Жълт код е обявен за сряда в цялата страна

Жълт код за опасност от обилни валежи и гръмотевична активност е обявен за утре в цялата страна, сочи справка на страницата на НИМХ към БАН.

Обратно в новината

Коментари - Жълт код е обявен за сряда в цялата страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига де! Що не го обявите този "КОД" до края на лятото и да отидете на море?! Аман от "експерти" и "магове"!?

Вече започвам да си мисля, че информацията за бурите и градушките всекидневно се подават от собствениците на подземните гаражи- честно!

Ех, да можехме да събираме всичката вода дето се изля от небето тази година и да я продаваме в арабските страни примерно - щяхме да се наредим до Дания по жизнен стандарт ;)

Ей спирайте се с тия градушки,че обеднях!

Или да не се ходи на работа /това е геноцид да те карат да тичаш из дупките и локвите като мишена на мълниите/, или на Карибите...което си е невероятно. Тъй че.....

война чрез НААRP , базирани в съседна Турция - това е метереологичната прогноза. Да питат турците кога пак ще удари град или са ни подготвили поредното наводнение.

ЗАКРИВАМ ФАКУЛТЕТА ПО ХИДРОЛОГИЯ И МЕТЕОРОЛОГИЯ . АМИН.

Във вторник видях коли, увити с губери, стари килими и китеници, облепени с тиксо за по- сигурно- психясахте народа, ей! Почнахте да вещаете бури през ден, за да не сбъркате, за предпочитане с градушка- език, че най- вероятно баш буря ще ни изненада, както винаги.

А така! после пак гласувайте за Боко тиквата!

Само той ще да е виновен, Охлюфф!

Тези метеоролози са ненормални Не, няма условия за градушки! Това е като бял ден ясно!!!!! Прфи 18 или 19 радуса Градуйшки няма!!!! Ей, големи пъзльовци и страхливци са тези метеоролози и други псевдо метео специлисти!!!

Не, няма йсловия за градушки! Това е като бял ден ясно!!!!! Прфи 18 или 19 радуса Градуйшки няма!!!! Ей, големи пъзльовци и страхливци са тези метеоролози и други псевдо метео специлисти!!!

Допреди една седмица тъпунгерите реваха, че не ги били предупредили! Ей ви сега предупреждение - тъпчете се по паркингите на моловете, като ви е за 5 стотинки акъла!

Как упорито манипулират и зомбират народа, ако не го предупредиш че ще вали е обречен на смърт ;)) И българина е вече като американец, без тел. 112 (911) е нищожество, без да ти каже някой как да се облечеш няма да може да излезеш навън...

НЕ. Ако не го предупредиш ще уреве орталъка и пак ша каже че Костов е виновен :)

Прогнозираните метеорологични явления не са необичайни, но бъдете внимателни. Бъдете в течение на очакваните метеорологични условия и по възможност избягвайте рисковете, съветват от НИМХ. Къде изчезнаха ПРОТИВОГРАДОНОСНИТЕ ракети???

Свалят самолети с тях.

:-)))

Въпроса ти е доста резонен, но такива ракети не се изстрелват над населени места. Някои неща просто не могат да се предотвратят без последствия.

"Жълт код за опасност от обилни валежи и гръмотевична активност е обявен за утре в цялата страна, сочи справка на страницата на НИМХ към БАН." Я го дайте и за Целия Свят, по-лесно ще бъде, поне изключения няма да са възможни ;-)))

Както е тръгнало май професията метеоролог ще изчезне.Може и да вали,може и градушка да ни удари и порои да ни удавят не се знае.По-добре ще е да ги наречем метеорегистратори ще има повече полза.

Те много професии изчезват в Бг, просто защото не се заплаща за знанията. С две висши - инженерна и научна специалности работя съвсем друго. Семейство не се храни с 500 лв.

Къде да си крием автомобилите, в подземните гаражи на МОЛ-овете ли, то там празно място не остана...

Днешната прогноза за градушка в София опразни центъра, места за паркиране, колкото искаш. Прогнозата и за утре е пак градушка, не дай Боже, че вече колицата ми е като с едра шарка ;-(((

Богаташи. Автомобили имат. Я се махнете от София и отидете да живеете в "провинцията" да ви видим като се окажете безработни поради огромната безработица в страната как ще намирате пари за храна.... а какво остава да си купите кола.

Тези "градушкаджиите" няма ли най- после да пуснат поне една ракета около София, че ми писна от "застрахователи""!"