Грета Тумберг пристигна с яхтата си в Ню Йорк: Жалко, че Тръмп не слуша науката

Не е нормално едно 16-годишно момиче да трябва да прекоси океана, за да защити позицията си, каза младата активистка

Обратно в новината

Коментари - Грета Тумберг пристигна с яхтата си в Ню Йорк: Жалко, че Тръмп не слуша науката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тръмп не слуша нАуката, рейгън не слушаше нАуката, и за да им е гадно на интелектуалците и мислячите - и наш боко не слуша нАуката. колкото по-малко слуша нАуката един управляващ, толкова по-добре се справя, няма логика ама факт

тая па пикла и тя на много сериозно ниво се взе.

предлагам си услугите да зачистим таз гнесна гад. пропаганден продукт за промиване на мозъци. контролен за теб.

Тази измислена тъпотия ,с тази малолетна изпълнителка ...

Ще взема пример от нея и ще пътувам и аз с яхтата си... хе хе. Но колкото и да не я харесвам тази, най- много да накара звезди като Дикаприо, които уж се пишат за големия природозащитници, да слязат от частните си самолети. Ще е интересно да го видим това.

Не е вярно че е с нулеви замърсявания за да се произведе акумулатора колко Китайци са работили А от къде взе един милоен долара да си купи такава яхта Сега трябва да за творим всички заводи и да умираме Такива първо трява да се запознаят с реалноста Ако тук затворим въглищните централи какво ще правят всички работнци

"... пожарите в Амазония са ясен знак, че трябва да престанем да унищожаваме природата ..." Уф че тъпотия на квадрат! Ако стане силно земетресение и Гретчето сигурно ще каже, че това е предупреждение да спрем да караме дизели и да ползваме найлонови торбички. А вечер трябва да си мием зъбите след "Лека нощ деца" и да си лягаме.

От къде пари? От където се спонсорират всички тия простотии. Корабът с мигранти за Италия от Африка, кой го плати? Всичките НПОта кой ги спонсорира? Тоя, на който Орбан заяви, че е персона нонграта в Унгария.

"Жалко, че Тръмп на слуша науката"

много неща не са нормални в тая история, това да. апропо яхтата вече нейна ли е? това кречетало докато не вземе Нобела и парите няма да миряса. чакам Тръмп да я туитне и да я размаже - ако не го направи, ще ми падне в очите.

Та ,коя е датата ? : цитат : за да участва на 123 септември в световна среща

На 123 септември не е ли като на куково лято? А може би Тръмп е послушал независими учени, които не са на държавна или университетска хранилка.

Жалкото е, че светът слуша една неграмотна и неука кукла на конци. Ето това е жалкото. Надявам се някой истински журналист да се има възможност да зададе 2-3 въпроса на бягащата от училище активистка, та да й лъсне... необразваността. Едва ли. Ще я пазят жестоко. CNN и другите фабрики за фалшиви новини ще бълват каквото е заложено по сценарий, но никога не се знае, може пък да се случи.

злобно (личи му по изкривената ехидна усмивка) човече е агент на Лукавия! Обаче най-лощото е, че Тълрата и се радва ... което значи, че НЕ мисли поне един ход напред! ((( Не мисли Тълпата - какво се крие зад борбата със "затоплянето" ...а се крие- борбата "боговете" за нейното (на Тълпата) унищожение!

Какви кретени коментират по долу?

Ти по добре научи къде се пише й!

кретените слагат минуси на коментари, които ти нямаш капацитета да разбереш. разкрита си.

Промените на климата са изключителна заплаха за планетата и човечеството, и е много тъпо да пишеш глупости по темата. Дай боже да вземе наградата, но да има ефект от действията й и твоя кумир Тръмп да поумнее. На него му остават десетина години още, климатиците ще му пазят хладно, но затоплянето няма да спре защото някой не го признава или е твърде стар за да повлияе на начина му на живот.

Бе да ви се невиди пожарите в Амазония. Всяка година стават същите пожари на същите места в Бразилия. Ама сега президента е консерватор за първи път от 30 години и либералите си скъсаха гърлата да квичат. Все едно Болсенаро лично ходи с кибрит из гората да пали. В инстаграм снимките на пожарите са "фалшиви" - повечето са правени преди 5-6 години. Ама на зелените либералчета пак им казаха че свършва света и те откачиха.

Тръмп не ми е кумир, но не е тъпак - като това фанатизирано същество, което е просто глупаво. Това му е диагнозата: глупава и разглезена тийнка. Дразни ме глупостта, извираща от всяка нейна дума, тя е като развален грамофон.

Ами обясни ни. Или дир-ниците ти плащат за да провокираш?

Se taia

Нямаше ли кой да и каже на момето, че яхтата, с която е прекосила океана е отделила поне 10 пъти повече емисии отколкото полет със самолет? Лицемерие на ента степен :(

дира само за платени потребители ли е? не знаех, че собственото мнение е забранено. ти в каква валута припечелваш, ако не е тайна?

Тая е спсихични отклонения бе

"Лукавия" вземи си хапчетата, измии си краката и си лягай.

Тумберг, Тунберг - все тая. Важното е хонорарът за дописката да бъде взет...

Да, тя не е наред, ама тези които я слушат, те пък какви са? Много тъпо дете, че и антипатично.

Пръдла

На отиване - с яхта, на връщане - с пирога.

Тръмп може да не е тъпак, но се държи като такъв по отношение проблемите с климата. Проблема е че действията му ще се оценят след време и оценката няма да е висока, но ефекта от бездействието му ще тежи на цялото човечество.

Промените на климата са заплаха, но това тъпо същество постига обрантия ефект - отблъсква хората. Да бяха избрали някой авторитетен учен за лице на кампанията, който с личен пример (граждански полет вместо яхта, например) да ентусиазира хората. Това глуповато момиченце е прекалено елементарно за такъв важен въпрос. А и бягането от училище едва ли ще й помогне да поумнее (ако може).

Това неориентираното пишлеме което не е отгледало ни едно животно и не е посадило едно дърво тръгнало да ми се прави на природозащитник.

Ако изобщо и обърне внимание....да я прати на далечно сексуално пътешествие.

четох, препрочетох - и зациклих на този пасаж от изказванията на самозабравилото се 16-годишно момиче, което ще оправи климата, ще го строи в две редици: ""Климатът и екологичната криза са глобална криза, най-голямата криза, пред която се е изправяло човечеството, и ако ние не съумее да работим заедно и да си сътрудничим, да работим заедно въпреки различията си, ще се провалим", каза Тунбер." Крайно време й е да се върне в училище и да заляга над уроците - стига стачкувала.

Почиват пред первезията на кураторите на това нещастно девойче.

"... за да участва на 123 септември в световна среща за климата,..." Значи работата ще стане, ама на 123 септември, т.е. мноооого скоро. ДИР вие сте велики, ама само в собствените си неграмотни очи.

Кой некадърен пиар измисли кампанията с този глуповат и психически лабилен скандинавски тирол?

Трол*.

Това ти е нивото, простако.

Бе, тия хора, нормални ли са, бе?!? СПРЕТЕ да ни натрапвате тва болно, малко мозъче!!! БАЩА И е виновен, че не я натрепе да си сЕди дома! Кауза имала тя - пиклата! Климатът на планетата е саморегулираща се система!

но тези, които я използвта....не подлежат ли на наказателна отговорност....използват болно дете...

Малиция се казва яхтата и е 100 изкусврени композитни материали . освен плота в кухнята който е дървен

"Не е нормално едно 16-годишно момиче да трябва да прекоси океана, за да защити позицията си, каза младата активистка." Така е. На 16 и аз не прекосявах океани за да защитя позицията си да накарам нашите да ми купят стерео уредба. ...... Такива пропагандни деца-чудо е имало и преди. Голямо внимание, снимки, филми, пресконференции... докато поодъртеят малко и вече не могат да минават за деца. Тогава тотално ги забравят, като ненужни боклуци. Вече никому не са интересни.

Тази пръдла ли ще оправя климата ? Смешно.

Климатът на планетата е саморегулираща се система! ---- е така ! Реално погледнато - някъде ще стане по-топло, другаде пък ще стане по-студено. Какъв е проблема? Климата на Земята през милионите години назад се е променял често...

ЩЕ СПРЕ ЗАТОПЛЯНЕТО? ЩОТО никой НЕ Е ЧУВАЛ ЗА КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ ПРЕДИ НЕЯ...Щото НЯМА ангажирани по проблема в целия свят-на научно ниво, на политическо, на финансово...ПРОСТО не могат да се разберат...И ето-появява се ГРЕТА-вразумява ги....и всички заживяваме щастливо...Проблемът е ликвидиран...Изобщо-МЕСИИТЕ явно пак са актуални...Което пък сочи на безизходицата В СВЕТА...по всички проблеми...

Саморегулираща се, докато не се намеси човешката алчност и безотговорност...

ЩЕ СПРЕ ЗАТОПЛЯНЕТО? ЩОТО никой НЕ Е ЧУВАЛ ЗА КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ ПРЕДИ НЕЯ...Щото НЯМА ангажирани по проблема в целия свят-на научно ниво, на политическо, на финансово...ПРОСТО не могат да се разберат...И ето-появява се ГРЕТА-вразумява ги....и всички заживяваме щастливо...Проблемът е ликвидиран...Изобщо-МЕСИИТЕ явно пак са актуални...Което пък сочи на безизходицата В СВЕТА...по всички проблеми...

оправи, да ... като всички овце се хванат на въдицата - да ядат трева, а на месото ще забият такава "еко"-такса, че само "боговете" ще го купуват, докато за теб в най-добрият случай, ще бъде достъпно лабораторно "месо" , отгледано в епруветка .... докато накрая загубиш размножителни свойства ... и умреш! пп. То и ТЕ ще умрат, ама сега си мислят , че ще са вечни. Да, ама - не! Хранителната верига е затворен цикъл, в който никой не е "отгоре" и този който уж е "отдолу" (червеят), накрая изяжда този "най-отгоре", като го превръща тор!

аз искам яхта