Юлия Навалная призова руснаците за протест срещу Путин в деня на президентския вот

"Трябва да дойдете в избирателната секция по обяд. Можете да гласувате за всеки , освен за Путин. Можете да повредите бюлетината, можете да напишете на нея с големи букви "Навални", заяви вдовицата

Обратно в новината

Коментари - Юлия Навалная призова руснаците за протест срещу Путин в деня на президентския вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алексей Навални, ЩО НЕ Е СЪДЯТ ЗА ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО НА БЕЗРЕДИЦИ

това сиво искьрско кой го брьсне за нещо?

Понеже нищо смислено не можем да направим, дайте да пречим.

Коя беше тази?

Абе ква Навалная, кви 5 лева ????????? Тая стерва е РАЗВЕДЕНА още 2021 г. Казаха, че човекът е починал и видяхте ли пъросигналната й реакция като беше в Мюнхен- ухили е като Фернандел. Навалная - ай сиктир !!!!!!!!!!!!!!!

На ЦРУ са плод на болшевишка класа от милениъли. Толкова наивни и абсурдни, че чак са смешни.

Имаше с хиляди напъни и милиони инвестиция пряко сили над 2 процента електорат. Тя няма да има и това. Малоумието на англо-саксонският империализъм не познава граници. При положение, че с всеки изминал ден става ясно, че колективният запад води война с Русия, тия "операции" са тотална излагация. Според западните анализатори, Путин има над 70 процента подкрепа от Руският народ. Което означава, че е минимум 80. Слава Кокаине. Нюландинето го уволниха.

Много наивно изказване...След масовите чистки НА МИЛИОНИ РУСНАЦИ по времето на Сталин, е утопия, че ако го няма Путин, Русия може да се развие към добро. Генетичният код на стотици милиони мужици вече е сменен. Путин е ЕМАНАЦИЯ на съвременното руско общество...Дори при кратка разходка из Москва, може да установиш ТОТАЛНОТО им ОПРОСТАЧВАНЕ.

Съгласен!

Новата Грета Тунберг. Евентуално от същия проектант.

Да потретя, защото дирци трият > Призовала е откъде? Някъде от чужбина? На руснаците не им пука нито за нея, нито за мъжа ѝ. ▼▼▼ Написах елементарна добавка за Firefox и Chrome, както и програми за Windows и Linux за справяне с проблема с писането на латиница и цензурата, която dir.bg налагат по този начин - невъзможността да публикувате линкове. Можете да ги свалите и инсталирате от следните адреси. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gfy-dir-bg/ https://github.com/wavic/gfy-dir.bg/

на кой за какво му пука - копейкаджиля ли си?

Мамино Соросробче, ли си? Джендерче Центаджия?

Това означава единствено че Навалная я е страх повече от ЦРУ отколкото от Путин. Едва ли и е приятно да се заиграва с която и да е от страните след това което стана с мъжа и. Просто няма избор.

Нормално е да я страх,защото взеха много пари от ЦРУ и сега ако си ги поискат става страшно.Отвън всеки може да призовава,като е много смела да се върне в Русия и там да оглави борбата срещу Путин.

Мяза му съвсем скоро на Нахални Нахалната да кльопа нейде в някой ресторант радиоактивна риба. Мдааа...

как от ЦРУ ѝ привеждат пенсията в рубли?

Ти гледай твоите капейки да идват редовно,че мангалчетата ще умрат от глад.

Местните соросоиди и от посолството. Само че там не могат да пробият, а тук националните предатели са на власт. И ако е рускиня, защо дрънка с Байдън и в Мюнхен?

И това не ли призоваване към бунт, за което обвиняваха Тръмп? Къде е разликата?

Да призоваване към бунт е.Друг въпрос?

Да видим кой ще се пребори за грантовете, Навалная или Каспаров. За сега Навалная води с едни гърди (големи).

Запада има нужда от борец срещу Путин и си купи Навална. Тя ще се бори отдалеч (без да стъпва в Русия), чрез посещения на конференции. Ще я показват на медиите и ще цитират каквото е прочела от листчето. Не че посланника не може да прочете същото листче, но си е друго да имаш блондинка за говорител. Чудя се като се е срещнала с Байдън, какво ли полезно е можела да му каже, което той да не знае? Може би просто си е взела чека. А на конференцията по сигурността сигурно е им е обяснявала как да се измъкват от руски шпиони (преоблечени като полски фермери).

От коментарите се носи колхозна воня! Националните предатели са се засилили да изкарват копейки

Тъпа гъска!

Да беше отишла на погребението на съпруга си,за любовта нямало граници и тогава ще ше да разбере колко е наложителен този протест.

Ако беше отишла, и тя щеше до последва неговата съдба!

Трудно е да се измисли нещо по-тъпо. Каквото и да пише в бюлетината, вкл. вибратор, Грозев, със средни, наклонени, удебелени букви и т.н., все ще отиде в графата невалидна, т.е. останалите бюлетини пак ще определят кой печели изборите. Да се гласува безразборно, само не и за Путин, също е малоумие. И в България гласувахме за ПП, за да разкараме ГЕРБ, но се получи двойно по-зле - хем ГЕРБ пак са на власт, хем ПП само за месеци надминаха с пъти всичко отрицателно за прехода. Ако вместо Путин беше Медведев или подобен, има ли гаранция, че тази война, дето уж се води две години, нямаше да е приключила след 2-3 сринати големи града - Харков, Киев, Одеса, вкл. и с атомни бомби. Русия нямала това, нямала онова, но надмогна Украйна и НАТО, взети заедно. Да не говорим за страничните пионки, дето помагали, но не воювали, дето имат войски в Украйна, но не ги били пращали и т.н.

Тази ще я използват, използват и един хубав ден ще я използват за последно, както е типично за работодателите и от МИ6 и/или ЦРУ.

Рядко може да видиш толкова щастлива жена. Такъв резултата се постига само с 3 пъти ебане на ден. Минимум. Тази видимо доста "страда".

Ами затова твоята мустаката Пена е нещастна.

Когато стана ясно че е мъртъв само разните политици в ЕС реваха за смъртта му. Но пък никой в Русия не се вдигна на протест или най-малкото на голямо шествие при погребението му. Тъй че на 17 март я се появили обичайните 20-30 души я не.

Свирките ще свършат работа.

Свекърва ѝ какво мисли?

Какво да очакваш от соросоиди? Те са слабоумни и си противоречат във всичко. Ето, например тази щастлива и усмихната вдовица твърди, че се бори аз демокрация, а иска от хората да саборитат и компроментират изборите. И как? Ами по стандартния соросоиден начин: - Пасивна агресивност, кресливо тръшкане, истерии, циркове и прочие. Всичко им е сбъркано на соросоидите. Затова и ги наричат така. Сорос си избира само такива.

тая патка освен да я набият някъде не виждам кой изобщо я слуша

Гуд гърл Юлия. Ето 100,000 ЮСДт. Само не ги харчи всичките за маникюр ;-)

А ФАК ЕУ и САЩ може ли да се пише

Може да си го татуираш на задника.Като посрещаш ,,асвабадителите,, да ги зарадваш.

Тази, като не може да работи нищо, с което да си плаща сметките, се е цанила за "опозиционерка", която чете какво ѝ напишат. Точно както мъжа ѝ, лека му пръст. Лесно изкарани пари, но с редизвестен край, защото спонсорите не са съгласни да плащат вечно и като не им трябваш повече, те утилизират.

Тази патка да се беше информирала малко, Президентският вот в Русия вече започна. Там по закон, както и във всички демократични държави можеш да отидеш и да си пуснеш гласа в предварителна секция до 3 седмици преди официалната дата.

На чия издръжка тази се подвизава из Европа и Америка? Тя ли си е спечелила средствата или плащат, а следователно и и пишат какво да прочете.