2 версии за взривовете пред офиса на Коста Богацевски

СДВР работи по две версии за взривовете от тази сутрин край офиса на бившия главен секретар на МВР Коста Богацевски - хулигански действия или опит за покушение.

Обратно в новината

Коментари - 2 версии за взривовете пред офиса на Коста Богацевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да би мирно седяло, не би чудо видяло! - българска мъдрост.

е как този главен секретар на МВР Коста Богацевски е забогатял с една полицейска заплата случайно нали и има фирма . никой никого не бомби като няма алавери далавери случайно хайде стига бе тя държавата е такава нормално е това .

Sm3hurk0

Врели - некипели.... Миниум няма по магазините.. спрян е преди години... Ако намерите - кажете къде да купя... пък може да го продавам на автотенекиджии за грундиране на купета и заварки... Не мисля, че е миниум.... Кажете истината и не ми пробутвайте бомбички от миниум, който не се продава в България ! Ако някой има - то ще го ползва да си грундира изгнилата кола, а не да го прахосва по този начин.

Мутренски фациес! Какво повече да се каже!

Кakви взривове, бе да ви еба майката журнаГлисти! Да ви взривят всичките, ама с тротил! Уроди продажни, не видяхте една позитивна новина днес в България!

Sm3hurk0

... А ааа.. колко яко ги нахрани ....

"Бомбички от миниум и бронз" и "покушение" :) Смешки и простотии!

Големи взрививе, нема що! Едно време по нова година такива бомбички братовчед ми в краката си ги гърмеше. Но, наистина, вдигат доста шум.

Така е, правехме стотици... легени от по 15л и от блока... кеффф! А, сега... някой си прави реклама..

този от снимката ли ще разследва?

Това е българският Дюк Нюкъм!

Хулиганьовска проява ! В България много полицаи са свързани с мафията, този да не се прави на ощипан.

В соца, като ученик съм/сме правили такива бомбички. За смях. Не съм знаел, че могло да се пишеме, сега, като атентатори от онова време, срещу властта! Язък.

"СДВР работи по две версии за взривовете от тази сутрин край офиса на бившия главен секретар на МВР Коста Богацевски - хулигански действия или опит за покушение." Покушение в полунощ?! Това може да бъде само заглавие на долнопробен криминален роман. И то с такива бомбички??? Смях в залата! Да влезе убития!

Ми той същия Богацевски не помогна никак да се сложи в ред полиция и държава, какво да очаква че цял живот ще е безсмъртен с охрана и в мвр. Всички ги чака това в еди момент, ама си мислят че ще го избягнат. Избягват го такива като галеви и брендо, дето се чупиха за по някой милион на останалите тикви.

То и бяло вино няма, но така му се казва.

щом е адвокат мое пуцат

Да прав си дори на митьо очите ми заприлича но изглежда по тъп

Като го гледам този комисар, защо ми се струва, че е от гвардията на Маджо и братлетата Маргини? Вие как мислите?

Ами назначил го е Бай .уй. Много просто.

е те 6 годишните си играят с такива бомбички хахах.... да пръдне човек ченгета ще се посерат що тей....???

Лупи, върни парите!

на снимката във всеки случай е невинен, има интелигентно и добронамерено излъчване:)

Имах предвид Лупи - АлКапоне Томов, дето открадна Кремиковци, ЦСКА и ... още нещо! Лупи пак се прави на политик, а тези "адвокати", които му помогнаха в кражбите страдат с бомби пред "строя"!

От бомбички с бял бронз и миниум, не става дори сплашване, какво остава за покушение! Това минава в графата ''вандалски акт ,или подигравка''!

бял бронз не бях виждал, а само сив металически цвят

:) не се заяждам просто споделям че не съм виждал... което не означава че няма :)

Покушение??? на какво По-скоро лека заплаха ... Проблем в начален стадий.