Коментари - Второ предложение за освобождаването на Иван Гешев, но само с 4 подписа, бе внесено във ВСС | Днес.dir.bg

Второ предложение за освобождаването на Иван Гешев, но само с 4 подписа, бе внесено във ВСС

Под документа липсват подписите на двама членове на Прокурорската колегия, парафирали първото искане преди седмица

Обратно в новината

Коментари - Второ предложение за освобождаването на Иван Гешев, но само с 4 подписа, бе внесено във ВСС | Днес.dir.bg

Коментари

Смрадлива пасмина ! Каза ли "грешния " Гешев "Царят е гол !" ? Някой друг каза ли го досега ? Можеше ли Гешев да постъпи по-изгодно за себе си ,отивайки на по-спокойно и красиво място от тукашната кочина ? Риторични въпроси !.. Ако не сте тролове ,мислете !

Герб пак ли ще пратят емисари на Гешев

Калина Чапкънова от ГРОБ ще е новият главен прокурор

При първото си включване по темата, образно казано ви върнах за процедурно нарушение и въобще не съм гледало делото по същество. Следващото включване беше вече по същество - кой му е било некултурно, да си оди у Горно Уйно! (Ице, кака, можеш да ползваш тая моя рима, ако искаш, де! :) :) :)) Имам няколко конструктивни предложения: 1. Предполагам, че ваште кристално чисти душици са потресени от "мутренското" у шефа и в знак на протест си подавате оставките! 2. Всичките други кристално чисти душици от ВСС му режат главата, щото той видите ли е мутра - с гола глава ходи, как не го е срам да уронва престижа на професията, вместо да се накипри с руси букли като некъв джендър, срам, срам, срам. Между другото, чак сега се усетих, че на подсъзнателно ниво и Гешев, и Славуца съм ги приела и заради голите им глави. На тях двамата това адски много им отива, имат правилни черти на лицето и правилна форма на черепа, за разлика от повечето будистки монаси и монахини, които съм виждала на снимка/видео и които с тези глави наистина приличат на рапони, колкото и да уважавам будизма. 3. Още не съм гледала снимките на заговорниците, сама едната женка я мернах, не помня как се казваше. Извинявайте, ама въпросната има визия на евтино серско курвенце, с което уронва престижа на прокурорската професия. Имаше още нещо, ама дали беше особено грозна женка (куршум трябва да ми леят направо, умрях от страх), или едно такова неврачно мъжленце, вече не помня, но ако за прокурор се изисква представителен външен вид, както примерно за секретарка, само на това основание ви уволнявам. 4. Държа да се изясни дали Сарафов директно или индиректно е замесен. Наистина се надявам да не е замесен, но подобно на версия инсценировка, която също се разследва, колкото и безумно да звучи, трябва да се разбере дали той има някакво участие. Наистина се надявам да няма! 5. Върховният ми вуйчо се обръща у гроба, като гледа днешните "корифеи" на БГ юриспруденцията! :( :( :(

Искам да добавя скромен щрих към цветистото ти изложение: По-наблизо има контрапункт за описанието на главите на Гешев и Слави , а именно - за лицето Сарафов имам асоциация за кравешка фашкия, да ме прощавате, но не можах да се сдържа да споделя , че, според мен , то има лицето , което заслужава !...

Държи вси4ки крадливи политици на каишка с компромати за кражби и далавери и само такъв чист политик,който няма от какво да се страхува може да му иска оставката Ама като си знаем нашите политици какви са ,дали ще се намери поне един такъв чист и морално свестен.Затова много ме съмнява, че ще успея някой да го свали от поста.

Държи той, очевидно някой друг дава наклон на у-я му... Ако беше чист, нямаше да стигне дотук!!! Сега е между чука, който го сложи на поста и наковалнята/натиска отвън.

Гешев е продукт на една корумпирана полити4еска върхушка.Те го използваха да фалира КТБ,украдоха банката и сега искат да се отърват от него.Ама Гешев не е загубеняк да се даде без бой,той е готов да им извади кирливите ризи.Затова ще ми бъде интересно как ще завърши тая удорма.

Разбирам аз, разбирам...И не че има желание да изкарва кирливи ризи, а си спасява животеца, не очакваше да му посегнат. Развитието ще зависи от това, какво е обещал на спешната си командировка и колко здрав гръб си е подсигурил!

Гешев е в много силна позиция. А и народа очевидно го подкрепя. Прокуратурата също, с изключение на тези 4 мишока във ВСС. Да ги почва наред. Няма какво да ги бави там Банкята, Кире, Ристу, гнома и всички други "боклуци" взели участие в опита за преврат в съдебната власт.

Каскетът постъпи добре, че не се огъна на заплахите, рекета и изнудването да си дава оставка. Така обезсмисли общото им правителство. Нямат нищо срещу него, но няма и да могат да крадат, защото по всяка вероятност ще им бъдат повдигнати обвинения за престъпления срещу държавата. А че са боклуци, това всички го виждаме...

Реших пак да се върна на този казус и какъв бисер намерих: ""Използваната лексика, интонация и жестове на главния прокурор се възприемат от представители на законодателната власт като "мутренски и непристойни" за един висш представител на съдебната власт и се определят като "закана с откровен рекет спрямо политическата система". Те са в пълно противоречие с възприетите морални норми за учтивост, добри обноски и добро държание", пишат Стоев, Чапкънова, Мутафова и Кузманов." Кратко, точно и ясно: Да ви е.ъ у тъпите провинциалисти, едни такива ку-ку-ку-културни. У София така си говорим и се държим, кой не го кефи, да си бегъ на село! Културни особености на региона, така да се каже, нешто като вашто миекане. Не вие задавате стандарта! Неквъ тъпа селска калинка, неква гАргана, гАргамелка, гра-гра духайте супата. Вие пък излагате професията с провинциализма и задръстенията си! "възприетите морални норми" - у ваше село, там си ги налагайте! Некой от карето има ли верно да миека или да говори на "рикътъ" (вместо "реката"), да бъде освободен на това основание, лошо немъ! За протокола: Преди години съм викана при шефа за обяснение относно израза "дебела шопска глАва" по свой адрес в присъствието на колега провинциалист, койот се бил почувствал засегнат от гореуказания израз, защото му се подигравам, че е провинциалист! Е.и му майката, верно щях да падна! ИТ си е пе.ерастия до шия, това не е публична тайна! Шефът понеже беше един пич от квартал, също гангстер от 90-те, както разбрах в последствие от 3-то лице, просто е насмел провинциала и го е наврял у кучи г.з без извинение - или поне това е версията, която аз знам от друг колега! Един допълнителен въпрос имам. Засега Сарафов съм склонна да му дам шанс и да го оставя, освен ако не се докаже, че той стой зад всичко това. Надявам се да не съм права - тоест той да не е замесен, а някаква самоиницитива на некви калинки и гаргамелки! Следващото предложение за освобождаване ще бъде защото е забелязан със синя, вместо с червена/оранжева/пембена вратовръзка на публично място или да? Кой, кой, кой ви е дал дипломите! Вече съм писала къде да си ги заврете! Просто не мога да повярвам, че това се случва?!?!

Адмирации за хумора! Успя да ме разсмееш в тези ,общо взето , черни ,от някаква гледна точка, дни!

Малее Гешев вече изпя всичкос и разкри чата с Борисов с тоя усмихнат емотикон на Капо ди тути капи му е спукана работата и отива в затвора..

Ще решиш,че по тоя начин да му искат оставката,защото казал че са политически боклуци,е малко пресилено..Явно тия наистина изпълняват политическа поръчка,за да го сменят ,ама с общи приказки,че нарушил моралния кодекс е като да търсиш под вола теле.Ако са толкова смели тия 4ленове защо не го обвинят ,за умишления фалит на КТБ и разграбването на банката от ДПС,а, ама ги е страх от Доган,да не ядат бой,защото ДПС най много кадруваш е в назначаването на членове на ВСС.

защото няма доказателства, или те са в някое чекмедже, а?

Как се фалира банка умишлено, я малко детайли гледам си специалист

Нито една банка няма да издържи ако показват ,пишат и говорят умишлено срещу нея.Тия въоръжени до зъби отряди дето Гешев предвождаше ,бяха за цел да сплашат обикновените хора и те да отидат да си теглят спестяванията.Това е и причината за фалита на ктб.А други после украдоха Банката и Гешев ги знае Кои са.

Голям цирк!!! Няколко от пипалата на един и същи октопод в битка за власт под прикритието на "независима" прокуратура...Единият израстък заплашва, че щял да се разприказва за останалите:))))

Крепостни селяни-кой народ е с Гешев бре ориенталски плъхове - човека до вчера прикриваше всички мафиоти-защо не проговори до сега??

с вулвата на майка ти ли? червен боклук :)

Е родилката ти крепостен селяни

Третото предложение ще е анонимно.

Тия ако имаха грам мозък, щеше да им е ясно, че с това си писание само наливат вода в мелницата на Гешев, че са обслужващ персонал на Борисов. макар, че очевидно умни хора не могат да се класират за такива позиции, там си трябват тъпоумни послушковци.

РЗИ проверява сигнал за пушене на пура на Гешев

Какво искате? Държавата се разпада, нима очаквате да остане нещо читаво?

Гешев президент! Да ги почва от най-богатия към по-малко захлебилите!!!

Следва нов протест на прокурорите от Вълчи Дол и Сапарева Баня в защита на институцията.

Скъсване на оставката и казването на истината и предпоставка да искаш оставката на някой! А вмешателство политически чадър Подкупни/корумпирани съдии Зависими съдии Не са предпоставка за подаване на оставка, А??? Сега ще си изперат ризите и гащите, както и на техните близки, познати, съратници и т.н. и всичко е наред.

Гешев ли е подкупвал съдии и прокурори, маймунке проста? Мафията ще иска да очисти тоя дето ги прикрива ли, колко безбожно прост си?

Никой човек, партия, държава не може да се отърве на 100% от зависимостите, ама все пак има някакъв наклон, някакви граници... В България зависимостта е НОРМА, осигурена с бездействието на прокуратурата.

А, съдът е целия в бяло

Никой не е независим, най-малкото трябва да ходи до тоалетната. ;) Но трябва да се гони, да взимат независими решения, обосновани само на законите.

Дори на пресконференциите на Гешев, той извърши или показа няколко свои престъпления: 1. Обиди (плъхове, боклук - за опонент и партии); 2. Клевета (за атентата за вероятно намесена Русия); 3. Нарушаване презумпцията за невиновност (за атентата за вероятно намесена Русия); 4. Ръсене на омраза по националност, с предвидени до 4 години затвор (за Русия). Сега е модерно, но престъпно бездействат; 5. Изказване с политически мотиви (като европейски ценности), а трябва да е деполитизиран; 6. Обвинява за "бум на наркотиците, катастрофи и връщане в тъмните времена на 90-те години", а справянето с такива е негова работа. Обвинява за това, че той не си е свършил работата - престъпно бездействие; 7. Какво в работата му изисква да се разкарва по чужди държави?

Това не са обиди! Това са синоними за описване на личности и ситуации на разбираем език?

Абе смотльооооо! Когато Резидентът - Фигурант на Божков Румен кРадев, известен повече като Мунчо Коремното наричаше законното избрано правителство мафия и мутри, ти беше ли окей с това, а сега ревеш? Ай стига двойни стандарти!!!!

Сега пък Радев свързан с Божков???? Години наред Божков (по собствените му признания) е плащал десетки милиони годишно на едни други хора, за да го оставят на ниски данъци. В един момент тези хора по неизвестни причини (най-вероятно външна намеса) го обявиха за престъпник . Същата схема като с Цветан Василев и неговата бизнес империя.

всички визирани през вчерашния ден, в смс и записи искат оставка.... Що така бе, Мимета? То вярно, че от истината най-много боли! А още повече боли, когато черната истина за нечия зависимост види бял свят, ама поне малко достойнство имайте бе хора! Приемете падението си с достойно...!

Цялата съдебна система ще се оправи като руските танкове минат Дунав....

Ако зависи от народа, до сега да си е тръгнал. Един нагъл и безочлив човек, само заради двете жени които вкараха в затвора трябва да се махне.

Полът не е основание за избягване нанаказателна отговорност при извършено престъпление. Само смъртта може да изпълнява тазироля.

Двете жени ги осъди СЪДЪТ! Той прие доказателствата и отсъди, че са престъпнички! А ти, трольо "Нина" успешно доказваш, че си долен жълтопаветен трол!

Брей! Какви сериозни мотиви за отстраняване на главен прокурор! Че то това е по-скоро мотив те да бъдат отстранени от ВСС...

Подписите са на същите, но с два по-малко! Нещо не върви...

Явно все още има идиоти, които смятат, че подкупатурата е нравствена и независима...!

Трето - с 0 подписа!!!

потриват доволно ръце.

на когото наклонят малка капата здапиштява, че му уронвали престижа. Та какъв престиж има ВСС - нека покажат указ на президента с който са удостоени.НЯМА такъв. Така подадено предложение е повече мутренско отколкото това на Гешев

Тия що още не са утрепани?До един са корумпирани!

PEYTSCH

Да погледнем назад и да видим че ВИНА ЗА ВСИЧКО носи т.нар. „Димитровска конституция“ заменила Търновската конституция. От тази смяна пръкнаха уродливите държавно-комунистичеси бюрокрации, корупционни практики и т.н. Сега сте се хванали с прокуратурата, със съдебната система и не искате да видите КОЙ натиска ЕНТЪР-а. А това са бившите от ДС и настоящите агенти на КГБ. Димо Гяуров не иска да се види в огедалото и да се посочи „Ето този е! Дръжте го...“. И ето притисканите, уплашените се отказват от подписите си и треперят под полите на майките си...Всичко е за смяна, всички от 1947 досега.

Въпреки огромния впрегнат ресурс от Дубай и Белград Гешев остава за ужас на мутрите.

темата "гешев" е пресолена. на никой не му е важно, дали този или онзи е 'шеф" на нещо си. личният живот на нито един от тук коментиращите няма да се промени, ако този или онзи е, или не e, на някакъв си пост. та въпросът е, на кой всъщност му е важна тази тема ? кой спуска тази опорка? и увлича оФцете да дискутират теми от които няма смисъл ??? #кой ???

Занимават ни с Гешев,за да ни разсеят от предателската сватба на ППДБ И цветенцата на Боко,което е важното за Козяк

Темата е важна , защото за първи път овластен казва "Царят е гол !* .

Мафия Мафия Мафия

Как е, харесва ли ви представлението, става ли ви ясно защо само римляните имат права в тая кочина, ясно ли ви е кой ги пази, кой е шефа на мешерето...?

Оня с мустака?!

Жалки магистратчета. Да го бяхте махнали за толкова години, сега защо този зор ? Всички сте във схема, дано стане чудо и отидете подяволите.

Както е тръгнало, скоро ще бъде внесено и трето искане за оставката на Гешев, но този път без нито един подпис.

Надъй са Надо, каскета с бръснатото кубе е пътник, но се прави на мъж.

По скоро ще има пътници от ГЕРБ и ПП

Е що? Много точно го каза г-н Гешев. Даже беше прекалено деликатен. Аз бих използвал още по-силна дума от "боклук" за шайката шарлатани и престъпници в тоя парламент.. Очевидно тия "магистрати", които са подписали и това предложение, са получили добри пари за тази услуга. Интересно кой поръчва цялата тая простотия..

Да ви имам мотивите:)))) Може ли аз да искам импичмент на радев заради размахания юмрук- поведение не при също на президент:)))) А за разните му там средни пръсти за да го бедните може ли да искам оставки:)))) А мога ли да поискат оставката на тия прокурори заради непристойното поведение- внасяне на доноси срещу шефа:)))))

Гешев ако извади още 1-2 записа и ще остане само Сорбоната да входира тия искания за оставка

Поздравявам феновете на Прекратяваме Промяната с песента на група "Спринт" - "Хей здравей"

гешев може и да успее да смачка пуча, а после няма да е лошо да смачка и организаторите на пуча, но накрая все пак трябва и той да си ходи ....

Алоу, модераторчето, много избирателно триеш репликите...

Какскетът ще излезе голям пич. Всички кирливи ризи - на масата! Бъркай надълбоко, Гешев! Няма какво да губиш. Мачкат те само, когато те усетятт слаб. Народът е с теб.

Глупости, поредния цирк. Гешо, ако пречеше на мафията щеше да е глътнал Новичок вече.

После 3,2 и 1 Смях

Чакаме разработките и срещу главатаря - пРезидента кРадев и свитата му.

Ще почакаш :))

Гешефтарят Гешев да бъде арестуван,бит и ебан.

ТОЗИ ПЪТ НАРОДА Е НА СТРАНАТА НА ГЕШЕВ!!!! САЛ ТОЙ И ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ОСТАНАХА ЧИТАВИТЕ!

Само без Радев,нещо си се объркал

У ВСС останали само 4 ма бацовисти хахаха

Коментари - Второ предложение за освобождаването на Иван Гешев, но само с 4 подписа, бе внесено във ВСС | Днес.dir.bg

Второ предложение за освобождаването на Иван Гешев, но само с 4 подписа, бе внесено във ВСС

Под документа липсват подписите на двама членове на Прокурорската колегия, парафирали първото искане преди седмица

Обратно в новината

Коментари - Второ предложение за освобождаването на Иван Гешев, но само с 4 подписа, бе внесено във ВСС | Днес.dir.bg

Коментари

Смрадлива пасмина ! Каза ли "грешния " Гешев "Царят е гол !" ? Някой друг каза ли го досега ? Можеше ли Гешев да постъпи по-изгодно за себе си ,отивайки на по-спокойно и красиво място от тукашната кочина ? Риторични въпроси !.. Ако не сте тролове ,мислете !

Герб пак ли ще пратят емисари на Гешев

Калина Чапкънова от ГРОБ ще е новият главен прокурор

При първото си включване по темата, образно казано ви върнах за процедурно нарушение и въобще не съм гледало делото по същество. Следващото включване беше вече по същество - кой му е било некултурно, да си оди у Горно Уйно! (Ице, кака, можеш да ползваш тая моя рима, ако искаш, де! :) :) :)) Имам няколко конструктивни предложения: 1. Предполагам, че ваште кристално чисти душици са потресени от "мутренското" у шефа и в знак на протест си подавате оставките! 2. Всичките други кристално чисти душици от ВСС му режат главата, щото той видите ли е мутра - с гола глава ходи, как не го е срам да уронва престижа на професията, вместо да се накипри с руси букли като некъв джендър, срам, срам, срам. Между другото, чак сега се усетих, че на подсъзнателно ниво и Гешев, и Славуца съм ги приела и заради голите им глави. На тях двамата това адски много им отива, имат правилни черти на лицето и правилна форма на черепа, за разлика от повечето будистки монаси и монахини, които съм виждала на снимка/видео и които с тези глави наистина приличат на рапони, колкото и да уважавам будизма. 3. Още не съм гледала снимките на заговорниците, сама едната женка я мернах, не помня как се казваше. Извинявайте, ама въпросната има визия на евтино серско курвенце, с което уронва престижа на прокурорската професия. Имаше още нещо, ама дали беше особено грозна женка (куршум трябва да ми леят направо, умрях от страх), или едно такова неврачно мъжленце, вече не помня, но ако за прокурор се изисква представителен външен вид, както примерно за секретарка, само на това основание ви уволнявам. 4. Държа да се изясни дали Сарафов директно или индиректно е замесен. Наистина се надявам да не е замесен, но подобно на версия инсценировка, която също се разследва, колкото и безумно да звучи, трябва да се разбере дали той има някакво участие. Наистина се надявам да няма! 5. Върховният ми вуйчо се обръща у гроба, като гледа днешните "корифеи" на БГ юриспруденцията! :( :( :(

Искам да добавя скромен щрих към цветистото ти изложение: По-наблизо има контрапункт за описанието на главите на Гешев и Слави , а именно - за лицето Сарафов имам асоциация за кравешка фашкия, да ме прощавате, но не можах да се сдържа да споделя , че, според мен , то има лицето , което заслужава !...

Държи вси4ки крадливи политици на каишка с компромати за кражби и далавери и само такъв чист политик,който няма от какво да се страхува може да му иска оставката Ама като си знаем нашите политици какви са ,дали ще се намери поне един такъв чист и морално свестен.Затова много ме съмнява, че ще успея някой да го свали от поста.

Държи той, очевидно някой друг дава наклон на у-я му... Ако беше чист, нямаше да стигне дотук!!! Сега е между чука, който го сложи на поста и наковалнята/натиска отвън.

Гешев е продукт на една корумпирана полити4еска върхушка.Те го използваха да фалира КТБ,украдоха банката и сега искат да се отърват от него.Ама Гешев не е загубеняк да се даде без бой,той е готов да им извади кирливите ризи.Затова ще ми бъде интересно как ще завърши тая удорма.

Разбирам аз, разбирам...И не че има желание да изкарва кирливи ризи, а си спасява животеца, не очакваше да му посегнат. Развитието ще зависи от това, какво е обещал на спешната си командировка и колко здрав гръб си е подсигурил!

Гешев е в много силна позиция. А и народа очевидно го подкрепя. Прокуратурата също, с изключение на тези 4 мишока във ВСС. Да ги почва наред. Няма какво да ги бави там Банкята, Кире, Ристу, гнома и всички други "боклуци" взели участие в опита за преврат в съдебната власт.

Каскетът постъпи добре, че не се огъна на заплахите, рекета и изнудването да си дава оставка. Така обезсмисли общото им правителство. Нямат нищо срещу него, но няма и да могат да крадат, защото по всяка вероятност ще им бъдат повдигнати обвинения за престъпления срещу държавата. А че са боклуци, това всички го виждаме...

Реших пак да се върна на този казус и какъв бисер намерих: ""Използваната лексика, интонация и жестове на главния прокурор се възприемат от представители на законодателната власт като "мутренски и непристойни" за един висш представител на съдебната власт и се определят като "закана с откровен рекет спрямо политическата система". Те са в пълно противоречие с възприетите морални норми за учтивост, добри обноски и добро държание", пишат Стоев, Чапкънова, Мутафова и Кузманов." Кратко, точно и ясно: Да ви е.ъ у тъпите провинциалисти, едни такива ку-ку-ку-културни. У София така си говорим и се държим, кой не го кефи, да си бегъ на село! Културни особености на региона, така да се каже, нешто като вашто миекане. Не вие задавате стандарта! Неквъ тъпа селска калинка, неква гАргана, гАргамелка, гра-гра духайте супата. Вие пък излагате професията с провинциализма и задръстенията си! "възприетите морални норми" - у ваше село, там си ги налагайте! Некой от карето има ли верно да миека или да говори на "рикътъ" (вместо "реката"), да бъде освободен на това основание, лошо немъ! За протокола: Преди години съм викана при шефа за обяснение относно израза "дебела шопска глАва" по свой адрес в присъствието на колега провинциалист, койот се бил почувствал засегнат от гореуказания израз, защото му се подигравам, че е провинциалист! Е.и му майката, верно щях да падна! ИТ си е пе.ерастия до шия, това не е публична тайна! Шефът понеже беше един пич от квартал, също гангстер от 90-те, както разбрах в последствие от 3-то лице, просто е насмел провинциала и го е наврял у кучи г.з без извинение - или поне това е версията, която аз знам от друг колега! Един допълнителен въпрос имам. Засега Сарафов съм склонна да му дам шанс и да го оставя, освен ако не се докаже, че той стой зад всичко това. Надявам се да не съм права - тоест той да не е замесен, а някаква самоиницитива на некви калинки и гаргамелки! Следващото предложение за освобождаване ще бъде защото е забелязан със синя, вместо с червена/оранжева/пембена вратовръзка на публично място или да? Кой, кой, кой ви е дал дипломите! Вече съм писала къде да си ги заврете! Просто не мога да повярвам, че това се случва?!?!

Адмирации за хумора! Успя да ме разсмееш в тези ,общо взето , черни ,от някаква гледна точка, дни!

Малее Гешев вече изпя всичкос и разкри чата с Борисов с тоя усмихнат емотикон на Капо ди тути капи му е спукана работата и отива в затвора..

Ще решиш,че по тоя начин да му искат оставката,защото казал че са политически боклуци,е малко пресилено..Явно тия наистина изпълняват политическа поръчка,за да го сменят ,ама с общи приказки,че нарушил моралния кодекс е като да търсиш под вола теле.Ако са толкова смели тия 4ленове защо не го обвинят ,за умишления фалит на КТБ и разграбването на банката от ДПС,а, ама ги е страх от Доган,да не ядат бой,защото ДПС най много кадруваш е в назначаването на членове на ВСС.

защото няма доказателства, или те са в някое чекмедже, а?

Как се фалира банка умишлено, я малко детайли гледам си специалист

Нито една банка няма да издържи ако показват ,пишат и говорят умишлено срещу нея.Тия въоръжени до зъби отряди дето Гешев предвождаше ,бяха за цел да сплашат обикновените хора и те да отидат да си теглят спестяванията.Това е и причината за фалита на ктб.А други после украдоха Банката и Гешев ги знае Кои са.

Голям цирк!!! Няколко от пипалата на един и същи октопод в битка за власт под прикритието на "независима" прокуратура...Единият израстък заплашва, че щял да се разприказва за останалите:))))

Крепостни селяни-кой народ е с Гешев бре ориенталски плъхове - човека до вчера прикриваше всички мафиоти-защо не проговори до сега??

с вулвата на майка ти ли? червен боклук :)

Е родилката ти крепостен селяни

Третото предложение ще е анонимно.

Тия ако имаха грам мозък, щеше да им е ясно, че с това си писание само наливат вода в мелницата на Гешев, че са обслужващ персонал на Борисов. макар, че очевидно умни хора не могат да се класират за такива позиции, там си трябват тъпоумни послушковци.

РЗИ проверява сигнал за пушене на пура на Гешев

Какво искате? Държавата се разпада, нима очаквате да остане нещо читаво?

Гешев президент! Да ги почва от най-богатия към по-малко захлебилите!!!

Следва нов протест на прокурорите от Вълчи Дол и Сапарева Баня в защита на институцията.

Скъсване на оставката и казването на истината и предпоставка да искаш оставката на някой! А вмешателство политически чадър Подкупни/корумпирани съдии Зависими съдии Не са предпоставка за подаване на оставка, А??? Сега ще си изперат ризите и гащите, както и на техните близки, познати, съратници и т.н. и всичко е наред.

Гешев ли е подкупвал съдии и прокурори, маймунке проста? Мафията ще иска да очисти тоя дето ги прикрива ли, колко безбожно прост си?

Никой човек, партия, държава не може да се отърве на 100% от зависимостите, ама все пак има някакъв наклон, някакви граници... В България зависимостта е НОРМА, осигурена с бездействието на прокуратурата.

А, съдът е целия в бяло

Никой не е независим, най-малкото трябва да ходи до тоалетната. ;) Но трябва да се гони, да взимат независими решения, обосновани само на законите.

Дори на пресконференциите на Гешев, той извърши или показа няколко свои престъпления: 1. Обиди (плъхове, боклук - за опонент и партии); 2. Клевета (за атентата за вероятно намесена Русия); 3. Нарушаване презумпцията за невиновност (за атентата за вероятно намесена Русия); 4. Ръсене на омраза по националност, с предвидени до 4 години затвор (за Русия). Сега е модерно, но престъпно бездействат; 5. Изказване с политически мотиви (като европейски ценности), а трябва да е деполитизиран; 6. Обвинява за "бум на наркотиците, катастрофи и връщане в тъмните времена на 90-те години", а справянето с такива е негова работа. Обвинява за това, че той не си е свършил работата - престъпно бездействие; 7. Какво в работата му изисква да се разкарва по чужди държави?

Това не са обиди! Това са синоними за описване на личности и ситуации на разбираем език?

Абе смотльооооо! Когато Резидентът - Фигурант на Божков Румен кРадев, известен повече като Мунчо Коремното наричаше законното избрано правителство мафия и мутри, ти беше ли окей с това, а сега ревеш? Ай стига двойни стандарти!!!!

Сега пък Радев свързан с Божков???? Години наред Божков (по собствените му признания) е плащал десетки милиони годишно на едни други хора, за да го оставят на ниски данъци. В един момент тези хора по неизвестни причини (най-вероятно външна намеса) го обявиха за престъпник . Същата схема като с Цветан Василев и неговата бизнес империя.

всички визирани през вчерашния ден, в смс и записи искат оставка.... Що така бе, Мимета? То вярно, че от истината най-много боли! А още повече боли, когато черната истина за нечия зависимост види бял свят, ама поне малко достойнство имайте бе хора! Приемете падението си с достойно...!

Цялата съдебна система ще се оправи като руските танкове минат Дунав....

Ако зависи от народа, до сега да си е тръгнал. Един нагъл и безочлив човек, само заради двете жени които вкараха в затвора трябва да се махне.

Полът не е основание за избягване нанаказателна отговорност при извършено престъпление. Само смъртта може да изпълнява тазироля.

Двете жени ги осъди СЪДЪТ! Той прие доказателствата и отсъди, че са престъпнички! А ти, трольо "Нина" успешно доказваш, че си долен жълтопаветен трол!

Брей! Какви сериозни мотиви за отстраняване на главен прокурор! Че то това е по-скоро мотив те да бъдат отстранени от ВСС...

Подписите са на същите, но с два по-малко! Нещо не върви...

Явно все още има идиоти, които смятат, че подкупатурата е нравствена и независима...!

Трето - с 0 подписа!!!

потриват доволно ръце.

на когото наклонят малка капата здапиштява, че му уронвали престижа. Та какъв престиж има ВСС - нека покажат указ на президента с който са удостоени.НЯМА такъв. Така подадено предложение е повече мутренско отколкото това на Гешев

Тия що още не са утрепани?До един са корумпирани!

PEYTSCH

Да погледнем назад и да видим че ВИНА ЗА ВСИЧКО носи т.нар. „Димитровска конституция“ заменила Търновската конституция. От тази смяна пръкнаха уродливите държавно-комунистичеси бюрокрации, корупционни практики и т.н. Сега сте се хванали с прокуратурата, със съдебната система и не искате да видите КОЙ натиска ЕНТЪР-а. А това са бившите от ДС и настоящите агенти на КГБ. Димо Гяуров не иска да се види в огедалото и да се посочи „Ето този е! Дръжте го...“. И ето притисканите, уплашените се отказват от подписите си и треперят под полите на майките си...Всичко е за смяна, всички от 1947 досега.

Въпреки огромния впрегнат ресурс от Дубай и Белград Гешев остава за ужас на мутрите.

темата "гешев" е пресолена. на никой не му е важно, дали този или онзи е 'шеф" на нещо си. личният живот на нито един от тук коментиращите няма да се промени, ако този или онзи е, или не e, на някакъв си пост. та въпросът е, на кой всъщност му е важна тази тема ? кой спуска тази опорка? и увлича оФцете да дискутират теми от които няма смисъл ??? #кой ???

Занимават ни с Гешев,за да ни разсеят от предателската сватба на ППДБ И цветенцата на Боко,което е важното за Козяк

Темата е важна , защото за първи път овластен казва "Царят е гол !* .

Мафия Мафия Мафия

Как е, харесва ли ви представлението, става ли ви ясно защо само римляните имат права в тая кочина, ясно ли ви е кой ги пази, кой е шефа на мешерето...?

Оня с мустака?!

Жалки магистратчета. Да го бяхте махнали за толкова години, сега защо този зор ? Всички сте във схема, дано стане чудо и отидете подяволите.

Както е тръгнало, скоро ще бъде внесено и трето искане за оставката на Гешев, но този път без нито един подпис.

Надъй са Надо, каскета с бръснатото кубе е пътник, но се прави на мъж.

По скоро ще има пътници от ГЕРБ и ПП

Е що? Много точно го каза г-н Гешев. Даже беше прекалено деликатен. Аз бих използвал още по-силна дума от "боклук" за шайката шарлатани и престъпници в тоя парламент.. Очевидно тия "магистрати", които са подписали и това предложение, са получили добри пари за тази услуга. Интересно кой поръчва цялата тая простотия..

Да ви имам мотивите:)))) Може ли аз да искам импичмент на радев заради размахания юмрук- поведение не при също на президент:)))) А за разните му там средни пръсти за да го бедните може ли да искам оставки:)))) А мога ли да поискат оставката на тия прокурори заради непристойното поведение- внасяне на доноси срещу шефа:)))))

Гешев ако извади още 1-2 записа и ще остане само Сорбоната да входира тия искания за оставка

Поздравявам феновете на Прекратяваме Промяната с песента на група "Спринт" - "Хей здравей"

гешев може и да успее да смачка пуча, а после няма да е лошо да смачка и организаторите на пуча, но накрая все пак трябва и той да си ходи ....

Алоу, модераторчето, много избирателно триеш репликите...

Какскетът ще излезе голям пич. Всички кирливи ризи - на масата! Бъркай надълбоко, Гешев! Няма какво да губиш. Мачкат те само, когато те усетятт слаб. Народът е с теб.

Глупости, поредния цирк. Гешо, ако пречеше на мафията щеше да е глътнал Новичок вече.

После 3,2 и 1 Смях

Чакаме разработките и срещу главатаря - пРезидента кРадев и свитата му.

Ще почакаш :))

Гешефтарят Гешев да бъде арестуван,бит и ебан.

ТОЗИ ПЪТ НАРОДА Е НА СТРАНАТА НА ГЕШЕВ!!!! САЛ ТОЙ И ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ОСТАНАХА ЧИТАВИТЕ!

Само без Радев,нещо си се объркал

У ВСС останали само 4 ма бацовисти хахаха