Коментари - Взривиха 500-килограмова бомба, открита в заден двор на къща в Плимут | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дълга е 2,03 м, диаметъра ѝ е 45,7 см, в нея е експлозивна смес от 4\10 аматол (тротил + амониева селитра) + 6/10 тротил : в случай че не се ползва като противокорабна бомба, а щом е ползвана за пробив на стоманена корабна обшивка: смес от 70% тротил, 15% алуминиев прах, 15% хексоген, триален 105 [смесени 15% алуминиев прах + 15% хексоген + 70% тротил], живи + здрави

Може ли леко да попитам или да попипам евроатлантиците дето изповядват тези ценности?Тази бомба руска ли е или германска???

или 1500

Много интересно...намерили стара бомба в някакъв провинциален град в страната на орките и ние непременно трябва да знаем, понеже брит-орките са новите господари на колонията БГ. Да, истинските орки са брит изродите, не руснаците.

опорката ти издиша. Плимут се намира на Ламанша срещу френския бряг, където е град Брест. Отиваш в ЮТюб и гледаш Техникумите на руския еврей Марк Солонин за "Битката за Британия 1940г". Тогава ще разбереш, че Британия прави невъзможното, сама, спирайки Хитлер. Докато Сталин сам не може да победи в 4 войни 3 милионна Финландия. Точно както днес Путин нападна Украйна и за 2 години стигна до Авсеевка на 10 км от Донецк. В Битката за Британия се използва за първи път БИОКОМПЮТЪР: жени-радистки записват данните на ГИГАНТСКИТЕ СТАТИЧНИ РАДИОЛОКАЦИОННИ МРЕЖИ по брега на Британия. Жените имат невероятна интуиция да отличават шума от реалния самолет на радара. Тази информация се подава на офицери, което я нанасят на огромна карта. След тях решенията се взима от група генерали. И всичко това е в една зала на различни нива. Първият биокомпютър.

защото през 1940г Британия сама спира Хитлер, който Хитлер откровенно е насърчаван от съюзникът си Сталин. След десетилетия точно така ще се откриват в дворовете на украинците руски 500 кг авиобомби. Днес Русия бомбардира Украйна както Хитлер, Британия. По сведения на руски пленени пилоти, руските самолети нямат дори лазерно насочване. Лети руския самолет над украинска цел и изсипва отгоре авиобомби по 500 кг. Както над Плимут.

Мурзилките мълчат (нерегистриран) "защото през 1940г Британия сама спира Хитлер" Остава и да кажеш, че без Ленд Лийза руснаците нямаше да победят Хитлер. Въпреки, че "американската помощ" ( за която е платено със злато) е само 5 % от нужното.

Отново в задния ви двор.

там е искал да направи пристройка; за радост не е ползвал трактор или багер ... живи и здрави