ВСС не може да освободи Гешев като редови магистрат, защото не е прокурор от 15 юни

Единодушно прокурорската колегия остави без разглеждане молбата на бившия обвинител №1

Обратно в новината

Коментари - ВСС не може да освободи Гешев като редови магистрат, защото не е прокурор от 15 юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСС(тоест пионките на Пеевски,Борисов и Доган) не само позорно изгониха Каскета-милиционер от поста му,но и го лишиха от 20-те заплати,полагащи му се при напускане на съдебната система. Така да се каже преебаха го по всички параграфи.

Хайде обратно да се учите пак в правния факултет, че това вече на нищо не прилича.

Нямат край драмите Гешови

Що ни занимавате с този станал политически труп, преди да стане политик

Даваме ли си всъщност сметка наистина какви невероятни огромни щети - материални и морални - нанесе на България и на хората само отрепка като Гешев, и разбира си боклука Борисов само с това, че го назначи за главен прокурор! И то такива щети, и за толкова дълго време, че са абсолютно невъзможни повече за отричане, прикриване и игнориране!!! А за негодниците от ВСС (и онези, които са ги подбрали - избрали и предложили), ГЕРБ, ДПС и БСП просто не ми се говори!!! Тези така разсипаха България!

И Тиквата не може камо ли ВСС. Гешев е роден главен прокурор ,това е то

ВСС(тоест слугите на Пеевски,Борисов и Доган) ще чете закона както дяволът Евангелието,но няма да допусне Гешев да получи 20-те заплати при напускане на съдебната система.

Така нареченият Висш съдебен съвет(тоест лакеите на Боко Тиквата) вкара на Гешев един голям и четвъртит и го направи смешен.

Четвъртития .

Ето затова другарят милиционер Гешев КЕШев Келешев хленчи,протестира и е бесен.

Щом моли да го освободят, значи още се води на работа. Като какъв? Само ВСС знаят. А щом се води на работа при напускането ще си вземе заплатите. Не го мислете. Не е това причина. Като прокурор обаче няма право на политическа дейност. Затова не го освобождават. А конституционният съд, като каже, че незаконно е отстранен, то хептен ще я оплескат.

ВСС казва че от 15.06.2023 г. Гешев не е прокурор. Което означава че не заема никаква длъжност в съдебната система и е извън нея. Освен това освобождаването му на основание "Уронване на престижа на съдебната власт" изключва получаване на обезщетението от 20 заплати.

Явно тук спорът между тия е не дали е освободен (или напуснал), а КАК, на какво основание! Но и тук не би трябвало да има спор, би трябвало да е пределно ясно! Затова е тъпо и срамно…

ВСС дали не го играе като анблок-адвокат на ... На кого? Кой е клиентът на анблок-адвоката ВСС?

ВСС - това са слугите на Пеевски,Борисов и Доган. Сега изпълняват задачата да унижават и да правят за смях тъпия милиционер(след като позорно го изгониха от поста главен прокурор и въобще от съдебната система). И по този начин политическият му проект да се срине още в началото.

Предлагам, Гешев да се самоосвободи!

От ВВС не го броят за жив

Така нареченият Висш съдебен съвет(тоест лакеите на Боко Тиквата) вкара на Гешев един голям и четвъртит и го направи смешен.

Чакайте бе, той не си ли скъсА оставката публично по телевизиите ??

Ето ви още една прекрасна демонстрация как се затрива една държава, за технологията на съсипването на България! С тези и такива на най-важните позиции в държавата и всички власти!! Между другото - не искам да злорадствам - но видяхте ли им физиономиите на повечето от тия, чухте ли ги какво и как приказват… И от тези зависи съдбата и животът на десетки и стотици хиляди българи, на практика на всички!!!

Като се сетя как Каскета се гавреше с Иванчева при ареста ѝ..... сега му се връща тъпкано. От Главатар на прокурорите направо го изритаха като г-н Никой.

Да, това беше наистина отвратително! Този заслужава наистина да изгние в затвора Пълен негодник!

Въпросната Иванчева, Бе хваната с белязани пари... Какво да я коментираме?

Няма пак да спрягам фактите - Иванчева НЕ бе хваната с белязани пари - а на самите кадри - доказателства на прокуратурата прекрасно се вижда, как след като спират колата (която НЕ е нейна, а общинска!), и изкарват Иванчева от нея и я извеждат от ДРУГАТА страна на колата, една следователка на Гешев се запътва към колата С ИЗДУТ ДЕСЕН ДЖОБ на дрехата си (като шлифер). След това тя се навежда вътре в колата през вратата и … след миг ОТНОВО се изправя навън с “намерена пачка банкноти в кутия на ЗАДНАТА СЕДАЛКА”, и с ВЕЧЕ ПРАЗЕН ДЕСЕН ДЖОБ на дрехата си!!!! След което вдига потвърдително пръст нагоре към един също така много ясно различим мъж, човек на Гешев, който веднага след това се обръща и прави същия знак с вдигнат нагоре палец към … Гешев!!! И още нещо - понеже цялата тази постановка става посред бял ден и в центъра на София, с много минувачи (свидетели!!!)в момента в който въпросната гена - следователка, се приближава към колата “случайно” спира на улицата точно до тази и колата ЕДИН ЦЯЛ ВАН, който закрива изцяло гледката и от другата страна на пътя?!?!. И … когато следователката “открива парите” белият ван … ТРЪГВА и освобождава пътя (лентата)!!!! И лицата на тези отлично се виждат на кадрите! Знаеш ли чие лице не се вижда там? Да, на Иванчева, която е отведена от колата!!! И по отношение на белязаната банкнота - дето Гешев веднага обяви как светела като коледна алфа. Единствените следи са на … НОСА Й и … ОПАКОТО НА РЪКАТА!!! И явно на тези, които я сготвиха с Гешев са имали нужда точно от съдия като онзи Ушев мисля, за да НЕ ВИДИ очевадното!!! А още на първото дело в съда липсва … ОСНОВНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО - белязаните подхвърлени пари!?! Без което изобщо не можеше и не биваше да започва делото - тъпото обяснения на шайката на Гешев, но прокуратурата е, че техният сламен свидетел (и съдружник на авира на жената с Гешев) трябвало да ги … върне на банката?!? Значи големият бизнесмен и едър инвеститор Ваклин бил взел кредит от банка ?!?! (60,000 евро - интересно как е обосновал искането си за този кредит пред банката - че ги иска за да сготвят Иванчева?!?!). защото този ги нямал тези пари?!?!? А точно заради тези пари - да ги броят и записват, тези ИДИОТИ държаха с часове като мечка на показ горката Иванмева, за да ги броели и записвали новерата банкнота по банкнота!! И после тези боклуци държаха Иванмева с пранги и на краката, дори прикована с белезници и в болницата?!? А Брендо, кралят на наркотика и т Росен от няколко държава а осъден на 8 година затвор го изкараха от затвора в Италия уж да го съдят в България, за да може Брендо да избяга и отърве затвора, защото той директно ги заплаши, че ако не го оправят той ще ги изпее! Та тези боклуци спешиха дори и шефа на БОП тогава - Флоров, “много близкият семеен приятел” на Цецо да излезе и публично да обяснява колко невинен бил Брендо - 3 дни преди да започне далото му в съда в Италия, който го осъди на 8 години затвор… И всичко това са ФАКТИ, бе тъпак! Колкото и да хихикаш..

Пропускаш да отбележиш че Каскетът-милиционер трябва да бъде вкаран в мизерния арест,където лежа крадливата Иванчева. И там да бъде безмилостно надупен.

Така че Иванчева НЕ БЕШЕ ХВАНАТА с белязани пари, бе тъпак! Нали точно затова УЖ са белязали парите, бе кретен, и затова точно тези пари са основното им и ЕДИНСТВЕНО доказателство!!! Ако я бяха хванали наистина с дадени й като подкуп (предварително описани) пари, особено пред свидетели - нямаше да има никакво значение дали са белязани или не, бе кретен! Което обаче ме подсеща и за друго очевадна и много зле съшита лъжа на този боклук Гешев. Още в същия ден на задържането на Иванчева Гешев силно се развихри а наговори един куп откровени глупости и лъжи, всички от които после една по една се опровергаха и затова тези текадърни негодници сменяха версиите в крачка! Да оставим настрана, че Гешев изобщо нямаше право да коментира преди края на разсредването, но явно защото я бяха сготвили той изпитваше необходимостта да очерни максимално Иванчева и наприказва куп простотии и лъжи! Като това. че прокуратурата толкова добре работела при тежки условия, че това било като да кацнеш на Луната с дизелов двигател?!? Че Иванчева светела като коледна елха?!? (И защо ще свети навсякъде, бе, като уж само е броила парите, и то точно и САМО с … НОСА си и с ОПАКОТО на дясната си ръка?!?! А ми кажи как се броят пари с нос и с опакото на ръката, бе идиот!?! Но Гешев тогава каза и друго - ме “100 човека порицаи били следели месеци наред Иванчева, денонощно?!?” И дори им благодари! И описа как я наблюдавали в заведение. пълно с клиенти в центъра на София. Когато Иванчева седяла на масата с други - с другия “сламен свидетел” на прокуратурата - бившият корумпиран герберски кмет, който обаче след това се отметна да лъжесвидетелства…, който БИЛ ДАЛ ПАРИТЕ НА Иванмева и тя ги … броила - там, на масата, в заведението?!?!? Пълно с хора!!! И на следващия логичен въпрос, който възниква у всеки - а защо тогава те НЕ заловиха Иванчева с белязаните пари там, на масата в заведението пред толкова свидетели, Гешев даде отново поредното безкрайно тъпо лъжливо обяснение - не искали ТАМ пред толкова хора да го правят?!?! А я заровиха после на пътя, в центъра на София и пред много повече хора и си бяха поръчали дори и телевизия да ги снима (но от другата страна)?!? Само да припомня тук, че този изобщо нямаше подобни съображения, когато пак посред бял ден и пак с телевизия атакуваха с маскирани лица пак посред бял ден и в центъра на София дори и сградата на голяма банка - 4-та по големина системна банка, и предизвикаха и банковата криза! А после - явно окуражени от безнаказаността си този боклук по същия начин атакува и нахлу и в президенството (самият Радев няма да го коментирам) Пълни идиоти!

Иванчева е неподкупна само във въображението на глупаците като тебе,другарю дебил info. Защото не са сърбали попарата на крадливата вещица. Попитай хората,на които им се е налагало да ходят до община Младост и да искат някакво разрешение от корумпираната кметица.

Ти наистина си много прост! Аз дори и не твърдя това, никога не съм твърдял, че Иванчева е (била) неподкупна, най-малкото защото не я познавам, бе идиот! А само казвам и напомням с факти колко много и очевидни лъжи и простотии изсипа Гешев за да я накисне! И че подбраният съдия е всъщност съучастник в това престъпление на Гешев. Впрочем същият обясняваше и че Пеевски, който с майка си и техни подставени лица и фирми е дръпнал над 1 милиард от КТБ и въпреки, че името му се среща над 100 пъти в съдебните документи нямал нищо общо с кражбите в КТБ и с КТБ, и че инициалите ДП означавало 10, Държавни предприятия и всичко друго, но не и перачът на Доган и мафията! И че Пеевски имал толкова общо с КТБ и кражбата на милиарди в нея, колкото и Обама?!? А ти наистина си много прост!

“ ВСС не може да освободи Гешев като редови магистрат, защото не е прокурор от 15 юни Единодушно прокурорската колегия остави без разглеждане молбата на бившия обвинител №1” Идиотщините на ВСС, на прокуратурата (Гешев, Сарафов и останалата пасмина там) край нямат! Пълна оригофрения! “Висшите магистрати” ни обясняват, обясняват на довчерашния ИМ главен прокурор Каскета, когато всячески защитаваха при всичките ме безобразия и пълна и очевадна непригодност, че не можели да го освободят, защото вече бил … освободен?!? Да влезе убитият!!! Пълна олигофрения - и за нея тия получават високите си възнаграждения, бонуси, пенсии, имунитет и всякакви привилегии години наред - за да до разрушават и до компроментират остатъците на имитацията на правораздаване в България! Но това не е по-малка простотия и идиотщина от обвинението и арестите на 3 от прокуратурата за убийството на доказано жив и здрав “човек” - ДП, пък било то и като 10 или Държавни Предприятия! Оригофрения до шия!

Другарю примитивен тъпанарин info, ти си като "специалистите" по кръчмите и кафенетата,дето страшно много разбират както от футбол,така и от политика. Явно ВСС трябва да те поканят да им изнесеш лекция каква точно трябва да бъде процедурата за освобождаване на Гешев и как да бъде спазвана не само тя,но и материалния закон. В знак на благодарност ще те предложат за председател на ВКС или на Конституционния съд.

Ега ти държавата щом член на ВСС е тая депесарска мижитурка стефан петров! Освен да се хили като пъпеш това нищожество не знае друго! Дет съ вика тиквата отново язди тези смешни магистрати! Май наистина се е уплашил от каскета! ОТВРАТ!

Ами я се сети за онзи мазен брадясал Ясен Тодоров! Този бяха го избрали дори за председател на Етичната им комисия?!? На ВСС?!? А помниш ли - имаха един прокурор, който беше железен там, защото бе известен като прокурорът на Д(П)С - Роман Василев, който се оказа, че е най-добрият … брокер в България?!? С огромни печалби от … акции:) (И сметки и в КТБ)… Същият, който бил подвел с лъжливи обосновки Цацаров (който пък ги подписвал без да ги чете и защото “не бил длъжен да ги чете” - това от официалните обяснения!!!, защото “бил много зает”, та направо ги подписвал, въпреки че … това изобщо не му е била работата като председател на Пловдивския окръжен съд - по дело водено в София, и за когото Борисов като го рекламираше като единствения за поста главен прокурор обясняваше “колко добре си работели с Цветанов с него?!?!!!) Да не ги изреждам други такива “прокурори” и “следователи”…

За председател на Етичната комисия трябва да бъде избран безкомпромисния моралист и неуморим борец с корупцията,кристално честния Петьо Еврото!

А този боклук и отрепка, за когото дори Пеевски казва, че е абсолютен ИЗРОД изобщо не ми се коментира! И кифлата му - Любена, открито свидетелства как Еврото е давал на ръка на Сарафов по 100,000 и 209,000 лева на ръка!

Имаше ли Гюро глово или нямаше стана работата

Кашата е пълна. Но защо толкова много някои хора искаха две години и нещо специален механизъм за разследване на главния прокурор. То не бяха специални прокурори, то не бяха съдии временно назначавани за прокурори. Само марсианци нямаше. И специален закон се прие. И какво Оказа се че даже всемогъщия Гешев могат да го махнат в един най обикновен ВСС. Тоест всички приказки как не можело да го пипнат се оказаха пълен ташак. И три години разни полуграмотни юристи са се занимавали а глупости. Реформа в съдебната система в необходима. Но главно затова да не бъдат назначавани неграмотни съдии, корумпирани прокурори и адвокати с преференции сред престъпните среди. Щото родната съдебна система най трудно вкарва в затвора най големите бандити. И не само прокуратурата е виновна. И МВР и всичко дето се е врастнали с престъпността.

Ти остави това, ами три години що милиони потрошиха на Черепа разните велики въстания, походи, мятане на риба и яйца по центъра, орлов град и осиране на жълтите павета, що ахмаци ядоха бой от полицията...... и накрая с трима пеликана от ВСС Каскета стана г-н Никой.

Троловете се тролят взаимно.

Юрист от Симеоново...карал и за доцент.... невероятно

Добре де, този е от университета на МВР. Ами другите. Всякаква пасмина завършва къде ли не. Полуграмотни и некадърни юристи. Затова сме на това дередже

Преливане от пусто в празно.

Подтекстът на решението на ВСС е: "Така ще извъртим нещата,така ще тълкуваме правилата,че Гешев да не получи 20-те заплати,които му се полагат при напускане на съдебната система."

"Според кадровиците от 15 юни т.г. Иван Гешев не е прокурор" !!! Значи МОЖЕ да бъде политик! Останалото са приказки за 20 прокурорски заплати. СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Май трябва да попита светият синод...!

И сега - Гешев прокурор ли е или не?

Не е ясно, Изисква се тълкование на правната му форма!

Освен да прати запитване до конституционния съд?

Бахти бъговете в държавното устройство. Туй неможе, онуй неможе....., а заплатите си вървят.

То и в парламента е същото, Ама си ги вдигнаха

Партията на каскетите, Ще пришпори ВСС!

А каква се пада малката Ема от Барселона на внуците на Тиквата ?

Никаква

Ми тогава за нещо друго, да започнем, да го плюем...

Посестрима

Много тъпо парче...изгуби ме за партията,а имах възможност,но нямах желание

Купуваш 1 каскет и отиваш, Лесно е

Гешката-Смешката от тук нататък само пазач на паркинг в някой от безбройните софийски молове. Щот за никъв чеп не става.

Поне да можеше , да се набира, Като Радев... А то и това не може

Стига са ни занимавали с тая потънала тухла

Ма нека си остане редови , все пак !!

Колко жалко нещо е прикриватурата! Довчера беше прокурор №1, днес вече го изритват отвсякъде. Не, че го харесвам, той си получи заслуженото, ама ме е яд, че останаха още много такива като него там!

Е , все отнякъде трябва да се започне !!