Юлий Цезар имал аномалия на главата

Дефект по рождение се прояви при триизмерна реконструкция на главата на римския император

Обратно в новината

Коментари - Юлий Цезар имал аномалия на главата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че го искарат, че е учил у второ помошно, до осемнааайсета гимназиа, у Софето, дека се останови, че Кирил и Методий и брат му били комунисти, и я преименоваа на некакаф си там Уилям Гладак ли беше, Гладстон ли беше. Аве, некакав от новите бракя. Малиий, тва да не ти се падне некой учен, току виж написал е цела дисертациа, за тва колко си бил дебилен, ако си бил емператор на сите латинци.

И той е бил джендарррр.

БЕТОН НОВИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1АБЕ ДИРА У НАС В БГ НИЕ САМО ДО ЦЕЗАР !!!!!!!!!!!!!!!!!!1ТОИ И БИЛ ВЕЛИК И СИ ОСТАВА ВЕЛИК!!!!!!!!!!!А ББ И ЦЦ СА МИКРОБИ ПОКРАИ НЕГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Интересно на Цезар е раздута , а на Цвъки е удължена?Какво ли означава това?Нашия май е белязан от дявола и изглежда като каунен човек!

Ами нали затова е правено Цезарово сечение на майка му и е кръстено на него, бе малоумници. Не е искал да излиза наследникът на империята и решават да срежат майката. Не вярвам на очите си, какви малоумници има. А това със скенера на главата не го разбрах. Мигар му имат черепа?

Както казват историците (Плутарх, Светоний), Майката на Гай Юлий Цезар е живяла докато той е бил вече голям- след 25-годишна възраст. Той не е бил сирак. Баща му е починал внезапно когато Гай Юлий е бил на 15-16 годишна възраст. Ако бяха приложили Цезарово сечение на майката при раждането на сина ѝ, тя нямаше да може да оживее при онова състояние на медицината. - 100 години преди новата ера. Да ѝ зашият коремните органи. Би погинала от инфекцията. Моля, някой историк по медицински теми да изкаже предположение.

хората в ония времена са правили и трепанация на черепа, ама нали требва да се изкараш умен и многознаещ, що да не изплющиш некоя приказка, ей така между две ракии, а!

Главата му е неестествено раздута заради хидроцефалията, а деформацията е следствие на цезаровото сечение ;) Търсещите сензация дали не са с аномалии в мозъка?!

Юлий Цезар имал аномалия на главата За разлика от Цезар,нашите политици имат аномалии в главата.

Превърнал римската република в най-силната империя. Четете историята и по-нататък, да видите какво става с републиките които се превръщат в империи.

Снимка на Гай Юлий Цезар... евала! Не на скулптура, а на самия него! Как напредна науката!

Deus Vult

Той аномалия на цялото тяло е имал.... аномалията приличала на множество прободни рани

23 , както казват съвременниците. Заговорниците се изпоклали с камите, които носели и пробождали Цезар, сакън да не пропуснат. После в разстояние на 3 години всички до един умрели. Кой от болест, кой убит, кой се нанизал на меча си.

затова си е слагал корона, да не личи

с или без аномалия на главата си остава Юлий Цезар. При нас някои индивиди видимо са без аномалии в галвите пък са тикви................