"Да дадем шанс на преговорите": Първото заседание на СОС за годината продължи 6 минути

На 25 януари общинските съветници ще направят пореден опит да си изберат председател, след като това не стана и днес

Обратно в новината

Коментари - "Да дадем шанс на преговорите": Първото заседание на СОС за годината продължи 6 минути | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бонев, се продава на БСП за няколко сребърника! Ехх Бонев, И ти ли се сдуши с червената мафия БСП БКП? Мъка, мъка! Колко сребърника ти предложи Курнелия? Тя работи за гъне жълтици, а на теб...?

Тъп, по тъп, най тъп, безкрайно тъп. ППДБ. Такава е градацията. Не им увряха главите за повече от два месеца, та да разберат, че колкото и пъти да правиш едно нещо по грешния начин резултата ще бъде един и същ. Грешен. Много й се иска на Мис Бони да бъде шеф на СОС. Като не го издигнаха за кмет поне за шеф на СОС. И явно така са се спазарили със сина на полковника от ДС Дебил Терзиев. Но....пусто никой не го ще. И докато не му махнат кандидатурата нещата нямада тръгнат. Всеки опит за заибикалянв с времеене председател, с ротации и всякакви други еквилибристики е обречен на провал. И при всички приказки че няма да работят с ГЕРБ, провалът е гарантиран. А решението в просто. От само себе си се натрапва. ППДБ предлагат Вили Лилков за шеф на СОС. Отиват при ГЕРБ да ги помолят да ги подкрепят. С някаква форма на извинение и идея за благото на София. Като им предоставят и план за работа на СОС. И им дават няколко комисии. Тогава нещата могат да се отпушат. Иначе ще има избори до дупка. Справка Петте парламентарни избора за две години. Накрая все пак се наложи да управляват с ГЕРБ. . И докато не им уврат главите да си направят НЕкоалиция и в София нещата няма да ги бъде.

гретито кърти мивки .. Как ги намирате тия боклуци ? Цигани ли ви ги предлагат ?

Василка и мис Бони да кажат в гъза боли ли?

Как така кмет Терзиев мигновено реши да разпарчатоса паметника на съветската армия и то САМО ЗА ТРИ ДНИ ,(което въобще не беше належащо !) а НЕ МОЖА да се справи ТРИ МЕСЕЦА с другите неотложни, крещящи дела на столицата! НАЛАГАТ СЕ - НОВИ ИЗБОРИ !

Три месеца какво правихте? Или само Бонка преговаря досега? Оная шушумига Васко ДС никакъв го нямаше... Провал сте!

Взимаха заплати, само това!

Е без управление и кмет и това се усеща и ще е така цели 4 гидини.

Мис Бони е токсична. Освободете се от нея, за да потръгнат нещата.

Как ще е токсична мис Бони, бе, не виждаш ли ква секси пичка е?

А работете бе ей боклуци!

Ваня Григорова председател с подкрепата на Възраждане.

айде НЕ!

Предложете друга чистачка, Таз ни омръзна

А сега, да чуем песента "Полегнала ми мис Бони" за всички, които я пожелаха.

мис Бони-няма да се получи...

Miss Bonnie - на дедо $oro$ момиче за милиони.

Оставка некадърници. Нови кметски избори !!!

Много ми се иска кмета да излезе с информация, тия членове на СОС, колко са, какви възнаграждения са получили, и какво са свършили до сега. Ако продължават така или да им спрат заплатите или да се отиде на нови избори!

Предишните с кво бяха по различни? По бързо и по лесно деляха ли?

МеСНите депутати? Това някакъв намек лие? От МЕСО ЛИ идва, защото са се угоили? А трябва да е месТТТТните -от мясТо.

Кво има още да се чудят тия чукундури от СОС? Цели 3 месеца не могат да си изберат шеф. Направо да викат и да назначават за председател мистър Кенеф Мъртъв - той и без друго е взел цялата колониална територия на ръчно управление с джойстика.

ми герберските педерасти да поемат отговорност и да формират такъв, кво им пречи? Хекемян нали си има интимен приятел, нз що не го включвате в гейската сбирка?

ракета космоса й пречи, в случая на ПП-ДБ-СС са им виновни ГЕРБ-СДС шото те са некадърни един разумен компромис да направят та да тръгнат нещата. Като са се запънали: Бонев, та Бонев. Е, няма да стане с рогата.

american_idiot@

Гей - това днес звучи гордо бе, колега! :-)))))))))

Нали нямаше да има такива работи бе Педерчета и Пишлемета? Нямаше да има скрито-покрито и всичко щеше да се прави пред очите на хората? Селски тарикатчета!

Време е да нахлуем задружно в Столична община! Защо не искат да избера СОС, толкова ли е не могат да разделят парите......

Радев, ИТН и ППДБ разделиха България с жълтопаветната си революция. Сега берат горчивите плодове на собствените си действия.

Баба Яга ли е А-отборът на Резил Терзиев?

Че има проблеми и не се разбират е ясно, въпроса е какво ще правят до 25.1. На ски ли ще ходят.

Това за мене, това за тебе.

и се привижда на тая дърта овца? Ако бълнува за поредната лъжа на онова смешно домашно тролче Денков и Мара Габриел, ми да се качи на някой от чертежите на краварските фантоми и да кацне в Шенген да я видим. Прости, нагли лъжци и лицемери. Нарежете още някой паметник, само за това ви бива некадърници жалки,

Бонев, се продава на БСП за няколко сребърника! Ехх Бонев, И ти ли се сдуши с червената мафия БСП БКП? Мъка, мъка! Колко сребърника ти предложи Курнелия? Тя работи за гъне жълтици, а на теб...?

по кварталите не е изчистен един тротоар.снега е станал на ледена пързалка, направо е опасно да се мине. Солта, където изобщо я има, е сипвана на купчинк, което е пълна простотия. И без това в СОС не работите, вземете по една лопата и си изкарате заплатите от по над 2 бона.

Последният вариант е ППДБ да полегнат на Възраждане.

Веднага щом избраха Терзиев си опаковах багажа и си отидох на село. Така направиха и много други хора. Всеки знаеше, че с такъв кмет, София няма да прокопса. Ще плачете за Фандъкова и ГЕРБ след някои друг месец.

Ние вече плачем, честно казано. София стоя седмици непочистена от клони и листа, а сега е яко заледена и народът се изпопреби. Дебил Терзиев само се вайка като настъпено пале, а Мис Бони явно търси си гадже и толкова.

Навсякъде, по свяко време, постоянно трябва да се тика префикса "евопейско-" ... " да намерят формулата за европейско управление на София"... да направят европейски лайна, сложиш "европейско"... всичко става цветя и рози

Що станА ? Спасихте ли я Софията ? Една патка от много спасяване......Ще ходите да гласувате за малоумната другарка на Курнела, а? Ще вкарвате разни дебили и комунистически каскети в ОС ? Сърбайте им попарата сега...

Айде време е розовите либерастмарксисти да се прегърнат със баба си столетницата , и с израждане !!! Стига циркове , знаем че са от една порода

И кой ще им спре заплатите? Терзиев ДСто ли?

Lyubomir

Предлагаме докато няма решение да няма заплати щото не работят. Това е единствения стимул за който се натискат.

И кой ще им спре заплатите? Терзиев ДСто ли?

Месни или местни депутати?

Доста за затлъстели, така че и двете са правилни. Защо имаш толкова големи очаквания към неграмотниците които списват Дир'а? И те са полуграмотни като всички българи.

Мис Бони е идеален за кмет на Париж! Ще се сработи идеално с новият френски премиер и ще се наслаждава на милиони рязани арабски карабини, там.

Това ми звучи като - Задкулисните пазарлъци продължават.

Некадърници, сър...

Щом толкова време не можете да се разберете всички кой, как да върши работа, значи не сте отишли там за да вършите работа, не сте отишли там за София, и софиянци! Там сте само за да си дърпате чергата към вас, към вашите лични и партийни интереси. Нямате работа там, всички! Кметовете и съветниците в общините не са избрани за да представляват партиите и себе си. Те са избрани от хората да работят за хората, конкретно и директно. Никой от вас не заслужава да сте там.

Шило

Гогич, намери с какъв бюджет разполага София и сам ще си отговориш, защо е всичко това!

Истината е че БСП не са длъжни да подкрепят никого, а ППДБСС са длъжни да си намерят работещ вариант на СОС като първа политическа сила.

като я знаеш Истината, вземи, че им кажи къде да го търсят работещия вариант. Очевидно там където търсят (ако въобще търсят) го няма.

Изроди! Срам!

Според мен трябва президента да назначи нов кмет и предстедател на СОС. Щом не могат да се оправят, президентът като избран с над 50% от гласовете трябва да се намеси.

Пак ли "Вся власт Радев-ом!"?

Шило

Ми като сте леваци и сами не можете да се оправите, нека друг да ви оправи, нагласи или както там го искаш!

Вся власть кенету Мертену или както се казва. Казвам го на руски, защото ти англ.не знаеш и правилно е Вся власть РадевУУУУУ, НЕГРАМОТНИКО

Президентът е президент на България, а не на София. Ако президентът почне да се занимава със всеки град в България, няма да му остане време за друго. Кметът трябва да назначи председател.

каква толкова му е работата та няма да има време за друго? Пък и София май е единствения град, където нещата са се закучили яко.

Честно казано, няма причина на 25-и януари резултатът да е по-различен. Само връщане на паметника ще отблокира работата. Мис Бони няма да клекне на коалиция с гепаджиите, в противен случай цялата идентичност на формацийката му СС заминава в канализацията. БСП също няма да посмеят да се коалират с рушителите на ПСА. Тиквеничковчетата определено саботират СОС, за да си го върнат след 4 години.Пат и мат отвсякъде...

Шило

При патова ситуация е редно да има нови избори. Мисля, че това ще е най-полезно и за софиянци, вместо да са във вакуум, както сега. Този път го пиша сериозно.

Жалка картинка, като цялото ни управление последните 34 години. Ако комунизма ни е проблема и през него сме "страдали" ми е много интересно какво ще се говори от нашите наследници /ако още има държава/ за периода след него, за криворазбраната демокрация, за безогледното крадене и унищожаване на всички материални активи, за моралната деградация, за умишленото опростачване на хората и унищожаването на националното ни самосъзнание, за ...... Примерите са много, резултата е един - изчезващ народ. Не можаха да ни заличат, войни, робство, политически строеве и системи, но затова пък ще се самоубием зрелищно и мъчително поддавайки се на собственото си безсилие и нефункционалност - щом не можете да изберете един председател толкова време как по точно смятате да управлявате столица и да решавате проблеми?!?!?!.

Това за лошия комунизъм е същото като за гнилия капитализъм. Всъщност това , което се построи през лошия комунизъм 30 години не могат да го разрушат новите ни братя...

Шило

Я да предложат едно изменение в ЗМСМА- като няма избор, да се назначава от областния управител служебен председател на ОбС. Идеята е абсурдна, но покрай юридическия дефицит в НС, може и да мине.

Друго си е "Вся власт Радев-ом!", а?

Шило

Е, точно цялата, нямам как да я има, ама откъде да знаеш?

Да, бе. От тая малоумна джофра, дето парапетите си я назначиха тя ли ще решава

Чудя се на тия костюмирани боклуци кой им плаща заплати , какво са изработили , с какво са допринесли за обществото ? Май само паразитират , крадат , лъжат , убиват , предават интересите ни , рушат , бутат паметници и т.н... С две думи - НАРОДЕН СЪД за изродите.

Къде ми изчезна хвалебственият пост за дъртата крадла баба Яга? Няма да плашите подрастващите с нея? Че и на уводната снимка сте я изтипосали.

https://vassilbojkovcollection.bg

Радев, ИТН и ППДБ разделиха България. Сега да берат горчивите плодове на собствените си действия.

Шило

Друго си е "Вся власт ГЕРБ-ов!", а?

Непочистената и мръсна София как ти харесва? Къде е отборът с професионалисти на Терзиев? Това ли ви е промяната?

Шило

Честно казано, не ми пука, щот не живея в София. Ама и преди като съм идвал, не ми е правило впечатление, че е пример за чистота. И не само.

Герберасти пък я окрадоха!

И като от три години ГЕРБ не са на власт къде са парите???

Шило

ГЕРБ не владеят кметството и Общинския съвет от края на миналата година. За кви 3 години питаш?

Каква хубава печатна грешка!

Шило

На място!

Коя е тази стара лелка ,но ако тази ще ръководи София аз се отказвам от софийското си гражданство.Ужас ,обещаха промяна и млади гаджета ,сега ни дават дърти кранти и забатачване.

Шило

Алоу, гражданство няма от 33 години.

Яко! Заповядай в провинцията да видиш какво е живот!

таа Грети е 1954 г набор ..а Путкин е 1952 г набор ..по твоята логика и Володката Пуркин е Zа пенЦиониране ..?!.

не се казва "софийско гражданство" а ЖИТЕЛСТВО, сельо !

Шило

Софиянци ме кефят! Такъв избор направиха, че направо си сложиха примката на врата!

Тази лелка Грети ми се вижда отдавна за пенсиониране, защо я държат там още на заплата ? До памперси ли ще види?

Шило

Изборна длъжност, там възраст няма

Каква е тази баба Яга на снимката? Тази антика няма ли си пенсия, та и тя се е наредила да гребе с черпака от нашите пари?

Така де, я виж мис Бони какъв е хубавец! Иска ли ти се да го щипнеш тук и там?!?

Паразити! С избиратели овце!