За драстично орязване на градския транспорт в столицата алармира "Спаси София"

Според независимия общински съветник Борис Бонев Центърът за градска мобилност е пред фалит

Обратно в новината

Коментари - За драстично орязване на градския транспорт в столицата алармира "Спаси София" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, бе някой знае ли как изглежда сценката "Циганин дупчи билет"? Който пък успее да пусне и снимка ще го направят почетен гражданин на София. Покемони се ловяха по-лесно от циганин с билет.

И после защо хората предпочитат да пътуват с кола ( и съответно стават тези прекрасни задръствания) ... Тотално неадекватна транспортна политика (ако въобще може да се каже че има такава).

Фандъкова с почти 2 млд. лева за кое по-напред? Ето кварталната детска градина. С фанфари започна строеж на ново крило и ремонт на старата част. Разбиха каквото можеше да се разбива. Цяло лято се почесваха разни майстори през ден-два, сега и тях ги няма, но и децата ги няма. Къде ги водят на градина само родителите им знаят. Само ме е страх да не скочат някои засегнати строители и да блокират квартала с багери и фадроми.

И как очаква Бонев ЦГМ да е на пеалба? ЦГМ предоставя услуга, която се плаща от бюджета на Столична община, няма как да е напечалба.

Ами това е управление на герб,няма защо да се чудим!!

Що давате гласност на откровенни лъжи?

АМИ, КАТО НЕ МОГАТ ДА НАКАРАТ ЦИГАНИТЕ ДА СИ ДУПЧАТ БИЛЕТ,ЩЕ ФАЛИРАТ.

Това е просто ЛЪЖА! Почти всеки ден ползвам градският транспорт и няма такова нещо. Имаше малко разреждане по време на ученическата ваканция, но така си беше от десетилетия.

каква лъжа, като чакам трамвай 20 по 20 минути и повече?

Само да добавя към темата.Вече не се издават целогодишни карти на пенсионери за градския транспорт ,а само тримесечни!Нещо било във връзка с нова програма или нов външен вид на картата.В условията на корона вируса дали е по-добре пенсионера да се разхожда 3-4 пъти до съответния клон на градска мобилност!??

Нещо, много си загрижен за пенсионерите и тяхното здраве. Да не си геронтофил?

да се оди пеш - както агитираше една госпожа от Герб

Ами като искахте всички да сте в София, така ще да е! Не може толкова много народ да ми идвате по центъра и да искате, всичко да е чисто подредено! Вярно е, че и аз не съм роден тук, но ви уверявам, че като класа съм на светлинни години от 90% от тия, които уикенда ми налазват централните улицци и булеварди!

Ти виждал ли си избраните шефчета на това звено в Софийската администрация? Фъндъкова ги реди такива едни..... млади, провинциални, със съмнителни автобиографии... потърси и ще разбереш защо нищо смислено не се получава и всичко затъва. Абсолютно в реда на нещата с такова ръководство.

Само велосипедърите са доволни! Строят им алей, боядисват им построените алей, монтират "котешки очи" по построените алей! И като се загледаш колко велосипедъри и/или ел. тротинеткаджий ползват алейте - направо ти се плаче! Защо ли? Защото тези "ползватели" не плащат пътен данък за автомобилните платна, които са "завзели"! Плащат автомобилистите! Ама нали това е политиката на йорданчето - един да плаща друг да ползва! Нали които крещи най-силно на него или му се дава разрешително за строеж, или му се дава да ремонтира "новото недомислие" в града или пък нещо друго полезно! За обикновенните жители на града се пращат десетки жълти жилетки и охранители за тормоз и "защита на избраните"!

Не че нещо, но дума "алеЙ" няма. Има дума алеи. :-)

То и пътен данък няма ... Като цяло написаното от 123 е една дооооста голяма глупост от край до край ...

"Вярно е, че и аз не съм роден тук, но ви уверявам, че като класа съм на светлинни години от 90% от тия, които уикенда ми налазват централните улицци и булеварди!" Това беше яко! Направо сцепи мрака! Ако питаме всички, "тия, които уикенда ми налазват централните улицци и булеварди" и те ще кажат, че са класи над теб. Нали осъзнаваш, че всеки мисли така за себе си? хахах :-)