Всяка война си има съучастници: Сега ЕС трябва да се примири и с неприятни въпроси

Въпреки всички предупредителни знаци на Запад заложиха на евтина реторика, вместо да спрат Азербайджан с твърда политика

Обратно в новината

Коментари - Всяка война си има съучастници: Сега ЕС трябва да се примири и с неприятни въпроси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Залавието е подходящо за войната в Украйна. И подзаглавието!!!!!! Мислете!! Кой подпали тази война? - началото е преди 10-на години и по-рано. Западът лга и лъже. Западът започна да заива от корупция и се чуди как да изцоца повече ресурси, за да се задържи. Извлечената от нашите страни работна сила в част от плана. Сега предстои обезглавяването на нацията, а скопяването е твърд план. Къде е България?! Къде е България за Кирил, за Дянков?! Българи е за тях жетон за добра пенсия в долари. Но не за българите, а за тях самите. И РУсия няма никаква вина за това. Те ни продават за жълти стотинки днес!

Вашингтон и Брюксел и усилия за посредничество. Дългогодишните усилия могат да се видят повсеместно. Е, който има очи да гледа.

за първи път сме на правилната страна, братята азери си върнаха незаконно окупирана територия и победиха арменското и руско зло!

циганин ти и твоето мръсно племе смучи арменски кур заедно с мамката ти педал

АРМЕНСКИТЕ ЦИГАНИ ПАК ИСКАТ БОЙ. ЗАСЛУЖЕНО СИ ГО ВЗЕМАХА.

Да,да,да,!

Европа купува демократичен природен газ от Азербайджан. А бе ,капути, що мълчите като ебани педераси. Що не спрете Азербайджанския газ,а?

Парицата е царица! Точка

Да им го каже един обективен журналист от неутрална процъвтяваща Швейцария. И да ги нарече с истинските им имена- лицемери и военнопрестъпници. Господ вижда!

Каквото си посял, това ще жънеш. Няма курвенска политика успешна. Как да очакваш подкрепа и защита от РФ като играеш предателски с САЩ и слугинажа му ЕС? Армения изпуска момента да издейства автономия и или права на арменците в Нагорни Карабах от лакомия да овладее района, сега овесен загуби, смърт на невинни и бежанци нищо друго няма да получи

Все някой трябва да налага рез там. Очевидно ще са резаните.

Арменците са виновни за всичко случващото се в Карабах. По специално педалът Пашинян и кликата около него! Да лапат сега азерския..... Интересно защо руснаците не се изтеглят окончателно от тези кучи райони...

Поредните западни пропагандни лъжи. Не Русия изостави арменците, а западната подлога Пашинян. Иначе, Азерите, както и бандеровците имат право да правят етнически чистки, защото Вашингтон им е приятел. Виж Милошевич нямаше това право и там Вашингтон се намеси с бомби и преначертаване на границите. Азерите имат газ, санкции нанайси от Вашингтон.

На европейска курва или педал, замирише ли им на газ и петрол, другото няма значение.

Прав си отчасти, т.ябва да може даНАМАЖЕ,

Арменците също допуснаха грешка, като се осланяха на грешната сила на шахматната дъска на геополитиката. Русия...ги изостави в настоящата криза. Това е свързано с отвличането на вниманието от войната в Украйна, но и с неприязънта им към продемократичното правителство в Ереван. хахаха Пълна лъжа. Не Русия изостави Армения, а обратно. Т.нар. "продемократичното правителство в Ереван" дойде на власт с АНТИРУСКИ ЛОЗУНГИ. Точно Пашинян не заложи на Русия, а на Франция и Запада. При войната през 2020 година Пашинян не поиска защита от Москва, а от Макрон. Той не призна АРцах, а точно обратно - даже не прати армия там. Забрани на военните да се намесят. Реално демократът Пашинян предаде Карабах. А миналата година дори официално призна че Карабах е част от Азербейджан. КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПУТИН В ТОЗИ СЛУЧАЙ? Да каже - "Не, Карабах е Армения и аз ще го защитавам от азерите", така ли?????. По- добре да каже: "Тексас не е САЩ, а част от Мексико и аз ще пратя там армия!"

през 2020 г. Пашинян не се обърна към ОДКБ, от който е част, а към Франция. Това е все едно в подобна ситуация Полша да се обърне за помощ не към НАТО, а към Китай.

Сега евроатлантиците ще си сложат ли арменски знаменца на профилите или както и в други случаи ще покажат двоен стандарт?! Или от Посолството още не са им дали инструкции на чия страна да застанат?

Моля, моля - това не е модерната наша война. И къде е Азербейджан, Най Гън имат ли бизнес там? Ако нямат - въобще и не ни вълнува:)

Добре де, аз така и не разбрах - ще обявяваме ли азерския газ за недемократичен или не?

Никой от ЕС и НАТО няма да си мръдна пръста за Армения, по-точно за арменците в Нагорни Карабах. Нали от Баку взимат газ вместо от Русия. Пашинян се скара с Русия щом дойде на власт, защото е проамерикански настроен. Така че и Русия няма да се размърда. Само Армения може да си защити сънародниците ако влезе във война с Азербайджан. Но не го прави, само плямпат там. "Спасението на давещият се е в ръцете са самия давещ се."

Чудя се какво ще стане ако САЩ влязат в Азербайджан както влязоха навремето в Ирак и сложат ръка върху азерската газ.

Америка никога няма да направи това... тя самата е преценила, че няма работа там. Тя е избрала Армения да ръчка.

...Всички....въпреки предупредителните писъци на Запада.....УЖАС, УЖАС! Ами това не говори ли какво значи Запада и кой го слуша? Я да видим за пример чичко Шолц- хамбургера(човека от Хамбург) кой го слуша в ООНто? https://taz.de/Scholz-bei-der-UN-Generalversammlung/!5883125/ Пуста зала, .....срам, срам, срам! Така ли бе по времето на Меркел? Заглавието е... „Всяка война си има съучасници...“ Вие мислете за тукашната война и за България, като съучасник! Защото след победата над Украйна, Европа ще почне да търси, как да се „отърси“ от тази война. ....и да не се окже, че България е виновна и трябва да си плати. А за Азарбайджан, Боко-тиквата колко пъти прави метани на Алиев за газ? Ами другите западно-предупреждаващи? Именно Запада тласна Азербайджан към тази война, защото чрез газта го направи силен и му даде „криле“ и пари за въоражение. „Запада предупреждавал“ ...... абе Вие сте едни смешници, почти като политици-те......предателско племе се роди на български земи родни. Наследници на предателите от Априлското въстание, на тези които предадоха Ботев и Левски! Тези които ни докараха националните катастрофи, тези които сега овеществяват всичко свято българско. Тези които ни закараха в ЕС, кото теле в скотобойна. „Запада предупреждавал“.....Ботев го е казал.... „Смешен плач“ по Запада, дивият запад и обърканият болен ЕС, воден от политики интелектуално несъвместими с битието на бългрина. Даващ пари, за да се намери някой да ги открадне тук и така да се роди новият предател на България.

Ба'ти комическата ситуация. Комическа от политическа гледна точка. За хората които са там, за съжаление, трагедия с която много ще платят най-високата цена. На арменците паметта е още по-слаба от тази на някои българи. Забравиха как Османската Империя ги кла като животни. Това което ние имахме в Батак и Стара Загора те го имаха в пъти повече. Ако не беше Руската Империя отдавна да ги нямаше като народ. Те това много удобно го забравиха и си избраха про-Американски премиер. Еми като искат да са про-Американски да търсят сега помощ в Америка а не да гледат тъпо към Русия.

Наркофюрерът Зеленски получи отказ да произнесе реч пред Конгреса на САЩ, но за сметка на това отиде да се отчете пред главния изпълнителен директор на BlackRock Лари Финк. Това по БТВ, НОВА ... ДИРниците няма да ви го споделят.

Краварите правят военни учения в Армения а азерите ги шибат отзад. Ебати нещастниците

ВЕЧЕ ШИБАТ ЗДРАВО ДЖУДЖЕТО ....У ЗАДНИЯТ ДВОР !

Кога

ВЕЧЕ Е НА Р. САМУР ! . ТАМ Е СРАВНИТЕЛНО РАВНО, , ХУБАВО МЯСТО ...АБРАМСИТЕ ШЕ МИНАТ ЛЕСНО ...

Хе...НАТО е на майната си...и Абрамсите ги чакат в Покраината... Тия факли с авияционно гориво ше горят много добре

Това си е насилствено анексиране на територии, само дето няма военна подкрепа и санкции от ЕС и САЩ.

Защо краварските ни телевиизи не излъчват протестите срещу краварското правителство в Армения ?

Ти къде по-точно видя, че викат против проамериканското правителство в Армения, аз видях да викат" путин педераст"...

Павка много си тъп

отчаяния опит на путлер и ердоган да отклонят вниманието от конфликта в украйна не успя. Никой не иска да се бие в тази безсмислена война.

Я па тоя!

Пашинян дойде на власт след протести платени от тамшоното Посолство;) И от тогава не е спирал да тормози не само руснаците, но дори и арменците с руски паспорти, в Армения арестуваха руски журналсти, "неизвестни" подхвърляха гранати покрай руското посолство и руските военни... И, да наследствената монархия в Азербайджан не си поплюва но една от точките в мирния , засега, план между арменците в Степанакерт и Алиев е разозържаване и депортиране на арменските военни части които се намират в Карабах, а Пашинян и досега отрича че в Карабах има, или е имало, арменски военни части... а точно тези арменски военни части бяха изтъкнати от Баку, като повод за тяхната анти-терористична операция на територията на Азербайджан. А колкото до Русия... тя има задължение да пази територията на държавата Армения, но не и арменците по света, иначе като нищо може да започне с опазването правата на арменците в Лос Анджелис или Париж, двете най-големи диаспори, след Московското, на арменци в света;)

Нормално за всеки соросоид майкопродавец...Фани Зеленски цапни Пашинян... Кирчо и Кокорчо сами ще паднат..

Ало хехекащият,ти не беше ли руско тролче педерастче ма?

има 2 неща ценни в Армения...Зангезур - коридора разделящ Азребайджан от Турция и арменците... Християнски работлив и законопослушен народ...Заради соросоидния боклук Пашинян загубиха Карабах... Едни 100 хилки човека са...преселете ги в Русия и край...Още Петър и Екатерина го правиха...

Да не повярва човек, че полит цензурата е дала живот на статията. :)  "...западните посредници изглеждат като полезни идиоти..." СЕФТЕ!

Такива са.

Време беше съветският редактор да застъпи на работа и да се появи една хубава статия. Цял ден нищо за великия пълководец, стратег и геиполитик, обичаният Владимир Владимирович Путин! Московците са първа класа хора и е важно да възпитаваме людете тук на обич към тях!

Mиличкото неразбрало... На территории Армении начались совместные с США военные учения Eagle Partner 2023.Об этом сообщил агентству AFP источник в командовании американской армии в Европе и Африке. Ранее спикер Кремля Дмитрий Песков говорил, что отказ Армении проводить учения ОДКБ и начало учений с США - "это решения, которые требуют глубокого анализа". Хе... анализа е проведен - бой по предателите! Дори не изчакаха да свършат хамерикано-харменските учения... И азери и руснаци открито се бъзикат с тях... Жалко за самите арменци но те си търпят тая соросоидна мърша начело

А сега ще му нацелуваш ли портрета от под кръста надолу да те еба в хюмнето да те еба!

Павка, олигофрен наш.

След откъсването на Карабах протестите срещу краварското правителство в Армения са огромни. Правителството ще падне. Брилянтен ход Русия

Русороб - ти пикаеш върху него, той вика че вали :)

На това изхождане? Кой ще носи отговорност?

Чети, бе: Автор: Андреас Рюеш, Нойе Цюрхер Цайтунг 

Русофилистиците на Моника и Жиглов. Слагайте поне автор под подобни пасквили!!!!! Наглеци! А Нагорни Карабах не е неоризнат от никого, а международно признат, при това и от Армения

От "цивилизованият" свят който фалира или от целият свят

И всеки може да го провери дори и фен или трол на вГъзраждане;)

Автор: Андреас Рюеш, Нойе Цюрхер Цайтунг 

Каквото повикало... От известно време в Армения се говори много усилено срещу Русия, въпреки че Русия държеше 2 000 сини каски, за да мируват азерите. Преди две седмици арменците започнаха военни учения с НАТО. След цялото плюване, пристъпиха към демонстрация. Е, Русия им "демонстрира". Москва, Анкара и Техеран се разбраха, че Щатите и Великобритания няма да пеят в Закавказието и дръпнаха шалтера на настоящето про-американско арменско правителство. След загубата на Арцах силно се съмнявам Пашинян да успее да задържи властта.

Полезен идиот!

Сега Армения не може да е агресор. Тя може да напада всеки защото дава петрол на ЕС вместо Русия. Да живее паричната “демокрация”!!!!

Саркастично ли го каза? Армения освен арменци, няма нищо друго. Имат един Каспаров и той не знае какво иска.

Краварският премиер на Армения прецака страната си също както Зеленски Украйна

Мале и пасквил. Инфото в него все едно Турция сега да анексира до Кърджали и ние да молим Русия да ни спасява и тя да е виновна че не е помогнала. Бездарна пропаганда

Ами ние до там сме стигнали. Плана за обезлюдавянето на нашата държава върви с пълна сила. С икономически и криминални похвати обезлюдиха България. Докато се усетим и хоп две поколения си заминаха.

Ко става евроатлантици? Полша каза на урките да го духат и че повече оръжие от тях няма да видят. Нещо санкции, туй онуй от кенефа ЕС :)

Армения разписа Карабах за територия на Азерите при разпада на СССР. Пашинян покани САЩ да защитава Армрния.

“В Армения има руска военна база. Какво НАТО?”

Най-голямата заплаха за България е Русия винаги е искала да унищожи България!

Си глупав

Напротив!

Е пробвала, опитвала.. пък 45 години нямаше ни една руска база, имахме армия въоражена на тогавашно ниво, корабостроителниците въм Варна бяха на размера почти на германските. Че и тяхна атомна построиха. И пастоянно изнасяхме зеленчуци за там. Сега пак сме васали но на американците. Нямаме армия, постоянно обаче ни убеждават колко добре е да им даваме пали които нямаме за оръжие което няма и не получаваме. Имаме четири бази които са амеликански. Повтарям - не натовски, където на ротационен принцип да идват немци, французи , италианци а американски!! А ние още дори облекчен режим за визите нямаме. Но пък конците на фарма босът строящ златен век, конците му дърпат Клинтънови! Та как точно в момента, мутрите, некадърните ни политици ходещи на спявка в посолството, или тия протриващи ръце за сделка с Вангард и Блекрок в Украйна са точно унищожителите протени от Русия!? Ясно е като бял ден, руснаците нямат работа тук, но наистина трябва да си уникално тъп, да си мислиш че с янките имаме "нещо"..

Сега "Европа" ше се направи на ударен с мокър чорап. Те подклаждат огъня там, защото знаят, че руснаците искат не искат, трябва да търпят азерите и турците, защото там е сухопътната връзка на Русия с Иран. За сега арменците са потърпевши, но веднъж конфликта в Украйна като свърши, ще има друго развитие там. Самите арменци не си помагат с тяхният "либерален" президент.

“Народът го е казал: "Да чакаш помощ от Русия е все едно да чакаш писмо от умрял."

Плоскоумно

Статията е трепач ! Оказва се, че агресора е Азербайджан , но никой не смее да го обвини в агресия ! Тия клети арменци, дори и от Яворов възпети, са си все страдалци !

Най-голямата заплаха за България е Русия винаги е искала да унищожи България!

100 процента дебили

Ако е искала.. е щяла да го направи. Но още сме тук. Но не се знае ако ние продължаваме така, въпрос на време е ако нато се сритат по-сериозно с чебурашките

Интересът клати фесът

АРМЕНИЯ ВЕЧЕ Е СВОБОДНА ОТ ВОДЕНИЧНИЯТ КАМЪК - "КАРАБАХ", КОЙТО И БЕШЕ НАДЕНАТ ОТ БЛЯДОВЕ В НАЧАЛОТО НА 20-ВЕК ! . С ХВЪРЛЯНЕТО НА ТОЗИ ВОДЕНИЧЕН КАМЪК В РЕКАТА, БЕШЕ ИЗХВЪРЛЕНА И ПРОСИЯ ОТ ВЛИЯНИЕТО И В АРМЕНИЯ ! . СЕГА ВЕЧЕ АРМЕНИЯ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ НАСОЧИ КЪМ ЗАПАДА И ДА ВЛЕЗЕ В НАТО ! . СТРАТЕГИЧЕСКИЯТ ИЗВОД : ПРОСИЯ ГУБИ КАВКАЗ ! ТАМ ВЛЕЗЕ ТУРЦИЯ И САЩ !, Т.Е. НАТО Е НА ЮЖНАТА ПОРТА ! ---------- П.П. ЕСТЕСТЕВНО СЕГА ПРОСИЯ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ЕЛЕМИНИРА ПАШИНЯН, ДАЖЕ МОЖЕ БИ И ДА ГО УБИЕ ... ....И ДА ОГРАНИЗИРА МАЙДАН, НО НЯМА ДА УСПЕЕ ! АРМЕНЦИТЕ ОТДАВНА ИСКАТ ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ БЛЯДСКИЯТ СИНДЖИР КАКТО И НИЕ БЪЛГАРИТЕ! . ЗАПОЧВА РАЗПЛИТАНЕТО НА СИБИРСКИЯТ ЧОРАП !

Само дебили останахте на територията

Точно така колега ! Остава само Сърбия да се отърве от воденичния камък Косово и да влезе в НАТО !

Уникално умопостижение! Кажи го на ония 120 000 арменци, които живеят там, че ще бъдат "асимилирани" в чужда по манталитет и вяра държава. Можеш след това да го кажеш и на българите в Разградско и Родопите - все пак и това е един етнически воденичен камък, за който Турция с радост ще ни помогне и ще го понесе!

Путин пре..а руската и вскички околни кочини.

И все още, никой журналист не е питал Борисов, Тагарев, Про100 Киро, дали е разрешено и защо Азербайджан може, а Русия не може.

Много идиоти в този сайт... за съжаление тази територия не е призната от никого, дори от Армения (поне от продажното правителство). Русия има договор да защитава Армения... а не непризнати територии. А с политиката на помиара пашинян (дано те обесят турско куче такова) аз ако съм на Русия не бих спазил договора дори да нападнат Армения. Да чакат на шибаното НАТО и ЕС, които почнаха да пращат "добри мисли" и едно ГЛАСОВИТО мълчание. Иначе е ясно че пак ще умират невинни хора... но нали са съседи на Русия, за тях морала на запада не стига и ще си затворят очите, само както не и двуличното им гнусно население може.

То и ние чакахме, но накрая висяхме по крилата на братския самолет, изнизващ се като пръдня в гащи

Idiotat si ti. RoZZia ne moje da pozvoli da gakne sreshtu Azerbaijan, za da ne razgnevi Erdogan. Armencite si misliha, 4e mogat da otkasnat tazi teritoria ot azerite. Dokato imaha podkrepa ot RoZZia, varveshe nomerat. No poneje iskat na dva stana da takat, i sega vidiaha hurkata. Vtoro Kosovo niama da ima. Kakto i vtoro vzemane na teritorii ot Ukraina. Prosto USA ne go pozvoliavat. Putler shte triabva,da se primiri. Dori i da ne iska. USA-to parvo shte dovarshi RoZZia za da moje da izleze sreshtu China.

Дори няма да се опитвам да чета изповръщаното на шльокавица от някакъв турски кучи син. Бегай от тука, свиня мръсна