За изборния провал и бъдещето на Корнелия Нинова: БСП се събира на пленум

В официална позиция евродепутатите от левицата Сергей Станишев, Петър Витанов и Елена Йончева обявиха, че "първата стъпка по пътя към възстановяване на доверието е председателят партията да напусне поста"

Обратно в новината

Коментари - За изборния провал и бъдещето на Корнелия Нинова: БСП се събира на пленум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има две комунистически партии. Герб и бсп.

Не бяха осъвременени с новия коеф за тежест на стажа. За старите е 1 и, 1,1 а за новите 1,35.

Тази партия умира от болест. Болеста се нарича ЕГО ЕГОИЗЪМ. Нинова си урежда близките, роднините и доносниците на държани кресла.

Грешката на Корнелия е че се коалира с ПП, ДБ и ИТН. Целта и беше да стане министър. Защо? Време е да си подаде оставката и да се обединят в БСП. Стига конфронтации. Ако така продължават в следващото НС няма да влязат.

Нинова и Радев са като Елцин и Путин. Играят постановка като при пуча срещу Горбачов. КГБ организира пуча, Елцин от КГБ го "потуши". Направи елцинова "перестройка" и предаде властта на Путин. Няма да е за първи път - "БСП си уби Луканов, БСП си прикри убийците му". Ей го и Костов/Санкин снощи: "БНТ: Няма ли константи в българската политика преди 1944 г. и сега? Например Русия не е ли е една такава константа, която тласка към вечно разделение? Ето, вие не дадохте коридор на руските войски, но дадохте рафинерия в руски ръце. Иван Костов: Да, така е, въпреки че по това време Русия беше на Елцин и беше тръгнала по пътя на демокрацията и беше нещо съвсем различно от възстановяването на неоимперската политика от Путин. " Будалкат ви и червените комунета, и сините комунета. Не, комунисти НЕ СА!

За какво са им пленуми, то е ясно положението. Измряха, лека им пръст гласоподавателите им. Останаха децата и внуците на активни борци , а те са малко , даже много висок % са взели. Да познавате някой последните 30г да е станал член на БСП? И с микроскоп няма да намерите

Корнелия спечели похвалите на бъргарите от опълчването срещу джендаризма на Сергейчо, но здраво сгази лука с подкрепата си за мошенниците Кирчо и Кокорчо! Ако беше продължила с твърдата си линия, срещу групостта, простотията далаверизма имаше шанс за добър резултат. Трябваши вместо да си губи времето с подкрепа на ПП правителството, да вкара и приеме в НС забраната на машини в гласуването, както беше обещала!

Потресаващо! Джурналята се интересуват от бъдещето на Курнелия Нинова, а не от бъдещето на Партията и на комунистичвската идея!

Укроглупакът Станишо е доста нагъл. Провален политик и незначителна личност, ама съди и плюе по-кадърните от него. А журналистката му подглася за едни пари и нали му е била любовница.

След изборите бясната биволица пак изръси безподобни дивотии в стил "Кирю Простака": - в продължение на години Бойко Борисов е отглеждал и хранил опозиция и по негово нареждане прокуратурата е взела "в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП"., О-йеее...

Алоу, БСП на Нинова и Станишев, Кримският ви мост е затворен! Казвам го символно, но е вярно и фактически- "Цистерна с гориво се е запалила на Кримския мост, съобщи руската агенция РИА. Движението по съоръжението е спряно. " /БНТ/

В политиката трябва да бъдат допускани само хора, които не са зависими от други страни и нямат близки в чужбина, до четвърто коляно.

Тия не са разбрали че корнела е пожизнена шефка ;)

КОМУНИСТИ„ тази жена ви закопа! Защо я търпите още?

На тези избори максималният изборен резултат за БСП ще бъде под този на Слави, т.е около 3.7 %

кръчма се събират и аз да отида, щото при тех пиьеньето, йеденето и ибаньето съ безплатни.

Да твърдиш, че си русофил и социалист и същевременно да си вицепремиер в най-реакционното правителство на България, което срина икономиката и доходите насила е шизофрения. Ако войната в Украйна трябваше да ни донесе десетина процента инфлация, Нинова и ортаците и я направиха 30, а за храните и горивата около 50. Няма социализъм в това:))) Единствено при управлението на Станишев Социалистите не успяха да строшат държавата. Всички други техни опити да управляват са пълен крах - Виденов е нарицателно, Орешарски беше в такава международна изолация, че можеше да си говори само с протестиращите 6 месеца по паветата, за управлението на Нинова в шизофреничната коалиция, която самите американци прибраха от рафта като негодна стока, няма какво да се говори. Да, Борисов е аналогов политик, слава богу се усети и се оттегля от всякакви постове - осъзна че времето му мина. Но Нинова е не аналогов политик - цялата върхушка на БСП са от времето на конския впряг. Пълен анахронизъм. Това е все едно да се опиташ да организираш градския транспорт на София с каруци с магарета и да се чудиш защо хората са недоволни:))) Ако Нинова остане, отива при Слави. Няма никакъв смисъл от власт от която всички живеят зле и по-зле. При Виденов поне си бяхме бедни и преди него - той съсипа всичко, но хората нямаше с какво да сравнят. Сега е тотален срив - има с какво да се сравни. Омразният на Нинова Радев е в пъти по-успешен лидер, независимо че лично аз не мога да го понасям и го считам за основен виновник за всичко, което ни се случва. Тежката за мен истина е, че той успя поне частично да се реабилитира след погрома на последното управление и стабилизира държавата поне на базово ниво. Не мога да го дишам, но му признавам успеха.

Сигурно ще я заменят с Костов..

Корнелия им ИЗБРА ПРЕЗИДЕНТ; Въведе МАНДАТНОСТ за депутати; ПРОЧИСТИ БСП-то от КЛИЕНТИЛИСТИ. И й искат главата. :) Станишев, Йончева и Витанов, европейските ЙЕС-мени, ЩЕ ВДИГНАТ изборния резултат на БСП--то. :) Няма лошо, че загрижените за партията ПОДЦЕНЯВАТ Корнелия. Разрушителното е, че СЕ НАДЦЕНЯВАТ.

да напусне поста ли?? тия са безумци! според устава който курнелия измене, лидера има право само на два мандата! а депутатите тоже, с изключение на лидера ако напусне поста, трябва да напусне и парламента! а това хич не и влиза в плановете!

Искат оставката и откакто отстрани лапачите милионери,..

а тя милата хем не е лапач, хем не е милионер!

Драматично в резултатите на БСП. Правят се сравнения с десетки години назад,когато избирателната активност бе висока и да гласуваше основно за две партии-БСП и СДС.И в тоя ред на мисли ,ако БСП е с нисък процент,но все пак съществува.Къде са тогава СДС,един файтон хора ,залепили се като марка за ГЕРБ.Нещата се менят И хлябът беше 26 стотинки.

няма я! то 25 депутата са си достатъчно за бсп! до следващите избори де, когато депутатите ще са 15

Нинова: оставката ни в момента се иска от хора, които през цялата кампания работиха срещу БСП... То същото се отнася и за нея, само че не само през тази кампания е работила срещу БСП, а откакто изобщо е там. Поръчка на Ваньо Костов ли изпълнява?

Иван Костов победи !

По скоро ще взриви планетата пт колкото да напусне поста :))

Моля оставете Нинова на власт. С нейна помощ след още няколко години вече няма да има БСП.