ФБР има заподозрян за атентата в Бостън

Има заподозрян за атентата на бостънския маратон, чиято самоличност е установена, съобщи Ройтерс. По-рано Си Ен Ен и АФП предадоха, че мъжът е задържан, но от полицията отрекоха.

Обратно в новината

Коментари - ФБР има заподозрян за атентата в Бостън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе какво ни занимавате с тея слуги на дявола, ако искат всичките да се убият се ми е едно!

тази китайска студентка няма ли си име?

Сега търсят подходящ сириец, братовчед на Асад.

До Бг, Америка никога не е хапвала дравцето ,тя го даржи. А заради такива злобари ,като тебе Б-а на такова ниво.

УСА - то тоя път хапна дръвцето. Дано занапред за всеки конфликт в които си наврът мръсните нослета да отнасят по 2 взрива :)

Ей такива като тебе не ги разбирам. Говорим за изверги целящи да убият невинни хора- жени,деца, мъже. Тук няма значение къде се е случило - Бостън, Сарафово, Лондон. Нямаш и идея колко глупости дрънкаш. Да не говорим, че е било и спортно събитие, където невинни и необвързани с политика атлети вземат участие. Такива изверги е страшно, че съществуват. А на теб въпреки всичко не ти пожелавам да изпиташ на гърба си този ужас и мъка...

Ощипахме момата! Хехаеха:) Смятай, щом на пубер му трябват три изречения за да ти напипа "пулса"!

Моля, пишете каква марка са тенджерите, за да не си купувам от тях.

Тия не са маркови - имат надпис Made in NATO

И понеже в тенджера под налягане се губи обхвата на GSM-а, който да активира взривното устрийство, атентаторът е заложил под тенджерите и малки газови котлончета, които запалил минути пред взрива.

Искал е да им сготви...

Едно време като нямаше GSM-и се използваха будилници...

Даже след атентатите у нас бяха започнали да продават будилмиците срещу представяне на паспорт.Като СИМкартите сега.Технически прогрес.

И у нас е така - много са заподозрени, ама няма арестувани.. даже на избори мислят да се явяват..

Терориста е венецуелец от Хизбула, обучаван в Сирия от руснаци и финансиран от Сев.Корея, а тенджерите са талибански.

взривният матреал е ядрен - от Иран

Ама се засегна ,нали:)? Ако чувстваш почти лична обида за всеки неуспех на Чоко и Боко,сигурно си много депресирана личност! Хехаеха

Адрес на извършителя); -СЪЕДИНЕНИ МАРИХУАНСКИ (НАРКОМАНСКИ) ЩАТИ

ГЛУПАКО ТИ СТЪПВАЛ ЛИ СИ НЯКОГА В САЩ???

ПРЕДЛАГАМ 1 -ОСТАВКА!!! 2 -НАРОДЕН СЪД!!! 3 -ДО НОВИ ИЗБОРИ - УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗАЕДНО С ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ ПАРТИИ И ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ТЯХ ДА ИЗДЪРЖАТ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА!!! 4 -ТОВА Е И ДЕМОКРАТИЧНО И СПРАВЕДЛИВО !!!

а дали ,ако тука се слуци нещо подобно ,пак ще са така нелепи коментарите..защото агресията в каквато и форма да е ,е отвратителна.там са загинали хора ,други берат душа ,на млади хора са ампутирани крака ,рузе...а те просто са били там за да праснуват ,да се смеят,да спортуват,и иведнаж,саради някоъ ненормалник ,или мянаква исмислена \"идиотия\",животут им се обраща с главата надолу.имате ли идея ,какво ги чака тия хора:техабилитазии.протези,ами онзи мен,които е изгубил сина си ,дащериката му е без крак,а зена му е с операзия на главата....имате ли суприцастност кум трагедията,кудето и да е тя? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки ден по целия свят стават трагедии, при които умират, раняват се и се осакатяват невинни хора,в това число и деца. В арабските страни, в Афганистан,в Африка.Има стотици локални войни и въоръжени конфликти. ТИ, Светла, как и колко си съпричастна към тях?

Точно CNN казват че няма арестуван за момента. Егати новината. Дир.бг е отново преди всички хахаха

затова е дир - хваща дирите на престъпниците още преди спец службите и т.н. :)

когато е насилието е насочено срещу невинни хора и то предимно когато няма обявена война не че когато има обявена война е по-малко жестоко най-тъпото е че в съвременните условия спокойно може да се мине без насилие но какво да се прави когато амбициите ти са много по-големи от възможностите и акъла ами явно да взривяват бомби срещу мирни хора което си е по-гадно от при война защото все пак тогава имаш шанс да се скриеш в бомбоубежищетп

Това може да стане и без да го пишеш.само го кажи отчетливо

След изборите пак ще се приберете в дупките си.

Готово, заподозреният е задържан. Сега само да решат дали е иранец или северно-кореец, или пък може дори и венецуелец, и ще го обявят публично.

сигурно са били сгъваеми тенджери и си ги е носил в пликче от Била

севернокореец няма как да е :) обаче иранец или сириец най-вероятно, или най-малкото е бил обчаван да готви в такива тенджери в оня район!

янки си мисли,че бомби и жертви може да има навсякъде другаде-Ирак,Афганистан,Сърбия,Либия и няма кой да удари шамар на най-големия хулиган

москва чечня дагестан грузия сирия беларус украйна

и всичките опират до създадената от ЦРУ в Афганистан "Ал Кайда".

срам за теб и този които те е вузпитал в такув цинизам. аз сум булгарин,които живее в бостон и беше там като се слъчи-това беше субитие на борбата с рака,на радостта от живота,на човешкия дъх изявен через спортни постижения. ъбиха дете на 8 годинки,момиче на работа и китаиско момиче-стъдентка...и ти ми говориш за янки дето трябва да са наказани...ти си бездъшен и ялук. изконсъмираи се с простотията си *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имаш право Марияне. Много е тъжно да загиват невинни, особено деца. Проблемът е че това е еднакво тъжно по цял свят. Не съм съгласен, че за американските трябва да е различно и много по-тъжно.

Г-н Лазаров, не разбрах частта с американските деца, но искам едно нещо да е ясно. С всичкия негативизъм, който се лее тук, и с всички тези "остроумни" коментари, написани от полуграмотни хора аз искам да кажа : Защо сте толкова "умни", но толкова бедни... Не материално,а духовно. Стойте си там, в спарената самота на злобата и неразбирането, на безчувсвеността... и гарнирайте със сръбско и гроздова ракия.

Мога да помогна ! Правя най-добрите фотороботи в света! Каквото поръчате ,това ще се види. Кеф ви сириец, кеф ви Хизбула, кеф ви Бойко Борисов!