Юристът на "Шейново": Не можем да твърдим, че бебетата са разменени в болницата

Според Вили Костадинова преди да се правят категорични твърдения, трябва да се изчака да приключи досъдебното производство

Обратно в новината

Коментари - Юристът на "Шейново": Не можем да твърдим, че бебетата са разменени в болницата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се печели време. Абсурдно, нагло, но печелят време.

Тя има ли деца

Каквото и да се коментира не е достатъчно да изпъкне умственният капацитет на това същество!

Ехехехе, грях си слагаш на душата да знаеш.

Амчи как, Те дори не са раждани там. После са ги донесли и са легнали с тях в родилното. Хау!

На тази ако някой от родителите дето луди ги направиха ѝ плесне 2 шамара после ще може ли да се твърди, че тя се е самошамаросала според нейната логика?

Не, само няма да може да твърди дали е била шамаросана или тя се е блъснала в шамара с висока скорост....

Майките са с ги разменили докато са си подхвърляли бебетата пред болницата...

За съжаление това са новото поколения "юристи" ,пръкнали се от знайни и незнайни университети !! Боже пази правото в България ! ! !

Вилито да си се менка от креват на креват. Екстра е!

Много е възможно още в коремите на майките да са разменени ...

xaxaxaxaxaaxaxaxaax

Не,кифло лъжлива.Разменени са на стадиона в Бусманци.

Бебетата са разменени на стокова борса Илиенци.

як коментар ... а на тази адвокатака един голям кур в гъза ... за който също нема да се знае

Ромката Севда се издаде сама, когато каза в първите си интервюта, че познава другата майка. Но другата жена изобщо не се показа по телевизиите и Севда няма как да знае, коя от всичките родилки в отделението е майката на бебето, което беше при нея. Има една възможност и тя е ромката, да е запомнила лицето на своето бебе, с което 2 часа е била в родилна зала и после да е проследила, коя от майките го взема. Следователите трябва да я поразпитат за този момент.

А къде да е станало?

има и по-хубава версия, извънземните са ги разменили без майките да усетят

Слава Богу, че съм си получил правилното дете преди време... Преди време беше по-друго... По- си гледаха работата здравните работници. Ама, сега, кво - няма персонал...на медицинските сестри им се налага да взимат 24 часови, че и повече смени / сводка - мед. Сестрата дето беше набила новородено и ще лежи 15-16г. за това. Сводка личен архив - да се опитат да ти набият няколко пъти химиотерапевтични, щот не знаят къде са, след 3 дежурства.../ Та, човешка грешка е, и да - всички ще я платим. Но, вината е най-вече в здравната политика, или липсата на такава. Аз, ако съм, ще ги съдя за много повече... Та, политиците са ви виновни, но ние пак няма да им търсим отговорност. Друго си е да плюем тук само преките извършители... А, на юристите, това им е работата - всеки е невинен до доказване на противното. Къде е системата?!? Но не работи тук.

И все пак много странно - как пък да се случи точно таКа,че при разменените бебета НИТО ЕДНАТА , НИТО ДРУГАТА МА ЙКА СИ Е ПРОВЕРИЛА НОМЕРАТА? Хайде еднста да се е разсеяла или циганката да не познава цифрите, тогава може би но чак пък такова СЪВПАДЕНИЕ е малко вероятно

На мърлите с пари сега има казват Пепеляшки! Болниците, за разлика от пациентите са много богати органицации и колкото повече пациенти биват преглеждани, толкова болниците стават по-богати и те могат да си позволят адвокати и такива които да изглеждат като реализирани Пепеляшки. Пепеляшки с обяснения от фолклора от извора на народното творчвство, приказки и легенди. Нещо от рода ...имаше ли Гюро глава? Интересно какво ще каже досъдебното за главата?

Егати мърлата ... Адвокат да си ... Слънцето откъде изгрява ... защото категорично не можем да кажем

Мърла а ти какво си. Я по полека с епитетите че това е наказуемо

Фъссс

Тогава за чий наказвахте дисциплинарно и уволнявахте ? Адвокатски номерца. То не можем да твърдич и че са разменени извън болницата. Докажи.

По факса са разменени - след това!

Интересно ако на тази очилатка и сменят бебето в Шейново, същата глупост ли ще плещи?

ако е за някое не толкова русо бебе, може и да не се оплаче

Abe nikoi nemoje da kaje

Сигурно съдебния цирк го финансира някое дружество за подпомагане на не българи. Иначе е необяснима тази подигравка със съдебната ни система. Разбира се, че 300 хил. са много, 3 хил им стигат. Разбира се, че май нищо не заслужават. И, разбира се, сега ще трябва да доказват, не е като да те снимат журналисти. И най-сетне ама съвсем не искам аз да плащам на подобни екземпляри. Защото ние ще платим, ако съдът реши де, да не чуе дяволът.

Не ме интересува истината. Не искам да плащаме по 300 К на двете мангалки. Бебетата са живи и здрави, сукали са все циганска кърма.

Едни лесни 300х без работа,от нашите данъци.Циганска работа.

По нагло оправдание не съм чувал, само да попитам, тази наглата депутат ли или е била?

Още първите дни си помислих за участие на някое от семействата в размяната. Не може една дори малко отговорна майка да не види различните номера на гривните още в болницата. И как разбраха след три месеца?Просто някой иска да изкара лесни пари. Колко са майките които защото изоставят децата си защото вече имали много?

Първо прочети историята - после коментирай!

Това не е оправдание, а самата истина. Защо една от майките не пожела да се покаже?Дано има видов ден и се окаже, че има външна намеса в размяната и тя е за спечелване на лесни пари.

Е за какво да се показва, да не е циркаджийска мечка. Стига ѝ стресът , че детето ѝ го държат в циганската махала и отказват да го дадат, както беше в началото

Като стана въпрос , че някой трябва да плати обезщетение на тези майки, всеки взе да с едърпа, ако може да се направи на "ни лук ял, ни лук мирисал". Ама как ще е станала размяната в болницата, станала е на Луната. Толкова е срамно всичко това, че тези в болницата трябва да замълчат.

Кой прав, кой крив? https://dnes.dir.bg/obshtestvo/direktorat-na-sheynovo-razmyanata-e-stanala-pri-razdavaneto-na-bebetata-sled-razhdaneto

в съда всичко е по-сложно отколкото по медиите, да оставим настрана, че това не е частна болница и обезщетенията са от данъците на обикновените работещи хора, болницата ще се защитава докрай, иначе никой няма да иска да ражда там, сега да видим откъде майките ще намерят свидетели и доказателства, че в болницата са им сменени децата, да не говорим че децата ще си растат с миналото че са живели в друго семейство с други родители

От къде болницата ще намери доказателства , че бебетата не са сменени в болницата, като самият директор на болницата обяви за процедурни нарушения и , че са сменени още в началото при даването им на майките. На друсан на халюцогени до козиракат ли ходи директорът на болницата, че ги е плещил такива небивалици в ефир по националните медии?

Ами тази теза я внушиха журналистите. Асвокатката е права няма сигурни доказателства

А те всъщност не са раждали там, били са в хосел шейново. Повикали си с приятелки и от многото чист въздух се замаяли глваите и обуркали децата. Засрами се мършо, най-малкото си жена. Да ти излезе през гъза наследника

Тая мацка щеше да се представя по-добре на пилона.

Категорично не можем да твърдим и не можем категорично да твърдим са мнооого различни неща. Ако е казала първото се е насрала сериозно и е ясен показател колко кадърен юрист е. Ако е второто - да, технически е така. Нищо категорично на тоя свят няма. Даже и ДНК теста, който е направила майката е само 99.5% категоричен. Но и 99.5% е вероятността грешка в болницата да е довела до размяната на децата.

е юрисконсулт, адвокат или съдия, всички трябва да познават законите, а не да плещят глупости!

Защо се усъмни само беличката майка с тъмничкото бебе, а тъмничката майка с бялото бебе - не? Само питам. Не вярвам, че медицинките лица имат общо с размяната.

не че нещо , ама това ли и измисли празната кратуна ?

Смешни сте направо! Някой ПУЦ ли е завършила госпожицата?

...ново 20...

Юрисконсулт и адвокат са две различни професии, изискващи юридическо образование. Юрисконсулт е на трудов договор, адвоката е на хонорар, каквото си заработи. В крайна сметка думата е на съда. Майките само си знаят какъв стрес е. Това е нечовешко.

Тази е кандидат за Златен скункс

Аз не мога да твърдя, че не бих се възползвал сексуално от адвокатските услуги на този юридически гений.

Така майка си дава детето... Очевидно адвокатската не е майка и майка не я е раждала, най-вероятно се е излюпила от яйце на земноводно!!!

И къде е станала размяната тогава?Двете майки се видяли в коридора и решили да си разменят бебетата,хахахаха?Понякога трябва да се внимава какво се плещи......

Категорично твърдя, че размяната на бебетата е станала извън лечебното заведение.

Нали нямаха записи от случката? Изведнъж размяната не била стана в болницата ... звездите ми го говорят. Добре че шефката беше ходила и при циганката да я убеждава да върне детето. Фактите изобщо не са в полза на болницата, а и първите заключения констатираха нарушения. Сега грешни новини ли пускаме?

Браво! Ей тази конспирация чаках!

Това партийните юристи са зли хора. Наредил съм си живита така че да нямам никаква причина да се срещам с тях.

какво щеше да е ако дечицата не бяха от един пол?

Хей, братя българи, не обиждайте адвокатката. Тя е с гадателски способности. Имала е контакт с бебетата преди да се родят в отвъдното. Душите на Сали и Мехмед трябваше да се върнат на земята. Нашият бог алах цигандели каза -: "Бяхте големи любовчии и грешни към много жени. Затова ще се родите като жени, но Мехмед ще стане българка, а Сали циганка." Сали, кат се роди в новото жена, взе, че омагьоса сестрата и стана тя, каквато стана. Ако искате, аз съм честен свидетел екстрасенс.

Недоказуемо е твърдението на циганките. Което е и много добре , щото ако стане прецедент после повечето циганки ще си ги менкат в къщи.

А твърдението на директора на Шейново?

Споко смениха процедурата. Сега всяка майка се разписва и саморъчно написва номера на гривните. Ако е неграмотна - неин проблем.

И коя бяла жена ще си даде детето на циганите, за да си вземе циганче?!

Ще извъртят всичко, за да твърдят обратното на очевидното. Къде е станало, може би отвън на стълбите. Имало правила, да но хората ги нарушават, защото няма идеални правила, гарантиращи безгрешност. Оправете си бакиите вътре. Стане ли дума за пари са готови на черното да кажат бяло

Ти адвокатът на коя от двете мангалки си?

Ти к'ъв си на кухата лейка юристка- адвокат ли? Идиот/ка