Коментари - До 26 градуса, но и доста облачно с валежи през април | dnes.dir.bg
назад

До 26 градуса, но и доста облачно с валежи през април

Най-ниските температури през април ще са между минус 5 и 0 градуса, а най-високите - между 21 и 26 градуса, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

Обратно в новината

Коментари - До 26 градуса, но и доста облачно с валежи през април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защто не ми пуснахте коментара,някакъв проблем ли има или ще злепоставя редакторката на статията която си е написала името на ЛАТИНСКИ???

Не можеш угоди на българина! "Април ще е топъл, но за зла беда ще има и доста валежи". Какво пак недоволствате? Ами нали априлските и майските дъждове, са най-ценните за растенията? Злато да ни подарят, пак ще намерим някъде по него чукнато!

Прогноза за повече от три дни напред е алабализъм.

Моят училе по география от преди 100 години казваше " Дългосрочните метерологични прогнози разчитат на късата памет на хората. "

Е, то преди 100 години, за часа сте се ориентирали по сянката на копието, ама сега носите свръх изгъзени часовници или ЖиСиЕми /нарочно е написано по селски/, нали?!

"През април всяка капка дъжд е равна на жълтица" - е казал народът, но то се е отнасяло за миналите времена, когато човекът е бил част от природата, а не нейн враг, какъвто е сега. Тя - природата - ни предупреждава с различни знаци, че не трябва да режем клона, на който се намираме всички. Не го ли направим, не искам да си представям какво ги чака бъдещите поколения.

Това не е за Априлския, а за Гергьовденския дъжд!

И защо трябва да им вЕрвам на синоптичните предсказания?!?! Според техните "прогнози" отпреди 2 седници, днес трябваше да е между 15-18 градуса нейде.... Аман!

Това на снимката бившата ул. Витошка ли е?! Потрес! Тотално обезличена или по-скоро опровансалена. Затрити софиянци.