Всяка отделна цигара в Канада ще има предупредителен надпис

Ето някои от посланията: "Отрова във всяко дръпване", "тютюневият дим вреди на децата", "цигарите причиняват импотентност", "цигарите увреждат органите ви"

Обратно в новината

Коментари - Всяка отделна цигара в Канада ще има предупредителен надпис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нужно е на Бил Гейтс. Катрана от цигарите убиваше ковид вируса за 0,7секунди. Всъщност беше един от най-ефикасните антидоти. Затова забраниха пушенето в затворени помещения. А иначе, Ами иначе рака на белия дроб при жените в Испания се е покачил 4 пъти въпреки че пушат наполовина.

Ей каква гениална идея, може Урсулопитека да се възползва от нея и да сложи предупредителен надпис на всяка изостанала бройка ваксина. Може даже и с цитатчета на Стоичков - "Sometimes win, sometimes люн." или " Ту партс - фифти/фифти".... А така и така сме започнали... кога ще сложим печат на всеки шоколадов бонбон, щото и от захар се мре, даже дали не повече и от цигарките....

А надпис на всяко отделно влакънце тютюн кога?

Цигарите в Канада си ги свиват сами. На тях няма да има надписи и са малко по скъпи.

Започвам да мисля че цигарите май са нещо добро щом толкова ги натискат да ги няма

Тъп си като гьон. Натискат за по-високи данъци, т.е. печалби, докато го приравнят до дрогата. А тютюна е дрога, при това адски силна. А колко е полезна може да се види по жълтите и асматични физиономии на употребяващите.

Сложете на ракетите, снарядите, куршумите, танковете, самолетите... А?