17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Братски народи - ОК, само да обясни Вучич как точно се е случило така, че българи да имат за родина Сърбия!

В момента на сърбите така им изнася след като претопиха милиони Българи... Като се има предвид, че всичко на изток от Българска Морава са Български земи не по-малко от 1-2 милиона съвременни сърби са потомци на Българи, ама това е положението, същото се отнася и за цяла северна Гърция, за Северна Добруджа, за Македония няма какво да коментирам. НО като сме си загубили войните сега това ни остава - да се молим на съседите да не унищожават и последните следи от Българско присъствие там...

То българи в България не останаха, ние се кахърим за малкото все още останали в Сърбия..... Мноооого са загрижени нашите съвременни политици...ама мнооого..та затова ни докараха до тук да сме вече под 6.2 милиона...

Ще повярвам, че" вълкът козината си мени, че даже и нрава си", когато сърбите признаят законната национално освободителна организация на българите - Въртоп, за политическа партия в Западните Покрайнини.

Одобрявам външната политика на Радев и на Борисов. Опитват се да защитават българските интереси в съседните страни по уважителен начин. Изненадан съм, защото и двамата не ми допадат като личности.

Такава щедрост към българските медии ще ги накара вместо да лаят да мъркат.Как лесно се правят добри дела-първо са ни взели паметна плоча а сега ни я връщат и трябва да сме им благодарни.На времето когато патриарх Максим отиде там да види нашите сънародници то и сръбския патриарх Павле веднага се завтече там и не остави Максим и минутка насъме с хората които дойдоха да го посрещнат.Сега се рвноповтаря същия модел.уж от уважение но тези хора твърде добре помнят какво им се случвало до вчера за да повярват безрезервно.Дори в този материал не се споменава точно каква е тази плоча.На нея са имената на избитите просто за отмъщение местни мирни жители от сръбски паравоенни.

Браво на президента Радев.

Не слагай Радев до Борисов, не помня за 10 години премиерът дори да е споменал българите в Западните покрайнини.

И каква е вината на Радев, избират българите партия, която се проваля на два пъти в управлението, какво искат, пък и повечето пенсионери с такава гордост говорят за внуците си, че били в чужбина.

Плешивият шапкар Радев е тъп и примитивен като слонски задник!

Руски мекерета,надпреварващи се да се кланят на Путин(дори и неговият васал Лукашенко не му се подмазва толкова,въпреки че Русия и Беларус официално се водят "союзное государство") не могат да защитават българския национален интерес. Няма друг случай президент и премиер на държава членка на НАТО и ЕС в рамките само на една седмица да отиват при руския президент.Въпреки че Путин надменно отхвърля многократните покани на Радев да посети България.