17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога няма да видиш ЕВропа тогава Вучич. И Войводина ще обяви независимост, хората не им се живее в мизерия .Смешна измислена държава сте като РСМ ...

От съседите сърбите са нашите най-големи врагове.

Ни думай... Психопатията ти е за лудницата, ама нали е демокрация, дращите по форуми. Я ни изброй всичките си врагове ? За приятели няма да питам, защото знам, че нямаш... Пфу, все някой мразите. Не се намразихте, не се наплюхте. То не беше по румънците, че ви спирали развитието, то не бяга гърците, дето били гадни византийци, то ня бяга турците, дето щели да ви завзрмат, то не бяха сърбите , които неистово мразите .. Пфу, няма такова гнусно племе, повярвайте ми, няма. Вие дори себе си мразите. Единственото племе, което по чужбина вместо да си помага, си прави мръсотии. Човек да се отврати от вас.

след Ньой си го получихте...

Ами Радев като се върна извика "посланиците на държавите членки от ЕС, Швейцария и САЩ", и потвърди че ще направим всичко което искат. А може и да е обсъдил дали не е забравил нещо от това което искат.

А кога ще признаете и зветствата срещу БГ населението по времето на "Великата" титова федерация? И тях никоха, нали? Ами...никога и в ЕС!

Така се прави, върна се човека и даден отчет на народа си какво е свършил.. А нашия все едно никаде не е ходил...нищо не каза, с кого е говорил, за какво...все пак ние сме го избрали и трбва да се очита на нас какво е свършил..., но нали е над всичко.....ОСТАВКА НА РАДЕВ

Не бих злорадствал в случая, ЕС си отстоява правата и ценностите. Тези държави не могат да влезат в съюз без да са си оправили бакиите. По същия начин както и ние с Македония. В какъв съюз ще влизаме преди да си изчистим проблемите.

Балканчета. Саудитска Арабия се побратимяха със евреите, но сърбите не могат да признаят косово!!!! Хранят ги с патриотизъм, от това живеят политическата върхушка на балканите. Балканизирайте се. Няма никога да просперирате. Говеда

Иване, трябва да си много тъп за да се възхищаваш на подобни съюзи като евреи и араби, всякакви такива “побратимявания” са на принципа на временните интереси. В случая, държави като Сърбия отстояват собствените си интереси.

Политици като Путин, Вучич, Орбан заслужават възхищение на фона на национални предатели, пудели, помияри, продажници и алчни задници.... А нашенските помияри те мразят всичките си съседи, но не пропускат да идат на пазар и на ол инклузив в Турция, да осерат и овикат морето в Гърция, да напазарят и се наплюскат с плескавици в Сърбия, да излетят от Букурещ... Аман от идиоти, които редовно плюят по славяни и православни !

приятно ми е да наблюдавам сърбите как го духат в Косово след като вече век и половина се гаврят с нас и и македонците!

Каква злоба само...та те са ни съседи. Напротив, отстояват си националните интереси...Сърбите винаги са били независими, още при Тито.

злоба ли? Просто съм чел историята.. Ти наясно ли си въобще колко вреди са нанесли тези наши "съседи" на България?

Те щото другите все ползи са ти донесли.. Ходи се кланяй на англосаксонските идиоти, с чиято благословия турците са клали и изнадилвали народа ни цели 500 години... И плюй по Русия, без която днес нямаше да имаш държава, а щеше да мяташ шалвари из Диарбекир... Пфу, неблагодарно и избирателно злопаметно, но и много страхливо и алчно племе, което никой вече не уважава !

Да беше чел цялата история поне... А не само да мразиш.

Ще трябва да си вземем Западните покрайнини.Говорим за ЕС без граници,а не за сръбски шовинизъм.

От статията се разбира, че са го издухали арнаутите май, а? Кога, кога, кога? Никога. Да кютат щото "държавата" им няма да е вечна.

Съдбата ви го върна с Косово, за това което направихте с Македония. Хак да ви е!

10 пъти ДА на Курти ТЕЖИ ПО-МАЛКО от 1 НЕ на Вучич :)))

пише "... прогнозира ескалация ..." - чете се "..заплашва с ескалация..."

Ето това е политик. Колкото и да те натискат , ти да се изправиш и да кажеш НИКОГА !! А нашите пудели страхливи???? ВЕднага скачат с Йес сър, Йес, сър

Радев за Република Севрна Македония на едно искане от ЕС, десет пъти каза ГОТОВО и ни продаде!