Янаки Стоилов с коронавирус, тестват цялото БСП

Корнелия Нинова призовава при симптоми да се търси помощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво означава ...тестват цялото БСП...? Заедно с бабичките, или без тях? Само за върхушката ли? Моля, пояснете.

От една компартия на друга с другарски поздрав!

Има Господ и той НЕ Е комунист.

Изразът "ЧЕРВЕНАТА ЧУМА" придобива нов смисъл.

Мисля си, ако тоз вземе да се тръшне, какви съпътстващи заболявания ще му впишат. Щото неговите клептомания и гъзолизия не са животозастрашаващи, освен ако не откраднеш от грешния човек, ама в такива случаи никой не дочаква вируса да го умори.

Амчи те сига как ши са збират на язовир Копринка да плющят кибапчета да веят руски знамена и да се целуват мъжети уста в уста Льошо

Ето сега излиза,че и БСП ще си правят безплатни тестове за Ковит 19,само народа трябва да си плаща тестовете.Партиите си ползват партийните субсидии да се изследват безплатно депутати,а обикновения гражданин дето нямат заплати по 7000 лв. трябва да си плащат.

Долу крадливите комуноиди, които тръбяха, че няма вирус! Оставете ги на Мангъра!

и ко стана сега?? четири месеца настояваха че няма вирус,с! четири месеца ни разправяха, че герб търси повод да узурпира властта! четири месеца всячески пречеха на правителството за мерките които налагаше! и изедин веднаш- хоп, търсете помощ значи, щото се е разболял един отговорен наш дрОгар!

Пръдзидента ли се опълчи на Трети Март че правителството надценява опасността от заразата Та призова хората да не се вслушат за мерките.Сега да му търсят отговорност.А иначе кой ще плати тези изследвания.Аз да съм ги карал да си правят пленум по време на пандемия ,че ще е за народна сметка.Всеки комунист да си плати изследването.

Ех, живот , живот, хубаво е да приказваш, колко е безопасен вируса и да набутваш другите да го хванат, ама като опре до собствения живот изведнъж ставаш реалист . И изведнъж червеният шаман спря да мангъри и отиде да се лекува във Военно медицинска академия при Годжи. Що не отиде при червения лечител шаман Мангъров в ръководената от него клиника по инфекциозни болести? Там великият телевизионен "професор" е осигурил прекрасни грижи и условия единствено за скорошно погребение. И без вирус червените са добре и реалистично ориентирани , списувателите на Дума и Поглед се настъпят живот в Брюксел ,Станишката се е устроил в Швейцария , не в любимата им Масква.

"Янаки Стоилов с коронавирус, тестват цялото Цялото БСП" Кажи чесно, верно ли!

Ще тестват и машиниста на влака, с който ще дойде за тестване "цялото БСП".

и аз съм в корона вирус бе! оти не го пишете на първа стрница

На пленума на БСП ковид е най-лекото, което можеш да лепнеш. Тя чумата никога ни ги е и напускала. На тия имам да им връщам няколко ренген часа радиация от Чернобил и хлор в 20 пъти над нормата, които издишах като дете в Русе.

То да беше рентген..... Иде реч за цезий 137 и други приятни изотопи......

Янаки е предател! Ние имаме такъв блестящ учен,като доцент Мангъров,а той отиде ген.Мутафчийски да го лекува,човекът на ГЕРБ!Предател!

Казваха им да си седят на трите Д - та

А тия глупаци седнаха на трите Х !:)))

Еха.. безплатен тест... Жалко, че и за обикновените хора постъпващи в болница няма.

Ти прочете ли статията? Безплатен, щото градското им БСП им покрива разхода. Не държавата.

Тези които не искат да върнат ли!

защо тея, тоя...социалист...се лекува във Военната болница...да не би да е нещо военен...?

всички червени вируси от бсп трябва да бъдат пратени на карантина в концентрационния лагер белене

Кво стана ся - нали нямаше вирус бе? Нали така ехидно се подсмихваше Безделника от Дондуков 2? Аре са - целокупното БСП начело с Мангъра да се затворят в мазето на Позитано и никакво излизане докато или си създадат стаден имунитет - те и без това са си прасета - или докато не изгинат до крак и ни освободят от гнусното си присъствие. Ама да привикат на пленумчето си и Мишока от Дондуков 2 да им погостува барабар със разпасаната селтачка Деса.

не знаех, че червените вируси може да ги хване друг вирус.

Епа фожда им нали го тресе хронично "луда крава" , не си ли го забелязал ?

Другарите ще се оправят. Дърварите какво да правят. Мънгър, Мънгър, теле от бял катър. Всеки другар за другара е добър. Другарите все пак ще се оправят, Дърварите, какво да правят. Мънгър, Мънгър, няма хър, няма мър. Другарите ще ни управят, Дърварите ще ги забравят. 21.06.20. П. К.

Глупако !

Заключете ги всичките под карантина на Позитано 20 или на Бузлуджа.

Кури му е пуснала вируса. Тя така си мори враговете. На Гергов обаче не може. Той е от стара коза яре.

ДА ГИ СЪБЕРЕМ НА БУЗЛУДЖА И ДА ГИ ИЗЛЕКУВАМЕ С НАПАЛМ!

ЧЕРВЕНИТЕ ПРАСЕТА РАДЕВ НИНОВА СЛАВУЦА ХУЛИХА ГН МУТАФЧИЙСКИ ЗАЩОТО КАЗВАШЕ ИСТИНИ НО КОМУНЕТА ИСТИНИ НЕ ИСКАТ ТЕ ИСКАТ АНАРХИЯ

Искахте пленум - на ви пленум ! Ши ма бламират те мене ! Ся като се разнесе в пес , ес и по всичките земни кълбета ши видите кон боб яде ли !

Истинският комунист може да умре,но няма никога да предаде партията. Янаки го хванало някакво грипче,което се лекува с чай и аспирин,а той отиде и клекна пред генерал Мутафчийски. Нашата партия води 4 месеца люта битка с генерала,да предотвратим да стане президент,а Янаки Стоилов стана предател.

БИВОЛИЦАТА НАЛИ КАЗВАШЕ ЧЕ МЕРКИТЕ СА ПРЕСИЛЕНИ А ВАШИЯ ФАТМАК ЧЕ НЯМА ВИРУС СЕГА МЪЛЧИТЕ КЪТО ОЛИГОФРЕНИ КАВИТО СТЕ

Янаки Стоилов във вторник беше на изпит за прием на докторанти в СУ. В комисията беше и Даниел Вълчев. Дали Вълчев е здрав? А асистентите? А явилите се кандидати? Тях кой ще изследва?

Малееее! Отиди Партията! Курнелия,Курнелия,с тоя овчи бретон,кво праим сега?!

А защо тестовете да са безплатни - нали бяхме недоволни че са безплатни за ромите ? Поне да им ги прихванат от субсидиите - аз кво съм виновен че не са спазвали трите Д ?

Ма на сичкуту бесипе ли ши праят тест , щоту нас у маалата вечи на минаха - да не нъ пуфтарят. Ма щом ши е без пари може. Ку мой и пу идин кибап и биричка щоту до Бузлуджа Бая времи има !

А дано, ама надали.

Ейййй много търкат тука - се едно на Божков лотарията !

А на бас, че нулевият пациент се казва Курнел! Само лиги и зараза пръска, ама да си го държат Дрогарете!

Тоя Янаки го помня още от 1990-та. Та по този повод - по моему, като медицинско лице той трябва да бъде тестван за Чест, Морал, Мъжество ....За е такива неща, а не за корона или безкорона вирус. На 2222% съм сигурен, че теста, който аз му предложих ще е отрицателен .... Плужек, гол охлюв .....

Всички бесеписти са с температура. Явно са хванали вируса на Хив. Хайде г-жа Лъжа, кажи истината.

НЕ ЗНАМ ДАЛИ СА ХВАНАЛИ ВИРУСА НО СЪС СИГУРНОСТ СА ХФАНАЛИ БОЙКО ЗА Х..Я

Това е една доста неприятна новина. Апел към всички, които досега не схващат сериозността на положението с короната, да започнат да мислят. Дано да не пламне цялата им партия - не че ги обичам особено, но все пак не е добре, ако се случи.

Ми нали те най-твърдяха, че нямало вирус, че ГЕРБ го били измислили за да удържат властта

сега разбрах ПО КАКВО се различават Герп от Бесепарите- едните казват - има, другите - няма ...има няма има няма има няма ама няма бе ама има... само не разбрах кой каза има и кой няма, но има ли значение - кой има и кой няма...

Абе нещо как така се приема във вма ПРЕДИ да сие направил тест, че е ''бедничък'' завалията а и ''имало'' други в дома МУ сякаш останлите дето се ''лекуват'' в къщи са ''самотници''.. Докато има двоен аршин винаги ще лъсват адн..те и на властта и на такива дето яподдържат..

някой военен в семейството му...прадядо или прабаба...

да тестват направо цялото бкп, че и останалите отломки имат контакти с бсп-то - управляващите, дпс, бзнс и други

Джипът на премиера обаче не е там, където са проблемите

И къде са "проблемите", на Позитано 20?

Да ходи да се лекува при Мангъров. Що във ВМА отишъл. Нали много плюха щаба.

По болния,по падналия човек не се рита.Има едни морални норми , които не е бива да се нарушават в никакъв случай.Определям себе си като антикомунист и не харесвам преименуваната им партия но не бих си позволил подобен език.Какво ви каза Бойко-който копае гроб...който вади нож...можем да продължим още.Не се радвайте че човек се е заразил от ковид 19-той първо е човек,чак тогава социалист или друг някакъв .Бъдете християни и добри хора.Не пожелавайте на друг това,което не искате да ви се случи на вас или на човек от вашето семейство

Нинова е пуснала вируса, за да унищожи вътрешно партийната опозиция. Отделно има подарен Новичок от Русия, ако вируса не свърши работа.

Проклятието на Ото Скорцени се сбъдва!

Цялото БСП под карантина, чак до догодина.

Или по-добре до амина?

Не са ли носили маски и ползвали дезинфектант?

Румен Радев той ще ги лекува .Нали според комунистите и Р Радев нямаше корона вирус. Мангъров ще ве лекува вас.

Правят ми впечатление агресивните и нетолерантинте коментари под доста стаии тук, особено срещу „комунягите“, „джендърте“, обратните, мюсюлманите и прочие в този ред. Много българи явно таят доста агресия и комплекси, и имат нужда да си ги избиват онлайн. P.S. Ако това е десният електорат, пази Боже.

Марийче, каквото повикало, такова се обадило какиното. Все пак червените тролове наложиха този стил.

джендармите и обратните са левите, куманите, мусулманите и някои други раси са десните. Да, за щастие не е електрат, само тролове които си трополят, троловете и от двете страни са по около 100, и нямат никакво влияние на изборите.