ВОДКАТА)))))))))))))))))))):

А, руснаците в отговор ще им увеличат мета-амфетамините.

САМО ТАКА! БОЙ, РЕЗАНЬЕ, САНКЦИИ, ЕМБАРГО! ТЪПИТЕ КОЛХОЗНИЦИ ОТ ТВА РАЗБИРАТ САМО! ДА СИ СЕДЯТ ВЕЛИКИ И САМОТНИ...АЙДЕ БЕ, НАЛАГАЙТЕ ВИЕ САНКЦИИ БЕ? ОСТАВА САМО ДА ВИ ВРЪТНЕМ КРАНЧЕТО - ТО ТУКА ЗАРАДИ ВАС И КОНОМИКА НЯМА, ПОНЕ ДА ВИ НАПРАВИМ МРЪСНО, ДА ВИ СПРАТ ДОСТАВКИТЕ И ВИ ОСТАВАТ 2 ВАРИАНТА ДА ЯДЕТЕ :- 1.ТРЕВА И 2. ПОЗНАЙТЕ КОЙ МИ ОРГАН ))))):

по малоумен от теб има ли в този форум? Май е само Щерев.

МУАХАХАХАХАХХА ХАХАХАХХАХА БУАХАХАХХАА.САЩ-НАЙ ГОЕЛЕМИЯТ СЛОН В СТЪКЛЕН МАГАЗИН.УМОРИХА ОТ СМЯХ РУСНАЦИТЕ.ЩЯХА ДА ГИ БАСТИСВАТ ДА ГИ ФАЛИРАТ ДА ГИ УДРЯТ АБЕ НАПРАВО ГИ СМЛЯХА ОТ ..СМЯХ.А ТЕ ГОРКИТЕ РУСНАЦИ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОСКАТ С БАЛОНА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ФАНТАЗИИ ФАЩ-ГЕТО С ДЪРВЕНИ БАРАКИ ОТНЕСЕНИ ОТ ВИХЪРА

ВИЕ ОТ ОБЯД ЛИ СЕ НАФИРКВАТЕ БЕ? АМИ ТЕ ГИ ФАЛИРАХА БЕ! СЕГА ПАК ЩЕ ГИ ФАЛИРАТ! И АЗ ЩЕ ТИ ВИКАМ И МУАХАХА И БУАХАХА, БЪЛХА ТАКАВА!

ТОВА Е ОТГОВОР НА РУСКИ РЕСТРИКЦИИ! КОЙ Е АГРЕСОРЪТ, ДРУГАРИ? КОЙ ПРЪВ ЗАПОЧВА? РИТОРИЧЕН ВЪПРОС!

ДРУГАРЮ,ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА ИЗМУЧИШ МОЩНО И ДА СИ НАМЕРИШ КОФА ОТ КОЯТО ДА ЯДЕШ

Е, стига, тамън се е върнал от обяд. Кофите с мета-амфетамини свършиха ...

Щатите, ако не знаеш. Всичко започна от една епруветка с пудра захар.

хахахаха... САЩ вече не знае каква глупост да си измисли. Баси смешниците.

Говедата пак са се насрали.

Време е краварите да ги вкарат в пътя!хахахаха

В отговор Русия ще ограничи полетите на военните самолети на агресора САЩ над Сирия. :P

вярно ли????? та най-големият агресор е джуджето от кгб

Русия все ограничава пустите полети на Сирия. Все затваря въздушното пространство. Все затваря. Все ограничава. А генералите намаляват.

A-a-a-aa, 'баси смешките пишете тука. Значи се оказва че не Руснаците а САЩ са забранили полетите. Руснаците са забранили не договорените полети а полетите на разузнавателни и бойни самолети без договорка. А и един полет за 20г... над Вашингтон... мислите ли че им пука?!

Сега остава на некой да му дреме

спътниците летят без ограничения над всяка територия

От спътник не можеш да видиш това, което може самолет на неколкостотин метра височина.

да бе,при тия нови технологии даже ще ти видят и номера на памперса

Ше ти снимат даже малкия пишок от спътника!

Ами, каквото повикало. Няма как. Нищо странно няма.

Никой не разчита за разузнаване на самолети,прелитащи по точно определен маршрут в точно определено време и виждащи само това, което нарочно е оставено отдолу. И без това, този договор е излишен.