За първи път призив за молитва от джамията в Кьолн

Храмът в четвъртия по големина град в Германия беше открит от турския президент Реджеп Тайип Ердоган през 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - За първи път призив за молитва от джамията в Кьолн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или началото на краят

Прост народ са немците

Ал- емания

Ислямът ще унищожи християнска Европа.

Кажете Данке на Барбара Спектър и компания!

Почна се! :(

накъде вървят нещата в Германистан Някъде из там след 20 години. Двама пътни полицаи спрели някакъв и му искат книжката. Единият вика на другия: Хаха, Мохамед, а виж какво интересно име има тоя: Гюнтер. Германските олигофрени да благодарят на бабишкера Шмъркел!

Това е огромна грешка, как е възможно това, рязаните копелета да ходят да се молят в Мека, тук е Европа. Май и това трябва да го пишем в отрицателния баланс на Меркел.

Хайде да ви е честита германската джамахирия!

Гответе и задниците си за многообразие. Лаино навън, мохдамска паламарка навътре в бело немско дупе.

Оф че са малко неделните камбани там дето будят човек (тая дето ме будеше мене беше може би на половин километър) а сега и ходжи ще мучат през високоговорители. Толерантността е хубаво нещо но когато е двупосочна, нищо не пречи на религиозните тъпанари да си религиозчат без да будят всички наоколо си.

Аферим

Браво! Аз като българин-християнин приветствам това събитие. Изграждането на голяма джамия в Кьолн. Така показваме своята веротърпимост. И толерантност към другите религии. Бог е един за всички, но го наричаме с различни имена. Аллах е същото нещо като нашият Господ Бог. Нека да сложим край на омразата между християни и мюсюлмани. И да заживеем всички заедно. Кьолн е град колкото на нас християните, толкова и на мюсюлманите. Всички имаме еднакви права.

Иди това и го кажи в Саудитска Арабия,Катар,Иран.....там със закон е забранено да се строи различно от джамия.А такива толерасти като теб ама на високи постове напълниха Европа с мангали.Утре като заколят синът ти или изнасилят дъщеря ти на улицата може и да осъзнаеш за какво иде реч,но няма да има значение ,късно ще е ,Циганизацията на Европа е дълго планувана,прикривана и поощрявана !

Честито немци.

Ненормалници са тези немци

Ако не бяха такива щяха ли да нападнат СССР в 1941 година? Получаваха на аванта от руснаците нефт, бензин, жито. Франция и Полша, тези немски врагове се търкаляха в краката им. Окупирани и победени. Германия господстваше над цяла Европа. Уникален шанс, който никога няма да се повтори и който немците изтърваха по най-глупав начин. Германия и Австрия бяха обединени в една държава. Германия тогава беше водеща в технологиите и науката.

Най-сетне анадолците ще ни вият сладко под прозорците докато ни помпят изотзадзе. Мечта....

Москва е най-голямата

2078г. Двама полицаи в Берлин спират шофьор. Единият му взима книжката, чете нещо и казва на другия: - Гледай какво странно немско име - Гюнтер. Ти такова име чувал ли си да има, а, Ахмед?

Арабелите строежа на колко нови църкви са разрешили?

Те не дават, тия им разрешават. В кой е "проблема"?

А Шулц реве как Русия е заплаха за ЛИБЕРАЛНАТА демокрация

шолц нарочно подменя понятията и мъти главите

А от Путин ги е страх.Дееба и галошите.

Спомням си, че по-наблизо на път за Охрид преброихме с колегите 54 чисто нови бели джамии, а отдясно насред полето видяхме и един супермодерен стъклен ислямски институт! Казаха ни, че всичко било с пари от Саудитска Арабия. Какви български корени, какви ми ти царе и истории, то всичкото отишло на майната си!

Лека,полека германия ще стане германостан.

Ах, какво смешно име има тоя германец... Гюнтер...

Ние ще го издухаме първи обаче. За Путя сме незначителни като мравки. На срещата в Казахстан стана ясно, че Турция ще е хъб-а към Европа. И не само за ресурси. А и за милионите "бежанци", които в момента Ердоган пусна към нас и те се трупат на талази по нашата граница. А вие се занимавайте кой посланик да поканите и да не поканите....

2100-тна година, Кьолн. Туристическият гид обяснява: "Ето това тук е най-голямата джамия в Европа. В миналото е била катедрала и е била известна като "Кьолнската катедрала""...

Въпрос ! : Е ли Факт че ВсичкиТези неща из ЕС - СА поради Потопа Бежанци от Земи, където КремълРусия инсинуира ?

В Украйна не преобладават турци. Явно освен мозък, ти липсват и началните години..

Първо отвори буквара и се научи как се построява изречение на български език.

Тъпако, що пропусна сирийците иракчаните и афганистанците? Що забравяш кво стана края на 2001, началото на 2003-та и 2011та? Русия та Русия . А сащ?

Европейски съюз, казвате?

Най добрият диригент в света, понеже е руснак и не им се подчинява, го изпъдиха, изключиха от шведската кралска академия, а ходжата може да слави аллах от високоговорителите. Да ходят немците в джамиите, те са им по мярка, не концертните зали

Историята е показала, че винаги след такава разпасаност идва диктатура. ЕС прилича на Рим от времето на Калигула. Германия се срива времето от времето на Кайзер Вилхелм, преди да се появи оня с мустачките. Краят на свободията е близо и за съжаление ще бъде отново заменен с военни режими. История..всичко се повтаря.

Цикъла на живота. Неизбежно е.

Германустан.....многообразие? ЕС не е САЩ, колкото и да се опитват да ги имитират. "Многообразието" в Европа просто ще я заличи. Утре не се учудвайте, ако забранят Великден и Коледа, защото мюсюлманите в даден град по принципа на "демокрацията" ще са взели властта и кметът на Кьолн няма да е Ханс, а Хасан!

Tova sa novite nemzi....Posle se cudime zasto nemcite stavat 'nazisti'...

един филм за последните дни на Хитлер. Там той ,им казва какво ги чака ,ако загубят войната. На 100 % ,което става сега.

Точно в Кьолн не беше ли оня случай, в който на Нова Година ислямски младежи бяха опипвали и ограбвали момичета? Точно на площада пред Кьолнската катедрала. Строителите на катедралата ако са знаели докъде ще стигнат наследниците им и джамия ще вдигат...

Според кмета на Кьолн разрешаването на призива за молитва показва, че градът цени многообразието......да бе....просто вече ви се качват по главата, а след време немците ще молят за разрешение да влязат в църква...е, ще им дават от време на време...заради многообразието

Ще им се дава друг път. Тия, когато се наместват някъде, пискат, че са онеправдани... До момента, в кийто не започнат те да определят правилата. Тогава прошка няма. Ама тия са си виновни. Да ги командват и да им работят за без пари, естествено най-черната работа. То е до време. Бъдещите им поколения ще платят масрафа. И ако имат късмет, ще вдигнат една нова война, за да поразчистят малко. И после пак наново. И ние ще сме пак с тях. И пак ще духаме супата.

purvo 60, posle 70dB i taka natatuk

Таз’ година 5 минути, догодина 50, а след две ще е по12 часа на денонощие! ‘Ми честито на печелившите!