За конституционната реформа Славов заложи на консенсуса, а не на бързането

13-и или 15 декември са възможни, но далеч не сигурни дати, за окончателно приемане на промените в основния закон - след второто първо гласуване на 8-ми идния месец

Обратно в новината

Коментари - За конституционната реформа Славов заложи на консенсуса, а не на бързането | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютни чукчи. Не са чели Конституцията, не са я проумяли, но ще я пренаписват. Или вече са им я пренаписали и ще ставаме щат?

Продължаваме Подмяната живеят в някаква виртуална реалност. Реалност ли казах? НЕ, някаква виртуална ИЗМИШЛьотина. Мокрите сънища за тотална доминация на съдиите в съдийската квота, както и напъните за прокурорската квота или дори премахването и от съдебната власт НЯМА да се случат. Тия са по нахални и сталинисти. Истински болшевики от типа на Байдън и подобни "демократи"

А. Славов, РОДЕНИЯТ в СССР, ще реформира БЪЛГАРСКАТА Конституция. :) По РУСКИ модел?! ;)

оперативен юрист на терен.Ти си нещастен татьов синчец иси нямаш хал хабер от конституционно право.Не разчитатй на татенцето -и той хабер синяма от тази материя.Подавай си овреме оснавката.

Много бързахте да закриете спец.прокуратурата, с млади и знаещи хора, за да прекратите делата на олигарсите: Бобокови, Арабаджиеви и пр. и да махнете гл.прокурор на БГ!!!! Нещастници гадни-сега ще търсите консенсус!!!! Ченгета проклети!

"Триглавата ламя" натресена ни от посолството ППДъБъ, ГРОБ и ДПС е сбирщина от гнусни и мразещи Родината ни изроди.

Ей не пипайте конституцията законите който искате пазят крадците, по соца хората се съди ха 004 ст ст буркан а сега не можат да осъдят крадците на БГ а да питаме това с ЕС НАТО що бренали не попитате народа с референдум а сега ще се записва в конституцията?? Ами ако ЕС или НАТО СЕ РАЗПАДНЕ НИЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ЛИЗОГЪЗЦИ ПАКЛИ ЩЕДРАСКАМЕ ПО БЪЛГАРСКОТО ПИТАМЕ ИМАЛИ ДЪРЖАВА В ЕС НАТО ДА СА ГИ ЗАПИСАЛИ ЗАКОНО В КОНСТИТУЦИЯТА ?? КОЙ дойде на власт куцо кьорово са като всички почва да редаят тъпотия та си в БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ

Топене на топката му е майката, ден да мине - самун да загине. Че като приемат промените няма как да оправдават съществуването на сглобката.

Абе хората имат от 200години конституция тука кой какво не му изнася от лудия грабеж си праска закони и си ги пише в конституцията те че не я изпълняват ами за толкова кратко време все си я сменят тъмн запомни народа нещо и след малко всичко е променено аааййй ТОЗИ БЪЛГАРСКИ НАРОД И УПРАВНИЦИТЕ ТЕ ДАЖЕ НЕ СА ПРОЧЕЛИ И РЕД ОТ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ ЗАТОВА НЕ СЕ МОРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ НОВА МАЛОУМНИЦИ

Ти първо прочети кой е Славов. За твое сведение е преподавател по конституционно право. Как мислиш? Дали не е чел Конституцията?

Чукча не "читател", чукча "писател"

Съдиите в отделна инстанция за да са "независими", а тия, дето трябва да водят престъпниците при съдиите - МВР, Прокуратура и Съдебно министерство - в пълно подчинение на Народното Събрание. Голяма реформа, няма що!

Щом ДБ са се захванали с Конституцията, значи нищо няма да излезе от тази работа