17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плешивият шапкар Радев е тъп и примитивен като слонски задник!

Браво на президента Радев.

Такава щедрост към българските медии ще ги накара вместо да лаят да мъркат.Как лесно се правят добри дела-първо са ни взели паметна плоча а сега ни я връщат и трябва да сме им благодарни.На времето когато патриарх Максим отиде там да види нашите сънародници то и сръбския патриарх Павле веднага се завтече там и не остави Максим и минутка насъме с хората които дойдоха да го посрещнат.Сега се рвноповтаря същия модел.уж от уважение но тези хора твърде добре помнят какво им се случвало до вчера за да повярват безрезервно.Дори в този материал не се споменава точно каква е тази плоча.На нея са имената на избитите просто за отмъщение местни мирни жители от сръбски паравоенни.

Одобрявам външната политика на Радев и на Борисов. Опитват се да защитават българските интереси в съседните страни по уважителен начин. Изненадан съм, защото и двамата не ми допадат като личности.

Не слагай Радев до Борисов, не помня за 10 години премиерът дори да е споменал българите в Западните покрайнини.

Руски мекерета,надпреварващи се да се кланят на Путин(дори и неговият васал Лукашенко не му се подмазва толкова,въпреки че Русия и Беларус официално се водят "союзное государство") не могат да защитават българския национален интерес. Няма друг случай президент и премиер на държава членка на НАТО и ЕС в рамките само на една седмица да отиват при руския президент.Въпреки че Путин надменно отхвърля многократните покани на Радев да посети България.

Ще повярвам, че" вълкът козината си мени, че даже и нрава си", когато сърбите признаят законната национално освободителна организация на българите - Въртоп, за политическа партия в Западните Покрайнини.

То българи в България не останаха, ние се кахърим за малкото все още останали в Сърбия..... Мноооого са загрижени нашите съвременни политици...ама мнооого..та затова ни докараха до тук да сме вече под 6.2 милиона...

И каква е вината на Радев, избират българите партия, която се проваля на два пъти в управлението, какво искат, пък и повечето пенсионери с такава гордост говорят за внуците си, че били в чужбина.

В момента на сърбите така им изнася след като претопиха милиони Българи... Като се има предвид, че всичко на изток от Българска Морава са Български земи не по-малко от 1-2 милиона съвременни сърби са потомци на Българи, ама това е положението, същото се отнася и за цяла северна Гърция, за Северна Добруджа, за Македония няма какво да коментирам. НО като сме си загубили войните сега това ни остава - да се молим на съседите да не унищожават и последните следи от Българско присъствие там...

Братски народи - ОК, само да обясни Вучич как точно се е случило така, че българи да имат за родина Сърбия!