Хусите са готови да преговарят, ако спре въздушната атака

Йеменските бунтовници хуси са готови да започнат преговори, при условие, че бъде спряна водената от Саудитска Арабия военна кампания.

Обратно в новината

Коментари - Хусите са готови да преговарят, ако спре въздушната атака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на бодземни богатства където великите сили имат мерак да стъпят т.е те да взимат печалбята а местните да работят или да им продадт на безцевнияц

Я чакай !- Укрите си направиха майдан и изгониха техния президент - ТОВА Е ЗАКОННО ? Хусите си направиха майдан и изгониха техния - ТОВА Е НЕЗАКОННО ? -БАХ МАМА МУ !!!

Едно време Южен Йемен си беше проруска територия със социалистически управници. Нищо чудно техните бивши управници именно да стоят зад тези метежи.

БATKO

А зад метежите на Майдана кой стоеше?

Добре де, ама хутите са предимно в Северен Йемен, а не в южен?

Империята на злото се намеси и в този конфликт като подкрепи метежниците в свалянето на законно избраният президент, подкрепян от прогресивните арабски сили. Подкрепя главорези застанали стрещу демокрацията и просперитета в тази част на света

Много интересно дори и да са я чували тази дума демокрация, какво мислят за нея в тази част на света.

Объркал си се Саше. Тук в този конфликт Империята на злото зае страната на избягалия Хади. И в тази връзка възникна смут в световната общественност. Как да бъде открита тънката разлика между добрия и справедлив държавен метеж и точно такъв, ама не справедлив и недемократичен... Юристите мълчат.....Няма я даже пъстрата патка да се изкаже..

БATKO

Значи според теб прогресивните арабски сили са Ал Кайда?

Pesh0

Кои са пък тези ? От ИДИЛ ли са ? ако не са , защо сте ги бомбандирали ?

Как е цената на петрола, хусите от нашите ли са това са новите Хусари, анли.

В този спор не вземам страна, нито на Русия, нито на САЩ /или на САЩ и Русия/ Обаче тези революции не стават ли, малко близко до България. Каква е позицията на нашите управляващи? И какъв е критерия, по който определят бунтовниците, като борци за свобода или като терористи? При всяка революция умират невинни и страдат деца. Какво е мнението на ООН за смяната на власта и отделно за нанасянето на въздушни удари? Вижда ли министерският съвет опасност и какви мерки се вземат.

като толкоз ви аресфат чизмария и чинизия, що е се редите за визи пред техните пасольства, а денонощно висите кат соп.ли пред "краварското" ?

Най-големи поддръжници на Путин и Русия са тъпите български евроантлантици. Щом напишат някой пост подкрепата за Путин се увеличава веднага

Ние Саше не висим пред никое посолство. Аз даже подозирам, че ти ако висиш някъде в амсадата е само пред счетоводството...

Дали е съвпадение че саудитците (верни американски подлоги) запонаха атака срещу Йемен (втория по големина износител на петрол за Китай), точно когато СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО са на път да паднат продължилите над 10г. санкции срещу Иран (първия по големина износител на петрол за Китай) ? Май на американосите китайското влияние вече почва да им пари под краварските задници !

Не е случайно,а оттам се контролира и протока Баб ел-Мандеб през който минава 60% от световният износ на нефт и газ

Русия печели на всички фронтове,докато САЩ дрънкат оръжие в предсмъртна агония.

Саудитска арабия не се ли намесва във вътрешните работи на друга страна?

Сигурно така подкрепяш и опозицията в Сирия??

И кои са добрите в случая?? От къде знаеш кого да подкрепяш??

Добрите са тизи, дето копат петроло!

Петролните Шейхове доста си повярваха, че могат да контролират целият изток като наливат пари в най-долните главорези и терористи. Създадоха чудовища като АлКайда и ИД, но сбъркаха в едно. Да угодят на САЩ, се заиграха с цената на петрола и се опитаха да дръпнат килимчето на Путин. И докато САЩ са супер сила и могат да си позволят да се заиграват с Русия в Украйна, то тия шебеци, сега ще видят приказки от 1001 нощ и ще разберат защо КГБ инвестира доста усилия в Иран, Сирия и Египет. Адът който отвориха в Сирия и Ирак, ще се изсипе върху кухите им петролни кратуни.

Има ли поне един случай в който някой, някъде да е победил ПетроДолара! Той без усилия ликвидира Четвъртия Райх, наречен СССР и неговите колонии! Факти, факти, факти!

Петродоларът е на има, няма 150 години, а китайската и руската империя с които сега се е заял са видели доста пъти по толкова време и напъни да новобранци да ги стопят. Не се пали, толкова, и тия ще рухнат. Между другото единствената грешка на Хитлер, която спасява енгелизите е, че е нападнал СССР.

господа от Саудитска арабия. ТАЗИ ВОЙНА ВЕЧЕ Е И ВАША!