За една година баба Янка загуби внука и сина си, но спаси чрез тях 4 живота

77-годишната жена е номинирана в инициативата „Достойните българи“, участва в „Стани богат”, за да изкара пари за надгробен паметник на 21-годишния Тодор

Обратно в новината

Коментари - За една година баба Янка загуби внука и сина си, но спаси чрез тях 4 живота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поклон! Моите уважения!

Поклон пред тази достойна българка!

Ако някой се опита да продаде бъбрек за да живее е без съмнение престъпник. Ако обаче подпише на бялата мафия че продава черния дроб на сина си на мафията за нула лева, от което естествено мафията печели от използването му, е светец. Разбира се, умиращия никой не го пита. Някой да е чувал упоен с морфин и с маркуч в гърлото да приказва? Та да живее бялата мафия, доказала хуманизма си по време на пандемията намали смъртността, като затвори болниците за всички, освен за които плащаха ковидовъдски кървави пари.

прочетохте, че е продала?

Голям натиск да подаряваме телата си. Скоро и ще започнат да ни прилагат задължителна евтаназия по този повод. Дали не е защото ваксътите са сравнително малко?

Аз след като умра бих дал цялото си тяло. 80% от органите ми най-веротно ще са негодни, но каквото решат да вземат, да го вземат. Аз дори и не искам да ме погребват - да вземат к'вото е годно, да ме хвърлят в гората или на полето и да ме изядат животинките.

Поклон, пред тази жена. Да почиват в мир.

Когато хленчим и се жалваме за щяло и нещяло - за битови несгоди и други тем подобни, е добре да се сещаме, че има и хора като тая женица! Хора, смазани от поредица от брутални житейски ситуации. Замислете се, какви щастливци сте всъщност, на фона на преживелите подобни трагедии!

Интересно как тълкуват подобни ужасни трагедии малоумните вярващи в библейския "бог"?! Сигрурно тези трима страдалци са извършили огромни прегрешения - в сегашния или в предишните си животи?! Или някой техен праотец?! Щото "справедливия и милостив" господ е и много паметлив и отмъстителен и наказва не толкова прегрешилия, колкото потомството му до 7-мо па и до 77-мо коляно?!

не коментирай материя от която хал хабер си нямаш.

Що се не опиташ да просветиш инакомислещите или да отговориш на поставения въпрос?! Прочел ли си поне 5 страници от "свещената книга"?! Щото аз съм я чел внимателно и в паралел с двата тома на Лео Таксил и отчасти с Библейските сказания на Зенон Косидовски. Това е най-тъпата и отвратителна книга - пълна с кървища, мъст, расизъм, кръвосмешения и всички мислими пороци!!! Само откровени ТЪПАЦИ могат да вярват в писаните простотии и да я приемат като еталон за етика и морал!

и сексизъм си забравил . жените вървят с осела и козите

Тази жена устоява на нещастията и прави добро именно защото сигурно е вярваща. Поклон.

Млъквай бе утайко долна мръсна! Неводоми са пътищата Господни! И някакъв долен плазмоздий няма капацитета да ги коментира!

Шапки, долу. Поклон!

Само може да се преклоним пред тази ЖЕНА, обречена до края на живота си да живее в емоционален ад. Направеното от нея е подвиг!

Спасените български граждани ли са били ?

Са италианци по малко добро ли е направено

Що за прост отговор!

Въпроса ти е като на селска пръчка. Малко акъл, голямо самочувствие. Типично за цървул. Чети бе, цървул.

Второ питане: Ти идиот ли си или олигофрен?!

С тея абсурди бе.Е би му майката в стани богат за надгробен камък.Дайте и ги тея пари бе деба

Съвременна българска жена, пример за всички ни! Достойна наследница на баба Тонка- друга велика българка с голямо и кораво сърце! Респект и поклон пред силата на духа й! Жива и здрава да бъде!

и баба ИЛИИЦА от Челопек, поклон

ако донолството се заплащаше достойно - не би имала нужда от участие н стани богат. така я шзцедиха на макс, женицата.

Как се продължава животът след толкова трагедия, каква сила, просто пример за подражание...

70 вида педераси,ядене на хлебарки,транжиране на трупове за резевни части.Какво повече да иска човек.

Респект пред тази Жена! Ето това се нарича голям Човек!

Ох боже, поклон пред тази жена

Как ви се откиснаха от сърцето 3000 лв. за голямата реклама?

Адмирации!

4 живота и 80 к в жопчиту на Сибила

Който влезе в болницата във Велико Търново излиза донор. Време е да се разпореди проверка на какво се дължи потресаващата смъртност на пациентите в това "лечебно" заведение.

Вярно ли?

Почти 100% от статиите за донорски ситуации са във Велико Търново, следя темата от години точно след един такъв коментар.

Просто всички останали болници не им пука за донорството и затова сме на последно място в Европа! Реанимацията в Търново е на много високо ниво и затова нещата се случват!

Жената е преживяла огромна лично трагедия, която не бих пожелал и на най-големият си враг. Дир, имайте малко повече уважение към хората и спрете коментарите. Особено грозно е да пускате коментарната секция когато става на въпрос за обикновени хора като всички нас. Ако е за политици, които навсякъде по света ви крадат парите от данъците, спирате веднага коментарите.

Внукът и е бил бит жестоко от някакви местни мутри и починал от раните си след побоя. Но никой не казва това, защото е срамно, как убииците са се измъкнали с условни просъди

Съчувствам и дълбоко за загубата , голяма скръб. НО, ако човек докато е жив и здрав не подпише докумет за съгласие да се използват органите му след смъртта - никой не би трябвало да решава заради него .

Къде трябва да подпиша и кога?

В здравната книжка има въпрос за донорство, който попълваш.

Дълбок поклон пред тази достойна Българка ! Сам отя знае колко мъка има в сърцето си и въпреки това е намерила сили да помогне на нуждаещи се ! Заради такива истински хора като нея съм горд, че съм Българин !

Само една дума:. ЕВАЛА!

Каква морална сила!

Свръх силна жена...

Тия педали от "Стани бигат" да не се гаврят с вената , а направо да и дават парите! Педали с педали нещастни!

НЕ МЪЛЧЕТЕ! ИМА БЪЛГАРИ, ДОСТОЙНИ ХОРА. УБИТИ ОТ МЪКА И ЗАПАЗИЛИ ЧОВЕЩИНАТА СИ.

Достойна жена!

да Респект