Коментари - Явор Бахаров вече е обвинен за марихуана, според актьора това е незначителен случай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типична реакция на наркозависим ! Те винаги казват , че това е незначителен случай докато не го приемат в болница за лечение на наркозвисими !

едва ли са го тарашили ей така , щото му била крива походкта. Нещо друго ке да е станало, имало е некви реплики , некви драми сто процента. Другят път да си изпафка сичко на репетицията:)))

Батко е насреща и ще помага.....

...докато никой не разследва Доган и как след неговата хидро-инженерна намеса стана наводнение в Карловските села. Сарая ?!

Подобни случаи са само и единствено разхищение на държавни средства! Тов наистина са маловажни случаи с които нито полиция, нито прокуратура трябва да се занимават.

Значително или незначително - зависи от гледната точка. За мен е случая е значителен. Мразя наркоманите. Но е налице явно нарушение на наложената по-рано присъда - следователно по закон има да си я лежи... плюс евентуално заработения сега срок. И без друго срока е незначителен........ за разлика от наглоста му.

В САЩ славата ги удря и се провалят с наркотици. В Бг нищо не ги удря и се провалят с наркотици.

Е, ако за теб притежанието на 0.25 марихуана те прави наркоман, вероятно мразиш много хора защото и алкохола е наркотик. А моето лично мнение е, че мразиш и себе си доста.

Хванали са човека с трева за 2 лева и петдесет стотинки. О ужас! Нека бъдат похарчени няколко хиляди лева в чиновнически работочасове, за да накажем виновния.

Незначителен Бахаров,прави за Н-ти път ,значителна свинщина.....Баджак-журналистиката ,ще успокои обществеността,докато келемето не убие някого......

Типичен подход на прокуратурата! Ще хванат някой дребен случай, но на известна личност, за да си направят ПР, че правят нещо! Така беше за шев Токев! За онези, които продават ежедневно по кварталите си имат по-големи покровители! За тях няма преследване! За престъпниците убили след употреба на наркотици (не марихуана, а много по-силни) няма никакво възмездие и даже не могат да ги осъдят!

Доста дебилно.......Ще те питам,колко се мразиш,когато вадиме детето ти из-под колелата на някой шмъркалник......

........коментира поредния наркоман........

Докато живеех в България не стъпвах на театър, понеже ситуацията беше трагична. Сега чета - на излизане от репетиция.... След предишните му провинения не знам кой уважаващ себе си театър продължава да държи такива боклуци на работа. И не разбирам кои боклуци ходят да гледат театъра на такива боклуци....

ТОВА НАИСТИНА Е-ИЗВРАЩЕНИЕ! НЕДОПУШЕНА ЦИГАРКА,С ЕДНА ПЕТА ОТ ГРАМА! ПАЧКИ,КЮЛЧЕТА,ЕДИН МИЛИАРД-КОМИСИОНИ ОТ ГАЗТА-ПО ОФШОРКИ….ДРЕБНА РАБОТА! ВАЖНО Е ДА-АРЕСТУВАМЕ МЛАДЕЖИ,С НЕДОПУШЕНО ФАСЧЕ! ОТВРАТ! ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА-НИКЪДЕ!!!

Като ти сгази детето на някоя пешеходна пътека, ще видим дали още ще мислиш, че е незначителен случай.

Боже,още един друсалник....

Няма незначителни случаи, защото като убие някое дете ще излезе, че е с чисто съдебно досие и ще продължи наркомана "незначителен" да се друса с условна присъда.

Този е изключителен тъпак! С условна, в изпитателен срок и пак не се пази. Поне дай на некой друг да го носи, малоумник!

Да не би убиецът на Милен Цветков да е в затвора?! А този Семерджиев още се чудят как да го измъкнат! Защо се мотаят за обвинението? Тези случаи искам да решават бързо и ефективно! При това са много очевидни фактите! А за шев Токев ползваха любителски запис и го осъдиха набързо!

Половин България пуши трева,значи ли това,че половин България трябва да влезе в затвора?!? Бахаров ще го притворят за това,че пуши трева,а тия с милионите не ги пипат...

определно ти не ходиш! Що се косиш тогава? :-)

Пидал си,явно! :-)

Трябва да чакаме тоя скапан наркоман да утрепе някой ли? Какво като е известен ? Ние сме балъци и идиоти... той е голямата работа ? марш боклука в затвора! Аман от мекерета. Закона е за всички! шибания наркоман не е повече от другите хора по улицата!

Ама къде са тези, които газиха и убиха надрусани? В затвора или още ги мота Гешефтурата под "домашен арест"?

За тоя има ли нещо, което да е значителен случай? Да го е*а в лекето. На 37 години свива джойнта като някъв тинейджър. Аре вкарайте го в затвора бе, какво треа да направи? Да убие някой ли:???

Малко челен опит от най-по-по-най-демократичната държава. Когато си на изпитателен срок ти правят внезапен тест за наркотици. Покаже ли следи от тях - директно в панделата. Няма адвокати, няма обжалване. Имаш си условна присъда, която става ефективна. Никой не ходи да им рови по джобовете или да ги търсят дрога в къщи.

Яворчо, имаш условна и си в изпитателен срок.Тоест отиваш в затвора, сори!

Да си копаят и сеят, докато изтече срокът.

Какъв е проблема да пуши марихуана или трябва да сме по-католици от папата. То по тая логика на запад трябва да вкарват по един милион дневно в затвора, без да си полицай всичко е видимо. И кой си е присвоил правото да се грижи за нашето здраве. Не съм наркоман но въпроса е принципен. Ако например се натровя с червена мухоморка ще ме вкарат ли в затвора - явно не. Според както следва тук става въпрос за духовни неща, които са забранени. Марихуаната май стимулира епифизата, което пък може да отвори третото око и човек да види неща, които е забранено да вижда. Тогава можеш да видиш аурата, кои са дяволи и те предават, а това явно е строго забранено. Властта строго забранява да се вижда дявола.

Тъпо и нагло копеленце. Айде в панделата да е радост на загорелите убавци.

Тоя педал няма ли да си строши накрая главата и да спрат да пишат за него?

Не ни искат в Шенген, щото ни чакат да си легализираме марихуаната и у нас, както е при тях...;)

Почти никой не ходи,само разни сноби,но държавата им плаща заплатите по театрите.

не са правят катастрофи. Колко пияни шофьори, причинил смърт са осъдени условно?

Като ти вкарат детто в панделата и му съспят живота за една цигара, ще си мислиш, че е направило нещо кой знае какво. :-) Монетата винаги има 2 страни.

не се е провалил, защото пуши трева. Там това даже вече е разрешено.

трева не са наркомани, разберете го най-сетне. Не оправдавам Бахаров, защото е много арогантен и прекалено голямо самочувствие, но в случая той се движил пеша, а не управлявал автомобил. Трябва да се научим да бъдем обективни към всички, независимо дали ни харесват или не.

Бахаров стана Дърт Човек , а още се Дрогира и кара Кола .

За маловажен случай, не е от значение само количеството на наркотика (на тоя пудел и половин кило ще му се струва незначително), но и личността на обвиняемия. С това съдебно минало, ако има достатъчно глупав прокурор за ал. 5, дано поне съдът да сложи нещата по местата им.

Посредствен актьор, брат на брат си. Другото си е вече за ефективна присъда

Да ти вкарам, само главичката и кажи че не е е... Е

Отпадък!

не ти виждам аурата, но доставчикът ти явно носи чисти продукти. Не. Мерси. Не ми трябва телефона. Дай го на МВР.

Аз съм на 40 и ако не бех с астма още щех да пофя.

И едната му мозъчна клетка е деградирала от толкова наркотици на тоя къдрав сопол.

Сртига простотия бе тате.

В цял ЕС тревата има съвсем отделен статут от всички други наркотици! Държавите, който са като нас ,са бивши турски владения- Сърбия,Албания, Румъния....За всички останали тревата е легална ,или с право на лична консумация без глоби и затвори!!! За един фас в затвора!! Това е несериозно! Познавам много хора ,който пушат и са хиляди пъти по- отговорни и полезни за обществото на фона на някой друг милион алкохолици в тази държава!!! Актуализирайте си информацията и знанията малко!!!

Ще си остане България в Средновековието. Майка ми се лекува в Сан Франциско от Паркинсон с масло от марихуана…….иначе за а Ганьо е приемливо да пие по 2 литра ракия

Това лято си купих от магазина за цигари трева в Гърция! В Гърция!! Значи почти всички европейски държави определят тревата като нещо нормално и даже полезно за много болести, но в БГ само ракията има право да съществува ,и само пияници, другите да се махаме, защото живеем с първобитни?!! Няма пък!! Просто ще се наложи да мислите повече и да осъзнаете колко малко мозък имате, пияндета!