САЩ ще депортира имигранти въпреки съдебно решение

Решението на съда в Ню Йорк за пристигащите от седемте страни не пречи на изпълнението на указа на Тръмп, заяви министерството на вътрешната сигурност на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще депортира имигранти въпреки съдебно решение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И с какво Америка е по различна от Северна Корея???

Очен хорошо! Ето още едно нещо, по което имаме единомислие - чистката. Въпросът е, имат ли си свой "Сибир" за въдворяване. Ще услужим, хора сме все пак.

транснационалните петролни компании, които целят установяване на авторитарни режими, като путлерския и шейховските, да заробят целия свят.

Точно това Тръмо НЕ Е, за твое огромно съжаление. Тръмп има едно много голямо предимство, и то е, че НЕ Е избраникът на статуквото, т.е. на посочените от теб кръгове.

Държавният секретар Рекс е бил шеф на най-голямата петролната компания Ексон Мобайл, която има санкционирани концесии в Русия, където е инвестирала е инвестирала до момента над един милиард долара.

Тъй. тъй и у нас трябва да стане така! В тези "центрове" за нашественици били недоволни, че ориза не им е бил сготвен доре и бил слепнат! Не ядели салами и др. Бре вашта ма... !

в човешката история, като ленин обещава всичко на всички, а крайният резултат е жестока диктатура на една малоумна върхушка от експериментатори върху гърба на нещастния народ.

Така е Америка пак намира начин да се спаси, ами нас в България, кой и как ще ни спасява от Ислямската напаст? За нас май, няма да има спасение, ние ще бъдем претопени! Хората, гласували за Радев, вече съжаляват, защото той не изпълнява това, което говореше предизборно, ама овцете гласували за него, сега да замълчат!!!! По лошото е, че сега ще идат същите да гласуват за Мутрата от Банкя и ще убият България.,...Прост народ, Слаба Държава!

Радев да последва Тръмп!

Тръмп си води нормална консервативна политика и естествено, че не трябва да има нелегални имигранти те раждат сива икономика и престъпност, марш на изток в необятна азия

а защо мигрантите не бягат в Русия, защо не ги приема необятната държава

Някаква съдийка искала да спре заповедта на Тръмп ! Ами направо да я УВОЛНЯВАТ или вкарват в затвора... Имаше един израз- Царя дава, пъдаря не дава. В случая, вместо дава, се пише- Забранява... Или в затвора, или да я ИЗСЕЛВАТ заедно с арабите и негрите, към Африка и Азия.

Ако това беше в Русия Путин лично щеше да застреля съдийката. Само че в САЩ има разделение на властите ( Съдебна , Законодателна и Изпълнителна ) и контрола работи доста добре. Хайде пий една чаша препарат за вана че късокракия вожд чака подвизи на амразурата.

А ле Тодоров, много разбираш от демокрация иразделение на властите. Да не си го учил по история на БКП

Боли ги кура хамериканците да ходят в Иран точно.... Като гледам как са се наредили на опашка и плачт, ах Иран, искаме в Иран, дайте ни визи за Иран....

Мачкай ги Тръмп! Ако се справиш с пасмината от мюсюлмани на собствена земя ще станеш вдъхновение за целия нормален свят. Това е единствената религия измежду всички днешни на Земята която е анти-човешка.

Неспазването на закона е също толкова лощо, колкото и допускането на мюсюлмани. Даже по-лошо! Има начин да се постигант и двете, но Тръмп е просто другата крайност, която е също вредна. Истината е да се спази Законът и да се постигне сигурност. А не да се минава "от трън на глог". Безпринципността нанася щети вътре в нацията. Мюсюлманите нанасят като външен фактор, внедрен вътре. Аз смятам вътрешния проблем за по-лош и с по-лоши и трайни последици, отколкто външния. Не че външният не тряваб да бъде решен, напротив! Но докато лекуваш грип, все пак се стремиш да оставиш пациента жив, а не да го натровиш яко, па рипът да си отиде с него барабар... Това прави Тръмп. За мен той е бунак. Психопатичен е, трябва да го прегледат медици. Има начини за установяване на заболяването, които са еднозначни.

Нашата страна се нуждае от здрави граници и екстремни проверки СЕГА. Вижте какво се случва из цяла Европа и, в крайна сметка, по целия свят ужасна бъркотия! В това изречение е казано всичко, от което имат нужда САЩ, България, Европа. Що се отнася до протестите и празните приказки на разни либерални персони, които отвратиха всички нормално мислещи хора, ги слушахме 27 години! Стига вече!

Тръмп не бе назначен като шулц или юнкер, или меркел, или могерини. Тръмп бе Избран официално за Президент. При това бе избран точно за това, което обеща и сега прави на дело. Той не прави нищо по-различно от това, което повтори многократно и предизборно, и сега изпълнява така, както избралите са му гласували доверие. войните на новата световна анархия, като видни популисти не са свикнали да спазват правила, обещания и закони, и сега въвеждането на някакъв ред им се струва като някакъв апокалипсис. аз също не мога да правя каквото си искам, защо други трябва могат. защо жертвите да разполагат с по-малко права от престъпниците. либерастизъма на нео-болшевиките обърнаха света с краката нагоре и сега им се вижда, че нормалното е ненормално.

Тръмп не прави нищо различно от това, което обеща преди изборите и заради което много американци гласуваха за него. Особено ми хареса как той тълкува проблема с разделените семейства, според който в Европа един приет имигрант може да доведе цялата си рода от 50-60 човека. Вместо това, президентът заяви, че беглецът трябва да си се върне при семейството там, откъдето е дошъл.

какъв беглец бе мурзил? В момента има хора със зелени карти който не могат да се приберат от служебни или лични пътувания в чужбина само защото са имали нещастието да се родят в Иран , или Ирак преди 40-50 години. Това е абсолютно безумие ???.

във новините тук писаха че хората със зелени карти, тоест постоянни резиденти не за субект на тази разпоредба.

зелени са ти само чорапите

Бай Тръмпе, който остане го накарай да си смени имената. Мустафа става Майкъл, Али става Алън и т.н. Няма да сгрешиш, тествно е.

Политиката на мултикултурализъм се оказа много вредна и отиде толкова далеч, че от някъде трябва да започне обратният процес. Народи, които не само раждат повече деца, отколкото могат да отгледат като образовани, полезни граждани, не бива повече да разчитат, че в цивилизованите страни ще ги приемат и обгрижват, без те да имат принос. Нужно е да се въведе ред, иначе нашият свят ще загине, защото повече хора ще потребяват, а по-малко ще създават блага. Европа също трябва да се замисли по този въпрос.

дкми

САЩ да видят какво се случва в ЕС, и да помислят много добре дали да плюат по Тръмп за това негово умно решение.

Аха, значи, само защото са готини се съобразяват със съдията, но това нищо не значи... :))) И ще отнемат визи, преди не отнемаха ли?

А нашите олигофрени къде са? Кога ще реагират адекватно и ИЗРИТАТ ВСИЧКИ мюсюлмани от Б-я ? ЕТО ТОВА ИСКАТ БЪЛГАРИТЕ, действай Радев, действай Правителство, за да не стане после - ШУТ В гъза на вас - безродници!!!

Нещо никак не съм впечатлен от Тръмп. Струва ми се, че решенията му са хаотични и импулсивни. Тази забрана в началото обхващаше всички, вкл. тези със зелени карти, после се съвещаваха и решиха, че те не се включват. Указът е сварил всички неподготвени, докато преди за такива укази се е знаело предварително и всичко е отработено. Сега е каша и всяка заповед е предпоследна. Мисля си, че след 100 дни, самите републиканци ще му поискат оставката.

Глупости. Тръмп прави всичко което обеща ако бъде избран. Много си е наред. Либералите и всички политци които безразборно лапаха пари от всичко сега са в паника че им се изплъзва всичко. Обаче в България от край време всички като тебе "много" ги разбират нещата....

И какво обеща? Да постои стена и Мексико да я плати?! Ооо изненада! Мексико няма да плати. Вариант 20% мито, че то се плаща от крайните потребители, а заводите в Мексико са, като нашите американски тецове. Освен заплатите на работниците друго не оставят в държавата. Печалбата пак изтича в Америка. Ще забрани влизането на граждани от еди колко си държави. Тези граждани сигурно нямат и 0,01% от общия брои влизащи. После неразбории кой се включва. А след 3 месеца? Нов указ ли? Разбирам пълна забрана на влизащи, за изработване на нови правила, но това е глупост. Всичко е симулация на дейност, без ясно цел какво се цели. Нито ще открият нови работни места, нито нещо ще се промени. Но всякакво задъхване на американската икономика, ще разтърсващ ефект за целия свят.

Дори и да са хаотични,поне нещо прави,а не ги прегръща.

Тръмп прави гаф след гаф. Ще натвори доста поразии, колкото и комунистите не направиха за 50 години. Оня ден в Италия когато ченгетата пречукаха арабелата дето направи зулума в Берлин, намериха у него 6 паспорта. Кво прави тогава Тръмп ако терорягите влизат в САЩ с паспорти от Пакистан, Тунис или Афганистан?

Цел номер 1 за Тръмп в момента е да лиши глобалистите и фин. спекуланти от инструментите, чрез които упражняват влиянието си: иконом. съюзи, терористичните организации, междунар. организации /НАТО, ЕС, СТО, МВФ/ и т.н. А после да започне и изграждането на новия ред....

Смешник, ако си мислиш че милиардер се става с лишаване от закуски много се лъжеш.

Глупчо, Тръмп е еедин от тях. Забележи, че за арабските държави в които има бизнес интереси няма забрана. Ама няма толкова акъл да помисли пилето.

Тръмп забрани влизането на лица именно от страните, които неолибералите обявиха за унищожение/унищожиха и в които устроиха цветни революции. Там където хората на неолибералите се опитват да се наложат.

А Радев кога ще затвори границите? Нали обеща да спре притокът им. Или само обеща?

Държавната граница на Република България НИКОГА, АМА НИКОГА не е била"отворена".Друг е въпросът че поред причини в нарушение на закона, държавната ни граница не се охранява по ефективен начин - много са предателите на служба в полицията, армията , съдебната система, Правителство и Парламент.

Може ли някой да ме задължи да приема в дома си нежелан гост? Не е ли право на американеца да прецени, кого трябва да пусне или не пусне в Америка? Особено пък след оглушителните шамари, който отнеса с разрушаването на кулите.

Това е, че не става дума за дома ти. Става дума, че светът е колкото твой, толкова и мой, толкова и на Тръмп...

За какъв свят става въпрос? Нещо не си разбрал! Става въпрос за конкретна държава и кой ще влиза в нея решава именно тя (народът и)! Отделен въпрос е, че целият народ на САЩ е нашественик в територията и предвидливо избил почти до крак местното население.

Май елементарният си ти. Или съвсем елементарно са попрочистили мозъка ти... За какъв свят иде реч?!? Става дума за ДЪРЖАВАТА ни, която е ДОМ на всички нас, българските граждани. И в която не може да влиза без покана НИКОЙ. Това, което прави Тръмп, го искаме и ние - стопиране на ИНВАЗИЯТА от третия, четвъртия, петия и т.н. свят.

кулите им бутнаха не сирийци или от другите страни със забрана да влизат!

Насират се кометирщите тука :-) Все едно бежанците са им най големият проблем. Все едно преди това са живели в мед и масло :-) Тъпа, проста и изумително лесна за манипулиране масовка :-) Проблема с бежанците е дразнещ, но не и много важен. Дори не бих казал въобще че е важен. Ама къде по лесно за управляващите да посочат с пръст към некой от колкото да отговорят на много по сложни и дълбоки НО Милион пъти по важни проблеми. Бежанците ли допринесоха зо финансовата криза 2008? Бежанците ли фалираха гърция? Бежанците ли са виновни че българският пенсионер взима 100 евро пенсия и не може да си купи парче евтин салам? Бежанците ли изнесоха производтсвото от САЩ в Китай и оставаха милиони безработни в САЩ? Бежанците ли обезкостиха икономиката на България и ни превърнаха в една малка шайка от евтини потребители? Бежанците ли изгониха 3 милиона българи в чужбина? Мога и да продължа, но мисля че не е необходимо.

Плъзгаш се по повърхността на фактите. Ако се замислиш мъъъничко повече, сам ще стигнеш до извода, че не "бежанците", а ОНЕЗИ, които доведоха "бежанците" са същите, които предизвикват финансовите кризи, обезкостиха нашата икономика и пр., и пр. Разбира се тези неща не се случват без съдействието на местни продажници (у нас и в цяла Европа).

Нашата икономика е добра. Обезкостена ти е способността да се храниш самостоятелно. Трябва някой да има виновен за това, че бюджетът ти е вечно на 00. Всички на Света може да са виновни, но не и Мери.

Бежанците са капката която преля чашата, а Меркел е идиота който наля бензина в печката.А това, че мюсюлманите за толкова години не само, че не пожелаха да се интегрират в спасителната за тях Европа,ами решиха да я залеят с терор над мирни хора.Париж, Мадрид ,Лондон, Брюксел са ни пред очите.Тези мирни хора с какво предизвикаха терора.Правилно казва Тръмп-на огъня с огън ще отвърнем.А ние казваме-Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.

Задаваш сериозни, значими въпроси и си напълно прав... но все пак от някъде трябва да се започне - затварянето на границите за неканени(нежелани)гости е начин да се икономисат ресурси и да се пренасочат за решаване на част от проблемите на социално слаби групи от местното население . Така че ограничаването на миграцията заслужава адмирации - още повече че това се отнася най - вече за хора с ислямско вероизповедание.

"Напълно е прав", че тероризма и преселението на народите не са важни въпроси ли? Ама ти сигурен ли си в тази работа? Зидаромазач, на който не са му удобни еН на брой истини, наскоро излезли на бял свят. И вместо да мрънка срещу "коментиращите тука" да си беше отправил вопъла директно към подразнилите го коментари. Въпросите му са тъпи, защото ако можеше адекватно да си отговори на тях, щеше да разбере, че те не подкрепят неговата позиция, напротив, допълнително я подкопават. А може би го знае и за това само мята теми на ляво на дясно, без да се опитва да разсъждава по тях, белким в количеството се удавил смисъла?

Мигрантите са - капката , която прелива вазата . Ти имаш ли представа колко милиарди отидоха по тях ? Мисли с главата си .

Тука е пълно с червени идиоти дето се радват на наи- големия идиот в света ТРЪМП.

Как пък го определи като най големият идиот в света? Нещо май ти куца информацията, много жълти вестници четеш...

Споко Меркелицата ще ги приеме то в Германия има още място за всеки !!!!

По норвежският интернет пишат, че една друга държава веднага е въвела същите санкции за американците- нали се сещате коя.

Дай по-ясно инфо, ако може.

Даа, "разпорежданията на президента Тръмп остават в сила"! А дано ни огрее и нас това разпореждане!

Не знам къде четете и дали изобщо разбирате какво е написано, но забраната за влизане в САЩ важи за всички идващи от 7-те мюсюлмански страни, дори тези със зелени карти за САЩ. Граждани на 7-те страни които са в САЩ с такива разрешителни засега няма да бъдат депортирани.

Засега ...

Този си проси нещо май. Става страшно.

БРАВО на ТРЪМП! ЖЕЛЕЗЕН!

Европа да гледа и да си води записки. В момента се тества способността на държавите да контролират миграционните процеси въобще. Явно е, че съпротивата срещу политиката на президента намалява, а подкрепата за нея се увеличава. Така става, когато нечия визия е тотално демонизирана от медите от дена страна, но в същото време напълно логична и състоятелна от друга страна.

и русия в списъка

Стопиране влизането на ислямисти, негра и др. подобни граждани на ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ - това е единственият изход за оцеляването на бялата раса, която няма висока раждаемост, защото е заета да движи културния и научно-техническия ПРОГРЕС. Претопяването на бялата християнска раса от варварските орди ще доведе без всяко съмнение до ИДИОТОКРАЦИЯ (който е гледал този забележителен филм, е наясно).

Мери, расизма само от бели спрямо черни ли е или е реципрочен.Расизма е измислена дума.Джек Лондон има един разказ който винаги е пред очите ми.Особено увода с монолога на капитан УУдроу.Иран, Ирак, Кувейт Саудитска Арабия ,Бахрейн ,ОАЕ и Йемен-бил съм във всички тези държави.С изключение на ОАЕ другото всичко е отвратителен ислям.Също съм посещавал и Нигерия, Того,Гана ,Етиопия, Судан и други африкански държави-отвратителен примитивизъм.И не знам защо белия човек колонизирал света е виновен, че е донесъл цивилизация, наука и прогрес.Отидете на Холандските Антили-Кюрасао,Бонейра и Аруба.Вижте какво е направил холандеца за тези народи, но и отидете в Амстердам и да видите групите черни как дивеят.Е, как човек да остане беспристрастен и да бъде толерантен .Само си представете , че ги няма циганите в България,как ви се струва.

Струва ми се, че нещата са доста сложни... Белият човек е донесъл цивилизация в тези страни, но е пролял и много кръв... От др. страна е ограбил и доста природни богатства на тези страни и продължава да граби... Та май по-скоро затова е въвел там цивилизацията... Истина е, че сега наблюдаваме реципрочен расизъм. Но пък съм на 100% убедена, че той бива ПОДКЛАЖДАН от определени сили, не е никак спонтанен!

сега да започне като президента на филипините да избие всички нарко дилари без сад и наистина ще допринесе благото на нацията

Аз ако сега кацна на някое летище в САЩ така, както съм без виза, дали ще ми уважи въпросният тъй милосърден федерален съдия правото на миграция и ще ме пусне в САЩ БЕЗ ВИЗА?!?

Не защото дори няма да може и да се качиш на самолета без виза

Именно! Следователно е много странно защо правозащитни организации като БХК не реват с все сили, че сме ДИСКРИМИНИРАНИ ?!?

Как са се размрънкали мюслитата , ами да прав в Тръмп и все повече ще печели уважение Разни камилари с бомби да унищожават света не е редно , както става из Европа .

Прав е ама за уважението е малко съмнително защото тези са многобройни вече там а и смесените бракове с такива се увеличават така че ордите им стават големи:(((и то поради простата причина че обонго искаше повече кат него да вижда в сащ

Всеки, който се противи на подобна забрана може да се счита за съучастник в последващите атентати, които рано или късно ще се случат под натиска на леви и либерали.

Браво на фюрерът Тръмп. Само така! Но само се чудя защо не е включил Саудитска Арабия в указа? Смисъл те са убили малко повече хора на територията на САЩ от включените 7. Над 3000 срещу 0. Да разликата не е голяма, ама все пак.

Но там има договор !

БХК ведна трябва да замине за САЩ ))

Май не са позволени в САЩ. И в Хелзинки ги забраниха. Само че нали дават пари... Като се види акта за лобизъм на Тръмп ще забранят и всички подобни на ХК. Адвокатите дето защитават тези 100-200 човека дето не ги пускат (всички останали са влезли без проблем), са финансирани от Отворено Общество (Сорос).

Абсолютно неприемливо! Нека да започна с това, че съм ЗА по ефектен контрол върху емиграционните потоци. НО съм абсолютно против тази глупост. Това не засяга само "бежанци и мигранти", това са хора които ЖИВЕЯТ и РАБОТЯТ в САЩ! Този Указ може да съсипе семейства, бизнеси и цели общности! Бях отворен към потенциала който администрацията на Тръмп може да има, но сега нямам търпение този идиот да бъде изгонен. За бога не е минал и месец и вече причинява катаклизми!

Пука му на Тръмп за мнението на секви Български кретени... Ако не са те поканили, не можеш да се оплакваш. В тяхната страна ще правят каквото си щат. Това важи за САЩ, Русия, България, Бангладеш и Вануату. Важи даже и за БЮРМ. Самият факт, че от личка си пелина държиш сметка на чужд държавен глава е достатъчен да не те пускат където и да било. Неприемливо било... ЗА бил, ПРОТИВ бил... На кого му пука за мнението ти, бе?!

Да прави си...само че това е държава на имигранти. Цялата същност, която прави САЩ е основана на това. Това е сякаш утре нашето правителство да забрани всичко което е българско. Смисъл не очаквам протести преди забраната върху мусака и домашна ракия, но все пак мисля че разбирате какво имам предвид. А и имам мнение защото благодарение на този кретен (надай си боже) има по-голям шанс някои фанатик да се гръмне пред посолството на САЩ в София и да убие сума си ти невинни хора.

Отново греда за Асен Ганьов и ко.

Какво правят,че им се изка толкова да идват в страните на безверните!! Да си седят по местата си и да се гъзат в собствените си страни!!

Неее, да емигрират веднага в русийката - там е Раят на Земята, управляван от гениален вожд!

Забравихте да сложите и гражданите на Република България.И те са опасни за демокрацията в америка.

Те са опасни и за демокрацията в България.

Тръмп действа с твърда ръка, браво, харесва ми!

Щом меркел еднолично покани орди не само в Германия, но и в цяла Европа, защо Тръмп не може еднолично да вземе решение за недопускане на когото и да било? Той нали вижда, какви проблеми създават в Европа гости от кол и въже.

Това което на мен ми прави впечатление, че я няма Саудитска арабия в този списък, а по-голямата част от атентаторите от 11-ти септември бяха точно техни граждани. Братята Църнаеви бяха чеченци. За съжаление това са половинчати мерки или трябва да се върви до край или да не се започва изобщо. Въпреки че съм християнин, смятам че на моменти трябва да съответни мерки които трябва да са насочени срещу или поне да знакови по отношение на държави подкрепящи тероризма, не може само толерантност.

Браво. Гаджалите да се мъчат

Не разбирам как на тия им издават имиграционни визи за сащ??Как може да издаваш нещо на човек дето си е в собствената страна????ама видите ли иска да емигрира защото така решил???Мисля че емиграцията става по съвсем други закони и правила а не с виза за пътуване