Предупреждение за гръмотевични бури в 6 области

Жълт код е обявен за 15 юли в 6 области на Северна България заради интензивни валежи и гръмотевични бури, съобщиха от НИМХ.

Обратно в новината

Коментари - Предупреждение за гръмотевични бури в 6 области | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми айде да завали малко, че изпукахме от жега. Сигурно пак на другия край на търновска област ще вали.

Едва ли застрахователите ще платят толкова ,че да си оправя колата. Същевременно взех да си я харвесвам таква - къдрава. Нека вали, нека вее,нека бие град,вече не ми пука.

Баба Пена помисли че е цвете и пита как миришело. Хей тези цветни метериолози - умна работа е с тези кодове, мързи ги да пишат: ЩЕ ИМА СИЛНИ БУРИ И ОБИЛНИ ВАЛЕЖИ!

код оранжево

Стига сте плюли Дир. Дир-а не е МЕТЕОРОЛГИЧЕН Сайт. Той взима прогнозите си от други сайтове, вероятно. Ако Ви интересува прогноза за времето, в предстоящите дни, ползвайте например: 1. sinoptik bg 2. foreca com 3. pogoda yandex ru 4. и много други... Не, че са прогнозите са прецизни, ама Божа работа е времето, непрекъснато се променя. Настройте ги да показват по подразбиране Вашето населено място, следете ги каква е прогнозата. Успех!

Добре че предупреждавате но какво мога да направя.Най-много да вкарам колата в гаража,не мога да разпъна чадър над градината. Каквото даде Господ.За днес при мен даваха жега......в 13.30 се изръсиха 17 л./кв.м..........

На българина все ще намери косур на вяко нещо, но когато се отнася до това той как си върши адълженията веднага е на максимата - аз се правя че работя, те се правят че ми плащат. Ако не им кажат за градушка - що не казахте, ако им кажат че има опасност (дори да се е потвардило последните 2 седмици казванията им - например в Ловеч) - ма какво въртите тази плоча... ееее... незадоволени моми.

Абе, не че е много по темата..ама ..псувах те псувах те 10 реда, но нали редактора ще ме изтрие, реших само да споделя личното ми мнение, че не ме кефиш : /. Незнам даже дали и това ще мине..

Ами псувай - щом можеш само това...........

Ало уж Германски, ти кога си чул и видял в Германия да казвет тези СМЕШНИ ЦВЕТНИ КОДОВЕ? Понякога и жената казва: ДНЕС СЪМ НА ЧЕРВЕН КОД! Ха,,ккккккк!

и наи интересното е 4е една и са6та пло4а за тая прогноза слу6ам и гледам от един месец вторник и сряда вали как се предри4а то4но вторник и сряда да вали сабота и неделя да пе4е малко не6то нелоги4но ми изглежда

Шльокавицата е като написано с ла*на върху стена, чете се, ама е неприятно.

Драги ми, шестица и четворка се ползват когато пишеш на български с латински букви, а втвоя случай има буквите ш и ч. Не се прави на интересен ,защото ставаш единствено смешен -" сме6ен"-хаха -а?

4удя се следното как не дадохте един пат свястна прогноза интересно на какво се далжи това даите на не6тата реално цял ден трабите вали та вали и днеска сутринта валя ма следобеда не даите не6то реална прогноза недеите само дранка или вали или пе4е иули месец е не сме се упла6или от жегата но някои сигорно са от климатика не излизат 4е ако мраднат може и да завали

Не лоша практика е да се пише на български.

Леле колко много грешки! Вие някога ходили ли сте на училище??? Чудя с Ч. път с Ъ. дължи с Ъ. дайте с Й. нещата с Щ. тръбите с Ъ. дайте с Й. нещо с Щ. уплашили с Ш. сигурно с У. че с Ч. мръднат с Ъ.

Ходил е само в часовете по физическо......