Взривове, изстрели и ранени: Въоръжени щурмуваха полицейски участък в Ереван (видео)

Възможно е те да принадлежат към организацията "Бойно братство", 50 от членовете на която бяха задържани по-рано днес, съобщи агенция "Интерфакс"

Обратно в новината

Коментари - Взривове, изстрели и ранени: Въоръжени щурмуваха полицейски участък в Ереван (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАА-Армения нали тръгна към Европа:)))Това ще е следващата страна която евроатлантиците ще подпалят,но тя Армения се бори с Молдова коя да бъде първа.Между другото президента на Молдова е румънска гражданка,това да Ви напомня за нещо скоро променено в нашата конституция???

Масовият убиец Путьо, висок 152 см, пощуря. 2 години избива украйнци, онзи ден руснаци, а днес започва с трепането на арменци.

На Пашинян дните са му преброени. Въпроса е само дали ще избяга от Армения или ще остане там, но 2 метра под земята. Предаде много народ в спорния Арцах, а сега азерските кучи синове искат територии с арменски села и от самата Армения. Дано му заседнат центовете, за които продаде децата, които се биха и умряха в безмислените боеве преди около година.

:)))Англосаксонците са гадове,но не може да им се отрече,че винаги намират едни продажни синове,които се купуват много евтино:)))или за малко пари,ил ако са за много пари,то тогава влиза в действие закона Магнитски!:)))-справка Пеевски в България!

Ама що нов Наполенчо - Макарончо праща войска в Молдовата? Нъл той пописа договорче с Пашинян, че ша пази Арменията. Ами сем Алиеви сега си искат още 7 села в Карабаха. И там за нова война се готвят.. Тез 2000 чуждолегионци що да не помогнат на братята армени.

ама трябваше от Москва да идва, не от Ереван

Айде и в Евреван настъпи Американския рай....В САЩ 30000 убити от огнестрелно оръжие , 40000 умрели щото нямат пари за здравна осигуровка, 130000 умрели от наркотици, 9 000 000 живеят на каравани с външни тоалетни, и това при 5-6 трилиона заеми на година, всеки 10 мъж е лежаш в затвора. как да ги стигнем американците по мизерия. Ми с войни с преврати, с предатели от рода на Тагрев, закупил за милиарди старо обурудване. предатели гласували закупуане на реактори за 100на милиарда, без да се взема пред вид екпертаната общност.... така ще ги стигнем американците

абе я си прибери тролската пишка най-накрая, или я дай на Митрофанова!

Много дабре си информиран! Я сега ни кажи, коклко руски и укрански воЙници загинаха за кефа на ПУТЛЕР?

За рекламации към Борето Жонсън :)

От руските - не повече от американските във Виетнам.

Преврат а после Молдовсия и Украински сценарии . Ако армениа иска да е свободна държава трябва бързо да кандидатсва в Нато . Лицемерието е изключително защото Арменците бяха най верните на Русия ,а руснаците ги хвърлиха на Турция и азербайджан за ефтини дребни облаги

Путин докъде докара света с неговият нов ред ! Всеки ден тероризъм и то в неговите страни !!!

Ужас, че има такива мислители като тоя "ужас"

Не може да се кланяш на Путин и да си истински българин. Няма средно положение/

Само на изток има подобна демокрация, когато на един луд не му харесва управлението, да иска да го смени със сила. Я да пробват така във Франция например в

Нали Франция беше в тотолен хаос за месеци, защото не искат Макрон. Да не говорим за атентатите и изгорялата катедрала. Сегашния елит така се е окпал, че демокрацията е саме на приказки. В САЩ не само влязоха, напълно изгориха няколко Поицейкки станции. Но Чиборашка не е читател, той е писател.

Путкин иска да направи преврат в Армения, защото Пашинян обяви, че Армения ще напусне ОДКБ и ще търси начини да бъде приета в ЕС!! Това е, просто е -но русофулските мекерета няма как да ги разберат!!

Айде, заформя се поредния майдан, честито! Във фасрайна го направиха, сега и тези ще ги "демократизират".

Шило

Не вярвам да има външна намеса. Пашинян е марионетка на САЩ, нищо, че го за.баха миналата година в Нагорни Карабах. По-скоро са вътрешни проблеми, породени от поредното отстъпване на територии, смятани от арменците за техни, на Азербайджан.

Ако демокрацията е "управление на народа", когато народа щурмува правителствени сгради това "пряка демокрация" ли е?

Пфффф 50 човека, купили си пушки, "народа" ли са? Ае стига идиотии!

Шило

Добре де, защо не отразявате събития от преди две-три седмици? Думите на Пашинян, например, че е готов да отстъпи няколко села в пограничните райони, които сега са на арменска територия, в полза на Азербайджан? Вярно е, че са спорни, ама дори преговори не се опита да предизвика.

приссътва думата "братство", "братушкане" , "асвабождение" - там със сигурност мирише на "червено" и на "кремъл" !

ти вълнясалия задник,мийте ги тия задници бе

Всичко върви по план, в Панеленото гето Шиши и Буда добре си вършат работа

в предсмъртна агония на империйката, организира майдан и в армения ...защото вижда с очите си, че ...губи кавказ , нещо, което се предричаше от джордж фридмън в "следващите 100" ! . със всичси оръжия на нато, от 4 страни - огън !*

Протекъл ти е памперса,а в натото немат резервни

Да нема избори скоро в сащ бе

Арменците скоро се обърнаха на запад и вече демокрацията прокарва.