Южна Корея и Япония предприеха важни стъпки за нормализиране на отношенията помежду си

Президентът Юн Сук-йол ще нареди връщането на Япония в списъка на Южна Корея със страни, с които може да се сключват търговски споразумения по ускорена процедура

Обратно в новината

Коментари - Южна Корея и Япония предприеха важни стъпки за нормализиране на отношенията помежду си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците натиснаха корейците да клекнат и да "забравят" за претенциите, които имаха. Проблемите пред Корея обаче тепърва започват, заради цялостния ѝ търговски дефицит през последната година. Санкциите които САЩ наложиха на Китай удариха най-тежко корейските технологични компании заради изнесените фабрики и ограниченията за износ.

Браво. Пуделите не трябва да се лаят помежду си докато ги разхождат на каишка.

Светът се променя. Оформя се новият световен ред, в който свободните страни ще вземат огромно предимство, а сатрапии като Русия и Китай ще прогният.

А дебили като тебе ще мрат в лайна щото много ги разбират политиките Айде върви лъскай на документалки за 500те хиляди иракски деца умрели заради АМЕРИКАНСКИТЕ санкции И пак квичи срещу Русия и Китай

Русия и Китай са причинили многократно повече жертви от 500000 деца. И то включително и на собственото си население. Жертвите на комунизма са над 100 милиона души по изследвания. Тъй че, идиотът си ти!

Чудесна новина.