Всички документи за акциите на Пловдивския панаир отиват в прокуратурата

Бивши и настоящи представители на местната и държавната власт, които са участвали във вземането на решенията, бойкотираха изслушването и не се явиха на заседанието в парламента

Обратно в новината

Коментари - Всички документи за акциите на Пловдивския панаир отиват в прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кратун

най-големият и известен български панаир го крадоха дълги години докато не се превърна просто в един от кенефите на известния роден комунделски мошеник Гергов , каква държава само , какви крадци ,каква гнус !!!!

дружно в затвора..

Документите НЕ Трябва да отидат в алчните ръчички на Прокурорите . Ще окрадат Имота .

И колко години ще чакаме ?

Корумпирани скотове.

То да се попикаеш от смях-гледай само Гечев, бореца за сваляне на Гешев сега пък иска прокуратурата да реши кой крив-кой прав. Има една не толкова .... народна приказка-сега дойде ли на моя, а Гечев?

Тези дни ръководствата на МАФИЯТА у нас /БОКО, ДОГАН-ПЕЕВСКИ, НИНОВА / ще ви убеждават : Гешев е “независим”, почтен симеоновец и спазва ЗАКОНА/ни/..Нашия , а НЕ Вашия … Тези дни боко,нинова,доган НЯМА да гласуват за промени в НПК ! Гешев е супер ! Май…. им на докладите от ЕК . Тези дни МАФИЯТА ви показва:Гешев е по- ценен/ за нас/ от ПАРИТЕ- милиарди,които НЯМА да получим, за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! Българската прокуратура е кошница, в която са събрани вмирисани продукти на герб, дпс–пеевски и нинова . Какво очаквате ? Мафията ви казва днес: КОНТРОЛ над главен прокурор сега и за в бъдеще, ще ОСЪЩЕСТВЯВАМЕ само НИЕ ! Ако не сте разбрали.МАФИЯТА ви казва:Докато внуците ни остареят, КОНТРОЛ над главен прокурор ,ще оказваме САМО НИЕ !