Вучич: Изпреварихме България по доходи, гоним Румъния и Унгария

Днешната средна заплата е около 424 евро, похвали се сръбският президент

Обратно в новината

Коментари - Вучич: Изпреварихме България по доходи, гоним Румъния и Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъп сърбин-ще му се ,ама не се получава просто !

Размечтал се селяка за доходи.Сърбия е страшна кочина и защо не си смятат заплатите в любимите рубли

Е ако се махне от Русия може и да стане!

ако не се ни настигнали вече и ще ни задминат, нищо, че не са в ЕС. Защото работят качествено, стараят се и мислят в перспектива за държавата си. Войната не беше в Сърбия,останаха им заводи, инфраструктура, кадри. За разлика от ББ-Т, който работи за тях, а не за тези които са го избрали. Екипът му всячески насърчава мърлявата работа, претупването, само и само приятелските фирми и правилните хора да приберат парите. Та и за екипа да има нещо отгоре, де. Справка - магистрала "Тракия" след Ст. Загора, строена по "Тиквено" време - вече е за ремонт. А и само това да е... Държавата е абдикирала от всичко, с изключение на данъците - става въпрос насила да събереш вече готовите пари, а не да ги изработиш.

Страшна кочина, ама друг път...Реалността е, че и цените им са по-ниски, а качеството на храните им е далеч, далеч по-добро от това на храните в България.

Вучагата пуснал новата опорна точица и съветското посолство ще сипе днес тук рубли на калпак. Давайте!

Вучич, в България никой бачкер не се хваща за по-малко от 1000 лева на месец, чисти. Образованите печелим доста повече.

Комунист бе, комунист. ако не лъже ще го сцепи отвътре. Истина е, обаче че сърбите имат амбицията и ще ни дръпнат след няколко години. Те са по- близо да Запада и това ги дърпа повече. Ние сме по- близко до Истанбул и ни е трудно да дърпаме, защото турците с бизнеса набутват религия и това зверски затормозява всичко.

Сърбия е държава, а на изток от нея е Територията на Бивша България, сега покорена от мафията.

Нищо чудно. Сърбия не беше принудена от ЕС да закрие икономиката си.

Добре де, и ние, като читатели, и вие, като доставчици на съдържание, знаем, че това са фалшиви новини. Дългосрочно, това влияе отрицателно на обема на аудиторията ви. Остава въпроса - защо го правите? Има два отговора - от глупост, или за пари. От глупост едва ли ще да е....

Бавно се развива Сърбия. Много се забавиха да ни изпреварят сърбите.

Преди седмица бях в Сърбия- няма село или град с къща по малко от 2 етажа,супер нагласена, даже и в най-умрялото село.Строи се яко-магистрали пътища. Като влязохме в България все едно война-порутени обезлюдели села, масово къщите неизмазани на тухли....така, че правете си сметката за нивото!Сърбите са много по европейски изглеждащи от нас,които вървим към африканско изглеждаща държава-в големите градове претъпкано, останалото бедност и мизерия!

Ще ни задминат точно, защото не са в ЕС. Не са принудени да унищожават предприятия, да закриват АЕЦ, да съсипват селското си стопанство. Избързахме с този ЕС, ако изобщо трябваше да влизаме там.

Тиси фалшив потребител,защото си платен трол. Разходи се до Сърбия,виж хората,че са по-усмихнати,хапни някъде и виж,че храната им е още вкусна като нашата преди да влеземв ЕС,и си купи за БГ като правят много бг.

ураааа....заминавам за Сърбия, там ще бягаме...

Във всяка по-голяма далавера,престъпление или престъпна схема има бивши или действащи полицаи и ченгета. Прехода наложи тази симбиоза между полицаи и мутри,а най отгоре "грее звездата"-партията,която уж няма нищо общо с тези момчета. Това е истината. Избиха главните мутри,но полицаите и политиците останаха. А те друго немогат. 70 хил. служители в МВР-здрави прави мъже,които не произвеждат блага,но лапат здраво заплати,пенсии и участват във всичко нередно и престъпно което трови живота на народа. Като сложите и 130 хил. охранители от бивши ченгета,мутри,барети и други такива "интелектуалци"- и те нищо не произвеждат само потребяват,е как да върви тази държава. "Елита" псевдо елит- физкултурници,пожарникари и келнери. Ами то отдавна сме и за полтически борд. Като си хахав ти назначават попечител. Не, ли? По всички показатели сме на последно място,скоро Вучич каза че и сърбите даже след война са ни надминали по доходи. А ББ повтаря като обезумял ,че положението стабилно. И в Орландовци е стабилно,ама няма живот. Вдигайте заплатите,защото скоро народа ще скочи. Ако има някой малко по-умен и мислещ около ББ да Му каже,защото е без пет. Система,която не дава шанс и надежда на губещите е обречена. Не дали, а кога. Бой се от търпеливия.Вдигайте заплатите като в ЕС Заплатата е въпрос на справедливост и когато дълго време няма справедливост,идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие.

Ник, две точки, като опорките две. Нито го правят за пари, нито от глупост. Пари получаваш ти, за да ръсиш глупости.

ще ви докладвам за дезинформация на ДАНС всеки ден! Цървули руски! Да си леете тука пропагандата! кви са тия глупости на търкалета?

Че то да ни изпревари не е постижение.

нямат проблеми и с ромите ,май нямат и бхк ,което да ги закриля .престъпността е в разчистването на сметки и не прощават на прости ,продажни политици .ако вучич признае косово ,след 2 дена е на другия свят .

То нали имаше такъв виц: Лети си самолет на НАТО да бомбандира Сърбия. Пуска бомба тук, там, по едно време минал границата с България. Усеща се, че трябва да се връща. Но като разглежда долу, удивен пита: И тук ли сме бомбандирали? ... Аа, не, тук си е така. - отговаря му другия пилот.

Та Сърбия винаги е била по добре от България, а да не забравяме, че там имаше и война! Както винаги, ние сме си били винаги в шеста глуха поради тъпите ни управници!

да вземе да сравни мизерната си измислена ср. запалта с тази на 1.5 млн българи, работещи на Запад! Защото главната ни опция е,ч е можем да работим там, а сърбите са в изолация. Навремето те работиха там, но се осраха и сега никой не ги ще!

и ние сега кво, да вярваме и на тая руска партенка ли? Ми че той нашият боко ги разправя още по - големи от тоя сръбски цървул!

Това го кажи на дон боко, защото само той май не е разбрал за истинската картинка в държавата.

А малоумнитен си измислят чума за оправдание на простотията им

Брате,нас да ни догоните и надминете това не е проблем защото ние стоим на едно място отдавна. Не е за хвалба да надбягаш мъртвец. Ако искаш нас да надскочиш,треба да копаш надолу. Гледай истинските държави и с тях се мери. А ние,само по в хвалбите се движим и ставало добре,но ние не го чувстваме. И само се хвалим,че ни хвалят. Ама растем на място. Имаше една приказка-шмугнал се охлювът.

ср. заплата в БГ е 510 евра, надминали сте на баба си футката! Много сте неграмотни и неинформирани бе! Сменете редактора! То не може така от москва да пишете "материали" за БГ! Трябва си човек намясто!

Сръбски простотии...

Управляващите бързаха да влязат в ЕС за да разграбят еврофондовете, много им дреме на тях какво е добре за нас.

Дон Боко и да разбере, не му е в природата, нито във възможностите да направи нищо за България.

В 3 КЛАС СЕ УЧИ ТАЯ МАТЕМАТИКА. КОЕ ЧИСЛО БЕ, ВАЩА МАМА, Е ПО ГОЛЯМО? 424 ИЛИ 510 ЕВРА БЕ? ФЕЙК НЮЗ! ДА ВИ ДОКЛАДВАМ ЛИ НА МИНИСТЪР КАРАКАЧАНОВ?

Къде е тая средна заплата у нас. Ей, тъй, за един приятел питам.

ФЕЙК НЮЗ!

Като доходите (с изключение на милиардите крадени от партиите като субсидии, заплати, луксовете - коли, шофьори, телефони, бодигардове, курсове по езици ) в политиката на сикаджиите върви назад, като добавиш и срива в икономиката заради корупция, кражби и хипери флацията, то само държави във война като Сирия не ни изпреварват, но по смъртност и намаляване на населението ние надминава е и Сирия....Тия простаци като виждат, че не могат нищо , пък махнете се от тия властови постове, бе говеда, махнете се

Този лъже като циганин. Малко факти. СЪРБИЯ: Средната брутна заплата в страната, която води преговори за присъединяване с ЕС и се надява да стане член на съюза до 2020 г., е 517 евро, а нетната е 377 евро. Минималната заплата в страната е 245 евро. В заплащането на труда между различните градове на страната има големи разлики. Така например, в Ниш, където има над 30 000 безработни, средните заплати са по-ниски от тези в столицата. Средностатистическият гражданин на Ниш получава около 42 000 динара (325 евро), което означава, че трябва да даде 1,6 работни заплати, за да си набави средната потребителска кошница. 80 процента от тази заплата отиват за покриване само на минималната потребителска кошница. Според сайта НУМБЕО разходите за живот в Сърбия са със 7,39 процента по-малки от тези в България. Месечната карта за транспорт в Сърбия е 3100 динара или 25 евро, а билета за градския транспорт е 89 динара (0,72 евро). Комуналните такси за един апартамент от 82 квадрата възлизат средно на 14 668 динара или 120 евро. Литър прясно мляко струва 90 динара (0,73 евро), а бял хляб от 500 г - 45 динара (0,36 евро). Килограм от славещото се с качеството си сръбско сирене струва 470 динара или 3,8 евро.

Прав е сърбина. След още един мандат гласуван от дебилите за "коравия ББ, който бандити ловял, а съда ги пускал", Албания и Македония ще ни оставят назад. При това се обезлюдяваме, това всекидневно се забелязва по централните улици на градовете, по празните кафенета. Само в София не е така. Но София е 400 кв км площ, а в останалите 110 000 кв км от страната нещата вървят към закриване. Който малко знае чужд език и има някакви умения или образование, вече е драснал навън. Ако сте работодател някъде из страната и търсите да наемете служители с висше образование и добър английски - просто ще се видите в чудо. Само преди 10 години нещата бяха съвсем различни. Благодарим ти, Герб! Скоро българите вече ще се знаем един друг по имена, както е в селата.

Кой не ще сърбите?Промиват мозъците Ви от медиите за масова информация,които с под контрол точно на онези,които планираха бомбардирането на Сърбия преди години и си играят със съдбата на света.Сърбите са бели хора и никой на запад не е казал,че не ги иска!Не осъзнавате ли,че средствата за масова информация си говорят каквото им наредят,а то не е в полза не само на Сърбия,но и на Европа като цяло.

Ама написаното за Скрипал ли е?

Безработицата в Сърбия е около 16%, в България около 5%.

А как е положението в Бурунди, или..

Елката ти е развалена на тебе!. В коя държава живееш че ги изчисли тези 510 евро ?. Може на стъкмистика да е вярно но реално повечето хора работят на минимална заплата.

СА ЕДНИ ПРОСТАЦИ, КОИТО УЖ СА НИ БРАТЯ, НО НЕИСТОВО НИ МРАЗЯТ И КОМПЛЕКСАРСКИ СЕ СРАВНЯВАТ С НАС. НО ЩЕ СИ ОСТАНАТ В БЛАТОТО. ТОВА ЩЕ ЩЕ ЩЕ... НЯМА НАТО, НЯМА ЕС. БЕЗ ТОВА НЯМА ПРОСПЕРИТЕТ. РЕАЛНОСТТА ГО ДОКАЗВА. ДРУГОТО СА ФЕЙКОВЕ.

Цеци Мустака им наля от крадените и им дигна статистиката.

Не лъжи, и преди ЕС беше гадна храната

АМ ТЕ ПРОСТИТЕ СЪРБИ МУ ВЕРВАТ НА ТОЯ , КАТО РУСНАЦИТЕ НА ПУТИН, ТУРЦИТЕ НА ЕРДОГАН. ПОТЪВАТ, АМА ВИКАТ УРА ЗА ВОЖДА. ХАХАХ КОГАТО СЕ СЪБУДИТЕ , МНОГО ЩЕ СЕ СРАМУВАТЕ... КАТО ПРЕЗ 1989.

Не е нужно да вярвате на дира, Сърбия не е далеч, качете се на 25-годишния ГоУф и се разходете, хората направиха магистрала до границата, отбийте в селата да им видите къщите, нивите и тракторчетата, влезте в магазин, седнете в ресторант, хапнете скара, поръчайте си хляб, посете тоалетната на бензиностанцията и после като се върнете пак плюйте, ако не ви е срам.

трол. нискочел кух трол.

Обезлюдяването в София лятото е шокиращо, освен може би на витошка, по другите улици в центъра е мъртвило, между блоковете в кварталите като младост 1 е мъртвило. С новите 20% увеличение на цените от октомври много още хора ще са принудени да избягат от топлофикация и София, ще фалират държавните болници , училища, институти