Взрив във Волгоград разполови блок (Видео)

Трима души загинаха, а петима са ранени при взрив на газ в южния руски град Волгоград.

Обратно в новината

Коментари - Взрив във Волгоград разполови блок (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по -отвратително същество от комунист -русофил!!! Ако някой руснак пръдне, в българия трима русофили се насират, за да не мирише руската пръдня, а техните лай...на!!!

Няма по-прости подлоги на ГЕРБ ко- ментитащи случаят във Волгоград.

Най-простите подлоги на света са съветските подлоги. Направени са с размах, без да се пестят ресурси.

Ясно , щом СМРАД пуска такава "новина" , значи Перуката опять е напълнил памперса и лайноносача "Роналд Рейган" все още не е запалил в Япония.

Мощна експлозия срути две жилищни сгради в Източен Харлем, Ню Йорк

Във ФАЩ е по-круто, "Силен взрив унищожи цяла сграда в Ню Йорк" Само ,че СМРАДта е пропуснала да го спомене.

ПРИ НАС ПОЧНА ЕВРЕЙСКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ---- ----ДЕМОКРАТИТЕ ИСКАТ ИМПИЙЧМЪНТ НА БАЙ ТРЪМП .... А ДИР БГ ЗАБАВЛЯВА РАЯТА С БИТОВИ НЕВОЛИ :)))

Слава на путлеризма !

в блока и след това ... ???

Да.Няма спор.Велика нация.Няма кой да ги стигне по простотия.

Абе тоя Сталинград така си изглежда от 42ра!

Само товарищ Сталин липсва - Ни шагу назад! Но трябва да се свиква. При Путин е така!!!

В Бантустана е така!

хокейната загуба, САЩ - путлеристан 5:3 са гръмнали блока?

Не лъжи! Американският газ не гори, затова е толкова евтин. Само руският гори добре.

тия дет се вика се "разцепиха" от пиене.

Типично за некачественото строителство от времето на Хрушчов. Сталинска жилищна сграда щеше да издържи на взрива!

Нищо няма да издържи на Путинската газ! Тя е могъща сила!!!

Тъжно и Страшно ! ---- Във Всяка Поне-нормална Държава която Има газификация : а. Има Свирепи Ежегодни проверки на Състоянието на системата на Всеки потребител. б. Никой НЕ си И-помисля да Се свързва Сам !, а за Немислещите : - Има специфичен сензор за консумацията/потока/дебита на Всеки блок (или група къщи) И ! - при Рязко Моментно Увеличение (т.е. Неавторизирано включване или Масивен пропуск/скъсване) Се Задейства верига от Действия ! (от Моментално спиране на газта до 10-15 Минутно появяване наМясто на Всички Съответни Органи.)

да има нормални държави, все пак.

Е нали газ е причинителят на експлозията, какъв взрив е избухнал? Пак тафтология, ама карай, то вече навикнахме.

Напълно нормално за държавата кочина - Русия !!! След 100 години комунизъм не е останал почти нито един руснак , който а не е зомбиран !!

Нелегално у нас се свързват циганите. Откога ви говоря, че руснаците не могат да се интегрират и не допринасят с нищо, точно като циганите

човека е с български корени гаранция щом е за кражба

не е българин! за да крадеш газ си иска интелект! а само русский би откраднал нещо дето не му струва нищо!

Белгиеца никой не може да го биееее,никой !

така е но аз не казвам че този крадец е румен овчаров или боико борисов ( те двамата никога през живота си не са крали)

Руснаците са много по-крадливи от българите. Толкоз са крадливи, че след войната сам маршал Жуков е бил назначен да се справи с проблема и той се е справил по жуковски!

vasil

Ако този взрив беше в страна от Европейския съюз,под новината щеще да има много повече коментари и троловете щяха един през друг да мятат предположения,дори да твърдят,че е умишлен терористичен акт и виновникът,ако не се казва Мохамед,значи е Али.Всъщност с такива имена има доста по Поволжието.

Все си е друго да си газифициран (мащабите са по-впечатляващи)не е като да гръмне газова бутилка и да издуха стъклата на някоя остъклена тераса.

Последния път като гледах глобуса Владивосток беше повече източен, отколкото южен град, явно сегашното образование не е пропуснало и журналистите....

Все пак взривът е във Волгоград (на река Волга), а не във Владивисток (Далечния изток)

Вие май не обичате да четете. В статията пише за ВОЛГОГРАД, който може да мине за донякъде източен и повече южен, а ВЛАДИВОСТОК за който не става дума в статията си е направо далекоизточен.

vasil

Волгоград бре,бивш Сталинград,още по-бивш Царицин,по долното течение на Волга.Какъв Владивосток те е патил,дето е на хиляди километри на изток,чак на Тихия океан!

Ти си почти толкова умен и запознат с географията като Джен Псаки да си му жив и здрав на баща ти гордостта

За да пишете подобни простотии след такова нещастие, мозъците ви явно са като бетон - хубаво разбъркани и завинаги втвърдени. За съжаление цял живот ни учат, че по-умният отстъпва... а после се учудваме, че простотията вилнее на шир и длъж. И те така ...................... !!!

Газификацията си е живо миниране! Затова не я обичам...

Съгласен съм с това че е миниране. Но така е само в места, където простотията няма аналог и опонент...:(( - У нас и там, откъдето идва политически...

Гордия Азиатец - Европеец събира парии за БоряЩник за пострадалите Мамашии ....

Имало е летящи партенки и Ботълс Оф БоряЩник ин ди ЕъР ... хахаах

В Русия през ден някой блок е на половина сринат/разполовен от подобен инцидент. Занемарена инфраструктура, беден, озверен, скотски народ, който кудкудяка пред телевизорите, гледайки Путин, който им обяснява колко са велики на фона на някоя ядрена ракета. Мизерия по руски. А до "гордия европеец", или руснята под прикритие, аз не чувам на други места блокове да падат от газови експлозии, и то през ден. Патент е на руснята само :)

Нямаше начин да не изтървеш една дрисня под новината. Я напиши колко домакинства в Русия са газифицирани. Дано поне това си чул. Соросоидна фъшкия недоубита.

Стига дрънка глупости .... такива инциденти има навсякъде по света....айде да не започвам с гръмнали газови бутилки в България....по полека с плюенето....а количеството на дебили в западните страни е в пъти повече от Русия...стига дрънка изтъркани клишета.

На ви газ!

Това е новина за балъци. При толкова евтина газ да се опитваш да се свържеш нелегално, като си свързан още през 1958 г.е нон сенс

Почнаха да си думкат газовите хъбове под жилищните сгради. А ,какво би ни чакало ако боцнат някой и в България!?

Хубаво е, че в главата на причинителя се е родила идея. Лошото е, че е била идиотска. Поука: Обявявайте идеите си за обществено обсъждане, преди да пристъпите към реализация. Някой може да сподели опит, достоен за внимание ...

Светла им Памет на загиналите!И дано тариката да е измежду обгорените!

След предателството на дони, малко утеха за протестите...

Навсякъде има такива инциденти. в България годишно около 20 човека получават изгаряния от използване на газ, ако изобщо оживеят. В Русия всичко е газифицирано, така че няма как да не стават и инциденти.

От кога кражбата се квалифицира като инцидент? Взривът по скоро би могъл да се разглежда като теростичен акт или саботаж, а не като инцидент! Инцидентът предполага случайно събитие, а в случая става въпрос за КРАЖБА!

т'ва е някаква соросоидна провокация, рАсия е велика, такова нещо не може да се случи там !!

странна конструкция. монолитнопанелна!

Абе колко и да е еФтино пак че краднем, така де..."авантата си е чиста печалба"...абе кражбите и разбойничеството са си в кръвта на юдеохазарите...и те така стават и грешки, като тази!!!

Да, при бояришниците всичко е възможно, може и да се е свързал нелегално за да пие метана, не се знае- Путин им разказа играта на ушанките

Абе, братушка, това да не ти е циганският Интернет, бе майна?!

Това е резултата от "евтината " руска газ.

по предварителни данни са ранени осем души. всички жертви са откарани в болница. има и две жертви, медиите добавиха още една. наистина трябва борба с неграмотността!