Всяка отделна цигара в Канада ще има предупредителен надпис

Ето някои от посланията: "Отрова във всяко дръпване", "тютюневият дим вреди на децата", "цигарите причиняват импотентност", "цигарите увреждат органите ви"

Обратно в новината

Коментари - Всяка отделна цигара в Канада ще има предупредителен надпис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сложете на ракетите, снарядите, куршумите, танковете, самолетите... А?

Започвам да мисля че цигарите май са нещо добро щом толкова ги натискат да ги няма

Тъп си като гьон. Натискат за по-високи данъци, т.е. печалби, докато го приравнят до дрогата. А тютюна е дрога, при това адски силна. А колко е полезна може да се види по жълтите и асматични физиономии на употребяващите.

Цигарите в Канада си ги свиват сами. На тях няма да има надписи и са малко по скъпи.

А надпис на всяко отделно влакънце тютюн кога?

Ей каква гениална идея, може Урсулопитека да се възползва от нея и да сложи предупредителен надпис на всяка изостанала бройка ваксина. Може даже и с цитатчета на Стоичков - "Sometimes win, sometimes люн." или " Ту партс - фифти/фифти".... А така и така сме започнали... кога ще сложим печат на всеки шоколадов бонбон, щото и от захар се мре, даже дали не повече и от цигарките....

Нужно е на Бил Гейтс. Катрана от цигарите убиваше ковид вируса за 0,7секунди. Всъщност беше един от най-ефикасните антидоти. Затова забраниха пушенето в затворени помещения. А иначе, Ами иначе рака на белия дроб при жените в Испания се е покачил 4 пъти въпреки че пушат наполовина.