Втори съд оправда дерматоложката проф. Мирослава Кадурина за източване на ВМА

На 31 май миналата година тя бе оправдана и от Софийския военен съд по обвиненията за длъжностно престъпление и присвояване на над 7 милиона лева

Обратно в новината

Коментари - Втори съд оправда дерматоложката проф. Мирослава Кадурина за източване на ВМА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая "скромна" женица е нагледен пример за безочливото и нагло разграбване на България през последните 33 години, схемите са много и все толкова "трудно" доказуеми, ама е благодат да минеш през съда и той да реши, че си "невинен"!!!

На професорката ше й скъсам дупарката . Тя много обича отзад да й го слагат .

когато българина проумее, че виновен е българския съд, а не прокуратурата, може и да станем нормална държава! 50 години след това!!

И едните и другите са в един отбор, подават си топката умно, играят за шепа играчи, за които работят.... Прецаканите сме ние, дето се очаква да ходим да гласуваме за пореден път, аз тоя филм не го "гледам" от 20 години, ако имах възможност бих ги изтрепал с двете ми ръце.... "Те погребаха България" - Капитан Петко войвода, малко преди да почине, смачкан и унизен от "новите" българи!

Тази е много добра в кревата, майсторка е на спорта, затова прави кариера и всичко и се прощава

Спермоложката Кадурина е любовница на бившия шеф на ВМА

Но Съда куца..

И едните и другите са от едно много миризливо котило.... Вонят, та се не трае

Вероятно вината се поема изцяло от генерала посмъртно. Мъж и след смъртта си.

Докато Гешев събира доказателства. Престъпниците все ще се измъкват.

тази изпоеба половината ВМА,дърт курволяк.

За българският "независим" съд доказателствата срещу платежоспособните престъпници почти винаги са недостатъчни и спорни...

Божият съд ще я "оправдае" най- добре!

Ще чакаме вече само Божият съд.

Май е почнал. Синът й е с нелечимо кожно заболяване и вече се е превърнал с развалина, а беше толкова хубаво момче.

Ако беше някой прошляк за 200 лв да са го осъдили,оня ден бяха хванали някакъв шофьор с подкуп от 10 лв и го бяха укаушили,докато ,когато крадеш милиони за теб няма закони,няма съд,няма прокуратура,нищо няма,дори накрая тая ще осъди държавата и ще прибере още пари към кражбите си... Ако пък наистина е невинна,то обвинителите и са за прибиване,явно ще е поръчка...

Ще има парички за бездарните филми на Ники Илиев.

Прокуратурата няма ни едно спечелено знаково дело,това доказва отново,че не става за нищо тая прокуратура и трябва да се смени! Прокуратурата е поръчкова,тя не работи за народа,а за мафията!

садът е целият в "бяло"...

Всички крадат здраво,след това преминават през съда,който ги оправдава и узаконява откраднатото.Така е в България -смях и резил.Дори чистачките във ВМА знаят ,че тя заедно с бившия началник откраднаха милиони ,само съда не разбра.Българска работа.

Разбра, разбра съда! И сигурно и той се е облажил!

МАСОВА ПРАКТИКА-ДЪРЖАВНАТА БОЛНИЦА СЕ ПОЛЗВА БЕЗПЛАТНО КАТО ЧАСТНА -С ОБОРУДВАНЕ, СГРАДИ ПЕРСОНАЛ.......ВМА БЕШЕ ЗАПРИЛИЧАЛА НА ПАНАИР - СЕРГИИ, ТАБЕЛИ НА ФИРМИ.......ДОЛНОПРОБИЕ, КОРУПЦИЯ

Писал съм го и друг път и пак ще го напиша: Покойният генерал Стоян Тонев беше гей и братът на д-р Кадурина - актьорчето Георги Кадурин, чукаше шефа на ВМА. Съответно докторката колеше и бесеше там, далавери и т.н., така се отплащаше генерала за мъжките ласки на брат й. Сега съдът и прокуратурата я изпраха и жената е чиста и невинна.

Смеееех....

Избери ПП и ще се смеен постоянно. Без закони нормални - така ще е.

Аха, ясно... Отново негодно обвинение от прокуратурата, което не издържа в съда. Дали не е умишлено?! Или просто е поради некадърност?

Не, не е поради некадърност - за да знаеш де точно да заобиколиш закона без да те обвинят тебе, трябва да си ДОСТА кадърен.

там са чели законите и им знаят цаката, за разлика от плямпалата в парламента. Нашите са като чукчите - не са чели, но ще пишат нови.

Всички "усвояват" - в образованието, в здравеопазването - при това законно, според сегашните ни закони. А парламентът ни се занимава с проблеми всякакви, но не и със закони, за което получават заплати. Ако ги препита човек - със сигурност 90% не са чели законите, ПП и конституцията не са чели. Да не говорим за осмисляне, че и за предлагане на нещо по-добро.

ама всички ще я оправдаят.. то няма такъв прост народ

Няма толкова продажни парламентаристи, щото законите ни са такива човече.

200% невинна ;)

Твърде много пари ги няма, за да е виновна според родното правораздаване.

Българският съд явни иска да гледа на излъчване на живо, как се вършат престъпленията! Но и тогава не е сигурно, че съдът ще отсъди справедливо. Явно липсата на логика у нашият съд е перманентна! Пример: преди години съдът постанови, че обвиняем за притежание на 700 кг. наркотици е невинен, понеже били за лична употреба! Явно съдът счита, че няма логика те да са за продажба, но и не търси логика, кой би си купил 700 ккг наркотик за лична употреба - та той дори не може да ги употреби до края на живота си!

Всичко е законно, щото такива са ни законите. Давай нататък - избери пак тия, дето не са чели дори Конституцията.

поздрави от Магнитски!

Е на първо място в списъка, ама са успели да го "героизират" едните, след като са го ... другите.

инжектира и нещо ‘за овлажняване” а лицето и остана асиметрично.

Изглежда ми напълно невинна. От пръв поглед.

Кой източи ВМА.

То всичко в България е източено, щото е позволено на законно основание. Що законодателите ни не законодателстват е питането?

Едно време (преди 99-та година) който не ставаше дори за пазач, отиваше в армията пагонлия... Сега става прокурор... То като гледам там работят такива, дето трудно си връзват обувките... Иначе ако могат, пък работят така плачевно...ами значи корупция... Т.е. или корупция или неможещи и незнаещи... Избирайте си...

Да и се чуди човек. В тая ботокс държава, където пластмасата се" разхожда" по улиците , тя поприбрала. Но от друга страна конкуренцията е голяма, а и колко инжекции трябва да сложи , за да са колкото е присвоила ( по обвинение) ?

Вижте активите на фамилията и ще се види крала ли е или само се е ломбуркала!

Цирк.. някой пита ли я за двата мезонета на последния етаж на ул. Христо Станчев 13 с какви пари са купени?

Сега ще гледате до безкрай тъпите филми на бездарното и копэлэ.

Капитализма е най-лошия и човеконенавистен строй, там където се преплитат държавни с частни интереси, държавата винаги губи, за сметка на частника.

Точно тая беше направила лукс кожно отделения и сестра ми беше в тежко състояние страдаше от псориазис,бяхме с направление,но ни взеха пари за преглед и я върнаха в провинцията,а беше сняг,студ дълго пътуване и нищо не помогнаха.Не след дълго почина на 48години,тая и помогна да умре от безразличието към бедните.Та и ние друго не очаквахме,досега няма осъден за кражби,а шефа у Бог го прибра

Умряла е от псориазис? Ще е първата в историята на света ...

Жорналистите, прследно 700 000 или 7 000 000? Че май не е баш едно и също, а?

Е много ясно, че е невинна.

С две думи обвинението звучи много гонито по медиите но не струва и пет пари пред съда...

По-скоро съда не струва пет пари, струва много повече

Гарван, гарвану око не вади. Народна мъдрост.